2011 legjobb filmjei a mozizók szerint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen szavazás az ilyen?
Egyszer meg lehetett nézni.
A negyediket választottam: ...egy a tucatból film volt.
Egyszer meg lehetett nézni.
A negyediket választottam: ...egy a tucatból film volt.
A Drive volt a legxarabb film amit tavaly végignéztem...Viktor meg enyhén rajong érte, úgy látom(vagy még mindig pénzt kap a forgalmazójától?):-)
Drive - unalmas volt. Túlhype-olt.
Több is van benne: Nader és Simin - Egy elválás története, The Artist - A némafilmes, Elit halálosztók 2.
a Drive - Gázt! ... egy rakás sz*r volt. És az is marad.
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
Naa azért a világ többi részén is készítettek filmeket, illett volna legalább 1 nem hollywoodi alkotást betenni a top 2011-be 😄
JÓEMBER VAGY TE de legjobb filmzene is hobbit elõzetes
Lemaradt:
2011 legjobb verekedése: The Debt (aki látta, hát, sosem felejti el, maga a film borzalmas, ezen még az ajándékba kapott jegyek sem segítettek)
2011 legjobb verekedése: The Debt (aki látta, hát, sosem felejti el, maga a film borzalmas, ezen még az ajándékba kapott jegyek sem segítettek)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Nagy nehezen végül a "...zseniális film volt"-ra adtam le a szavazatom, de másik kettõ is csábító volt.
Haters gona haters.
#3: talált, süllyedt 😊
Ui.: csak nehogy a lista pedogil terrorpisták kezébe kerüljön <#violent>#violent><#ejnye1>#ejnye1><#vigyor2>#vigyor2>
Haters gona haters.
#3: talált, süllyedt 😊
Ui.: csak nehogy a lista pedogil terrorpisták kezébe kerüljön <#violent>#violent><#ejnye1>#ejnye1><#vigyor2>#vigyor2>
Szerintem.
2011 legjobb filmje: The Hobbit (elõzetes)
2011 legjobb (leghangulatosabb) befejezése: Moneyball
2011 legjobb filmzene: Drive (feldolgozás képest meg pláne ütõs!)
2011 leglátványosabb jelenete: The Adventures of Tintin
2011 legnagyobb csalódása: The Adventures of Tintin
2011 legjobb filmje a lányom szerint: Winnie The Pooh
2011 legjobb (leghangulatosabb) befejezése: Moneyball
2011 legjobb filmzene: Drive (feldolgozás képest meg pláne ütõs!)
2011 leglátványosabb jelenete: The Adventures of Tintin
2011 legnagyobb csalódása: The Adventures of Tintin
2011 legjobb filmje a lányom szerint: Winnie The Pooh
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
A drive 1 közepes film amit túl (akartak) hypolni. A zenéje szerintem meg bele sem illett a filmbe. Sokan el vannak olvadva a zenéjétõl. De szerintem nagyon "kilógott" a filmböl. Csöpögõs 80 évek fillinget adta holott a film nem errõl szolt. Erõs közepes a film.
drive uncsi volt..elso 10 perc tenyleg prog utanna lapos.erdekes ,h ezt az opciot nem rakta ki a szerkeszto ur...
Drive - Gázt!...fos volt !
A Vizsgát meg sem említjük? Végre egy moziképes magyar film, és mélykussban hallgatunk róla? Pedig ment, idén, moziban, szóval a cikk témájába vág.
Helyette a rém gagyi Drive!-ról szól a fáma?
Tipikus.
Helyette a rém gagyi Drive!-ról szól a fáma?
Tipikus.
Nekem az tetszik, hogy a 3. kép az nCore-ról van! 😄DD
(Jobb alsó sarok, vízjel)
(Jobb alsó sarok, vízjel)
Egyetértek, túlzásba vitték az idõhúzást egy kicsit, az volt a gond vele, hogy az elsõ 5-10 perc zseniális volt és innen már csak csökkent a színvonal mind a storyt, mind az akciót tekintve, sokkal jobbat is kihozhattak volna belõle az elsõ felének a minõségébõl kiindulva és itt most fõleg a forgatókönyvírót hibáztatom
Nálam az elsõ 3 ezekbõl összeállítva:
1. Tropa de Elite 2 (az elsõ részt is nézzétek meg (és persze az Isten városa címû epic filmet is), bárcsak 1 ilyen magyar rendezõ is lenne, aki tudna ilyen filmet csinálni, irigylem érte a brazil filmipart)
2. Warrior (na így kell egy igényes mma filmet megcsinálni)
3. Limitless (kellemes meglepetés a sok folytatás között)
Nálam az elsõ 3 ezekbõl összeállítva:
1. Tropa de Elite 2 (az elsõ részt is nézzétek meg (és persze az Isten városa címû epic filmet is), bárcsak 1 ilyen magyar rendezõ is lenne, aki tudna ilyen filmet csinálni, irigylem érte a brazil filmipart)
2. Warrior (na így kell egy igényes mma filmet megcsinálni)
3. Limitless (kellemes meglepetés a sok folytatás között)
A "drive" úgy szar ahogy van (bár a többi se sokkal jobb), csak jól beállították "jól átgondolt" "lélekrajz 5*" "kemény hõs, kemény helyzetekben" "nyers, brutális" stb stb filmnek, egy túrót, ócska unalmas film....
(és ha nem ezen "kulcsszavakat" említed meg akkor jönnek oktatni)
(és ha nem ezen "kulcsszavakat" említed meg akkor jönnek oktatni)