2011 legjobb filmjei a mozizók szerint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen szavazás az ilyen?
Egyszer meg lehetett nézni.
A negyediket választottam: ...egy a tucatból film volt.
A Drive volt a legxarabb film amit tavaly végignéztem...Viktor meg enyhén rajong érte, úgy látom(vagy még mindig pénzt kap a forgalmazójától?):-)
Drive - unalmas volt. Túlhype-olt.

Több is van benne: Nader és Simin - Egy elválás története, The Artist - A némafilmes, Elit halálosztók 2.

a Drive - Gázt! ... egy rakás sz*r volt. És az is marad.

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

Naa azért a világ többi részén is készítettek filmeket, illett volna legalább 1 nem hollywoodi alkotást betenni a top 2011-be 😄
JÓEMBER VAGY TE de legjobb filmzene is hobbit elõzetes
Lemaradt:

2011 legjobb verekedése: The Debt (aki látta, hát, sosem felejti el, maga a film borzalmas, ezen még az ajándékba kapott jegyek sem segítettek)

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Kerub
Nagy nehezen végül a "...zseniális film volt"-ra adtam le a szavazatom, de másik kettõ is csábító volt.

Haters gona haters.

#3: talált, süllyedt 😊

Ui.: csak nehogy a lista pedogil terrorpisták kezébe kerüljön <#violent><#ejnye1><#vigyor2>

Szerintem.

2011 legjobb filmje: The Hobbit (elõzetes)

2011 legjobb (leghangulatosabb) befejezése: Moneyball

2011 legjobb filmzene: Drive (feldolgozás képest meg pláne ütõs!)

2011 leglátványosabb jelenete: The Adventures of Tintin

2011 legnagyobb csalódása: The Adventures of Tintin

2011 legjobb filmje a lányom szerint: Winnie The Pooh

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

A drive 1 közepes film amit túl (akartak) hypolni. A zenéje szerintem meg bele sem illett a filmbe. Sokan el vannak olvadva a zenéjétõl. De szerintem nagyon "kilógott" a filmböl. Csöpögõs 80 évek fillinget adta holott a film nem errõl szolt. Erõs közepes a film.
drive uncsi volt..elso 10 perc tenyleg prog utanna lapos.erdekes ,h ezt az opciot nem rakta ki a szerkeszto ur...
Drive - Gázt!...fos volt !
A Vizsgát meg sem említjük? Végre egy moziképes magyar film, és mélykussban hallgatunk róla? Pedig ment, idén, moziban, szóval a cikk témájába vág.
Helyette a rém gagyi Drive!-ról szól a fáma?
Tipikus.
Nekem az tetszik, hogy a 3. kép az nCore-ról van! 😄DD
(Jobb alsó sarok, vízjel)

Egyetértek, túlzásba vitték az idõhúzást egy kicsit, az volt a gond vele, hogy az elsõ 5-10 perc zseniális volt és innen már csak csökkent a színvonal mind a storyt, mind az akciót tekintve, sokkal jobbat is kihozhattak volna belõle az elsõ felének a minõségébõl kiindulva és itt most fõleg a forgatókönyvírót hibáztatom

Nálam az elsõ 3 ezekbõl összeállítva:
1. Tropa de Elite 2 (az elsõ részt is nézzétek meg (és persze az Isten városa címû epic filmet is), bárcsak 1 ilyen magyar rendezõ is lenne, aki tudna ilyen filmet csinálni, irigylem érte a brazil filmipart)

2. Warrior (na így kell egy igényes mma filmet megcsinálni)

3. Limitless (kellemes meglepetés a sok folytatás között)
A "drive" úgy szar ahogy van (bár a többi se sokkal jobb), csak jól beállították "jól átgondolt" "lélekrajz 5*" "kemény hõs, kemény helyzetekben" "nyers, brutális" stb stb filmnek, egy túrót, ócska unalmas film....
(és ha nem ezen "kulcsszavakat" említed meg akkor jönnek oktatni)