18
-
Reparamorf #18 Milyen szavazás az ilyen?
Egyszer meg lehetett nézni.
A negyediket választottam: ...egy a tucatból film volt. -
gyusz2 #17 A Drive volt a legxarabb film amit tavaly végignéztem...Viktor meg enyhén rajong érte, úgy látom(vagy még mindig pénzt kap a forgalmazójától?):-) -
Mentol #16 Drive - unalmas volt. Túlhype-olt. -
WoodrowWilson #15 Több is van benne: Nader és Simin - Egy elválás története, The Artist - A némafilmes, Elit halálosztók 2. -
Déta #14 a Drive - Gázt! ... egy rakás sz*r volt. És az is marad. -
morden #13 Naa azért a világ többi részén is készítettek filmeket, illett volna legalább 1 nem hollywoodi alkotást betenni a top 2011-be :D -
Zolivok #12 JÓEMBER VAGY TE de legjobb filmzene is hobbit előzetes -
gulyasandras #11 Lemaradt:
2011 legjobb verekedése: The Debt (aki látta, hát, sosem felejti el, maga a film borzalmas, ezen még az ajándékba kapott jegyek sem segítettek) -
#10 Nagy nehezen végül a "...zseniális film volt"-ra adtam le a szavazatom, de másik kettő is csábító volt.
Haters gona haters.
#3: talált, süllyedt :)
Ui.: csak nehogy a lista pedogil terrorpisták kezébe kerüljön -
gulyasandras #9 2011 legjobb filmje: The Hobbit (előzetes)
2011 legjobb (leghangulatosabb) befejezése: Moneyball
2011 legjobb filmzene: Drive (feldolgozás képest meg pláne ütős!)
2011 leglátványosabb jelenete: The Adventures of Tintin
2011 legnagyobb csalódása: The Adventures of Tintin
2011 legjobb filmje a lányom szerint: Winnie The Pooh -
chuky123 #8 A drive 1 közepes film amit túl (akartak) hypolni. A zenéje szerintem meg bele sem illett a filmbe. Sokan el vannak olvadva a zenéjétől. De szerintem nagyon "kilógott" a filmböl. Csöpögős 80 évek fillinget adta holott a film nem erről szolt. Erős közepes a film. -
kiki22 #7 drive uncsi volt..elso 10 perc tenyleg prog utanna lapos.erdekes ,h ezt az opciot nem rakta ki a szerkeszto ur... -
Béka Benő #6 Drive - Gázt!...fos volt ! -
Kindred Blades #5 A Vizsgát meg sem említjük? Végre egy moziképes magyar film, és mélykussban hallgatunk róla? Pedig ment, idén, moziban, szóval a cikk témájába vág.
Helyette a rém gagyi Drive!-ról szól a fáma?
Tipikus. -
viasz #3 Nekem az tetszik, hogy a 3. kép az nCore-ról van! :DDD
(Jobb alsó sarok, vízjel) -
nlght #2 Egyetértek, túlzásba vitték az időhúzást egy kicsit, az volt a gond vele, hogy az első 5-10 perc zseniális volt és innen már csak csökkent a színvonal mind a storyt, mind az akciót tekintve, sokkal jobbat is kihozhattak volna belőle az első felének a minőségéből kiindulva és itt most főleg a forgatókönyvírót hibáztatom
Nálam az első 3 ezekből összeállítva:
1. Tropa de Elite 2 (az első részt is nézzétek meg (és persze az Isten városa című epic filmet is), bárcsak 1 ilyen magyar rendező is lenne, aki tudna ilyen filmet csinálni, irigylem érte a brazil filmipart)
2. Warrior (na így kell egy igényes mma filmet megcsinálni)
3. Limitless (kellemes meglepetés a sok folytatás között) -
crosscut #1 A "drive" úgy szar ahogy van (bár a többi se sokkal jobb), csak jól beállították "jól átgondolt" "lélekrajz 5*" "kemény hős, kemény helyzetekben" "nyers, brutális" stb stb filmnek, egy túrót, ócska unalmas film....
(és ha nem ezen "kulcsszavakat" említed meg akkor jönnek oktatni)