10
-
#10 Ez a lényege, plusz más szolgáltatásokat ajánl fel ha felismerte az arcodat -
#9 Az arcfelismerés azért abból jó lehet hogy egyből olyan csatornával indul a tévé amit én szeretek ha úgy érzékeli én kapcsoltam be nem pedig a felségem. -
Thrawn #8 Ott a pont! -
codaco #7 Az arcfelismerésnek nagy haszna lenne a bűnüldözésben. Pl. egy körözött bűnöző megnézi a legújabb Barátok közt részt, közben a tv felismeri és hívja a rendőröket. :) -
#6 Nekem is ez volt az első gondolatom, arcfelismerőre aztán tényleg nagy szükség van egy tv-ben... XD -
Thrawn #5 "A televízió ezenkívül beszédvezérlési és arcfelismerő funkcióval is rendelkezik."
Arcfelismerés, az minek? Észreveszi, hogy Pistike 18+ os műsor elé ült be és elzavarja a halál f.. ba?
Egyébként szerintem ma már semmi akadálya, hogy a cuccos talpába egy komplett táblagépet építsenek be. Mondjuk Tegra 3-al, 64 GB SSD-vel. Ez a kütyü már ennek az előfutára. Innen kezdve szabad a vásár, ha jó a beszédvezérlés, akkor azzal irányítva, vagy akár vezetéknélküli egérrel, billentyűzettel. Ez utóbbi nekem szimpatikusabb. -
Cat #4 Butaság. Kínai cég, teljesen normális, hogy saját hazájukban kapható először. Ugyanígy az amerikai vagy a japán cégek is otthon kezdenek el először teríteni. -
hypno #3 Mondjuk RAM-mal kitömhették volna kicsit gazdagabban, meg ha a jövőnek készítették a cuccot akkor akár USB 3.0 portot is rakhattak volna rá.
Persze így sem zavarnám el a futárt ha beállítana egy ilyennel. -
hypno #2 Ki mit saccol, hány héten belül jelentik be a konkurrensek a hasonló termékeket? -
bvalek #1 az új készülék először csak Kínában lesz kapható
Tessék szépen hozzászokni, ez lesz a norma ebben az évszázadban.