15
  • Szefmester
    Ahogy adiablo első részével. Analóggal (vagy D-paddal) vezérelsz az X-el ütöttél, a körrel varázsoltál, az L1-L2vel váltasz mágiát stb. Elég egyszerű megoldás.. csak az íjászat a szívás. Ott csak irányt tudtál megadni merre repüljön a nyílvessző.
  • Seth
    Melyik része nem megoldható szerinted?
    A fél billentyűzetet bind-elő példákon kívül (ami számomra, a D1-2 végigvitelekor nem is kellett,elég volt az egér)
  • narumon
    Ez nézőpont kérdése. Nálam a blizzard az a cég akinek a játékát nyugodtan előrendelheted nem fogsz benne csalódni. A többiekről ezt nem lehet elmondani, sajnos már a Bioware-ről sem a Dragon Age 2 óta.
  • Kingfisher
    Kihúzzák a kontrollert és bedugnak egy egeret és egy billentyűzetet? A Diablo nekem az egérrel másodpercenkét legalább 5-öt kattintok (gombonként), miközben a fél billenytűzetemre valami fel van bindelve játék.
  • Narxis
    Mint bármilyen más konzolos hack'n'slash-el.
  • Kingfisher
    Csak érdeklődnék, hogy játéktechnikailag hogyan játszanak az emberek Diabloval konzolon?
  • kissssss
    hiába mondod neki, egyik fülén be a másikon ki.
  • NovaTerra
    Csak a Blizzard nem olyan játékokat készít egy ideje, ami megjelenik, megvan a bevétel, jöhet a következő rész. Hanem olyat, ami folyamatosan hozza a pénzt. Ilyen a WoW az előfizetés miatt, az SC 2 az esport miatt, amit most már kézben tart a Blizzard, nem úgy, mint SC 1 esetében és ilyen lesz a D3 is, a tárgyak kereskedése révén. Tehát megéri nekik hosszan fejleszteni és mindent aprólékosan kidolgozni, mert azzal ők nagyon rosszul járnak, ha olyan játékot készítenek, amit a játékos megun pár hónap alatt.
  • Narxis
    Befejezheted ezt a PC elleni hadjáratod, senki sem kíváncsi rá, hogy mennyire vagy konzol fanboy.
  • nr1ranger
    A D3 pc-re már a célegyenes felé tart, konzolra meg még csak most kezdik csinálni, majd a 2. D3 kieg felé talán megjelenik. De olyat is láttunk már a Blizztől hogy egy több éve futó fejlesztést visszavon. Amúgy meg a WoW meg a a szupertitkos titan MMO ami nem egy konzolműfaj. Starcraft szintén nem konzolműfaj, mivel e-sportra fejlesztik. Lesz 3-4 játékukból egy ami életképes konzolon, na bumm, főleg hogy D3-ban a warez el lesz lehetetlenítve. És egy twitter post amúgy nem hivatalos bejelentés, azokra van a Blizznek egy press release oldala: http://us.blizzard.com/en-us/company/press/pressreleases.html
  • Skynet
    Ízlések és pofonok,jómagam pedig semmi eget rengetőt ne találtam sosem a Blizzard játékokban,ahogy a Diablo-t is egy egyszerü klikknkill játéknak tartom. SC2 is csalódás volt, a SP kampány iszonyatosan vontatott lett csakhogy 3 részben adhassák e a 3 kampányt,és mondhassák hogy 1 oldal egy komplett játék.
    Ám lehet izgulni drága pc-sek mert a Blizzard szinte az egyetlen cég ami nem kurvult el a konzolok irányába,márpedig ha Diablo 3 jön konzolra le fogja mosni a pc-t eladásokban és elkezd Blizzard is gondolkodni..:)
  • Slipper
    Lehet hogy egy kicsit hamar kezdik a hipe-ot, de könyörgöm, ez a Blizzard! Cserébe olyan játékokat kapsz, amelyekkel nagyon sokáig fogsz játszani! Jómagam 12 éve játszom a Diablo 2-el és a Warcraft szériával, és nem tudom hosszabb távra megunni őket, és van egy olyan érzésem, hogy a Diablo 3-al se lesz másképp!
  • nr1ranger
    Nézőpont kérdése, de nálam a Blizz játékai tovább tartanak, mint más játékok. Talán még a Rockstar GTA-javal vagyok így, amelyikből, valamelyik rész mindig fent van, és eljátszogatok vele. Az viszont jogos, hogy túl korán jelentik be a játékokat és kezdik a 3-4 éves hypeot.
  • Szefmester
    Nekem a fejlesztési tempójuktól és a körülöttük levő hájptól van tele a "púpom". Közel sem alkotnak olyan kiemelkedőeket mint azt mondják egyesek. Jól rakják össze a játékaikat, de csak alig jobbak mint egy tisztes iparosmunka.

Nem annyival jobbak mint amennyivel tovább készülnek...
  • viasz
    "A fejlesztők ugyanis már évek óta csak "szórakoznak" a sajtóval és a rajongókkal és hol megjelenik egy premierdátum, hol pedig cáfolják."

Bocs, nem a fejlesztők szórakoznak, ők sosem mondtak megjelenési dátumot, csak az idióta találgatásokat cáfolják... Ettől persze még nekem is tele a púpom a Blizzel.