Mégis van remény? Csökken az Alkonyat-láz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Páromat elkísértem a fent említett borzalomra karácsony után. Az már elõre sejtetett valamit, hogy a Sugár mozi Godot kistermében (kb. 30 fõ befogadóképesség) a telt ház ellenére ketten voltunk férfiak...

Még jó, hogy volt ingyen wifi, mert ha nem lett volna nálam a telefonom, szétuntam volna az agyam. Így legalább netezhettem.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

IMYke2.0.0.0
Csak kisregényben tudnám, kulturáltan megfogalmazni... <#buck>
Amúgy meg, rohadtul utálom a zombi-vámpír sztorikat már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én anno csak úgy beültem a moziba az elsõ részt megnézni.
Kb. a feléig tetszett is - egyáltalán nem tudtam, hogy mire kell számítanom.
Szaftos horrorfilmnek ígérkezett, de szörnyen csalódnom kellett, hogy nem az lett.
Azóta megnézem jó gondosan, elõre, hogy mire ülök be! 😄

És én is láttam a 2. és a 3. részt, a barátnõm kérésére...
(A 3-ban volt 2 jelenet, kb. 2 perc, ami elterelte a figyelmemet arról, hogy ez mennyire pocsék sztori) 😄
Veled van a baj, hogy az elsõ rész után megnézted a folytatásokat is. Miért, ha nem tetszett?
narumon
Én az elsõ könyvet még elolvastam, nem volt olyan rossz (annyira jó sem ahogy hypeolták), az elsõ filmet is megnéztem ami kifejezetten rossz volt. Ezután a többit nem is erõltettem. Sem a könyvet sem a filmeket. Mindkét vonalon sokkal jobb termékek érhetõek el a témában.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ha én most néztem meg az elsõ három filmet, és hosszas gondolkozás után csak azt tudom mondani, hogy kérem vissza az életembõl ezt az értelmetlenül elvesztegetett majd tíz órát, akkor velem van a baj, vagy nem véletlen?
Tinman
Imi! Mi errõl a véleményed? <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.