Nem lett vicces a LOL első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a homofób poénok nálad visszatérõek. Hm, talán tagadásból eredõ klasszikus túlkompenzálás... 😊
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
1 farkon ketten? 😮 😉
úgy értette te ugyanazt csinálod mint õ, csak észre sem veszed. 😄
Én csak azt látom, hogy téged zavar az én véleményem. Elég gusztustalan dolog, mit ne mondjak. Engem nem zavar, sõt, még írtam is, hogy biztos, hogy jobb a SZPÜ. De õ meg a Téglát nem látta, ezért leírtam neki, hogy milyen jó lett.
De lehet, hogy csak félreértettem, amit mondasz. Ha kiveszed a farkát a szádból, érthetõbben fogsz beszélni. Attól, hogy dugtok, még nem kell babusgatni õt, tud beszélni egyedül. Vagy ennyire hülyének tartod.
De lehet, hogy csak félreértettem, amit mondasz. Ha kiveszed a farkát a szádból, érthetõbben fogsz beszélni. Attól, hogy dugtok, még nem kell babusgatni õt, tud beszélni egyedül. Vagy ennyire hülyének tartod.
..mit zavar a véleménye,minek nézted meg?,csiszolj a technikádon....
Mit zavar? Most komolyan? Ha nem nézed, akkor nem mindegy? Ha meg megnézed a remake-eket, akkor minek nézed meg? A Tégla kurva jó volt, megérdemelte. Az ázsiait speciel nem láttam, simán elhiszem, hogy még jobb, de abban az évben nem jelölték Oscarra Hongkongból.
A fene vinné el ezeket au újraforgatott remakeket vagy nem is tudom mik ezek, ott van pl a tégla 4 oscart kapott pedig egy ázsiai fényévekkel jobb filmet forgattak újra, inkább az eredetinek kellett volna odaadni a díjakat nem az újraforgatottnak.