7
-
#7 Ezek a homofób poénok nálad visszatérőek. Hm, talán tagadásból eredő klasszikus túlkompenzálás... :) -
eNMi #6 1 farkon ketten? :O ;) -
skiryo #5 úgy értette te ugyanazt csinálod mint ő, csak észre sem veszed. :D -
kalapos01 #4 Én csak azt látom, hogy téged zavar az én véleményem. Elég gusztustalan dolog, mit ne mondjak. Engem nem zavar, sőt, még írtam is, hogy biztos, hogy jobb a SZPÜ. De ő meg a Téglát nem látta, ezért leírtam neki, hogy milyen jó lett.
De lehet, hogy csak félreértettem, amit mondasz. Ha kiveszed a farkát a szádból, érthetőbben fogsz beszélni. Attól, hogy dugtok, még nem kell babusgatni őt, tud beszélni egyedül. Vagy ennyire hülyének tartod.
-
Merces #3 ..mit zavar a véleménye,minek nézted meg?,csiszolj a technikádon.... -
kalapos01 #2 Mit zavar? Most komolyan? Ha nem nézed, akkor nem mindegy? Ha meg megnézed a remake-eket, akkor minek nézed meg? A Tégla kurva jó volt, megérdemelte. Az ázsiait speciel nem láttam, simán elhiszem, hogy még jobb, de abban az évben nem jelölték Oscarra Hongkongból. -
morden #1 A fene vinné el ezeket au újraforgatott remakeket vagy nem is tudom mik ezek, ott van pl a tégla 4 oscart kapott pedig egy ázsiai fényévekkel jobb filmet forgattak újra, inkább az eredetinek kellett volna odaadni a díjakat nem az újraforgatottnak.