A legjobb gonosz döntések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..az ám azt hiszem ideje lenne nekirugaszkodnom,jut eszembe nem ismer valaki olyan modot ami eltünteti a szörnyeket, mert nekem abszolút nem jött be hogy totolyázgatni kell, mielõtt jönnétek a google-val egyelõre nem találltam ilyet...
Hehe, a jó öreg B&W, az ovit mindig a templom mellé építettem, mert a kislányokért járt a legtöbb varázserõ az áldozóoltárnál. <#eplus2>#eplus2>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Black & White kb. teljesen erre a dilemmára alapozott!!! 😄
Vazze, ha ez a gondosz döntés az ME2-ben, akkor mi az, amikor hagyjuk, hogy Morinth kinyírja Samarát?
Emellett a Modern Warfae 2-ben hol van ott döntés? Egy lineáris játékban? Ahol mindig ugyan úgy végzõdik a pálya?
Megint egy értelmes cikk...
Emellett a Modern Warfae 2-ben hol van ott döntés? Egy lineáris játékban? Ahol mindig ugyan úgy végzõdik a pálya?
Megint egy értelmes cikk...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Gonosznak azért nem mondanám, de én is meglepõdtem, hogy ez volt a paragon út.
A Mass Effect 2-ben a gonosz döntés eltitkolni az eseményeket. Értelemmel rendelkezõ lényeken végeztek kísérleteket, hogy nagyobb hatásfokkal tudják elpusztítani õket, ráadásul megszegték a saját fajtájuk legalapvetõbb törvényeit, veszélyeztetve az egész népet. Ezt titokban tartani, csak hogy a nép egy tagja ne legyen kitörölve a feljegyzésekbõl, poszthumusz számkivetetté téve, s hogy a lánya ne hisztériázzon, gonosz döntés.
Overlord széria nagyon el lett felejtve 😄, ott is 2 lehetõség szokott lenni, gonosz, vagy nagyon gonosz.
wow-os vagy farmville-os idõpocsékolás szerintem sokkal gonoszabb
ráadásul az a való világra hat... rád és az ismerõseidre, családtagjaidra
ráadásul az a való világra hat... rád és az ismerõseidre, családtagjaidra
Batman Arkham City:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Catwoman-nal nem mentjük meg Batman-t, hanem elhúzunk Arkham City-bõl. Utána a credits-nél hallhatjuk és olvashatjuk, hogy meghalt minden jó figura és Joker gyõzött. (Poén, hogy utána "visszateker" oda, ahol el kell dönteni melyik végzõdést választjuk, ergó mindenképp a jó végzõdéssel kell továbbmenni 😊
Jedi Knight (elsõ rész)
Ebben is van egy fordulópont a játék vége felé (utolsó küldetés elején). Itt is két választás van (attól függõen, hogy milyen az addigi erõ affinitás - jó vagy rossz). Itt is van good és bad ending attól függõen, hogy ebben a jelenetben mi történik.
AE
Ebben is van egy fordulópont a játék vége felé (utolsó küldetés elején). Itt is két választás van (attól függõen, hogy milyen az addigi erõ affinitás - jó vagy rossz). Itt is van good és bad ending attól függõen, hogy ebben a jelenetben mi történik.
AE
Pl. a Panzer General összes része...
AE
AE
Jedi Academy!!! 😊)
KotOR-ban Mission Vao kivégeztetése Zaalbar barátunkkal még mindig mindent visz. 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Rayman 2-ben is volt egy olyan rész hogy elvihetted a sok aranyat cserébe ha letojod mi történik a többiekkel... végülis azis Bad ending rész. 😊
War front: turning point
Lényegében máshogy alakul egy kicsit a háború, és pl több ésszel harcolnak a németek. Elfoglalják angliát stb. Kifejlesztik a legtöbb csodafegyvert. Így pl Maus tankok szaladgálnak mindenfele. De nézz utána mert ott vannak az oroszok és szövetségesek is. Spéci mindenfélével. Magyar fejlesztés.
Lényegében máshogy alakul egy kicsit a háború, és pl több ésszel harcolnak a németek. Elfoglalják angliát stb. Kifejlesztik a legtöbb csodafegyvert. Így pl Maus tankok szaladgálnak mindenfele. De nézz utána mert ott vannak az oroszok és szövetségesek is. Spéci mindenfélével. Magyar fejlesztés.