18
-
#18 Minden játékot-filmet stb akinek nem tetszik időpocsékolásnak mondja, akinek tetszik az nem. -
Merces #17 ..az ám azt hiszem ideje lenne nekirugaszkodnom,jut eszembe nem ismer valaki olyan modot ami eltünteti a szörnyeket, mert nekem abszolút nem jött be hogy totolyázgatni kell, mielőtt jönnétek a google-val egyelőre nem találltam ilyet... -
Jimmyke #16 Hehe, a jó öreg B&W, az ovit mindig a templom mellé építettem, mert a kislányokért járt a legtöbb varázserő az áldozóoltárnál. -
sempron07 #15 Black & White kb. teljesen erre a dilemmára alapozott!!! :D -
Ender Wiggin #14 Vazze, ha ez a gondosz döntés az ME2-ben, akkor mi az, amikor hagyjuk, hogy Morinth kinyírja Samarát?
Emellett a Modern Warfae 2-ben hol van ott döntés? Egy lineáris játékban? Ahol mindig ugyan úgy végződik a pálya?
Megint egy értelmes cikk...
-
WoodrowWilson #13 Gonosznak azért nem mondanám, de én is meglepődtem, hogy ez volt a paragon út. -
Kindred Blades #12 A Mass Effect 2-ben a gonosz döntés eltitkolni az eseményeket. Értelemmel rendelkező lényeken végeztek kísérleteket, hogy nagyobb hatásfokkal tudják elpusztítani őket, ráadásul megszegték a saját fajtájuk legalapvetőbb törvényeit, veszélyeztetve az egész népet. Ezt titokban tartani, csak hogy a nép egy tagja ne legyen kitörölve a feljegyzésekből, poszthumusz számkivetetté téve, s hogy a lánya ne hisztériázzon, gonosz döntés. -
#11 Overlord széria nagyon el lett felejtve :D, ott is 2 lehetőség szokott lenni, gonosz, vagy nagyon gonosz. -
gombabácsi #10 wow-os vagy farmville-os időpocsékolás szerintem sokkal gonoszabb
ráadásul az a való világra hat... rád és az ismerőseidre, családtagjaidra -
#9 Batman Arkham City:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Catwoman-nal nem mentjük meg Batman-t, hanem elhúzunk Arkham City-ből. Utána a credits-nél hallhatjuk és olvashatjuk, hogy meghalt minden jó figura és Joker győzött. (Poén, hogy utána "visszateker" oda, ahol el kell dönteni melyik végződést választjuk, ergó mindenképp a jó végződéssel kell továbbmenni :) -
archelf #8 Jedi Knight (első rész)
Ebben is van egy fordulópont a játék vége felé (utolsó küldetés elején). Itt is két választás van (attól függően, hogy milyen az addigi erő affinitás - jó vagy rossz). Itt is van good és bad ending attól függően, hogy ebben a jelenetben mi történik.
AE -
archelf #7 Pl. a Panzer General összes része...
AE -
sempron07 #6 Jedi Academy!!! :)) -
Jimmyke #5 KotOR-ban Mission Vao kivégeztetése Zaalbar barátunkkal még mindig mindent visz. :D -
#4 thx. -
Hungarikum #3 Rayman 2-ben is volt egy olyan rész hogy elvihetted a sok aranyat cserébe ha letojod mi történik a többiekkel... végülis azis Bad ending rész. :) -
menetrend #2 War front: turning point
Lényegében máshogy alakul egy kicsit a háború, és pl több ésszel harcolnak a németek. Elfoglalják angliát stb. Kifejlesztik a legtöbb csodafegyvert. Így pl Maus tankok szaladgálnak mindenfele. De nézz utána mert ott vannak az oroszok és szövetségesek is. Spéci mindenfélével. Magyar fejlesztés. -
#1 Van olyan 2. VH-s jatek, amiben a nemetekkel lehetunk es akar meg is nyerhetjuk a haborut?