16
-
#16 Télen, tavasszal, ősszel ritkán van 40 fok. A napelemek meg ilyenkor működnek nagyobb hatásfokkal a melegedés ugyanis csökkenti a hatásfokukat. -
sanyicks #15 E(l)lop azért van ott hogy az m$ kívánságait próbálja teljesíteni. Úgyhogy eladó lesz :) -
mtxaudio #14 Először is,ki az a hülye,aki majd a telefont kint hagyja a napon,hogy töltődjön 40 fokban! Másodszor,ha a Nokiánál lenne egy épkézláb,normális ember,akkor telefont gyártanának,nem 100 ból 98 hibás gagyi sz@rokat "t-mobile info"! 15 évig nokiás voltam,de most....még jó hogy megvan a 6310i-m még mindíg! Mai napig nyereséges lehetne a nokia,ha.... mondjuk felvennék velem a kapcsolatot! :))) -
Ferrer #13 Természetesen csak kiegészítésképp az akksi mellé, hogy napközben tudja tölteni. A többi gyártó túl pussy a változtatásokhoz, de ezt már megszokhattuk. -
Ferrer #12 Vicc nélkül mondom, szerintem az első napelemes telefont az Epl fogja kiadni. -
#11 Akarja vagy sem, a Nokia nem eladó! -
#10 Oszinten meg lennek lepve, ha a HTC az nVidiaval kezdene, mikor a Qualcommnak is van versenykepes ajanlata, es regota egymas fo partnerei. -
MR007 #9 Akkor már régen leváltották volna. Miért van az, hogy ő bénázhat akármennyit és akármekkorát akármeddig más meg nem? Beton biztos állása van. Annyira irigylem. -
finizlik #8 hatalmas nagy baromság. -
sanyicks #7 Valszeg most egy ideig semmi sem fog működni a nokiánál, ugyanis az m$ meg akarja venni az okostelefongyártó részlegét, gondolom el(l)op megkapta a parancsot hogy nyomassa lefelé a részvényárakat, hogy ócsó legyen. -
MR007 #6 Ja, valszeg a WP nem támogatja. Mással összejönne, de az tilos! -
#5 Egyik munkatarsamnak egy osi napelemes samsungja van. Neki mukodik, fura, hogy a nokianak nem jon ossze. -
valaé valaé ná #4 Az a baj, hogy a Lítium akksik élettartamát erősen lerövidíti a magas hőmérséklet. Márpedig a napon meleg van ugye. Viszont léteznek széthajtogatható, nagyobb felületű mobiltöltő napelemek (sőt kurblisak is), amik tökéletesen megfelelnek annak a pár embernek, akinek szüksége van rá. -
#3 Szerintem meg kell bele akksi és napelem a hátára. Így nem a beszélgetéshez kell az energia, viszont napközben folyamatosan tudna töltődni. -
Rigya #2 Azért egy magára valamit adó mérnök (középiskolás diák?) először kiszámolta volna a 15-20 négyzetcentiméteres felületen mekkora napsugárzásból eredő energia nyerhető. (Kiváncsi vagyok, mekkora fejlesztési pénzt húztak le a project-re.) -
Vers #1 rossz oldalrol kozelitik meg a problemat,napelemes ruhat kell tervezni, az mindenhol szolgaltat eleg energiat