7
-
bmw #7 Hat szerintem azert nem volt rossz nezettsege, csak hat elszurtak az universe-vel igy meg tobben lemorzsolodtak.
Az Atlantisban boven lett volna meg otlet.... ( bar az SG1-ben is ) -
zetortraktor #6 Hidd el, hiába lenne siker a Barátok közt Szváziföldön és Belgiumban, ha itthon bukó. Egy csatorna nem az exportból szedi a pénzét, hanem a reklámbevételekből.
Más kérdés, hogy világszerte sem produkált nagy nézettséget, szinte sehol sem volt a legjobb 20-30 sorozatban, de egy rétegsorozattól nem is lehetett volna várni. -
mg1992mg #5 Hát igen, az SG-1 és az Atlantis mestermű volt, ahogy a két film is. Az Universe egy eléggé gyenge eresztés volt, bár a második évad klasszisokkal jobb volt, mint az első. Én még kíváncsi lettem volna, mit hoznak ki belőle. Mert kezdett érdekes lenni. És az itt a baj, hogy egy ideig nem is lesz új Stargate széria... Lehet, hogy nem is lesz... És ez elkeserítő... -
#4 én mai napig nem értettem h lehetett kinyirni ezt a siker filmet-sorozatott.
az h amcsiban 2-3 milioan nézték számukra ott bukta volt..de világ szerte sokkal jobb nézetséget produkált,igy mégis csak megérte.vagyis én ezt olvasstam,csak pár agyas vezetö akinél volt a film jogai h elég lesz.. jöjön az a szar sg universe.. csodálkoztak h az is bukás volt?!
pedig sztem még legalább 5-5 évadott lenyomhatak volna,ötlet még lett volna bövven ugy olvastam. -
Nailyenugysincs #3 ez a kettő van csak. akartak csinálni az atlantiszból is mivel h nincs 6. évad de a végén nem lett semmi. az SG1-ből is lett volna még de azt is lefújták. az eredeti terv az lett volna h évente 1 film de gondolom nem volt rá pénzük. -
Brian87 #2 Láttam a Csillagkapu és az Atlantiszt is végig, de tudtam vannak ilyen külön filmek is. Ezekből hány van vagy hogy van ez? Köszi ha vki leírná. -
endrev #1 Végre a Continuum is szinkronizált. Jól felvettem DVD-re.