4353
-
#472 Október eleje, ha jól emlékszem... -
#471 Egyébként tudja valaki, mikorra várható? -
#470 Ekkora pont jó :) -
#469 vagy ha már lesz házigizda, akkor ő könnyen lecseréli bármilyenre (akár nagyobbra is, most csak azért a mérete, mert tapasztalataim szerint nem szeretik a modik, ha az ember nagyobbat akar betettetni) -
#468 Szép az új banner! :) -
#467 Megkértem a modikat, aztán ha valaki mégis szebbet-jobbat akar, akkor majd újra megszavazzuk :)
Amúgy meg köszi a munkát Shiwo! -
#466 Mehet. -
#465 faja lett! -
#464 Nekem bejön, várjunk néhány véleményt, és ha a többség elégedett, mehet is bannernek, linkként, úgy hogy a hivatalos oldalra vigyen. -
#463 egy gyors, egyszerűbb bannerkép:
-
#462 Bocs a dupláért, amúgy nem is értem, hogy sok fejlesztő hogy hagyhat ki ekkora marketinges pontot, hogy nem adnak ki banner készítő kit-et/bannereket amiket szabadon fel lehetne használni... -
#461 Nekem 8, hogy kép, vagy flash, azért a flash-t linkeltem még anno a hivatalos oldalról, mert éppen az volt kéznél :D -
#460 amúgy csak mutatóba... Heroes 6 topikba flash-bannert készítettem, Ufo:ET topikba képet..utóbbinál a GYIK flash-es -
Tyucsev #459 Ezek szerint multi is lesz. Jó ötlet.
Nem hiszem, hogy akármilyen nyilvános béta, tekintve a kiadás közeli dátumát.
Látszik, hogy folyamatosan próbálják fenntartani érdeklődését. Mindig több és több infó kerül napvilágra, de csak épp egy kevés, hogy lázban tartsák a jónépet :-) Pl. a képen, ahol a földgömböt látjuk, van pár olyan dolog, amiről csak sejtésünk lehet (vörös örvények-gondolom idegen aktivitás, az országok színei, stb.)
Közben néztem az előrendelést-a sima, letölthető verzió is 45 dollár. Azt hiszem, várok vele, amíg leakciózzák... Meg egy magyarítás sem jönne rosszul. Remélem, könnyen megoldható lesz. -
Nagydög #458 Ha kibickedhetek: Legyen kep! Nem kell mindent agyonflashelni. (Sot, leginkabb semmit se kene, de ez az en maniam.) -
#457 amúgy kép legyen vagy flash? utóbbi sztem sokkal látványosabb tud lenni, de természetesen nagyobb a mérete (lassabban tölti be) és nem mindenki látja (valamint sok telefonról böngészve sem tölt be) -
Noodlee #456 Hajrá :) -
#455 hobbi-szinten photoshoppolok és flashelek, majd összedobok valamit a héten
-
#454 Továbbra sincs bannerünk, nem jár ide valami grafikus véletlenül? :D -
#453 Remélem lesz valamilyen béta, hogy jobb bepillantást kapjunk mi is a játékba, illetve, hogy a fejlesztők is kapjanak visszajelzést, és ne játszhatatlan, félkész formában adják ki, mint mostanában egy pár játékot... -
#452 -
#451 Jóvanna! :) -
#450 Very Difficult van ott :) (Kötexik) -
#449 Höhö, tetszik a harmadik képen, a "Mission Difficulty: Very Hard" :D -
#448 XCOM: Enemy Unknown + Gamescom = Screenshots -
#447 nekem van egy olyan érzésem, hogy nem az eredeti UFO érzést fogja visszaadni, csak ahhoz hasonlót (nem baj, arra ott lesz az UFO2ET)
viszont így a videók alapján a saját hangulata is kellőképp jó lesz és az ember szívesen eljátszik majd vele órákig
de tuti nem leszek teljesen elégedett, ha az eredeti X-com intro zenéje nem csendül fel a játékban :) -
#446 A videókat elnézve elég dúúrván hozzányúltak dolgokhoz. Kíváncsi leszek a végeredményre. Egyelőre nálam a "várós" státusban helyezkedik el a játék :) -
#445 Annyit mindenképpen. Ha az eredeti UFO hangulatát át tudják ültetni ebbe a remake-be, akkor sikeres is lesz. -
#444 Ez a játék elégé érdekesnek ígérkezik.. Egy próbát mindenképp megér -
#443 Csak sajna ez Xbox achievements, remélem raknak bele vh. PC-s verzióba is. Steam óta megszerettem őket :) -
#442 Pont most akartam belinkelni, csak a GameSpy-os cikket :) -
#441 Hát akkor már ezt sem hagyhatom ki....
XCOM: Enemy Unknown - Dissecting the Multiplayer -
#440 Ha valakit érdekel (spoiler veszély):
XCOM: Enemy Unknown Achievement List -
#439 Új köntösben a honlap... http://www.xcom.com/enemyunknown -
Tyucsev #438 Már hogyne lenne öröm, hiszen eddig ezért nyavalyogtam. :-)
Ahogy látom, itt is a szokásos menetet követték-hasonlít a régire, mégsem ugyanaz. Ránézésre többet kell taktikázni. Plusz mindezt időre kell megtenni, legalább is a "Cintact loss in" számláló erre enged következtetni. Nade lássunk már valami videót is... :-) -
#437 -
vaakuum #436 Dede, csak az x52-esem éppen nem akarja hagyni magát használhatóan felprogramozni... -
#435 Semmi öröm, hogy lesz légiharc? -
#434 Dede, most kerestem és találtam erre (Ti már olvastátok?):
http://www.joystiq.com/2012/07/30/exploring-the-unknown-parts-of-xcom-enemy-unknown/
-
vaakuum #433 OFF:
részlet Elrond titkos naplójából:
.
.
104. nap
Fogadtam Bilbóval három kiló mithrilbe, két pofon ellenében, hogy Frodó eljut Mordorba és vissza. Addig kanasztázunk.
.
.
.
591. nap
Semmi hír nem jött sehonnan. Gyűlölöm a kanasztát.
ON