4353
-
#512 Hát mondjuk a 6 létszámú csapat. A katonák perk rendszerű fejlesztése.
De mindenesetre kipróbálom a játékot az biztos. Ha bejön, akkor meg is veszem :) -
#511 Jah, kiadták a hivatalos gépigényt:
Minimum Requirements:
Software: Steam Client
Processor: 2 GHz Dual Core
Memory: 2 GB RAM
Hard Drive: 20 GB free
Video Memory: 256 MB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI Radeon HD 2600 XT or greater
Sound Card: DirectX Compatible
Recommended Requirements:
Processor: 2 GHz Dual Core (Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz)
Memory: 4 GB RAM
Hard Drive: 20 GB free
Video Memory: 512+ MB
Video Card: NVIDIA GeForce 9000 series / ATI Radeon HD 3000 series or greater
Sound Card: DirectX Compatible
-
#510 Azért beszerezhető annál olcsóbban is, de valóban a Torchlight II ára sokkal vonzóbb lenne :) -
#509 50 ajró -
#508 Jó, a giftek bénák, de gondolom nem akartak semmi olyat adni, ami jelentősen megkönnyítené a játékot, de amúgy én nem hallottam/olvastam olyat a játékról ami engem kiábrándított volna. Téged mi ábrándít ki? -
#507 XCOM Enemy Unknown (Elite Soldier Pack Pre-order Edition) ~9500ft házhozszállítással.
-
#506 Ez az 50 ajró egy csöppikét drága... A reward-ok nevetségesek.
Minél több infót dobnak nekünk, annál kevésbé bízom a játékban. -
stuka85 #505 Néztétek már a Link.
Eléggé gáz, hogy akkor adnak valami pluszt az előrendelőknek ha elegen előrendelnek. Bár a mostani a euró árfolyam mellett nem hiszem, hogy a steam-en rendelem meg. Meg szerintem az a DLC nem is éri meg, előrendelje az ember.
-
#504 Reméljük, hogy most már tényleg nem futnak semmi olyan hibába, ami hátráltatná a megjelenést. -
#503 CD-Galaxis -
#502 Hmm, úgy látszik innét nem lehet csak így linkelni...
http://i24.photobucket.com/albums/c13/MrPicture2/xcom/trainingschool.jpg
Officer Training, megy is a fórumon a vita, hogy most sok, vagy kevés a 6 fős csapatra az ugrade...
http://forums.2kgames.com/showthread.php?131106-Training-school-perks-shown -
#501 -
#500 Nem rossz cikk, a leírás alapján nem várom a tutorial mission-t...
Egy demó lenne már nagyon jó, kérdés, hogy lesz-e. -
#499 Egy új cikk, majd holnap elolvasom:
http://www.pcgamer.com/previews/xcom-enemy-unknown-preview/ -
#498 A mentésről csak annyira emlékszem, hogy lesz egy fajta nehézség, ahol nincs mentés, csak egy darab automata. A normál és társai nehézségi módban passz, hogy milyen mentési lehetőségeink lesznek. Ha tippelni lehetne, azt mondanám, hogy minden körben menthetünk (de elképzelhetőnek tartom azt is, hogy nincs mentés akció közben, bár erre kevés a valószínűség).
Nem biztos, hogy a megjelenés előtt látunk még légiharcot, vagy új idegen egységet, szerintem most már bőven elég infót szolgáltattak nekünk (az Ő szemszögükből legalábbis...). -
Tyucsev #497 Szerintem a látottak alapján lehet azért bőven taktikázni. Lassú tempóban, fedezékről fedezékre, overwatch módban egész máshogy néz ki a dolog. Nekem a lényeg, hogy körökre osztott. A mentőakciók meg legalább egy kis színt visznek az egészbe. Néha fel kell adni a nyugis stílust a nemesebb cél érdekében. :-)
Az emlékek amúgy néha csalókák ilyen téren. Emlékszem, hogy nemrég a Command&Conquert vittem végig, csak hogy megnézhessem a videókat, mert a régi rippelt játékban azok nem voltak benne. Simán végigvittem eggyel nehezebb fokozaton, mint hajdanán. Azért azóta eltelt tizenegynéhány év, csak rutinosabb lett az ember. Meg hát fiatalon egész más stílusban játszottam még. :-)
Azt valaki a szövegből ki tudta hámozni, hogy a harc közbeni mentés-visszatöltés terén mi a helyzet?
Végszóként csak annyi: már megint nem volt légiharc. ;-)
mentés -
Micsu #496 az biztos hogy a mai trendeknek megfelelően a normal nehézségi szint nem lesz egy nagy wasistdas -
#495 Mintha az hangzott volna el, hogy normal-on tolják, és nehezebb szinten még többet sebeznek az idegenek, de lehet, hogy én értettem félre. -
#494 Vagy csak very easy szinten tolták. -
#493 Már nagyon-nagyon régen játszottam az eredeti UFO-val, és jóval fiatalabb is voltam, de visszaemlékezve úgy tűnik, hogy jóval többet "taktikáztam" szöszmötöltem, hogy kit és hová küldök, mint a lenti videóban. Persze tudom, hogy a srácok nem akarták húzni az időt, meg azt szerették volna bemutatni, hogy milyen könnyű elveszteni egy csapattagot, de mégis kicsit az az érzésem, hogy az új játékot nem annyira erre hegyezték ki, hanem sokkal inkább a "run and shoot".
Persze, ha Ti nem így érzitek, akkor jó, mert sokkal inkább van kedvem szöszmötölni vele, mint így belecsapni a közepébe, és pont ez miatt látom, hogy a mentőakciók nem lesznek a kedvenceim :D -
kissssss #492 részvétem. -
#491 Már megvettem májusban, csak azóta nem volt rá időm. -
Noodlee #490 A Risen 2-t nehogy megvedd, mert 5 forintot nem ér.
Millió bug van benne, amik miatt nem egy küldetést nem lehet befejezni.
Ha pl. nem olyan sorrendben csinálod a küldetéseket, ahogy a fejlesztők kitalálták, akkor is bukhatod akár a főszálat is! -
#489 OFF
Néztem anno a topikot. A felsorolt játékokon túl az NWN2 két kiegje és az NWN egyik legjobb modjának (Tortured Hearts) 2. része is vár a sorára. A BG II 4 in 1 boxset is megvan vagy 2 éve, arra sem volt időm...
Nyudíjas koromig elég, ami van.
ON -
#488 Játszottam vele és nem tetszett, a Civilization sorozat jobban bejött. -
#487 Ha esetleg ismered a Majesty világát, akkor javaslom a Warlock: Marster of the Arcane című kis játékot, azzal is el lehet szórakozni egy pár órát. Persze, ha amúgy sincs időd mindre, akkor felejtős...
Amúgy, ha valaki megtalálja valahol letölthető verzióban ezt a videót, akkor linkelje legyen kedves, én is lehúznám.
-
#486 Én nemrég a Fallout New Vegas UE-t vettem meg amikor leárazás volt Steam-en, nem is bántam meg. -
#485 Engem elárasztottak a játékok. Évekig csak régit vettem. Tavaly novbener óta a listán ezek vannak, amiket megvettem vagy meg fogok venni:
Skyrim
Civ V G&K
Baldur's Gate EE
RTW 2
Risen 2
Sim City V
UFO EU
Összesen nem játszottam az elmúlt 6 évben ennyi játékkal komolyan. Durva... -
#484 Nagyon dícséretes
Most jelenleg ezt, meg jövőre az új Sim City-t tervezem megvenni, esetleg BF3-hoz az Armored Kill dlc-t. -
#483 Videó. Warez engem nem érdekel. -
#482 A videó vagy a játék? :D -
#481 Nincs feltöltve valaholva? -
#480 Nehéz lesz kivárni a megjelenést. -
#479 Két teljes küldetés végigjátszása, hát, ennél többet kívánni sem lehetett volna (najó igen, de a realitás talaján maradva, ez is maximálisan kielégítő). -
#478 -
Csokis #477 XCOM - Enemy Unknown: 1 órás bemutató! -
#476 Hát, már csak bő másfél hónap és itt is van. Amit sajnálok, hogy semmilyen alfa,béta tesztről nem nagyon szivárgott ki hír, így az is lehet, hogy nem volt szélesebb körű teszt. Az, meg ha csak a fejlesztők és kis családjuk játszott vele eddig, nem mindig előnyös a játékosoknak... -
#475 Már ideje lesz kiadni :) -
#474 XCOM: Enemy Unknown - Casualties of War Trailer
Megjelenés: Október 12-én. -
#473 Köszi! :)