4353
-
Nagydög #552 Ne legy igazsagtalan! A DIO-k mind jok voltak. Az uj is az, de ezzel az online single izevel nem vagyok hajlando... Meg a Steam/Origin/UBIize-t is kerulom, nemhogy ezt. -
#551 Diablo 3 úristen, azzal a graffal XDDDD -
#550 Igen, pl. az, hogy szarok a Diablora és hasonló agyhalott user igénylő játékokra. Mai napig szégyellem, hogy játszottam a D1-2-vel. Mentségemre szolgál fiatalságom. :) -
Nagydög #549 Ketsegtelenul van kulonbseg, ez egy jo jateknak tunik. -
#548 8-9 körüli ár szerintem reálisabb lenne, 14,5k HUF volt a Diablo3. Azért szerintem némi különbség van a 2 játék között.
8-9 körül meg is venném. Így viszont majd megvárom amikor "olcsóbb" lesz majd pár év múlva. Klasszikusokat (ha az lesz) mindig beszerzem eredetiben előbb-utóbb :) -
#547 A számítógépes játékok 5-10 éve is 10 ropibe kerültek. Azóta volt némi infláció. Steamen véve megy ugyebár ott van még a forint mélyrepülése is. Ennyire jön ki az ár. Ez van.
Ahhoz képest, hogy 2000 karácsonyakor 3500 meg 5500 ft árultak 1 éve meg új CD albmuot. Számold ki, hogy mai áron milyen pofátlan volt. Akkor diákként feketén 250 forintos órabérem volt... -
#546 Nagyon várom ezt a játékot, de 49,99 eurós árat kicsit soknak érzem .. -
#545 Hát akkor pont neked találták ki az IronMan nehézséget, vagy opciót, mert ott nincs mentés, csak egy automatikus, szóval ott nem lesz reload opció :D
Én személy szerint nem szeretek veszteséggel visszatérni a bázisra, úgyhogy én lehet kicsit tovább fogok szöszmötölni... -
#544 A reload az amatőröknek való :)
Már az eredeti első rész is legnehezebb fokozaton is ütött rendesen. Ott is ritka volt az olyan küldetés, ahonnan mindenki élve jött haza...és itt sem lesz másként hála az égnek.
Bár kár volt megnézni a videókat, így még hosszabbnak tűnik a várakozás :( -
#543 Iszonyat könnyű az elején embert veszteni. Elég egy kritikus találat, és már meg is halt bármelyik katonád... lesz itt reload rendesen :D -
#542 Tisztára olyan az UFO vadászat, mint az elsőben :D
Gondolom a gépen levő zavaróberendezések, és a manőverező képessége alapján dönti el, hogy az UFO eltalál-e minket. -
#541 Itt egymás után meg lehet nézni 3 küldetést is, a harmadikban még egy kis légi vadászatot is láthattok (hát nem fogtok örülni...):
-
#540 Köszi a linket :) -
#539 A Firaxisnál használták az eszuket és át lehet majd ugrani az ablakokon -
#538 XCOM: Enemy Unknown video preview: check out the first mission here -
#537 Egy hosszabb cikk a Playdome-ról itt. -
#536 Nem, bár egy rövid ideig foglalkoztam vele. Az bosszant, hogy sok-sok olyan játék van, aminél annyi marketinges fogást kihagynak, ami igazából pénzbe sem kerülne nekik: háttérképek, bannerek, képernyőkímélők, rajongói oldalhoz anyagok, csengőhangok, komplett windows témák, stb...
Ezeket mind kiadhatnák, elvégre az anyagaik megvannak hozzá, és sok energiát/pénzt nem kellene belefektetniük, de cserébe lehet, hogy hozna egy pár olyan játékost, akik amúgy nem vennék meg, illetve elégedettebbek lehetnének a vásárlók. -
ratgab #535 Csak nem szakmába vág a marketing? -
#534 Meglett a Reward 2 steam előrendelésből. -
#533 Ez egy nagyon jó cikk volt, minden spoiler nélkül képes volt fellelkesíteni az olvasót, és elhitetni, hogy ez egy olyan játék lesz, amire érdemes még egy kicsit várni. -
#532 embargó, ugyan..
"XCOM is marvellous and now that I’m not playing it, all I want to do is talk about it, write about it, and jump up and down hollering about it."
Hands-On: Forty Hours With XCOM -
#531 Bár feltételezhetően embargó van, de azért több órányi videó érhető el hivatalosan is már a PC-s kezelőfelületről is :)
Semmi gond, talán csak az bosszant fel, hogy mekkora marketing fogást hagytak ki :D -
ratgab #530 Értem, amit mondasz! Nekem ez nem hiányzik, mert tudom, hogy ilyenkor bizony keményen embargó van és nem beszélhetnek róla. Ettől függetlenül újszülöttnek minden új alapon ezt tényleg beszúrhatták volna a cikk végére, csak hogy akinek ez az infó új az is tudja, hogy bizony nekik ilyenkor keményen kötve van a kezük. -
#529 ratgab, azt is irtam, hogy megertem, ha nem volt lehetoseguk, vagy nem irhatnak rola, de ha igy van, akkor mondjuk en ezt is beleirnam a cikkbe. Tehat kozolnem veluk hogy meg nem lehet belemenni a reszletekbe, majd nezzetek vissza ket het mulva, vagy, hogy a tovabbi reszletek az ujsagban lesznek, vagz akarmi, erted?
Ha jol emlekszem, meg csak korabbi cikkukre sem utalnak\linkelnek... -
#528 hmhm -
ratgab #527 30 dollár körüli áron tudok szerezni egyébként.... Mégse 50 euró, így! Mondjuk jelenleg nekem még ez a 30 dolcsi is sok. -
Tyucsev #526 Szerintem azért nem írnak róla többet, mert az újságba szánják a részletes leírást-ezzel is növelve az eladott példányszámot.
Az ára elég húzós. Bár láttunk már olyat, hogy fél év múlva meg 2-3 ezer forintért dobálták az ember után a hasonló árú játékokat. Bár ez a minőségtől is függ-jobban járunk, ha drága marad. :-) Én abban bízom, hogy használtan olcsón be tudom majd szerezni. A doboz mégis csak jobban mutat a polcon. -
ratgab #525 Nekem az még messze van nagyon! Már most késő lenne, ha jönne, annyira várom. XD -
#524 ? 1 hónap... -
ratgab #523 Nem gondolod, hogy ők se írhatnak bármiről. Biztos még embargó van és vissza kell tartaniuk információt. Még messze a megjelenés. -
#522 Hát, ennyiről kár volt cikket írni... ott van náluk a pc-s változat, és ez a max, amit le tudnak írni? Még csak arról sem írtak, hogy ha eddig nem volt idejük, vagy nem volt lehetőségük írni, akkor mikor fognak, stb... -
ratgab #521 48% a 2. -
#520 http://www.gamestar.hu/mit-kell-tudni-az-xcom-pc-s-valtozatarol.html -
#519 biztos volt már, bár nem emlékeztem rá, minden esetre inkább legyen kétszer belinkelve, mint egyszer sem..
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=31175
mikor a bannert kalapáltam, akkor futottam bele -
#518 Számomra is sok.. De előbb utóbb lesz olcsóbb is. :) Megvárom. :) -
#517 A Reward 1 már összejött Steam előrendelésből, 5% a 2. -
#516 Az első videón két MP játszma látható és korábban bemutatott terror küldi impossible fokozaton... -
#515 A hat fő nekem még pont az optimális kategóriába tartozik, így legalább tényleg kötődni fog hozzájuk az ember... -
#514 Bakkim, senki nem linkelte a Pax-os videókat...
Szóval ezekbe futottam bele a Twitch-en, nem tudom, hogy mind különböző-e...
http://hu.twitch.tv/2k/b/330605570
http://hu.twitch.tv/2k/b/330851810
http://hu.twitch.tv/2k/b/330728983
http://hu.twitch.tv/2k/b/330926180
Egy pár órányi anyag :D -
#513 Előrendeltem Steam-en, úgysem terveztem idén más játékot venni, ennyi belefért.