4353
-
#192 Ha nem lenne rombolható, akkor körberöhögnék, mert az 1993-as alapjáték egyis alap modellezése nélül vicc lenne az egész... -
Zero 7th #191 Hm. Első blikkre, néhány kép után kizártnak tartottam, hogy rombolható lesz a terep, de aztán megláttam ezt a képet, és most egy kicsit reménykedek, hogy mégis. -
SZU #190 Pár koncept és 3 screenshot! -
#189 No, mégiscsak megy. Kicsit fura az összehatás. A repcsik nagyon olcsók, a csaták eddig semmiféle nehézséget nem hoztak 4. szinten. -
#188 1:09-nél érdekesen repül az a lövedék a becsapódás előtt...az eredetibe is ilyen volt? :) -
Micsu #187 sg feeling meg kell hogy legyen -
kissssss #186 majdnem értelmetlen vitára? :) -
Micsu #185 már az :P -
#184 Full screen beállítással soha nem tölt be a csata... -
SZU #183 http://www.2shared.com/file/ishEISri/ufo_099.html -
SZU #182 Mai szinten fejlesztik a lézer puskákat, vagy a gauss ágyút? =)
Azért ingyenes sufni projekttől szerintem ez nagyon komoly! UFO hadjárat, pici graf turbó. Multiplayer hadjárat! -
#181 Mire ki is jön, elavul... -
#180 Mai szinten ez nem igaz. Sőt... -
SZU #179
OMGOMGOMGOMGOMGOMG! -
Micsu #178 ezé van a fórum nem ? :) -
SZU #177 Remélem lesz benne multi, esetleg végigjátszás után játszhatnánk az UFOkkal is a Föld ellen! =)
És egy kis nyalánkság:
-
SZU #176 Ebben a részben még nem láttam, hogy milyen járművek vannak, de az első két részben a tank gyakorlatilag robot.
Szerintem egy robot érzékelőkkel igen is jobban és messzebb lát, mint egy normál humán a saját szemeivel. -
kissssss #175 mindkettőtöknek igaza van, elégedettek vagytok? -
#174 Viszont totális marhaságot sem. -
Micsu #173 miért a játék tán nem hollywood? :P
azért egy xcomtól ne várj már 100 realizmust -
#172 Nem lenne rossz ez az ingyenes, csak állandóan átmegy non responding state-be. Eddig háromszor próbáltam hadjáratban csatázni a földön és kétszer ez lett a vége.
Viszont jó ötletek vannak benne! -
#171 Csak körökre osztott taktikai rész lesz, vagy valós idejő is, mint az Apocalypse-ben?
Erről mit tudtok? -
#170 És tudod, hogy csata közben mikor csinálják ezt? Max. hallivúdban... -
Micsu #169 meg szerintem egy scifi játéknál ne ilyeneken akadjunk fel mikor csak a képzelet szüli a határt a technológiák tekintetében -
Micsu #168 mit nevezel látótérnek
egy tankból az optikák miatt messzebbre ellátsz + ha kitanyázol belőle (pl így) akkor meg ugyanúgy látsz -
#167 Nem semmi. -
#166 Választható benne a magyar is, de a fordítás kb félig van kész. LINK -
#165 Angol? -
#164 Kipróbáltam, nálam szépen felment és fut is. :) W7 64 bit. -
#163 Vannak elég nagy marhaságok. Pl. a járművek mitől adnának nagy látóteret? Mióta világ a világ a páncélos egységek rákfenéja az, hogy a jármű körüli tér ellenőrzését segítség. A külső videókameránál eddig jobbat nem találtak. Anélkül meg pont fordítva kellene modellezni... -
#162 HW cikk -
#161 Ezzel próbáltad?
Win32 Release version 2.3.1 (525 MB) A 2. a listában. LINK
-
#160 Egyálatlán hogyan rakod fel? A data változatot hogyan kell elindítani...? -
#159 Ezt a kommentet nem értem. Ebből most mennyi a saját agyszüleményed? -
MitsuMishi #158 Lol, ha vennének szatelitet, nem az lenne az első dolog, amit az ufók szétlőnének? Ez igy kicsit fura lesz. -
#157 Kicsit OFF:
Urak, EZT ismeritek?
Nem tudjátok, van házzá fordítás? ÉS az igaz, hogy csata közben nem lehet menteni?
Köszi a válaszokat! :) -
#156 "Szanálták az akciópontokat (brühühü). Lényegében két "akciópontunk" lesz körönként. Amit mozgásra, lövöldözésre vagy célzásra használhatunk fel. Pl.: Mászka-lövés, Célzás-lövés, Mászka-mászka"
WTF? Ennyire lebutítani :_=/!)
"Csak egy bázisunk lesz, viszont vehetünk szatelit (radar) lefedettséget és hangárokat építhetünk az egyes országokban."
Látom nekik is az agyukra ment az Extraterrestrials, GG -
SZU #155 Ezt még az ufo 1-ben is eljátszottuk a haverral. Amikor már megvan a 26 fős avanger, felszereltem egy interceptort stingerekkel. Kivártam egy very small hajót, a stingerrel leszedtem (erősebb fegyvertől azonnal megsemmisül).
Leszálltunk a hajón mindenkinek a fekete első páncélja volt, meg az alap nem lézer fegyverek. Save, megkerestük az egyetlen alient. Psci controll, összes fegyvere, gránátja letesz, pálya végébe eldug, pánic pánic.
Innentől szétválasztottuk a csapatot egyenlő létszámban kétfelé, elgyalogoltunk mindenkivel az ellenekző sarokba. Oszt mehet a hent! =)
A gáz csak az volt, hogy ha a létszámból már kifeküdtek jópáran, többen elkezdtek örjöngeni, meg pánikolni, de hát ügye ez a valódi háborúban is előfordul! =D
Amúgy van UFO kétszemélyes játék. Valami sufni fejlesztés. Csak neten lehet játszani és csak egymás ellen. A graf és a fegyverek ugyanazok, nagy városi pályák. Éjjel-nappal vegyes. -
MitsuMishi #154 Azt akkor gondolom nem tudni hogy lesz-e multi. Az nagyon meg tudná dobni még a hangulatot, ha lenne co-op, mint két játékos 2 osztagot irányitana a játékban, vagy akár az egyik játékos lehetne az alienekkel is. Jó kis csatákat lehetne nyomni :D -
SZU #153 Meg mi az, hogy egyáltalán nincs muníció?
Az milyen flash, a mikor egy új bázist létrehoztam, vettem 10 újoncot, a szónikuskarabély szállítmány már beért, de csak a feléhez tudtam lőszert küldeni. Aztán megtámadták a bázist és a szerencsétlen zöldfülűek 1-1 kibiztosított gránátot szorongatva reszkettek a barakkban az ajtó körül, míg a lőszerrel rendelkezők az ajtót védték.
Egy hős kinéz, felderít. Ha háttal áll az ellen, akkor két-három srác kiviharzik, gránát eldob, visszarohan. Ajtó biztosít fegyverrel.
Ha az ellenfél kipurcant, akkor a lőszertelenek rárepültek, mint a dögkeselyűk...