4353
-
#232 -
SZU #231 TFTD egyszer szuperhumanon beadott nekem a 4. ufo crashre egy darab lobstermant/rákot.
Konkrétan még csak tűpuskáim, torpedó vetőm, nehéz puskám és minden szir-szarom volt, amit a boltban venni lehet az elején.
Emléksze kb. 10x kezdtem újra és veszteségre való tekintet nélkül a rák kibírt 5-6 gránátot, 2 torpedót, több tár nyilpuskát, több lövés nehézpuskát és minden körben lelőtt 1-2 embert a kis sonic pisztolyával. Majd amikor megunta, szimplán odasétált és agyonverte az egyre fogyó és telifosott búvárruhájú embereimet az ollóival...
A végeredmény az volt, hogy inkább dezertáltam az összes emberemmel... egy utolsó reload után =) -
SZU #230 De azért mekkora filing volt, amikor az első játszásra összefutott valaki az első rákkal, vagy csészealjjal, tentaculattal.
WTF! Mi ez és miért nem döglik már meg. Aztán már sokadszorra is iszonyat para volt, ha kinyitottam egy ajtót 6-7 Ap-n és az ajtóban egy tentaculat állt. Szívcsücsök bénulás instant! =) -
#229 Hat amikor a terrorhajo legalso szintjenek egyik eldugott wcjeben megtalaltam az ott panikolo/dolgat vegzo/direkt odabujt alient, persze kozel 2 oranyi rohangalas utan a ket megmaradt marine-nal, akkor sokszor feltettem a kerdest: kell ez nekem? :) Aztan mentem a kovetkezo missziora.
Jo volt a Terror, szerettem, bar grafikailag nekem visszaeses volt az elso reszhez kepest. Marmint reszletesebb volt meg minden, de a - jatek tematikajabol fakadoan persze nem volt mas valasztasuk - szinvilag nagyon nem jott be, jobb szerettem az elso resz "emberibb" szinvilagat, mint masodik resz hideg, rideg, kekes arnyalatait. Mas bajom nem volt vele. -
Renegade #228 akkor neked kötélből vannak az idegeid :-)
én a kettőben egy-két küldinél a zene miatt tele sírtam a kispárnám :-) -
SZU #227 2 új kép és némi hangeffekt! =) -
Micsu #226 terror pont azért volt jó mert kiforrott volt, játszhatóbb, nehezebb, és sok hibát kijavítottak -
lammaer #225 Érdekes. Sztem pont a terror from deep volt egy az egyben egy gyenge másolata az XCOM1-nek , szinte csak textúracsere meg képcsere volt az egész.
Ellenben az XCOm 3 Apocalypse egy viszonylag újításokkal teli cucc volt az X-com egyhez képest.
Pl a légiharc kimondottan korrekt volt, és a városvédelmi koncepció is nagyon bejött.
Az After* sorozatot sokan köpködik, nekem nagyon tetszett (különösen a sztori, ahogy kibontakozott és végigvonult a szérián, sztem még jobb is volt mint az XCom-é). -
#224 Az UFO 1-2 (UFO Enemy Unknown, és Terror from the Deep) után, mind egy rakás szar volt, gyenge másolatok, idétlen ötletek, játszhatatlan marhaságok.
Első valamire való az Extraterrestrials, az első patch-el, és a B'man móddal meg fényévekkel túlszárnyalta azt.
Most jön az Extraterrestrials 2, és ha nem kapják össze magukat a srácok, evvel nem érnek majd a nyomába.
Cserébe, konkurálnak, és hátha "lopnak" jó ötleteket egymástól, a kis rivalizálás, a végén még a mi malmunkra hajtja a vizet :D -
#223 a "komolyabb" feldolgozások közül igen...pár gagyibb hasonló próbálkozás is volt, úgy tudom, bár nevet nem tudnék mondani -
#222 Na ja en az vagyok akinek az is szamit hogy hogy nez ki egy jatek. :)
Akkor igazabol 3 fele van ebbol...
Az Xcom szeria. Az UFO aftermath, shock, lights es az UFO ET.. -
Micsu #221 pedig az jobban hasonlít az eredeti szériára -
#220 Szerintem, nem volt rossz a grafikája, hozza azt ami ennél a típusú játékoknál elvárható. :)
Egyébként Balázs véleményével is teljesen egyet értek.. Szerintem sem ez az elsődleges szempont. -
#219 Aki az UFO széria kapcsán a graikát említni, abból nekem az jön le, hogy lényegetelen dologra fókuszál... -
#218 Kozben kiderult az aftershock volt igazabol (jol tudom mivel jatszottam... Neztem az UFO:Extraterrestrials-t de annak valahogy olyan rohejes a grafikaja.. -
#217 Szerintem az régebbi mint az általam említettek. Ha a régi UFO-t szeretted, akkor az UFO:Extraterrestrials-t prübáld ki, az is nagyon fog tetszeni! :) -
#216 Kozben meglett az Afterlight volt az... :) -
#215 Erdekes es sem az... :) Abban voltak lapos foldon kuszo kerek UFO-k (gondolom mindben van.. :) a vegen pedig a Mars-ra kellett menni kiirtani a bazisukat (ez is tuti eleg common... :) -
#214 Hmm, pedig szerintem, ennél csak régebbi játékok vannak ebben a témában. :) (Szerintem, nagyon jól sikerült játék, egyébként. :))
Nem esetleg az UFOAlien Invasion-ra gondolsz? -
#213 Koszi megneztem de nem ez volt... -
#212 UFO:Extraterrestrials a címe. A második része elvileg márciusban jelenik meg, az UFO2:Extraterrestrials címet viseli. -
#211 Mi volt a legutolso ilyen stilusu jatek? Jatszottam egyel nem reg nem volt rossz de elfelejtettem a cimet.... -
#210 Az első 2 részben volt, ahogy Molni írta, az Apocalypse-be, pedig konkrét százalékot írt ki. Ahogy pörgetted az időt, és figyelted, hogyan nő a százalék, azért be tudtad saccolni, hogy mikor lesz kész. -
#209 akkor lehet az ufo:et-ben mutatta... -
SZU #208 Jaj de jó lenne egy normális Master of Orion remake is! =) -
#207 Nem. A progress lehetett ismeretlen, poor, good. Én eddig ezeket láttam az alap UFO-ban, mert nemigen csekkoltam a köztes állapotot soha.
Egyébként lehet, hogy a képen csak egy becslést látsz. A legjobb fejlesztési rendszer a MoO-ben volt. A teljes RP elköltése után keződött a %-os esély, hogy sikerül -e kifejleszteni vagy sem. Egyszerre volt fix és random is. -
#206 eddig is lehetett tudni, hogy hány nap múlva végeznek a kutatással, nem ? max nem volt látható a földgömb nézetben, hanem mindig be kellett lépni a kutatás részlegbe -
#205 A földgömbös képen az Upcoming Events-ben lesz, hogy bizonyos eseményekre mennyi időn belül számíthatsz?
Az így elég érdekes, hogy pontosan tudod, hogy 4 nap múlva tutibiztos ki fogják a tudósok kutatni a Xenoizét... -
#204 Uj kepek
A kepek vagy varosi terror palya, vagy ide zuhant le az ufo, de a lenyeg, hogy a varosi harcok sem maradnak ki, hal'sten. Eddig tetszik. -
kissssss #203 már rájöttem mi a probléma... valószínűleg a monitort nem szereti, itthon crt-s van a melós gépnél pedig lcd-s, erre hamarabb is rájöhettem volna -.-' -
#202 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!X-COM Complete Pack
http://www.megaupload.com/?d=YMAV2QSD
-
kissssss #201 usb-s egér van a melós géphez és itthon is usb-s van :-/ -
SZU #200 Nem tetszik neki az egered?
Esetleg PS2-est USB-s helyett? -
kissssss #199 munkahelyi számítógépemre feldobtam az x com tftd hogy elüssem az időt amíg nincs újra meló de ez a hiba fogadott "input no suported" ez miféle probléma lehet?
(dos-os verzió viszont működik de ha ezt használom akkor meg hangja nem lesz a játéknak.) -
SZU #198 De kár, hogy befejezték a fejlesztést. Az UFO hadjárat gyakorlatilag csak prezentációs jellegű. Nincs XCOM sehol a Földön. Viszont szépen kifejlesztettem mindent, telepakoltam Mutonokkal a csatahajókat április végéig és 4 kolóniát építettem.
Multiban kipróbálom még! =) -
#197 Dos-os verzió magától biztos nem fog, dosbox kell hozzá. A win-es verzió meg meghal ha nagy felderítőnél nagyobb hajók ellen mész. -
#196 most szedtem elő őket, és miután elindítom, fekete képernyő és semmi... -
Micsu #195 miért ne menne -
#194 első x-comok nem mennek win 7en? :0 -
Zero 7th #193 Mint ahogy jópár szánalmas próbálkozást körbe is lehetett röhögni ezen az alapon.