4353
-
#352 Jól hangzik, akár igazat ír a Gamestar, akár nem :) -
Noodlee #351 Fallout New Wegas alatt is a Fallout 1 zenéje megy, szóval bármi megeshet :) -
#350 amúgy szerintetek az eredeti intrót és annak zenéjét felújítva beleteszik a játékba? -
#349 PAX East - A teljes prezentáció -
#348 Szerintem ez egy "replay" videó.
Lejátszik az ember egy meccset szépen-lassan, majd visszanézi egyhuzamban. -
#347 ez a gamestar, semmit ne vegyetek benne készpénznek, sőt, kb az ellenkezője az igaz:D -
-
Micsu #345 ez csak egy bemutató videó, nem kell kézpénznek venni mindent -
#344 most minden egyes mozgáskor berak ilyen animációt? pfff
meg mé nem én mehetek ki a gépből. -
markastor #343 Ugye ez marad körökre osztott? -
#342 PAX Gameplay -
kissssss #341 ja hogy az új verzióról van szó, így már érthető. -
SZU #340 Kicsit félreérthetően írt az író, de gyakorlatilag ti néztétek be.
A cyberdisk új verziója lövések hatására összehúzódik és iszonyat ellenálló. Egyébként meg ki tud nyílni és afféle hatalmas pókrobotként írt.
A másik cikkben ezt egyértelműbben írták le. -
izsmen #339 udv
huu, hogy varom. Az osszes ufoval jatszottam vegig. ajaj, milyen szep idok voltak.. :) -
Micsu #338 nagyon várom -
-
kissssss #336 öööööö ja igen gameshit majdnem elfelejtettem köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet, olyan rég olvastam(meg vetem újságot tőlük) már gamestarból cikket hogy el is felejtetem milyen minőséget szoktak produkálni. -
#335 Ja. Nekem pár lapszám megvásárlása után az jött le, hogy totál amatőrök a cikkírók. Számomra örök rejtély, hogy hogyan maradnak az ilyen újságok talpon. -
#334 Mit vársz a gamestar-tól? -
kissssss #333 cyberdiskek pókszerűek lettek volna o_O ? szerintem a cikk író valamit elnézhetett
köszi a képeket -
-
Renegade #331 cooool :-) -
SZU #330 Igen volt. Bár nem igazán lakossági, inkább vállalati morál volt.
Lévén csak egy város maradt lakható a Földön, a támogatást a város iparosaitól és a kormánytól kaptad. Ha valamelyik székhelyére zuhant egy ufo, vagy darabokra lőtték harc közben, azok megvonhatták a támogatás egy részét. Ha ez 0-ra csökkent, akkor az adott cégtől nem vehettél több produktumot.
Egyes járművek és fegyverek/ páncélok hiánya a középjátékban nagy érvágás lehetett. -
Renegade #329 ne már, Apocalypsebe volt lakossági morál? Ilyenkor bánom, hogy nagyon keveset játszottam vele :-) -
#328 Mondjuk én az Apocalypse-ben szoktam rá, hogy ne romboljak szana-széjjel mindent, mert az épület tulajdonosa megharagszik, és az nem jó.
Kivétel természetesen az ufóimádó szekta templomai :) -
#327 Nem az a lényeg, hogy mennyi, hanem, hogy a gránát, meg a páncélököl robban. És viszi magával a kócerájt :)
Az öngyújtó meg nem. -
#326 Hat az mar most boritekolhato :) -
#325 +fav
Remélem ez jobban fog sikerülni mint a Jagged Alliance: Back in Action. -
Renegade #324 akkor mennyi? mert én ennyire emlékszem, de majd előkeresem a jegyzeteimet :-) -
#323 OFF
Háááááááááááááát, nem egészen...
ON -
kissssss #322 hahahaha :-D -
#321 -
Renegade #320 még az "A" tűzvédelmi kategoriás eszközök közelében is vidáman használhatsz nyílt lángot (ha jól rémlik 7m), szóval az a rakétavetős srác a tűzvédelmi szabályokat betartva használta a pukkanót :-) -
#319 HAHA! Az üzemanyag majdnem olyan drága, mint nálunk.
(lehet éppen egy magyar crash site-ról szól a videó :D )
Ami még mindig nem tetszik, hogy egy benzinkúton marha lazán dobálóznak a gránátokkal, meg eregetik a rakétát vállról. -
#318 Kiraly -
SZU #317 Ebben a videóban kicsit jobban lehet látni az akciót! -
#316 egyre jobban várom -
#315 -
kissssss #314 -
#313 Új interjú: link
jó ez a kép: