Futballkupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Akkor már Striker Manager

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

REALista
Nekem elég a hattrick és a powerplay.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nem tudom a hattrick után nem hiszem, hogy ehhez is kedvet kapok😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Maximus4
Na akkor ez nem lesz valami népszerû itt😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

toysoldier
pár hete találtam rá, kegyetlen szar 😄

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

azért a hattrick teljesen korrekt fizetés nélkül is, ott csak a felhasználói élményt javítják inkább a fizetõs dolgok, játszani tökéletesen lehet nélküle is
bakkerman
mint a legtöbb ilyen browser game,ahhoz hogy magas szintre juss,elõbb utóbb fizetned kell

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ez már csak a színtiszta pénzbeszedésre irányul
Maximus4
Üdv mindenkinek!

futballkupa.hu

A Futballkupa egy online focimenedzser játék, melyet közvetlenül a böngészõdben játszhatsz.
Létrehozhatod a saját fociklubodat akár úgy, hogy a saját településedet tünteted fel székhelyként. Kiválaszthatod az egyesület színeit is és persze nevet is adhatsz neki. De ez csak a kezdet, a valódi menedzseri munka csak ez után kezdõdik. Komoly döntéseket kell hoznod, össze kell állítanod a keretedet, ki kell alakítanod a csapat taktikáját és eszerint kell összeállítanod a felállást, és persze neked kell gondoskodni arról is, hogy legyen szponzorod, akinek a segítségével a kis városszéli grundból végül csúcstechikával felszerelt modern sportközpontot hozhatsz létre.
Felfogadhatsz asszisztenseket is, akik a pénzedet vagy szaporítják, vagy elverik.
Légy jelen minden élõ szimulációs meccsnél, hogy ezáltal is tökéletesíteni tudd a taktikádat, és rendezz a játék öröméért tét nélküli baráti mérkõzéseket a barátaiddal.

A sok rizsa helyett inkább belinkelgetem a hivatalos GYIK-ból a játék felépítését.

Elsõ lépések.
Az én futballkupám.
Közösség.
Statisztika.
Egyesület vezetése.
Szezon.
Csapat.
Meccsfigyelõ.
1 nap a Futballkupán - napi mûveletek lefolyása.
Általános.

Sajnos,ahogy minden böngészõs játéknál,itt is lehet pénzért minimális elõnyhöz jutni,de anélkül is remekül el lehet boldogulni.A meccseket csak szöveges megjelenítésben mutatja😊És itt van az elsõ fizetõs opció,ha utólag akarod megnézni a jelentést,az pénzbe kerül,de a végeredményt lehet látni mindenképp.
Nemrég ért véget az egyik tornameccsem.

Pár napja játszom csak vele,szóval nem tiszta még minden a játékkal kapcsolatban.Ha valakinek esetleg kell egyedi címer és nem tudja elkészíteni,annak segítek szívesen.Ez az alap címer.Rendezhetnénk barátságos meccseket és esetleg zártkörû tornákat is SG-n belül,és ki tudja,talán egy bajnokságba is kerülhetünk😊

Remélem pár embernek kedvet csináltam a játékhoz,jó szórakozást!😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"