31
aaaa
-
#9 Akkor már Striker Manager -
#8 Nekem elég a hattrick és a powerplay.:D -
IXEMGabeo #7 nem tudom a hattrick után nem hiszem, hogy ehhez is kedvet kapok:) -
#6 Na akkor ez nem lesz valami népszerű itt:D -
#5 pár hete találtam rá, kegyetlen szar :D -
karajjj #4 azért a hattrick teljesen korrekt fizetés nélkül is, ott csak a felhasználói élményt javítják inkább a fizetős dolgok, játszani tökéletesen lehet nélküle is -
#3 mint a legtöbb ilyen browser game,ahhoz hogy magas szintre juss,előbb utóbb fizetned kell -
karajjj #2 ez már csak a színtiszta pénzbeszedésre irányul -
A Futballkupa egy online focimenedzser játék, melyet közvetlenül a böngésződben játszhatsz.
Létrehozhatod a saját fociklubodat akár úgy, hogy a saját településedet tünteted fel székhelyként. Kiválaszthatod az egyesület színeit is és persze nevet is adhatsz neki. De ez csak a kezdet, a valódi menedzseri munka csak ez után kezdődik. Komoly döntéseket kell hoznod, össze kell állítanod a keretedet, ki kell alakítanod a csapat taktikáját és eszerint kell összeállítanod a felállást, és persze neked kell gondoskodni arról is, hogy legyen szponzorod, akinek a segítségével a kis városszéli grundból végül csúcstechikával felszerelt modern sportközpontot hozhatsz létre.
Felfogadhatsz asszisztenseket is, akik a pénzedet vagy szaporítják, vagy elverik.
Légy jelen minden élő szimulációs meccsnél, hogy ezáltal is tökéletesíteni tudd a taktikádat, és rendezz a játék öröméért tét nélküli baráti mérkőzéseket a barátaiddal.
A sok rizsa helyett inkább belinkelgetem a hivatalos GYIK-ból a játék felépítését.
Első lépések.
Az én futballkupám.
Közösség.
Statisztika.
Egyesület vezetése.
Szezon.
Csapat.
Meccsfigyelő.
1 nap a Futballkupán - napi műveletek lefolyása.
Általános.
Sajnos,ahogy minden böngészős játéknál,itt is lehet pénzért minimális előnyhöz jutni,de anélkül is remekül el lehet boldogulni.A meccseket csak szöveges megjelenítésben mutatja:)És itt van az első fizetős opció,ha utólag akarod megnézni a jelentést,az pénzbe kerül,de a végeredményt lehet látni mindenképp.
Nemrég ért véget az egyik tornameccsem.
Pár napja játszom csak vele,szóval nem tiszta még minden a játékkal kapcsolatban.Ha valakinek esetleg kell egyedi címer és nem tudja elkészíteni,annak segítek szívesen.Ez az alap címer.Rendezhetnénk barátságos meccseket és esetleg zártkörű tornákat is SG-n belül,és ki tudja,talán egy bajnokságba is kerülhetünk:)
Remélem pár embernek kedvet csináltam a játékhoz,jó szórakozást!:)