11
  • Zombee
    Elég addiktív, az biztos :).
  • Wittgen
    Plants vs. Zombies nálam simán alázza az összes hype cuccot (pl mw3, stb.).

Oltári jó és hangulatos :)
  • Zombee
    Mégis mit vársz egy 100mb-os programtól manapság? Amúgy nem mindenki fejleszt Modern Warfare részeket, gondolom az dögöljön meg. Nézz szét a Steam-en, tele van ilyen programokkal, és veszik is. Amúgy az Angry Birds, vagy a Plants vs. Zombies mekkora grafikai orgia volt újszerű játékmenettel.
  • Kalman11
    Deus Exet elsőnek!
  • Merces
    ...jó cikk,jó kivesézős,nem lehetett volna csak felsorolni inkább, unalmas töltelékszöveg nélkül, mindenki jobban járt volna......
  • a.carkey
    F12011?

A Game of Thrones akkor még ezeknél is sokkal tökéletesebb volt? :)
  • narumon
    Szerintem csak annyi ami a képen is látszik; ezt ki lehetett volna így ahogy van talán 97-ben. Ma, ilyet kisiskolások csinálnak freeware szórakozásként.
  • Skynet
    "The Asskickers címet viseli és egy nagyon régi játékmenettel rendelkező beat'em up lett, melyet ilyen formában, 2011-ben, egy Modern Warfare 3 vagy Assassin's Creed"

Egy utcai verekedős struffnak ami a régi arcade utcai verekedős cuccok hangulatát hozza mi a franc köze van az MW3-hoz, Assassins creedhez??? Még a célközönség is teljesen más,magáról a játékról nem beszélve,qrvára leszarták a fejlesztők hogy van MW3 meg AC...
    Sg.hu minőségi cikk reloaded.....
  • ch13
    A Homefont azért közel sem lett rossz játék, számomra a legnagyobb hiányossága az, hogy alig kezdtem bele már vége is volt. De a közép mezőnyben simán ott van.
  • RoyalPredator
    Szvsz a HOMEFRONT gyönyörű példája annak, hogyan lehet egy roppant jó alapötletből kivitelezett amerika-propaganda scriptwave tunnel-shootert alkotni.

Ennek a játéknak úgy lett volna értelme, ha open-world, területszerzős, lopakodós-szabotálós, gearfejlesztős, túlélős.
    Hát marhára nem ez lett :Sj
  • Grodt
    Köszönjük a jókívánságot viszont! A Homefronttal én nem értek egyet. Jó tény is velő, h voltak benne zavaró dolgok, de leszámítva ezeket, meg, h végig rambózzuk a játékot, nekem nagyon tetszett a hangulata, főleg amikor a baseball pályán vagyunk.