18
  • Zombee
    Nem, mert az folytatás...
    A Lollipop Chainsaw meg jó ötletnek tűnik, baromság, trash, de jó móka, kár hogy a PC-t az is elkerüli.
  • L7wy
    Jól látom, hogy a Hitman meg se lett említve? :O
  • Rayden02
    Én az Aliens Colonial Marines-et várom a legjobban:D
    Kíváncsi vagyok hogy mit hoznak ki belőle az gíres arcok!xD
  • hunwhite
    Nem értem egyébként, hogy betanult pályákban mi a szórakozás? Tudom melyik sarkon hol és mennyi ellenség vár. A fa lombján keresztül is kilövöm mielőtt még meglátna....hihetetlen nyomik ezek a single módok....
  • hunwhite
    Na ja! Sajnos a gondolkodós, taktikás játékból nagyon kevés van! Többek között a Ghost Recon Advanced Warfighter 2 pont ennek az ellentéte! A multi részében lévő Hamburger Hill, Recon VS. Assault, Siege de még a DM is legalább gondolkodós és taktikázós mappák. Amit még nagyon fontosnak tartok, hogy az FPS-ben a fejlődési szint ne legyen menthető hanem mint az említett játékban minden új mappában újból az alapról kell indulni. Képzelheted, hogy 4 éve nyomom a GRAW2-őt (a demókat is végignyomtam) akkor mennyire unfair lenne egy kezdővel játszani. Na de mindegy! Számomra a megjelenő játékok mind a nyomorék kategóriába sorolhatóak, de ez csak arra jó, hogy végre elszakadjak a játékoktól. Főleg, hogy pont a GRFS nem fog megjelenni pc-re.
    Ami a legjobban taszító játék az számomra az agyatlan ugra-bugra unreal CS részek! Na az kiüti a biztosítékot nálam! Ugrálok össze-vissza és semmi bajom.Természetesen a CS a 10-14 éves korosztályt célozza mint a játékok nagyon nagy része! Hála istennek a GRAW2 nem ez a kategória. nagyon kevés 15 év alatti gyermek tolja elfogadható szinten.
  • Merces
    ..most hogy lehuztad kezd érdekelni........
  • narumon
    Ezek szerint van olyan 30 fölötti ember akinek nem jön be, annak ellenére sem, hogy inkább a gondolkodós stratégiákat és managereket szereti, és nem feltétlen akar multizni mindig ha játszani támad kedve.
  • yesname #11
    A reckoningot vártam az alapján amit láttam, de most hogy maguk a készítők mondják róla, hogy a Fable és God of War gyermeke jó mélyen elástam a földbe, ne is lássam.
  • mg1992mg
    Na nem új címek, de ami engem a jövő évi felhozatalból legjobban érdekel: Tomb Raider, Max Payne 3, Diablo 3, Torchlight 2, Resident Evil: Operation Raccoon City.
  • morden
    Multi ember , multi :D amúgy gondolkodós stratégia ezért nem is jön be 16 év alatt senkinek :D
  • Szefmester
    Akkor most félretéve a hülyeséget... itt ÚJ CÍMEKről volt szó, és nem folytatásokról. A GW2 és a ME3 nem éppen új cím. ;)
  • narumon
    Részemről viszont a R.u.s.e volt az utolsó játék amit előrendeltem, mert nagyon jónak tűnt. Utána elkezdtem és kerestem az államat a földön, hogy tudtak ekkora szemetet megvetetni velem. Végig sem játszottam, pedig nem sok olyan stratégia van amit én nem nyomok végig. :(
  • wedge31
    Ebböl egyedül a Reckoning lesz jó a többi felejtös.
  • whisper
    Talán Skyrim DLC + Diablo 3, Sc 2 DLC, Lehet Warhammerk 40k online
  • JethroHUN
    Ezek a legérdekesebb címek? Jó vicc... Asura's Wrath hulladék, kb csak keleten fogja bár kis is megvenni. Lollipop Chainsaw??? ugyan már, még az előzőnél is nagyobb szemét. KoA: Reckoning messziről látszik hogy konzolra készült rajzfilmes "rpg", nem lesz nagy siker. Akkor most félretéve a hülyeséget:
    Guild Wars 2 (talán első negyedév.)
    Mass Effect 3 (március)
  • Skynet
    "Last of us" Az itt felsoroltak pedig mehetnek a levesbe.:)
  • mg1992mg
    "Az Asura's Wrath első körben csak konzolokra jelenik meg, de a Capcom logikáját ismerve később kapunk majd egy - szörnyű - PC-s portot is."

A cikkíró tisztában lehetne a dolgokkal! Mióta ad ki rossz PC-s portot a CAPCOM?
    Ne írjatok már ekkora marhaságot!
    Nézzétek meg: Resident Evil 5, Street Fighter IV, Dark Void, Devil May Cry 4, és még sorolhatnám, ahol a CAPCOM pazar munkát végzett a PC-s porttal! Szóval ne írjátok már le előre! Lehet, hogy voltak szörnyű húzásai a cégnek (pl. a Resident Evil 4, de hát azt tudjuk, hogy az Ubisoft trehány munkája miatt lett olyan, amilyen PC-n, mert a CAPCOM lusta volt megcsinálni a PC-s port-ot), de az utóbbi időben igen jó munkákkal örvendeztetik meg a PC-s közösséget.
  • morden
    Egy kimaradt cím: Wargame: European Escalation a r.u.s.e fejleszőitől, maga a r.u.s.e. is kiemelkedően jó stratégiai játék ( vagy talán a létező legjobb stratégiai játék, ahol tényleg az ész számít nem a kattintás/másodperc).