Döcög Európában az iPhone 4S

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Hát én kb. csak a nevén neveztem, hidd el hogy toronymagasról kakilok a retina displayre 😊
Nexus kijelzõjérõl nem ugyanezt állítottam?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Jah, mennyi is az ára 800 dolláról indul. Csak több mint 200 dolláral drágább,mint az alap 4s, ebbõl hány sgs2 veszel?

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

skinnyman
Úgy beszélsz a retina display-rõl, mintha az nem csak egy hangzatos marketing bullshit elnevezés lenne egy sima LCD kijelzõre... Pedig az. 😄
A Galaxy Nexus kijelzõje, na az már valami! 😊

Regards,

Pretorian
S-LCD kb. ugyanolyan kontraszttal és betekintési szöggel rendelkezik, mint a retina display. Egyébként meg már kint van a Galaxy Nexus, ami 720p-s kijelzõfelbontásával simán állva hagyja bármelyik iPhone-t. Ennél nagyobb felbontás telefonba meg egyszerûen nem kell.

Pretorian
Még jó hogy döcög, egy 32GB-os 4S árából majdnemhogy két SGS 2-t veszek.

Mondjuk erre én is kíváncsi lennék. Androidon minden meg lehet csinálni. Úgyanaz az ikonos szeméthegy mindkettõ. Sõt az android nagyobb szabadság bizonyos esetekben. Persze szerintem.
De most, hogy Jobs eltávozott, szerintem Apple is ebbe az irányba fog elmenni.

tom..
optikai zoom? tudtommal egyikben sincs. sõt, melyik android/ios/wp7-es telefonban van? 😊

http://android-forum.hu/

Roppant kivancsi lennek mik azok a minimum dolgok, amiket nehez/lehetetlen megcsinalni android alatt, ha legalabb 1 mukodo agysejted van....
narumon
Ettõl függetlenül 4S-t még én sem vettem, teljesen jól elvagyok a síma 4-el. Majd egyszer ha olyan kedvem lesz lecserélem, de az is lehet, hogy megvárom a cserével az 5-öst.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"mégis Androidot használok most helyette, és sokkal elégedettebb vagyok vele! iPhone-on semmit nem lehetett szinte megcsinalni, nagyon sok dolgot még jailbreak-el sem! Az Androidommal mindent meg tudok csinálni pillanatok alatt, amit akarok!"

Én pont fordítva; iphoneon mindent egy pillanat alatt elintézek, android nekem teljesen átláthatatlan káosz. Minimum dolgokat nem tudtam megoldani, néhány perc töprengés után, ami meg ennyi idõ alatt nem megy azt nem erõltetem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Nem tudom, nekem idén volt egy htc desirem, aztán iphone4 aztán htc sensation, és iphone4s.
Az android kis kijelzõn vetélytárs az iphonnak, de nagy htc-n szögletesek az ikonok. Most ilyet, hogy akku idõt nem is hasonlítanék össze, htc max 30 óra. iphone azért közel 2 nap, de én vettem hozzá egy spéci, amiben van egy potaksi, 3.5 nap egy fektöltéssel. Az androiddal egy problémám van, az aksit zabálja, még nyugalmi állapotban is. Pedig sokkal nagyobb aksik vannak benne, mint az iphonokban.
A sonyt meg úgy tudom a Sony Arc óta tartják megint telefonnak. Bár azzal is hasonlítottam össze kijelzõt ott is verte az iphone az Arc-t.
Mondjuk mindenki véleménye szubjektív.
Bár a retina kijelzõt, mindenhol gyõztesen hozzák ki, felbontás és ppi számban a retina nyerõ, ergo élességben is. Egyébként minden szakújság ugyanezt mondja, de mint mindenki szubjektív.
Ha te attól érzed jól magad, hogy sony van, akkor hajrá. Én nem beszélek rád semmit, meg senkire. Nekem ez a teló jön be, neked az 😄 Élvezd én is azt teszem 😄

"Lehet fikázni, de jelen pillanatban egyik telefon se adja, azt a minõséget fotó, videó, vagy kijelzõ minõségben. A zene lejátszót meg se említem, talán abban az SGS 2, ami felveszi a versenyt."

Egy iphone 4-est, egy htd desire z-t, egy samsung galaxy 2-t es egy sony mini pro 2-ot egymas melle teve a kijelzo minoseg a fenti sorrendben alakult, a leggyengebb az iphone volt, a legjobb a sony. Zenelejatszasban is valamiert a sony jobb minoseget hoz, bar ott az iphone es a samsung egyforman teljesitett, tisztara mintha az iphone-ban samsung belso lenne. A foto es video minoseget nem teszteltem mindegyiknel, arrol nem tudok nyilatkozni, de optikai zoom nem mindegyikben van, az iphone-ban sem talaltam, a sony-ban meg alapbol van, full hd videorogzitessel is. (mondjuk utobbi hasznalatakor jobb ha van keznel par tartalek memoriakartya)
hat igen az apple lassan megint lejart lemez lesz, jon a nokia ezerrel

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

skinnyman
"aki megteheti, hogy iphone-t vásároljon, bizony nehéz rávenni utána, hogy váltson androidra."

Ez velem pont fordítva van... Megvehetném többször is a legújabb iPhone-t is, használtam is iPhone-t egy évig, mégis Androidot használok most helyette, és sokkal elégedettebb vagyok vele! iPhone-on semmit nem lehetett szinte megcsinalni, nagyon sok dolgot még jailbreak-el sem! Az Androidommal mindent meg tudok csinálni pillanatok alatt, amit akarok! A kijelzõje is sokkal jobb, miután hozzászoktam ennek a kijelzõjéhez, aztán megint kézbevettem egy iPhone-t, azt hittem, hogy valami kínai mini változat, és nem akartam elhinni, hogy ilyen lófing méretû kijelzõt voltam képes 1 évig használni...

Regards,

Lehet fikázni, de jelen pillanatban egyik telefon se adja, azt a minõséget fotó, videó, vagy kijelzõ minõségben. A zene lejátszót meg se említem, talán abban az SGS 2, ami felveszi a versenyt.

Azért volt újítás, 1080p videó, és sötétben nagyon jó fényképet csinál, de még videót is. Egyik haverommal hasonlítottuk össze a sima iphone4-et volt meglepi.

Egy idõben én is nézegettem azt, sajnos a kijelzõ színe nem tiszta kissé kékes-zöldes árnyalatú, iphone kijelzõt nem veri meg...
Mondjuk ha lenne win os telefon ilyen kijelzõvel nem lenne kérdés mit vennék...

Tapasztalataim szerint a noknek a legfontosabb tenyezo, hogy feher legyen.
Igy az okostelefonnal rendelkezo holgy ismeroseim 90%-anak iPhone-ja es feher Blackberry-je van.

http://gaborszantai.co.uk/

mad mind
Én örülök, hogy tetszik, de igazán meg akarsz valakit gyõzni? Pláne, azzal, hogy egy Koreában, készült termék jobb mint egy másik koreai?

mad mind
Mégis mit vártak az újítás a Siri(vagy shiri?), nem igazán mûködik jól az angolon kívül, és ott sem mindig ért meg minden akcentust. A másik ok, meg nagyon úgy tûnik, hogy az emberek nem akarnak beszélgetni a telefonjukkal Európában.

Kár, hogy rossz a Ferraris példa. Ugyanis a Ferrarit nem az átlagkereset alattiak vásárolják túlnyomó részben, szemben az iPhone-nal. (Amerikait statisztika, nemrég hír is volt itt SG-n.)
Egyébként Nokia párti vagyok, mostanában készülök megvenni az elsõ okos telefonomat, nyomogattam néhány "csúcskészüléket" mint egy átlag felhasználó, és eddig a Samsung galaxy s II ami a legkezelhetõbbnek tûnt.
Csak azért nem vettem még meg, mert valamiért úgy érzem, a windózfón lesz a nyerõ oprendszer. Ez persze csak megérzés, semmi tudományos alap...

drága? a ferrarit sem szidjuk, mert olyan kocsikat gyárt, amit nem tudunk megfizetni. aki megteheti, hogy iphone-t vásároljon, bizony nehéz rávenni utána, hogy váltson androidra. általában pont azok szidják az apple termékeket, akik nem is használták. olvassák a butaságokat a neten, és ezzel dobálóznak. elmondanám, ami androidra létezik, az almára is létezik, szoftverek felhozatalában tehát nem nagyon lehet semmit az android javára írni. elõnye tényleg az, hogy nyílt forráskódú (linux alapok), és sok gyártó használja, ennek köszönheti a népszerûségét. az ios (unix alapú) ugye pedig csak apple termékeken létezik...és ennek hála rá lehet optimalizálni arra a pár eszközre, amit az apple gyárt. tehát fele olyan erõs hardverrel is tud olyan gyors lenni a telefon, mint egy androidos. volt androidom, használtam sokáig. most almám van, használom sokáig és fogom is még, mivel nagyon kiforrott, össze van hangolva a szoftvereivel, abszolút egy panasz sem lehet rá. meg kell tanulni használni, meg kell ismerni, és utána tuti senki se panaszkodna rá.

és ellenben a "kedves" kötöszködõkkel - én nem szidom az androidot 😊 jó az android, volt is, de már nem kéne...

aki pedig a korlátozásokat hozza fel (pl bluetooth), annak annyit mondanék : 5 perc alatt kész a jailbreak, ezután bármit rá lehet tenni ezekre is, és még a gari sem vész el, mivel restore után minden gyárira visszaáll...
Meh. Galaxy Y-nál az a video felvétel QVGA/24fps az csak vicc, ugye? Most nem az, hogy HD-t tudjon, de bakker legalább SD felbontást??? 2012-ben ...

Tapasztalataim szerint a nõknek nem tetszik, mert túl kockán néz ki.
Így a fele célközönséget bukta az Apple, legalábbis az EU-ban.

A nõknek a 3-as iPhone tetszik...
Elég sok ilyen "hülye" van ám, aki szemlátomást értelmesebb Nálad!
Inkább írd még ki a konfigodhoz, hogy milyen ventit használsz! Az olyan menõ, és fõleg okos!
Nyomorult
Van olyan telefon aminek a kijelzõje anyagárban (értsd gyári anyag ár, nem szervizes!) nem jön ki az általad írt összes háromszorosából. Meg hát ugye egy 100-200K telefonnál ha bármi garis gonddal visszaküldöd akkor is cserélik szinte összes burkolati elemet és a keyboardot ha semmi baja ... az ilyesmit meg bekalkulálják az árba.

Elõfizetéssel akár 1 forintért is. Más tészta, hogy mennyi lesz utána az alapszámla 😛

"lehet már 6250 fortintért venni ilyen bigyókat?"

Lehet. Ennyiert mar eleg jelentos a valasztek...

A sok hülye úgyis megveszi 😛

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

lehet már 6250 fortintért venni ilyen bigyókat?
vagy még mindig több százezerrel hülyítik a népet? 😊

← ElőzőOldal 2 / 2