A GamrReview 2011-es listája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom, a Dead Island-nek semmi baja nincs, szerintem. Vannak hibái, de simán jó!
Azok a listák, ahol a CoD/Battlefield féle lelketlen tetvedékek az elsõ helyen vannak bármiben, nem érdelmelnek annyit sem, hogy az ember veszekedjen miattuk.
Vagy ahol a Skyrim az év játéka...
Vagy ahol a Skyrim az év játéka...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Még annyit skyrimhez, hogy azért nekem is megvan a ~70 órám benne, közepes nehézségen játszottam (mentett állás még meg van, ennyire nem volt súlyos a helyzet h letöröljem 😛) elsõ karim, szokásomhoz híven egy varázsló, de indítottam helyette egy íjászt, miután 1-1 ellenségbe ~1000 manát kellett rálõnöm, és nekik 2 ütés voltam. Íjász viszont bejött legjobb az volt amikor megtámadtam 1 óriást, majd hirtelen a program levágott mögém még 2-t, így 3 óriással táncoltam.... és hogy ne örüljek, sikeresen még 1 mamutot is összeszedtem 😄 valami 45 percembe tellett mire kikeveredtem ebbõl a helyzetbõl, DE sikerült 😄
http://imgur.com/a/fNDWw elsõ képen az a mamut támadott meg o_O
második kép pedig FFFFUUUU 😄
Visszatérve: menürendszerrel nem az a bajom, hogy szokatlan, vagy megszokhatatlan, hanem logikátlan. 90%át, vagy mégtöbbet csak billentyûzettel lehet, ugyanakkor a megerõsítõ üzenetekre meg csak kattintani tudsz (én legalábbis nem tudtam használni billentyûzetet rá). Értelmetlenül nagy az item ablak, favorites menü jó lenne, ha...ejj nem sorolom, tudjátok milyen.
Igen, a modokat én is várom nagyon, majd akkor ismét beülök anyázni az elsõ sorba 😛
Igazából hogy mondjam...mondanám, hogy ugyanaz mint az oblivion, csak sárkányokkal, de amikor a medve hamarabb megöl/jobban félsz a találkozástól, mint egy sárkány...az gáz - bár szerencsére ezt könnyen lehet orvosolni, nyakamat rá, hogy az elsõ modok amik kijönnek hozzá ebben a kategóriában, az maci nerf lesz (vagy sárkány powerup) 😛
Juteszembe: Ki szívta meg az elején, hogy megütött egy csirkét? 😄
#5, Cateran:
Mass Effect2 akció játék lett, történetre jó, de már eluntam magam a sok harctól. az 1ben a töreténet nagyon tetszett, a harc kb annyi volt amennyi kellett. Kicsit félek a 3. résztõl...
----
Néztetek videókat a Kingdoms of Amalurról?
http://www.gametrailers.com/game/kingdoms-of-amalur-reckoning/13588
Én most ezt legalább annyira várom, mint 2 hónapja a skyrimet ^^
http://imgur.com/a/fNDWw elsõ képen az a mamut támadott meg o_O
második kép pedig FFFFUUUU 😄
Visszatérve: menürendszerrel nem az a bajom, hogy szokatlan, vagy megszokhatatlan, hanem logikátlan. 90%át, vagy mégtöbbet csak billentyûzettel lehet, ugyanakkor a megerõsítõ üzenetekre meg csak kattintani tudsz (én legalábbis nem tudtam használni billentyûzetet rá). Értelmetlenül nagy az item ablak, favorites menü jó lenne, ha...ejj nem sorolom, tudjátok milyen.
Igen, a modokat én is várom nagyon, majd akkor ismét beülök anyázni az elsõ sorba 😛
Igazából hogy mondjam...mondanám, hogy ugyanaz mint az oblivion, csak sárkányokkal, de amikor a medve hamarabb megöl/jobban félsz a találkozástól, mint egy sárkány...az gáz - bár szerencsére ezt könnyen lehet orvosolni, nyakamat rá, hogy az elsõ modok amik kijönnek hozzá ebben a kategóriában, az maci nerf lesz (vagy sárkány powerup) 😛
Juteszembe: Ki szívta meg az elején, hogy megütött egy csirkét? 😄
#5, Cateran:
Mass Effect2 akció játék lett, történetre jó, de már eluntam magam a sok harctól. az 1ben a töreténet nagyon tetszett, a harc kb annyi volt amennyi kellett. Kicsit félek a 3. résztõl...
----
Néztetek videókat a Kingdoms of Amalurról?
http://www.gametrailers.com/game/kingdoms-of-amalur-reckoning/13588
Én most ezt legalább annyira várom, mint 2 hónapja a skyrimet ^^
Skyrim menürendszere tényleg egy rakás kaki, akárhány óra után is, mert egy fos. Nyomorék konzol kontrollerre szabták.
Grafikája istencsászár ha kikapcsolom a depth of field-et (nemtudom milyen látása van azokak a hülyéknek akik ezt kitalálták, de én rohadtul nem úgy látok). A sziklás részt hanyagolni kellett volna mert a sziklák általában rondák. Fás erdõs, dombos, nem sziklás tájakon viszont király, fõleg mert kicsi a gépigénye is. Még a folyó és tenger víz nem valami szép, túl kék és nagyon kevéssé átlátszó, na meg sok helyen rossz felé folyik.
Egy idõ után már nem olyan érdekesek a küldetések, de azért úgy is érdekesebbek mint a legtöbb slágerjátékban.
Smithing fejlesztés nélkül eléggé megvan a kihívás, mert amúgy csak rakás fos armorokat kapni, na meg varázslónál még annyit sem érdemes használni. Én 40-es varázslóként úgy 3 ütés vagyok egy draugr deathlordnak közepesen, igaz az ütést elég könnyen elkerülöm, mert vagy futok, vagy sneak és láthatatlanság, aztán bevonulok a sötétbe, dremora lord megidéz, néha egy tûzgolyó az ellenségbe, újradidézés ha kifeküdt 😊
Grafikája istencsászár ha kikapcsolom a depth of field-et (nemtudom milyen látása van azokak a hülyéknek akik ezt kitalálták, de én rohadtul nem úgy látok). A sziklás részt hanyagolni kellett volna mert a sziklák általában rondák. Fás erdõs, dombos, nem sziklás tájakon viszont király, fõleg mert kicsi a gépigénye is. Még a folyó és tenger víz nem valami szép, túl kék és nagyon kevéssé átlátszó, na meg sok helyen rossz felé folyik.
Egy idõ után már nem olyan érdekesek a küldetések, de azért úgy is érdekesebbek mint a legtöbb slágerjátékban.
Smithing fejlesztés nélkül eléggé megvan a kihívás, mert amúgy csak rakás fos armorokat kapni, na meg varázslónál még annyit sem érdemes használni. Én 40-es varázslóként úgy 3 ütés vagyok egy draugr deathlordnak közepesen, igaz az ütést elég könnyen elkerülöm, mert vagy futok, vagy sneak és láthatatlanság, aztán bevonulok a sötétbe, dremora lord megidéz, néha egy tûzgolyó az ellenségbe, újradidézés ha kifeküdt 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nekem a Dead Island csalódás volt.. Kellemes csalódás.. lehet õk is így gondolták, csak elírták. Az NFS:Run már volt csalódás.. de az nem kicsi. Oké hogy várható volt már az elsõ trailerek óta hogy bukta lesz, de hogy ekkora.
Dead Island mint év csalódása, ezek után nem igazán bírom komolyan venni ezt a listát
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
Én a palnetside 2-t várom. 😄 TR, és NC vért akarok. 😄
"Technology equals power"
"Technology equals power"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Hehe...az en kovezesem kovetkezik: en eluntam a Skyrimet...rengeteg mellekkuldetest csinaltam, fokuldetest alig, de full legendary daedric armorban (koveto full legendary dragonplateben) a harc maga volt a tomeny unalom es belefasultam (lehet nagyobb nehezsegi fokon kellett volna tolni😄 )
Sajnos ugyanazon a hibak vannak meg benne, mint a korabbiakban (es szamomra mar kozelebb van 1 akciojatekohoz, mint 1 rpghez..ami nem baj, lasd ME2😊)
Sajnos ugyanazon a hibak vannak meg benne, mint a korabbiakban (es szamomra mar kozelebb van 1 akciojatekohoz, mint 1 rpghez..ami nem baj, lasd ME2😊)
Miért utálnánk ez miatt? Egyszerûen nem egyezik az ízlésünk. Részemrõl idén a Skyrim volt szinte az egyetlen program ami megérte a pénzét. Nagyon jól szórakozom vele. A menürendszer furcsa de azért szokható, a kedvencekkel teljesen jól kezelhetõ. A Perkek meg szerintem teljesen jól mûködnek. Szerintem grafikailag is bõven a vállalható szinten van, és maga a bejárható terület, a teljes szabadság a questek összetettsége, és úgy általában az egész nagyon jól kidolgozott, és abszolút pozitív irányba billenti a játékot.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Eleinte - pár óra játék után - tényleg zavaró volt a Skyrim menürendszere, de most már, kb nekem is 80 óra játék után, abszolút könnyen tudom kezelni, és már logikusnak is tûnik.
Eriongtk - játssz még vele picit, és megszokod, engem is tényleg nagyon zavart.
Nem szeretem az RPG-ket, de ez szinte minden téren elnyerte a tetszésemet. 😊
Eriongtk - játssz még vele picit, és megszokod, engem is tényleg nagyon zavart.
Nem szeretem az RPG-ket, de ez szinte minden téren elnyerte a tetszésemet. 😊
Valóban igazad van a Skyrimmal kapcsolatban menürendszer, konzolos vacak a perk rész is átláthatatlan stb. DE én már kb. 80 órát beletettem 2 karakterrel úgy hogy fõküldetést még be se fejeztem, dark brotherhood és tolvaj céh-et meg az imperial/stormcloak frakciókhoz se volt még közöm, és a 2 karakterrel daedrás küldetéseken kívül nem nagyon csináltam ugyanazt a q-t, amik ráadásul a misc küldetéseken kívül elég változatosak, a katakombák is viszonylag azok.
Szerintem ez az óriási felfedezni való világ jóval fölülmúlja az negatív dolgait ráadásul januárban jön a creation kit onnantól jönnek majd a minõségi modok is, nem csak grafikus és különbözõ beállítás buherálások.
"A legnagyobb csalódás volt a legérdekesebb kategória."
Nem tudom miért érdekes szerintem egyértelmû, hogy egy olyan elsõ rész után ilyen második részt kiadásával csak a citrom díjat lehet elnyerni.
Szerintem ez az óriási felfedezni való világ jóval fölülmúlja az negatív dolgait ráadásul januárban jön a creation kit onnantól jönnek majd a minõségi modok is, nem csak grafikus és különbözõ beállítás buherálások.
"A legnagyobb csalódás volt a legérdekesebb kategória."
Nem tudom miért érdekes szerintem egyértelmû, hogy egy olyan elsõ rész után ilyen második részt kiadásával csak a citrom díjat lehet elnyerni.
Saints Row :TT valóban meglepõen jó lett, nem kevésszer röhögtem a baromságaikon (nem a dildós/meztelenül rohangálós részekre gondolok, hanem a tényleges, fõ történet megvalósítására, beszólásaira...stb)
Az év csalódása nekem a Skyrim volt... jó játék meg minden, de... menürendszer tervezõjét szélnek kéne ereszteni, és f*szkorbács. Grafikailag sem tud sokkal többet mint Oblivion - számomra amint a hype elmúlt (~20 óra és környéke) kezdett idegesítõ lenni. Mondtam már h a menürendszer pocsék? Emberek szidják MW3-at, hogy copypaste game... Skyrim, NFS, Battlefield akkor legalább ugyanennyire vétkes. MW3 ha nem is legjobb FPS, de azért voltak benne jó pillanatok, legalábbis számomra.
Perpill a legjobban a Kingdoms of Amalur: Reckoning -et várom...és nagyon remélem, hogy nem ver át, mint skyrim (jó játék, de ha más lenne a neve, nem kapott volna ilyen értékeléseket. Amelyik kritikus erre 100at ad, vagy 95 környékit, az vagy fanatikus, (és/)vagy pénzt kapott érte.) 😞
Lehet utálni, mert beszóltam "A" skyrimnek :/
Az év csalódása nekem a Skyrim volt... jó játék meg minden, de... menürendszer tervezõjét szélnek kéne ereszteni, és f*szkorbács. Grafikailag sem tud sokkal többet mint Oblivion - számomra amint a hype elmúlt (~20 óra és környéke) kezdett idegesítõ lenni. Mondtam már h a menürendszer pocsék? Emberek szidják MW3-at, hogy copypaste game... Skyrim, NFS, Battlefield akkor legalább ugyanennyire vétkes. MW3 ha nem is legjobb FPS, de azért voltak benne jó pillanatok, legalábbis számomra.
Perpill a legjobban a Kingdoms of Amalur: Reckoning -et várom...és nagyon remélem, hogy nem ver át, mint skyrim (jó játék, de ha más lenne a neve, nem kapott volna ilyen értékeléseket. Amelyik kritikus erre 100at ad, vagy 95 környékit, az vagy fanatikus, (és/)vagy pénzt kapott érte.) 😞
Lehet utálni, mert beszóltam "A" skyrimnek :/