Az első 200 dollárnál olcsóbb Android 3.2-es tábla PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Zsebben tablet??? Arra ott a telefon.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

AgentKis
Érdekes, mert számomra meg az elõnye, mert jobban elfér az átlag zsebekben.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

AgentKis
Androidra sok minden van ingyen, de persze a jó funkciók, jó progik fizetõsek. Igénytõl és buxától függ mennyit vásárolsz rá. Ha úgy csinálod, hogy a legrdágább progikból amennyi ráfér, akkor egy kiseb vidéki ház árát is ráköltheted... <#nyes><#nyes><#nyes> A másik véglet, hogy az igényeket az ingyenes progik tudásánál szabod meg, úgy a gép árán kívül több kiadásod nem lesz.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Petka
Most nem azért, de én már láttam ettõl csúnyábbat. Szvsz nincs ezzel semmi baj. Ne az ipad legyen a mérvadó. Azzal sincs gond, de kb azt is ugyanilyen indokokkal lehetne fikázni...

Amíg a megjelenés hiányosságai nem vezetnek a használhatatlansághoz addig engem nem nagyon érdekel hogy néz ki. Nem a dizájnt akarom kifizetni hanem a készülék tudását. A számítógépem háza is egy sima fekete/szürke doboz.. mivel az asztal alatt van így érdektelen lenne a csili-vili agyondizájnolt forma. A mai telefonok és táblaszutykok megjelenésében pedig már elég nehéz valami nem a többihez hasonlót alkotni. De nem baj.. ti vegyetek egy szép, de használhatatlanul lassú valamit drágábban, mint mások a csúf de hatékony gépeiket. 😊
skinnyman
WTF? Van 100 dollarnal olcsobb 4.0-as is mar, tobb hetes hir: Novo7

Regards,

narumon
Egyetlen baja (számomra), hogy 7"... ez már annó is kizáró tényezõ volt nálam.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Az archossal vigyázni kell azért, a régebbi típusoknál kaptál egy hardwer tényleg nagyon de nagyon jó áron 1-2 alap funkcióval, de ha használni akartad, akkor a teljes hardwer árát ki kellett csengetni appokra így már drágább volt mint a vetélytársak! Ennél a változatnál nem tudom pontosan hogy mûködik
Amerikában 200 dollár EUban 200 euró 😄 hiába na nem matek zsenik ülnek ott ahol az árakat határozzák meg 😄
Most 200 dollárnál v 200 eurónál lesz kevesebb? Nem mindegy.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

A neve poncho, szoval ez mar copyrightos 😛
fergusonpapa
Novo 7 engem jobban lenyügözött és az ára is kedvezöbb 😉

www.icewebhu

vágjál egy zsákra három lyukat és húzd magadra.. végül is csak a funkció számít a külsõ nem!
ez de ronda
akkor buzik meg plázacicák nem fogják megvenni. De sebaj, normális embert az érdekel a kijelzõn mi van 😉

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Guren
csúnya