50
  • Kensin
    LOL, jó a szavazás! Egyelőre 7% néz tévét Epic fail :)
    Végülis ha úgy 90%-os hibahatárt meghagyunk neki akkor helyes hogy "minden magyar" :)
  • pepe792
    Ahogy elnézem a szavazás jelenlegi eredményét, Magyarország lakosságának mindössze 7%-a magyar a cikk címe szerint. Viktor mongyá le!
  • pepe792
    Kikérem magamnak ezt a kirekesztő címet!!! Én nem fogok tv-t nézni! Akkor nem is vagyok magyar?
    Aztán lehet ezt a hozzászólásom is moderálni, mint egy másik cikknél!

Melyik csatornát fogod nézni karácsonykor?
    Erre a kérdésre meg nem lehet normálisan válaszolni, mert nincs benne, hogy egyéb csatornát, vagy nem nézek tv-t.
  • tyuklepes
    TV pont olyan mint a pia. Ha ésszel használod, akkor jó, ha ész nélkül, nyomorba dönt. Rajtad/rajtatok áll ... :)
  • caius marius
    Kaka tv. Eszembe nem jutna nèzni, plàne nem karàcsonkor. Örülök neki, hogy jó pàr ève megszabadultam tőle. A tv öl, butít ès nyomorba dönt.
  • kalapos01
    Jé, a fikagenerációs plusz egyezik. Attól, hogy valami ismételt, nem szutyok. Inkább tele van klasszikusokkal a műsor. Gondolom fütyfürütty IQ-bajnok kartárs azt várja, hogy a 2 nagy csatorna ezekre a napra időzítse a tavalyi meg az idei év 15-20 legjobb karácsonyi filmjét.
  • jeti00
    a Bublé koncert azért érdekesen hangzik, kár hogy csak egy számát ismerem :/
  • tttttom
    +1
  • TomFace
    Szívemből szóltál :D
  • DjDano
    Én tutira nem fogom nézni. Rohadásig ismételt szutykokat tolnak szinte mindenhol, azon kívül halálosan idegesít a sok reklám, pontosabban maga reklám... Ahol meg nincs, ott elvétve adnak nézhetőt.