50
-
#10 LOL, jó a szavazás! Egyelőre 7% néz tévét Epic fail :)
Végülis ha úgy 90%-os hibahatárt meghagyunk neki akkor helyes hogy "minden magyar" :) -
#9 Ahogy elnézem a szavazás jelenlegi eredményét, Magyarország lakosságának mindössze 7%-a magyar a cikk címe szerint. Viktor mongyá le! -
#8 Kikérem magamnak ezt a kirekesztő címet!!! Én nem fogok tv-t nézni! Akkor nem is vagyok magyar?
Aztán lehet ezt a hozzászólásom is moderálni, mint egy másik cikknél!
Melyik csatornát fogod nézni karácsonykor?
Erre a kérdésre meg nem lehet normálisan válaszolni, mert nincs benne, hogy egyéb csatornát, vagy nem nézek tv-t. -
tyuklepes #7 TV pont olyan mint a pia. Ha ésszel használod, akkor jó, ha ész nélkül, nyomorba dönt. Rajtad/rajtatok áll ... :) -
caius marius #6 Kaka tv. Eszembe nem jutna nèzni, plàne nem karàcsonkor. Örülök neki, hogy jó pàr ève megszabadultam tőle. A tv öl, butít ès nyomorba dönt. -
kalapos01 #5 Jé, a fikagenerációs plusz egyezik. Attól, hogy valami ismételt, nem szutyok. Inkább tele van klasszikusokkal a műsor. Gondolom fütyfürütty IQ-bajnok kartárs azt várja, hogy a 2 nagy csatorna ezekre a napra időzítse a tavalyi meg az idei év 15-20 legjobb karácsonyi filmjét. -
jeti00 #4 a Bublé koncert azért érdekesen hangzik, kár hogy csak egy számát ismerem :/ -
tttttom #3 +1 -
TomFace #2 Szívemből szóltál :D -
#1 Én tutira nem fogom nézni. Rohadásig ismételt szutykokat tolnak szinte mindenhol, azon kívül halálosan idegesít a sok reklám, pontosabban maga reklám... Ahol meg nincs, ott elvétve adnak nézhetőt.