Intel okostelefon, Symbian-búcsú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mikor mennek már tönkre? Annyira jó volna.Idióta banda."
Ezt én is így érzem miután jópár éve kényszerbõl céges nokia-t használok.
Szinte alig van rajta olyan dolog, amit teljesen jól mûködne, és olyan is alig, ami ne húzna fel, hogy milyen töketlenül van megoldva.
Ezt én is így érzem miután jópár éve kényszerbõl céges nokia-t használok.
Szinte alig van rajta olyan dolog, amit teljesen jól mûködne, és olyan is alig, ami ne húzna fel, hogy milyen töketlenül van megoldva.
Az olvasásból is nagyon kiöregedtél 😉
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
linuxra nincs visual studio, sajnosa szovegszerkesztos programozasbol kinoregedtem mar 😊
amugy widi nelkul nincs realtime remote access, es ilyen gep csak jovore lesz
amugy widi nelkul nincs realtime remote access, es ilyen gep csak jovore lesz
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
"kepzelj el egy telefont amit otthon radugsz a toltojere, es a telefonon futo windows kiteszi magat a 2 meteres monitorra amin programozhatsz rajzolhatsz , jatszhatsz,"
Nem ertem ebben mi a jovo? Ma egy atlag android-os telefon kepes erre ha van upnp kepes tv vagy szamitogep a lakasban, ilyeneket gyart pl. a samsung meg a sony is. Bar mindketto viszonylag ritka marka Magyarorszagon. Mondjuk nem windows, hanem android, de nekem semmi bajom a linux-al. (foleg, hogy android alatt megy minden desktop program is, csak fel kell rakni az X-et es emulatorban be lehet boot-olni egy desktop windows-t is) A 3D-s mmoprg-k azert jobban neznek ki egy nagyobb kepernyon.
Az ok, hogy a windows phone is tudni fogja ezt, de csak a jovoben. Nekem azert jobban megfelel ha most tudja es nem csak az uj windows-os pc-kkel, hanem nagyjabol mindennel amin meg tud jelenni a kep.
Nem ertem ebben mi a jovo? Ma egy atlag android-os telefon kepes erre ha van upnp kepes tv vagy szamitogep a lakasban, ilyeneket gyart pl. a samsung meg a sony is. Bar mindketto viszonylag ritka marka Magyarorszagon. Mondjuk nem windows, hanem android, de nekem semmi bajom a linux-al. (foleg, hogy android alatt megy minden desktop program is, csak fel kell rakni az X-et es emulatorban be lehet boot-olni egy desktop windows-t is) A 3D-s mmoprg-k azert jobban neznek ki egy nagyobb kepernyon.
Az ok, hogy a windows phone is tudni fogja ezt, de csak a jovoben. Nekem azert jobban megfelel ha most tudja es nem csak az uj windows-os pc-kkel, hanem nagyjabol mindennel amin meg tud jelenni a kep.
sony telefonnal vagizni, plane SE-vel hiszen mar a ceg se letezik, arra a frissitest varhatod ocsem:XD
na meg a masik az android bruhahahahaah
na meg a masik az android bruhahahahaah
"😄 A végeredmény: most egy SE Xperia Arc S nagyon boldog tulajdonosa vagyok"
Minden "házasság" így kezdõdik. Aztán majd jönnek a problémák. Elsõ körben pár hónap múlva hiába várod majd az aktuális frissítéseket azt az SE cseszik elkészíteni a telóra. A hivatalos indoklás az lesz, hogy az Android új verziója már nem fut rajta. A biztonsági dolgokat nem is részletezem. A fél napig bíró aksi pedig csak hab a tortára.
Még a haverodnak az N8-ra természetesen lesznek frissítések túrázni is elmehet ugyanis a teló napokig bírja. Ezek mellet hab a tortára, hogy nem lopják el az adatait. Nem mellesleg 25x jobb képeket lõ mint a te telód.
Részvétem neked öcsém 😄
Minden "házasság" így kezdõdik. Aztán majd jönnek a problémák. Elsõ körben pár hónap múlva hiába várod majd az aktuális frissítéseket azt az SE cseszik elkészíteni a telóra. A hivatalos indoklás az lesz, hogy az Android új verziója már nem fut rajta. A biztonsági dolgokat nem is részletezem. A fél napig bíró aksi pedig csak hab a tortára.
Még a haverodnak az N8-ra természetesen lesznek frissítések túrázni is elmehet ugyanis a teló napokig bírja. Ezek mellet hab a tortára, hogy nem lopják el az adatait. Nem mellesleg 25x jobb képeket lõ mint a te telód.
Részvétem neked öcsém 😄
Nem tudom mi bajuk egyeseknek a symbiannal, nekem tokeletesen megfelel, stabil, szep es 1 hetig tartja az akku. Ami meg nagyon fontos, nem szivarogtat ki minden szemelyes dolgot mint az android.
"na es hogy milyen lesz a jovo telefonja, sikerult elkepzelni , vagy segitsek kicsit?"
Ne, inkább kussolj. Ennyi baromságot még a parlamentben se olvasni/hallani. Eleve amit leírtál az nem is op. rendszer függõ.
Ne, inkább kussolj. Ennyi baromságot még a parlamentben se olvasni/hallani. Eleve amit leírtál az nem is op. rendszer függõ.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A sony-ericsson eleg sok android 3-as feature-t belerakott az android 2-es telefonjaiba, ezert is tunnek relative fejlettnek a tobbihez kepest. Arrol nem beszelve, hogy a bongeszo valamivel jobb mint az atlag android-os keszulekeken, meg megy a flash is... A windows phone pedig valamikor a 3. vagy 4. valtozatnal lesz hasonlo szinten, azaz kb. a wp9-10-es verzional. (a 8-as mar jon, tehat haladnak)
Jó hogy ezt megosztottad velünk. A lényeg hogy az neked bejön. Nekem speciel N8 mellett, helyett, semmi pénzért nem kellene az, de ez szubjektív. Izlések és pofonok.
Mostanában próbálgattam egy Nokia N8-at, mert új telefonnal leptem meg magam karácsonyra. 😉 Egyik ismerõsömnek van ilyen telefonja... nem részletezem a dolgot, visszaadtam a kezébe a telefont a következõ szavak kíséretében: "Részvétem...". 😄 A végeredmény: most egy SE Xperia Arc S nagyon boldog tulajdonosa vagyok <#taps>#taps>
Nekem a Nokia üzletpolitikájával van bajom. Nem kell neki a Symbian? Akkor adja el nekem 1 forinttért. De nem adja inkább lejáratja, elpusztítja, mert fél tõle, és közben azt hazudja ez egyre gázabb. És ügye ez mégcsak nem is a sikeres android. Attól mégjobbban fél.
Egyébként meg semmi bajom ha vkinek más oprendszer tetszik, használja azt, én is szeretném a sajátomat még igen sokáig.
Örüljünk az amcsiknak ahogy szétverik európa gazdaságát.
Egyébként meg semmi bajom ha vkinek más oprendszer tetszik, használja azt, én is szeretném a sajátomat még igen sokáig.
Örüljünk az amcsiknak ahogy szétverik európa gazdaságát.
Nokia-symbian... tulajdonképpen cökén még olyat is megcsináltam, hogy mikor zenét töltöttem rá egyik alkalommal épp bluetoot-t használtam és sikerült a zenét sms-ként rátölteni.Bemegyek a bejövõ üzenetekhez és meg tudom hallgatni a lejátszón, amit ott tudok rögtön elindítani.
Azt akarom ezzel érzékeltetni, hogy szinte lassan már mindent meg tudunk csinálni a telefonméretû kütyünkkel és igényünk is van rá.Igenis meg szeretném vele mutatni az épp körülöttem lévõ világot például az Anyámnak és ugyanazt a felvételt ha nála járok csak leteszem a telefont, megnyomom és levetíti az plazma tévéjén, vagy kivetíteni egy felületre.
Szóval mikor és honnan tudom " frissíteni a symbiant a nokia telefonomon ??
Azt akarom ezzel érzékeltetni, hogy szinte lassan már mindent meg tudunk csinálni a telefonméretû kütyünkkel és igényünk is van rá.Igenis meg szeretném vele mutatni az épp körülöttem lévõ világot például az Anyámnak és ugyanazt a felvételt ha nála járok csak leteszem a telefont, megnyomom és levetíti az plazma tévéjén, vagy kivetíteni egy felületre.
Szóval mikor és honnan tudom " frissíteni a symbiant a nokia telefonomon ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Igen kíváncsivá tettél, hogy mégis milyen lesz 2-3 év múlva egy okostelefon? Mert hogy nem WP féle, az tuti. Mindenki egyre több mindenre szeretné használni a telefonját, és nem egyre kevesebbre.
http://android-forum.hu/
ha egy kicsit belelatsz a jovobe , es elkepzeled milyen lesz a jovo telefonja mondjuk ugy 2-3 ev mulva, akkor rajonnel hogy piszkosul nem az androidnak all a zaszlo, es a nokia iszonyat jol dontott, meg akkor is ha pillanatnyilag nem tunik annak
na es hogy milyen lesz a jovo telefonja, sikerult elkepzelni , vagy segitsek kicsit?, kepzelj el egy telefont amit otthon radugsz a toltojere, es a telefonon futo windows kiteszi magat a 2 meteres monitorra amin programozhatsz rajzolhatsz , jatszhatsz,
vagy mesz a plazaban, es kirakathoz kozel lepve az uvegen megjelenik a telefonod oprendszere, es felhivhatod anyadot hogy ne felejtsen el tockost adni ha hazaertel
na es hogy milyen lesz a jovo telefonja, sikerult elkepzelni , vagy segitsek kicsit?, kepzelj el egy telefont amit otthon radugsz a toltojere, es a telefonon futo windows kiteszi magat a 2 meteres monitorra amin programozhatsz rajzolhatsz , jatszhatsz,
vagy mesz a plazaban, es kirakathoz kozel lepve az uvegen megjelenik a telefonod oprendszere, es felhivhatod anyadot hogy ne felejtsen el tockost adni ha hazaertel
Jól van felejtsük csak el a Symbian szócskát, hiszen az a okozója minden WP kudarcnak. Nagyom átlátszó. Így karácsony elõtt minden fanatikus örül majd neki. Segítsük a Windows Phone-t a terjeszkedésben, mert azt mondták az kell a népnek, mert az nagyon jó. Nekem is az kelljen. Belle frissítés meg szerintem nem lesz Symbianra illetve Nokiára fõleg WP-re, mert ha akarták volna már rég lenne. Nem érdek.
Mikor mennek már tönkre? Annyira jó volna.<#duma>#duma>Idióta banda.
Mikor mennek már tönkre? Annyira jó volna.<#duma>#duma>Idióta banda.
NEm tudom mirol beszelsz, allitolag az uj integralt VGA-juk mar hozza a 10 evvel ezelotti kepminoseget 😄
One Vision. One Purpose.
Végül is utoléri a kínai gagyi utolsó generációját, mert már az is visz full HD-t, a többi mobil cucc meg elég régen. Ez olyan mint az integrált VGA megoldásaik, amikor a konkurensek után 4-5 évvel már az övék is képes volt érdemi videó gyorsításra. 😄
ne már, egy blu ray film egy asztali kis fogyasztású intelnek is gondot jelent. Vagy beleraknak egy i akármennyit? Akkor hány percig fog tartani az akksi? 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)