19
  • attes
    #19
    "Mikor mennek már tönkre? Annyira jó volna.Idióta banda."

    Ezt én is így érzem miután jópár éve kényszerből céges nokia-t használok.
    Szinte alig van rajta olyan dolog, amit teljesen jól működne, és olyan is alig, ami ne húzna fel, hogy milyen töketlenül van megoldva.
  • sanyicks
    #18
    Az olvasásból is nagyon kiöregedtél ;)
  • Vers
    #17
    linuxra nincs visual studio, sajnosa szovegszerkesztos programozasbol kinoregedtem mar :)

    amugy widi nelkul nincs realtime remote access, es ilyen gep csak jovore lesz
  • kvp
    #16
    "kepzelj el egy telefont amit otthon radugsz a toltojere, es a telefonon futo windows kiteszi magat a 2 meteres monitorra amin programozhatsz rajzolhatsz , jatszhatsz,"

    Nem ertem ebben mi a jovo? Ma egy atlag android-os telefon kepes erre ha van upnp kepes tv vagy szamitogep a lakasban, ilyeneket gyart pl. a samsung meg a sony is. Bar mindketto viszonylag ritka marka Magyarorszagon. Mondjuk nem windows, hanem android, de nekem semmi bajom a linux-al. (foleg, hogy android alatt megy minden desktop program is, csak fel kell rakni az X-et es emulatorban be lehet boot-olni egy desktop windows-t is) A 3D-s mmoprg-k azert jobban neznek ki egy nagyobb kepernyon.

    Az ok, hogy a windows phone is tudni fogja ezt, de csak a jovoben. Nekem azert jobban megfelel ha most tudja es nem csak az uj windows-os pc-kkel, hanem nagyjabol mindennel amin meg tud jelenni a kep.
  • Vers
    #15
    sony telefonnal vagizni, plane SE-vel hiszen mar a ceg se letezik, arra a frissitest varhatod ocsem:XD

    na meg a masik az android bruhahahahaah
  • dyra
    #14
    ":D A végeredmény: most egy SE Xperia Arc S nagyon boldog tulajdonosa vagyok"

    Minden "házasság" így kezdődik. Aztán majd jönnek a problémák. Első körben pár hónap múlva hiába várod majd az aktuális frissítéseket azt az SE cseszik elkészíteni a telóra. A hivatalos indoklás az lesz, hogy az Android új verziója már nem fut rajta. A biztonsági dolgokat nem is részletezem. A fél napig bíró aksi pedig csak hab a tortára.

    Még a haverodnak az N8-ra természetesen lesznek frissítések túrázni is elmehet ugyanis a teló napokig bírja. Ezek mellet hab a tortára, hogy nem lopják el az adatait. Nem mellesleg 25x jobb képeket lő mint a te telód.

    Részvétem neked öcsém :D
  • zedow
    #13
    Nem tudom mi bajuk egyeseknek a symbiannal, nekem tokeletesen megfelel, stabil, szep es 1 hetig tartja az akku. Ami meg nagyon fontos, nem szivarogtat ki minden szemelyes dolgot mint az android.
  • Narxis
    #12
    "na es hogy milyen lesz a jovo telefonja, sikerult elkepzelni , vagy segitsek kicsit?"

    Ne, inkább kussolj. Ennyi baromságot még a parlamentben se olvasni/hallani. Eleve amit leírtál az nem is op. rendszer függő.
  • kvp
    #11
    A sony-ericsson eleg sok android 3-as feature-t belerakott az android 2-es telefonjaiba, ezert is tunnek relative fejlettnek a tobbihez kepest. Arrol nem beszelve, hogy a bongeszo valamivel jobb mint az atlag android-os keszulekeken, meg megy a flash is... A windows phone pedig valamikor a 3. vagy 4. valtozatnal lesz hasonlo szinten, azaz kb. a wp9-10-es verzional. (a 8-as mar jon, tehat haladnak)
  • MR007
    #10
    Jó hogy ezt megosztottad velünk. A lényeg hogy az neked bejön. Nekem speciel N8 mellett, helyett, semmi pénzért nem kellene az, de ez szubjektív. Izlések és pofonok.
  • SanMaster
    #9
    Mostanában próbálgattam egy Nokia N8-at, mert új telefonnal leptem meg magam karácsonyra. ;) Egyik ismerősömnek van ilyen telefonja... nem részletezem a dolgot, visszaadtam a kezébe a telefont a következő szavak kíséretében: "Részvétem...". :D A végeredmény: most egy SE Xperia Arc S nagyon boldog tulajdonosa vagyok
  • MR007
    #8
    Nekem a Nokia üzletpolitikájával van bajom. Nem kell neki a Symbian? Akkor adja el nekem 1 forinttért. De nem adja inkább lejáratja, elpusztítja, mert fél tőle, és közben azt hazudja ez egyre gázabb. És ügye ez mégcsak nem is a sikeres android. Attól mégjobbban fél.
    Egyébként meg semmi bajom ha vkinek más oprendszer tetszik, használja azt, én is szeretném a sajátomat még igen sokáig.
    Örüljünk az amcsiknak ahogy szétverik európa gazdaságát.
  • birdo #7
    Nokia-symbian... tulajdonképpen cökén még olyat is megcsináltam, hogy mikor zenét töltöttem rá egyik alkalommal épp bluetoot-t használtam és sikerült a zenét sms-ként rátölteni.Bemegyek a bejövő üzenetekhez és meg tudom hallgatni a lejátszón, amit ott tudok rögtön elindítani.
    Azt akarom ezzel érzékeltetni, hogy szinte lassan már mindent meg tudunk csinálni a telefonméretű kütyünkkel és igényünk is van rá.Igenis meg szeretném vele mutatni az épp körülöttem lévő világot például az Anyámnak és ugyanazt a felvételt ha nála járok csak leteszem a telefont, megnyomom és levetíti az plazma tévéjén, vagy kivetíteni egy felületre.
    Szóval mikor és honnan tudom " frissíteni a symbiant a nokia telefonomon ??
  • tom..
    #6
    Igen kíváncsivá tettél, hogy mégis milyen lesz 2-3 év múlva egy okostelefon? Mert hogy nem WP féle, az tuti. Mindenki egyre több mindenre szeretné használni a telefonját, és nem egyre kevesebbre.
  • Vers
    #5
    ha egy kicsit belelatsz a jovobe , es elkepzeled milyen lesz a jovo telefonja mondjuk ugy 2-3 ev mulva, akkor rajonnel hogy piszkosul nem az androidnak all a zaszlo, es a nokia iszonyat jol dontott, meg akkor is ha pillanatnyilag nem tunik annak

    na es hogy milyen lesz a jovo telefonja, sikerult elkepzelni , vagy segitsek kicsit?, kepzelj el egy telefont amit otthon radugsz a toltojere, es a telefonon futo windows kiteszi magat a 2 meteres monitorra amin programozhatsz rajzolhatsz , jatszhatsz,
    vagy mesz a plazaban, es kirakathoz kozel lepve az uvegen megjelenik a telefonod oprendszere, es felhivhatod anyadot hogy ne felejtsen el tockost adni ha hazaertel
  • MR007
    #4
    Jól van felejtsük csak el a Symbian szócskát, hiszen az a okozója minden WP kudarcnak. Nagyom átlátszó. Így karácsony előtt minden fanatikus örül majd neki. Segítsük a Windows Phone-t a terjeszkedésben, mert azt mondták az kell a népnek, mert az nagyon jó. Nekem is az kelljen. Belle frissítés meg szerintem nem lesz Symbianra illetve Nokiára főleg WP-re, mert ha akarták volna már rég lenne. Nem érdek.
    Mikor mennek már tönkre? Annyira jó volna.Idióta banda.
  • a_n_d_r_e_w
    #3
    NEm tudom mirol beszelsz, allitolag az uj integralt VGA-juk mar hozza a 10 evvel ezelotti kepminoseget :D
  • Inquisitor
    #2
    Végül is utoléri a kínai gagyi utolsó generációját, mert már az is visz full HD-t, a többi mobil cucc meg elég régen. Ez olyan mint az integrált VGA megoldásaik, amikor a konkurensek után 4-5 évvel már az övék is képes volt érdemi videó gyorsításra. :D
  • sanyicks
    #1
    ne már, egy blu ray film egy asztali kis fogyasztású intelnek is gondot jelent. Vagy beleraknak egy i akármennyit? Akkor hány percig fog tartani az akksi? :D