"Lophat a Skyrimtől a Dragon Age 3"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hdo
Pedig nem ez a trend, a "Skyrimos" a hagyományos.

SWTOR-ban az NPC követõidet ha akarod elküldheted alapanyagot szedni, majd õk is rakják össze neked a cuccot amit akarsz x óra idõ alatt, tehát pont fordítva mûködik, mint DAII-ben, mert te szeded az alapanyagot - vagy elküldöd az NPC-ket szedni -, de a craftolást már csakis az NPC intézheti.

Diablo 3-ban meg választásod sincs, nem te craftolsz, hanem NPC-k csinálják neked, te csak az alapanyagot gyûjtöd.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Mondjuk a vérszegény craftolást a DA ][-bõl nyugodtan kicserélhetnék a Skyrimosra.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Eléggé negatívan hat a cím, pedig ez egy jó dolog. Nem hiszem, hogy a BioWare koppintásra vetemedne, a jó dolgokat pedig produktívan is át lehet emelni, ezt hívjuk fejlõdésnek 😊

narumon
Skyrim az elsõ játék idén ami megérte a rá kiadott pénzt. Bár a Dragon Age 1 történetvezetése nekem jobban tetszett. Remélem a DA3 megörzi az 1 profi dramatúrgiáját.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Csak nehogy a menürendszert vagy a képességfát nyúlják le. 😊
hdo
Mostanában már úgysem az a legsikeresebb termék ami újat mutat, hanem amelyik a legjobb egyveleget lopja össze innen-onnan.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Pretorian
Az nem is gáz ha a Bethesdától nyúlnak, vagy fordítva. Végülis Bethesdáék mellett ma a BioWare és az Obsidian készíti a legjobb crpg-ket. Nyúljanak csak egymástól.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?