Munkacsoport alakult a kábellopások felderítésére Nagy Britanniában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KRTuning? A "tuning" is lehetne akkor már hasonló kategóriába sorolva, az ilyen dolgoknak a feltételezhetõsége miatt. 2fast2terrorist 😄
Amúgy borzasztó hogy ezt a jelenséget nemhogycsak mi nem tudtuk megzabolázni /pedig lett volna rá idõnk/, de elterjedt az egész kontinensen. Óccsó munkaerõ kellett, hát nem lefõtt a zacc is a kávéval...
Megoldás az nincs, börtönt építeni és fenntartani az kurvadrága, lehet államosítani kéne õket (a gyûjtõket). Az angol font arany helyett lehetne réztartalék alapú. Vagy a forint is, akár. Közmunkában csökkentenék az államadósságot, Magyarország komoly réz- és aloméniom-exportõrré nõhetné ki magát pár év alatt, hát hallja ezt, Herr Matolcsy?!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A réz-bõrûeket meg igencsak büntetni kéne, ha visszaesõ mondjuk akármilyen büntetés 3x-a legyen a kiszabható maximum. Vagy valami ilyesmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ott is vannak ám cigányok...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Ha valaki pl aranyat akar pénzé tenni cash converterben akkor kell vinnie: 1 fényképes igazolvány, lakcímre szóló közüzemi számla és még ezután a szerzõdés mellé fényképet is készítenek róla...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Ez a fogalom létezik a BTK-ban és van erre vajon büntetési tétel?
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
- kírem szípen mink romák vágyunk...
HP+
a rettentõ félelmükben hogy idehaza bááántyáák õket <#eplus2>#eplus2>
Így legalább a nyugatiak is megismerik a kelet-európai problémákat.
Jót tesz majd nekik egy kis néprajz tudomány!
legalább nem fogják benyalni fenntartás nélkül a ballibernyálas sajtóokádékot
Mondjuk akkor még hazaárulásért is halálbüntetés járt, most meg bármely (egyes) ország zászlaját szíve felé tûzheti egy képviselõ a parlament alakuló ülésére, sõt rendõri és katonai vezetõ is lehet kettõs állampolgár ( ....ó - magyar, ebben a sorrendben)
Több nacionalizmus kell ide, több hazaszeretõ magyar.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Elég elrettentõ lenne..
Nem a lényeg, hanem a fontos!
hmmm, azért én elolvasnám posztolás elõtt, ha cikkíró lennék
a cikkhez meg:
a szarnak egy pofon, az átvevõhelyeket kéne ellenõrizni, ez a munkacsoport az év 300 napján csak facebookozni fog... még az is jobb lenne ha megfizetnének néhány csövit, hogy ott dekoljanak 0-24 az átvevõhelyek közelében és figyelnének a forgalomra titokban...