42876
-
#2759 Rossz az arnyek vagy nem ernek le a kerekek:DDD -
GPx8 #2758 Túl rajzfilmes, nem tetszik... -
#2757 jó lett a HRD effekt :DD
-
#2756 Igen, ezt valóban kár is lenne erőltetni ! :D -
#2755 elkezdték a 458 GT2-t rF2-be berakni és AC-ba is akarta.. de így már értelmetlen lenne :D
-
#2754 Ugy legyen ! :) Minden estre into jel, hogy meg a soha meg nem jeleno konyha-renderek is elmaradnak..... -
#2753 mivel most főleg a grafikával szórakozgatnak, semmi értelme most modokat megjelentetni, mert egy hét múlva úgyis teljesen más séderezés stb. kell rájuk :D
de azért gyakorolgatnak a modderek is rf2-höz, csak nem jelentetnek meg modokat, majd csak ha lesz "végleges" megjelent verzió :)
AC-ban meg csak 3d modelleket tudnak még csak csinálni, így itt főleg nem lesz egyhamar mod a játékhoz :/ -
#2752 Manapsag a SimBin sem eroltette meg magat, a R3E igazabol teljesen hasznalhatatlanre/ertelmetlenre sikerult;) -
GPx8 #2751 ISI helyett SimBin-t akartam írni! -
#2750 Volt/van meg 1-2 hasonlo iparos, ok is profik, de meg ennyire sem vittek (VGP, XMR, CarX). Egy bizonyos szint felett, ez mindenkeppen csapat munka kellene legyen, ami persze sok penz.
Ha egy profi epiteszmernoknek kezebe nyomod a lapatot es a talicskat, valszeg mukodokepes hazad lesz egy ido utan, de nem biztos hogy oszinte lesz a mosolyod;DDDD -
GPx8 #2749 Igen. Beszéltünk már róla, hogy kéne egy ISI-féle csapat, akik jó játékot faragnak belöle. -
#2748 De technikailag lehetne az sokkal szebb, nagyobb baj, hogy kb nulla modder foglalkozik vele, akár csak kósza ötletként is !!! Bár alapon vannak nagyon elcseszett dolgok benne, pl az eső, hát inkább nem kéne bele, így ahogy kinéz .....Bár igaz, hogy legújabbat még nem láttam .... -
GPx8 #2747 Látom, vannak szövegértési problémáid...
Nekem az rF2 fizikája nagyon tetszik, de annak örülnék, ha a grafikája is 2013-nak megfelelő lenne!
Jó példa az AC, hogy jó fizika mellé is lehet megfelelő grafikai körítést készíteni! Tehát a kettő nem zárja ki egymást! -
#2746 Hát kéne még pár ilyen iparos !!! Most mennyi van ? Egy ! :DDD
-
#2745 Az AC, az autok kinezete ellene, meg mindig garage-project;)
Nem hasonlithato semmivel, de Kunoshoz merten szep iparos munka.
-
#2744 Nem kevesebb vagy több, inkább másabb. Egyik ebben jó másik abban, akinek számít a fizika, az egyiket sem fogja kihagyni, az tuti ! :D
rF2-ben van gumizódás, de nekem izgalmasabban hangzik az AC leprogramozott vezetési segítségei !!! E diffi, abs , stb ....
-
#2743 Engem picivel jobban meggyőzött az AC fizika, sokkal finomabb természetesebb.....meg a fapados rF2 már sírba visz, én nem fogok hetente telepítgetni, majd a végén egyszer :D De nálam mindkettő kötelező, főleg mert AC is moddolható ,sőt én úgy látom ezzel sokkal inkább fognak foglalkozni a modderek .... -
#2742 -
#2741 na és mi fontosabb ? hogy szép legyen, vagy hogy jó fizika legyen alatta ?
bármi meglepő a fejlesztők nem a grafika feljavításával kezdték hanem a fizikával, az utolsó egynéhány frissítés próbálja szebbnek megcsinálni a játékot (szebb tükrözödés, hdr, kezek, valódiszponzorlogók stb) mert a fizika már tulajdonképpen kész van, ennél jobb már nemigazán lehet :D
az rF2 jelenleg egy kész motor, amit csak szépíteni kell, meg sok-sok hivatalos tartalom és kiadható.. utánna meg már csak modderek múlik hogy milyen részletes cockpiteket csinálnak hogy 3fps-el mennyen csak a játék izomgépeken is :D
az AC meg techdemo.. szép képeket kapunk, meg élvezetes a kezelése a Lotus-nak és ennyi.. nincs körülötte még játék és egyhamar nem is várható :D -
GPx8 #2740 Egy "fullos" rF2 mellé nem vennék egy AC-t, ami kevesebbet tud. Nem vagyok gyűjtő, azt meghagyom Alexnek... :D -
#2739 Szerintem hamarabb lesz új Carmageddon :DD -
#2738 Akik ezeket használják azoknál nem egymás ellenfelei ezek a játékok, hanem kötelező darabok ..... -
GPx8 #2737 Az rF2 szarul néz ki. Ezzel a "fizikával", ha úgy nézne ki, mint pl. a pCars vagy az AC, akkor agyonverne mindenkit. -
#2736 Hát mert lowpoly mosott szarok :D -
#2735 úgy írod mintha lowpoly mosottexturás szarok lennének.. lehet nem olyan szép egy clio belseje mint egy 458nak, viszont deformálódik és kopik alatta a gumi, gumizódik és szárad a pálya stb.. :D
GT-R, 370Z, C6-R, Clio, Megan -
#2734 other difficult question : when the game release??? -
#2733 szerintem simán kinézhetne az hasonlóan ki, ha valaki megcsinálná normálisan :) -
GPx8 #2732 De jó lenne, ha így nézne ki az rF2... -
#2731 -
Solt #2730 Magamhoz nyúlok menten... -
#2729 Azért látszik az aprólékosan elkészített textúra! Az dob rajta sokat .
Nekem nagyon bejön ! :D -
#2728 Amíg nincs a gépemen, fos! :DD -
#2727 Szepen ossze van rakva, az teny;) Sokat szamit a reszletesseg es az onarnyek. De valszeg shaderezesben, ahogy Kunos is irta, messze elmarad technikailag, es tized annyi sincs rajta;) Igaz, nem is kell 3-4 platformon mukodnie, mar az is jo, ha ez PC elindul;DDD -
#2726 Rohadt szép ez a cockpit....ez lazán veri még CARS-ot is :DDDD
-
precise #2725 -
#2724 -
endy papp #2723 ja ja....2014.... -
GPx8 #2722 Ha most nem adják ki, akkor nyáron biztos nem, szóval marad a késő ősz/karácsony... -
#2721 Legyen benne hegyi felfutás. Az autók már megvannak hozzá, régi F1-es lotusok. -
#2720 Jah, pálya jöhetne, nekem még a nem scannelt is jó lenne bőven ....Sőt még NKP fantázia pályái között is volt nem egy igen jó ! :)