42876

banner
  • Jackal
    Remélem ezért csúszika játék, hogy pistikék "igényeit" is kielégítsék...
  • Tomsteel
    Ez kellett mint egy falat kenyér....
    Istenem, ilyenre elb***ni az időt...mi a túrónak????
  • cstibikeee
    drag
  • Danecay
    Gondolom a korábban emlegetett Open Beta-ra sem lehet számítani egyhamar!
  • bardocz
    Így kell ezt csinálni. Beszarsz, aztán amikor kipróbálod, rájössz, hogy jóez, és mivel az igények lecsökkentek a videó nézése alatt, mindenképp testzeni fog. Ez a marketing sava borsa :DD
  • lac coo
    Jah ,az nagyon, elsőre, meg még másodikra is kicsit megijedtem, hogy mi ez a vacak, mit bénáztak el Kunosék ! :DDDD
  • Alexease
    Ugy ahogy a techpreview-nal csinaltak: az elso video, ami megjelent az AC-rol, egy arkados, benazos kor volt;)
  • bardocz
    Te is tudod, hogy ez nem így működik. Majd amikor pistike megkapja, és körbe se ér a kocsival, na azt lehet felvenni.
  • lac coo
    Jaj, nehogy sírva fakadjak... Kb egy ember napi 8 órában a cockpitben autózgat, nehéz lenne néha rátolni egy fraps-ot ...
  • bardocz
    Hm, jobban belegondolva végülis ez lenne :D
  • bardocz
    Akkor a házi, tervezés, meg tanulás mennyiség mellett lehet tudnék játszani is végremár.
  • Alexease
    Napi 40 orat szeretnel dolgozni?:) Jobb esetben 16-ot?:P
  • bardocz
    Jelenleg a 48 órás napoknak jobban örülnék, mint a videóknak :DD
  • cstibikeee
    Lesz videó :)

Aristotelis Vasilakos: Videos are being worked as we talk. Also asked for new days with 48 hours, but still waiting for this :P:D
  • cstibikeee
    306 kép
  • lac coo
    Dehogynem, honnan tudod te azt! :DDDDD
  • Alexease
    Ez most Marco-rol szolt, nem a jatekrol:) Rola csak nem szeretnel videot nezegetni?!:)))))
  • lac coo
    Jó ez érdekes, főleg hogy a macskát hogy hívták, de valamit megjelenésről mondhatnának... Vagy egy videót hozzácsaphattak volna :DDD
  • Alexease
    Interju
  • Szabi #2780
    evo
  • lac coo
    Legalabb Ferraribol nem lesz hiany, Az FXX meg meg nehany regebbi verda, aztan az mar letudva :)))
  • cstibikeee
    Ferrari 599XX Evo
  • cstibikeee
    Greetings from Italy
  • precise
    Talán emlékeztek itt páran az nKWorld-re. Részt vettem benne segítőként (ketten csináltuk, én voltam az utánfutó).

Na most azt leprogramozni egy olyan progiba amit nem az írt aki az nKW-t csinálta nem volt több pár napnál, úgy, hogy még azt is megbecsülte az ütközésnél, hogy ki a hibás (iR-sem tudja). Én adtam a szerót, ami egy VPS volt valami 20-40 font/hó ért. Szóval a cumó mindent tudott amit az iR párnapos melóval, de akkor legyen egy hónap + az official miatt a komolyabb biztonsági okosságok mondjuk 2 hónap.
    Ja és az nKW automatán ment, tehát belőtte az ember egy hónapra- egy évre előre és indultak az eventek, szóval még túl nagy meló sem lenne vele.

Kunos nagyon odatudja magát tenni, de olyan olaszos...
  • lac coo
    Bogarak a szélvédőn ...? :)))
  • Alexease
    Szerintem biztos hogy lesz, mert Spa az meg tuti nem:D Es valmiert csak betette a videot:P A felhok miatt sem hiszem, mert ilyen sem lesz benne:D
  • Szabi #2773
    ha lesz 599XX akkor már biztos hogy INSTANT BUY :D
  • lac coo
    Szimulátornak nem olyan rossz ez, szerintem, menü teljesen jó, minden van ami kell, a tologatós appok is tetszenek, grafika fizika jó, pályák meg autók meg majd csak lesznek hozzá idővel, bár új kiadáshoz valóban kevés az a pálya amiről most tudunk. Időjárást is meg fogja csinálni idővel, abban biztos vagyok
  • bardocz
    Akkor inkább adják ki és patchelgessék...
  • lac coo
    Sokkal többet nem hiszem, hogy össze tudnak hozni szolgáltatásban, vagy ha igen akkor tényleg még két év :)
  • Alexease
    A tavaly decemberi megjelenest valszeg ok sem gondoltak komolyan. A mostani tavaszt, az nagyon valoszinu, tobbszor irtak, mar tul regen csinaljak.
    De valszeg a TP megjelenese utan nem oltek halomra egymast az emberek, es talan a Steam-en sem jott ossze a kivant leszam.
    De ami meghatarozobb lehetett, hogy sok ujsagirotol, szaklaptol, cegtol, kiadotol kaptak kritikat es tanacsot a tartalommal, szolgaltatasokkal es kezelofelulettek kapcsolatban, amit esetleg megfontolnak.

Lehet hogy beszeltek a SimBin-nel, a kiallitason joban voltak, es megtudtak toluk, hogy ebbol igy nem adnak el semmit:P

Es teny, leszamitva az autokezelest es az egyszeruen szep kinezetet, mint jatek igazabol eleg szegenyes (meg a TP-ban nem levo AI, online es tartalommal egyutt is).

Es talan igaz is lehet: mert manapsag napszak, idojaras, tores, normalis hangok, karrier, online szolgaltatas nelkul kiadni, eleg necces:)

Az eladast a modolasi lehetosegre alapozni nem sok ertelme van. A bevetel nagyresze a vasarlok elso hullamabol adodik, es azoknak kell is bele valami: 6-7 palya keves; autok lesznek, de messz van a soktol es a valtozatostol; a szolgaltatas/GUI meg szegenyes, amit modolassal nehez lesz megoldani (meg ha nyomatjak a Python/GO parost, akkor is).
  • Norbi1990
    Így a képről először azt hittem ez a játékból lesz, ehelyett valós videó fogadott :D
  • lac coo
    Fa...omat! :D
  • Alexease
    Nem akarjak eladni vagy jo nekik az a nehany ezer ember akit jelenleg erdekel;) Vagy tudjak, messze meg a megjelenes, felesleges promozni egy 2015-ben megjeleno programot:P
  • lac coo
    Rögtön meghalna mindenki Kunoséknál, ha valaki csinálna egy ingame videot! :DDDD
  • Alexease
    Marco postolta, spiler neven;)
    Valszeg az auto, de a palya is jo lenne...

• lac coo
    Valakinek biztos :)
  • Screenracer #2762
    "CARS nagyon jó galériák készítésére, ez meg vérpezsdítő már látványra is a fülkében ülve, nemhogy vezetni ! :DDD"

Valamiről lemaradtam? Már lehet ezt is vezetni AC-ban?
  • lac coo
    Szép, letisztult, látványos! Ne legyél már hisztis ! :DDD

A lényeg amúgy is ez:.

CARS nagyon jó galériák készítésére, ez meg vérpezsdítő már látványra is a fülkében ülve, nemhogy vezetni ! :DDD
  • Alexease
    Amugy a #2725-os kepen is latszik az engine Kunossaga: szep, letisztult, a valodi tukrozodes es a reszletes auto es palya miatt latvanyos a kep. De pl. az ambient arnyek eleve barkacs: autonknet, statikusan ala pakolt foltok, ami ezen a kepen a kerekeknel el is van csuszva:D De akkor gazos igzan, amikor a kerekveton megy at az auto, 1-2 videon latszik is.

Vagy a felho, amit az rF2-bol koppintot, csak joval egyszerubben;)

Persze ezek masodlagos dolgok, ezen lehet sporolni, igazabol ugy sem latszik.