42876
-
Jackal #2799 Remélem ezért csúszika játék, hogy pistikék "igényeit" is kielégítsék... -
#2798 Ez kellett mint egy falat kenyér....
Istenem, ilyenre elb***ni az időt...mi a túrónak???? -
cstibikeee #2797 drag -
#2796 Gondolom a korábban emlegetett Open Beta-ra sem lehet számítani egyhamar! -
#2795 Így kell ezt csinálni. Beszarsz, aztán amikor kipróbálod, rájössz, hogy jóez, és mivel az igények lecsökkentek a videó nézése alatt, mindenképp testzeni fog. Ez a marketing sava borsa :DD -
#2794 Jah ,az nagyon, elsőre, meg még másodikra is kicsit megijedtem, hogy mi ez a vacak, mit bénáztak el Kunosék ! :DDDD -
#2793 Ugy ahogy a techpreview-nal csinaltak: az elso video, ami megjelent az AC-rol, egy arkados, benazos kor volt;) -
#2792 Te is tudod, hogy ez nem így működik. Majd amikor pistike megkapja, és körbe se ér a kocsival, na azt lehet felvenni. -
#2791 Jaj, nehogy sírva fakadjak... Kb egy ember napi 8 órában a cockpitben autózgat, nehéz lenne néha rátolni egy fraps-ot ... -
#2790 Hm, jobban belegondolva végülis ez lenne :D -
#2789 Akkor a házi, tervezés, meg tanulás mennyiség mellett lehet tudnék játszani is végremár. -
#2788 Napi 40 orat szeretnel dolgozni?:) Jobb esetben 16-ot?:P -
#2787 Jelenleg a 48 órás napoknak jobban örülnék, mint a videóknak :DD -
cstibikeee #2786 Lesz videó :)
Aristotelis Vasilakos: Videos are being worked as we talk. Also asked for new days with 48 hours, but still waiting for this :P:D -
cstibikeee #2785 306 kép -
#2784 Dehogynem, honnan tudod te azt! :DDDDD
-
#2783 Ez most Marco-rol szolt, nem a jatekrol:) Rola csak nem szeretnel videot nezegetni?!:))))) -
#2782 Jó ez érdekes, főleg hogy a macskát hogy hívták, de valamit megjelenésről mondhatnának... Vagy egy videót hozzácsaphattak volna :DDD -
#2781 Interju -
#2780 evo -
#2779 Legalabb Ferraribol nem lesz hiany, Az FXX meg meg nehany regebbi verda, aztan az mar letudva :))) -
cstibikeee #2778 Ferrari 599XX Evo -
cstibikeee #2777 Greetings from Italy -
precise #2776 Talán emlékeztek itt páran az nKWorld-re. Részt vettem benne segítőként (ketten csináltuk, én voltam az utánfutó).
Na most azt leprogramozni egy olyan progiba amit nem az írt aki az nKW-t csinálta nem volt több pár napnál, úgy, hogy még azt is megbecsülte az ütközésnél, hogy ki a hibás (iR-sem tudja). Én adtam a szerót, ami egy VPS volt valami 20-40 font/hó ért. Szóval a cumó mindent tudott amit az iR párnapos melóval, de akkor legyen egy hónap + az official miatt a komolyabb biztonsági okosságok mondjuk 2 hónap.
Ja és az nKW automatán ment, tehát belőtte az ember egy hónapra- egy évre előre és indultak az eventek, szóval még túl nagy meló sem lenne vele.
Kunos nagyon odatudja magát tenni, de olyan olaszos... -
#2775 Bogarak a szélvédőn ...? :)))
-
#2774 Szerintem biztos hogy lesz, mert Spa az meg tuti nem:D Es valmiert csak betette a videot:P A felhok miatt sem hiszem, mert ilyen sem lesz benne:D -
#2773 ha lesz 599XX akkor már biztos hogy INSTANT BUY :D -
#2772 Szimulátornak nem olyan rossz ez, szerintem, menü teljesen jó, minden van ami kell, a tologatós appok is tetszenek, grafika fizika jó, pályák meg autók meg majd csak lesznek hozzá idővel, bár új kiadáshoz valóban kevés az a pálya amiről most tudunk. Időjárást is meg fogja csinálni idővel, abban biztos vagyok -
#2771 Akkor inkább adják ki és patchelgessék... -
#2770 Sokkal többet nem hiszem, hogy össze tudnak hozni szolgáltatásban, vagy ha igen akkor tényleg még két év :) -
#2769 A tavaly decemberi megjelenest valszeg ok sem gondoltak komolyan. A mostani tavaszt, az nagyon valoszinu, tobbszor irtak, mar tul regen csinaljak.
De valszeg a TP megjelenese utan nem oltek halomra egymast az emberek, es talan a Steam-en sem jott ossze a kivant leszam.
De ami meghatarozobb lehetett, hogy sok ujsagirotol, szaklaptol, cegtol, kiadotol kaptak kritikat es tanacsot a tartalommal, szolgaltatasokkal es kezelofelulettek kapcsolatban, amit esetleg megfontolnak.
Lehet hogy beszeltek a SimBin-nel, a kiallitason joban voltak, es megtudtak toluk, hogy ebbol igy nem adnak el semmit:P
Es teny, leszamitva az autokezelest es az egyszeruen szep kinezetet, mint jatek igazabol eleg szegenyes (meg a TP-ban nem levo AI, online es tartalommal egyutt is).
Es talan igaz is lehet: mert manapsag napszak, idojaras, tores, normalis hangok, karrier, online szolgaltatas nelkul kiadni, eleg necces:)
Az eladast a modolasi lehetosegre alapozni nem sok ertelme van. A bevetel nagyresze a vasarlok elso hullamabol adodik, es azoknak kell is bele valami: 6-7 palya keves; autok lesznek, de messz van a soktol es a valtozatostol; a szolgaltatas/GUI meg szegenyes, amit modolassal nehez lesz megoldani (meg ha nyomatjak a Python/GO parost, akkor is). -
#2768 Így a képről először azt hittem ez a játékból lesz, ehelyett valós videó fogadott :D -
#2767 Fa...omat! :D -
#2766 Nem akarjak eladni vagy jo nekik az a nehany ezer ember akit jelenleg erdekel;) Vagy tudjak, messze meg a megjelenes, felesleges promozni egy 2015-ben megjeleno programot:P -
#2765 Rögtön meghalna mindenki Kunoséknál, ha valaki csinálna egy ingame videot! :DDDD -
#2764 Marco postolta, spiler neven;)
Valszeg az auto, de a palya is jo lenne...
-
#2763 Valakinek biztos :)
-
Screenracer #2762 "CARS nagyon jó galériák készítésére, ez meg vérpezsdítő már látványra is a fülkében ülve, nemhogy vezetni ! :DDD"
Valamiről lemaradtam? Már lehet ezt is vezetni AC-ban? -
#2761 Szép, letisztult, látványos! Ne legyél már hisztis ! :DDD
A lényeg amúgy is ez:.
CARS nagyon jó galériák készítésére, ez meg vérpezsdítő már látványra is a fülkében ülve, nemhogy vezetni ! :DDD -
#2760 Amugy a #2725-os kepen is latszik az engine Kunossaga: szep, letisztult, a valodi tukrozodes es a reszletes auto es palya miatt latvanyos a kep. De pl. az ambient arnyek eleve barkacs: autonknet, statikusan ala pakolt foltok, ami ezen a kepen a kerekeknel el is van csuszva:D De akkor gazos igzan, amikor a kerekveton megy at az auto, 1-2 videon latszik is.
Vagy a felho, amit az rF2-bol koppintot, csak joval egyszerubben;)
Persze ezek masodlagos dolgok, ezen lehet sporolni, igazabol ugy sem latszik.