42876

banner
  • bardocz
    Még valamikor írták, hogy van már egy majdnem konkrét megjelenési dátumuk. Lehet erre vártak, hogy na majd ha steam-en lesz, akkor innentől még x hét/hónap? :D
  • bardocz
    "
    SiR -nC-© 6 hours ago
    I've been waiting for an epic drifting game since Grid 1 died and then Grid 2 was released and well... What a flop. But this looks amazing :)
    "

:DDD
  • cselt
    Huh ez nagyon király hír, remélem csak erre vártak és most egy kicsit felgyorsulnak az események.
  • lac coo
    Na ez jó hír !!!!!!!!

Lehet is feltolni egy demot hamar... :D
  • precise
    egyszerre 00:07-kor
  • precise

• cstibikeee
    Welcome, Steam.
  • bardocz
    "Even though the vehicle flipped right over, Mr Burgess dusted himself off, and after paramedics assessed him, he headed straight to the bar."

Így kell élni.
  • GPx8
    Kicsit off:
  • lac coo
    Madzaggal hozzáköti a pedált a szék lábaihoz, és máris jó az ! :)
  • Solt
    Neeeee szopassatok! :D Viccnek is rossz! :D
  • GPx8
    Simán! :D
  • bardocz
    Szerintem már tudja mit kell csinálni, csak megvárja, míg felmerül a cockpit ötlete :DDD
  • GPx8
    Ne becsüld le a nőket, eszébe fog jutni egy ingyenes megoldás, ne félj!
  • lac coo
    Ja, vagy úúúgy ! :))
  • Solt
    Köszi az ötleteket Urak, de ha találok ilyen fineszes megoldást, akkor nem tudom átverni a családi költségvetésen a cockpitet! A házisárkány leszavaz! :D
  • lac coo
    mikor játszol, rakj egy szögletes szivacsot, vagy akár egy törölközőt a kerekek alá .
  • bardocz

Sokat mondó kép, mert megnyomni egy gombot, hogy elinduljon a fraps bonyolult lenne.
  • hezi
    Tegyél éket a kerekekhez, vagy egy gumipókkal kösd a széket az asztalhoz :)
  • Solt
    Nem... sajnos kell az a gurulós szar... :)
  • Debilon
    szék csere nem lett volna egyszerűbb? :)
  • lac coo
    :)
  • Solt
    Neeeeem... várja a szebb napokat! :))

De, ha mindenképpen vásárolni akarsz, van egy HD7970-m, az eladó! :D
  • lac coo
    Nem eladó ? :DD
  • Solt
    Mert az ugye még keményebb, és azzal képtelen voltam egy helyben maradni! :D Ahogy fékeztem, már gurultam is hátra... :))
  • lac coo
    Miért vetted ki a loadcellt? :)
  • Solt
    No ezt majd kipróbálom... köszi! :)

@Alex: Dettó... egy nagyobb fékezésnél fél méterrel hátrébb rúgom magam! :D Ha meg kicsit erősebb az FFB, akkor az egész asztal remeg, mozog, stb... :) Ki kell találnom valamit, mert így kényelmetlen és élvezhetetlen is... :(
  • Alexease
    Ebben van hivatalosan ABS, az ECU-nal lehet is kapcsolgatni. Sot, E-Diffi is van benne, de azt meg nem modellezte le es/vagy nem mukodik:D

Vagyis ezt nyugodtan lehet ABS-szel hasznalni (legalabbis azzal, ami az ECU-nal van), hozza tartozik. En csak azert nem hasznalom, mivel igy is ugy is lassu vagyok, raadasul anelkul jobban elvezem;P

A cockpit hianya engem is meggyotor neha.
    Egyreszt elsosorban munka iroasztalom van, a kormany a kihuzos, lotyogos, bill-eger tarto reszre van felfogatva. Bar rogzitve van, de nem az igazi.

Valamiert a kormany es az asztal anyaga nem szereti egymast, es hajlamos folyamatosan a jobboldala lecsuszni:D

Es nekem is fogroszekem van, az erosebb fekezesnel es kormanyzasnal, ha nem is G-eroket, de valami mozgo-forgo hatast masszivan szimulal;)
  • Alexease
    Semmi gond, nem vedem az SRW-t:) Amugy tenyleg valoban „foss”, ha csak az alap beallitasait nezem:/
  • lac coo
    A menüben a fék akármi csúszka állítása ( már nem emlékszem, talán linearitást állít ...) rohadt sokat segített nekem .
  • bardocz
    Van a valóságban is, szóval nem értem itt miért ne lehetne használni, szimuláció, az meg nem arról szól, hogy a legnehezebb legyen. Ahhoz egy elkúrt rF-es fizika kell :DD
  • Solt
    Én is úgy vagyok vele, ahogy te... mindent igyekszem úgy használni ahogy az a valóságban van... kormányszög, H váltó, stb... ABS-t csak akkor, ha a valóságban is van benne. ( gyanítom ebben van! :) )

A guminyomást kipróbálom, kíváncsi vagyok... :) Az 1:22:xx tuti, hogy ABS-l van... jó egy másodpercet számít legalább... ABS nélkül szerintem képtelenség 1:22:xx-t menni.

Az a fő gondom, hogy visszaraktam a gyári féket a G25-be, és azért ez nem load cell szint... no meg a nyomoronc forgó szék... elgurul, elforog... a kormányba kapaszkodom néha! :D
  • Solt
    Bocsánat, nem fos, csak engem nagyon felhúzott tegnap! :)) El sem jutottam odáig, hogy egy jó ízűt menjek... be sem bírtam rendesen állítani, elment tőle a kedvem egy ideig! :)

• lac coo
  • Alexease
    Mar ugy is reg nem mentem vele;)
    En orulok, ha 1:27 ala be tudok menni (ABS nelkul, azzal nem foglalkozom:P).

A guminyomas ami nekem jo volt: elol 29psi, hatul 25psi.
    Ezzel fel masodpercet javultam, bar az 1:22-hoz kepest teljesen mindegy:DDD
  • Alexease
    Az SRW nem olyan foss, jo az, de nem erdemes az ottani top idokhoz hasonlitani a tudasodat;)

Az AC szuper szim (), de az alant lathato videon (es az idon) is latszik, hogy ezzel is meg lehet talalni a kiskaput vagy a masik dimenziot;D

Ha az AC olyan nepszeru lenne mint az SRW, es hasonloan ellepnek a jatekosok, ebben is lazan ilyen uridok lennenek mindenhol.
  • Solt
    Szerintem meg csal! :D Így sokkal jobban érzem magam! :D
  • bardocz
    Mondjuk ő az egyik fejlesztő, volt ideje gyakorolni.
  • Solt
    Nagyon ügyes, de azért odaírhatta volna, hogy milyen beállításokkal tolta... :) Legalább tudnám, hogy mekkora nyomi vagyok... :D
  • bardocz
    Hát már kb az első féktávnál. Pedig énis mindenhol duplát váltok visszafele.