42876
-
#2879 Még valamikor írták, hogy van már egy majdnem konkrét megjelenési dátumuk. Lehet erre vártak, hogy na majd ha steam-en lesz, akkor innentől még x hét/hónap? :D -
#2878 "
SiR -nC-© 6 hours ago
I've been waiting for an epic drifting game since Grid 1 died and then Grid 2 was released and well... What a flop. But this looks amazing :)
"
:DDD -
#2877 Huh ez nagyon király hír, remélem csak erre vártak és most egy kicsit felgyorsulnak az események. -
#2876 Na ez jó hír !!!!!!!!
Lehet is feltolni egy demot hamar... :D
-
precise #2875 egyszerre 00:07-kor -
precise #2874
-
cstibikeee #2873 Welcome, Steam. -
#2872 "Even though the vehicle flipped right over, Mr Burgess dusted himself off, and after paramedics assessed him, he headed straight to the bar."
Így kell élni. -
GPx8 #2871 Kicsit off:
-
#2870 Madzaggal hozzáköti a pedált a szék lábaihoz, és máris jó az ! :) -
Solt #2869 Neeeee szopassatok! :D Viccnek is rossz! :D -
GPx8 #2868 Simán! :D -
#2867 Szerintem már tudja mit kell csinálni, csak megvárja, míg felmerül a cockpit ötlete :DDD -
GPx8 #2866 Ne becsüld le a nőket, eszébe fog jutni egy ingyenes megoldás, ne félj! -
#2865 Ja, vagy úúúgy ! :))
-
Solt #2864 Köszi az ötleteket Urak, de ha találok ilyen fineszes megoldást, akkor nem tudom átverni a családi költségvetésen a cockpitet! A házisárkány leszavaz! :D -
#2863 mikor játszol, rakj egy szögletes szivacsot, vagy akár egy törölközőt a kerekek alá . -
Sokat mondó kép, mert megnyomni egy gombot, hogy elinduljon a fraps bonyolult lenne. -
#2861 Tegyél éket a kerekekhez, vagy egy gumipókkal kösd a széket az asztalhoz :) -
Solt #2860 Nem... sajnos kell az a gurulós szar... :) -
Debilon #2859 szék csere nem lett volna egyszerűbb? :) -
#2858 :)
-
Solt #2857 Neeeeem... várja a szebb napokat! :))
De, ha mindenképpen vásárolni akarsz, van egy HD7970-m, az eladó! :D -
#2856 Nem eladó ? :DD
-
Solt #2855 Mert az ugye még keményebb, és azzal képtelen voltam egy helyben maradni! :D Ahogy fékeztem, már gurultam is hátra... :)) -
#2854 Miért vetted ki a loadcellt? :)
-
Solt #2853 No ezt majd kipróbálom... köszi! :)
@Alex: Dettó... egy nagyobb fékezésnél fél méterrel hátrébb rúgom magam! :D Ha meg kicsit erősebb az FFB, akkor az egész asztal remeg, mozog, stb... :) Ki kell találnom valamit, mert így kényelmetlen és élvezhetetlen is... :( -
#2852 Ebben van hivatalosan ABS, az ECU-nal lehet is kapcsolgatni. Sot, E-Diffi is van benne, de azt meg nem modellezte le es/vagy nem mukodik:D
Vagyis ezt nyugodtan lehet ABS-szel hasznalni (legalabbis azzal, ami az ECU-nal van), hozza tartozik. En csak azert nem hasznalom, mivel igy is ugy is lassu vagyok, raadasul anelkul jobban elvezem;P
A cockpit hianya engem is meggyotor neha.
Egyreszt elsosorban munka iroasztalom van, a kormany a kihuzos, lotyogos, bill-eger tarto reszre van felfogatva. Bar rogzitve van, de nem az igazi.
Valamiert a kormany es az asztal anyaga nem szereti egymast, es hajlamos folyamatosan a jobboldala lecsuszni:D
Es nekem is fogroszekem van, az erosebb fekezesnel es kormanyzasnal, ha nem is G-eroket, de valami mozgo-forgo hatast masszivan szimulal;) -
#2851 Semmi gond, nem vedem az SRW-t:) Amugy tenyleg valoban „foss”, ha csak az alap beallitasait nezem:/ -
#2850 A menüben a fék akármi csúszka állítása ( már nem emlékszem, talán linearitást állít ...) rohadt sokat segített nekem . -
#2849 Van a valóságban is, szóval nem értem itt miért ne lehetne használni, szimuláció, az meg nem arról szól, hogy a legnehezebb legyen. Ahhoz egy elkúrt rF-es fizika kell :DD -
Solt #2848 Én is úgy vagyok vele, ahogy te... mindent igyekszem úgy használni ahogy az a valóságban van... kormányszög, H váltó, stb... ABS-t csak akkor, ha a valóságban is van benne. ( gyanítom ebben van! :) )
A guminyomást kipróbálom, kíváncsi vagyok... :) Az 1:22:xx tuti, hogy ABS-l van... jó egy másodpercet számít legalább... ABS nélkül szerintem képtelenség 1:22:xx-t menni.
Az a fő gondom, hogy visszaraktam a gyári féket a G25-be, és azért ez nem load cell szint... no meg a nyomoronc forgó szék... elgurul, elforog... a kormányba kapaszkodom néha! :D -
Solt #2847 Bocsánat, nem fos, csak engem nagyon felhúzott tegnap! :)) El sem jutottam odáig, hogy egy jó ízűt menjek... be sem bírtam rendesen állítani, elment tőle a kedvem egy ideig! :)
-
#2846 -
#2845 Mar ugy is reg nem mentem vele;)
En orulok, ha 1:27 ala be tudok menni (ABS nelkul, azzal nem foglalkozom:P).
A guminyomas ami nekem jo volt: elol 29psi, hatul 25psi.
Ezzel fel masodpercet javultam, bar az 1:22-hoz kepest teljesen mindegy:DDD -
#2844 Az SRW nem olyan foss, jo az, de nem erdemes az ottani top idokhoz hasonlitani a tudasodat;)
Az AC szuper szim (), de az alant lathato videon (es az idon) is latszik, hogy ezzel is meg lehet talalni a kiskaput vagy a masik dimenziot;D
Ha az AC olyan nepszeru lenne mint az SRW, es hasonloan ellepnek a jatekosok, ebben is lazan ilyen uridok lennenek mindenhol. -
Solt #2843 Szerintem meg csal! :D Így sokkal jobban érzem magam! :D -
#2842 Mondjuk ő az egyik fejlesztő, volt ideje gyakorolni. -
Solt #2841 Nagyon ügyes, de azért odaírhatta volna, hogy milyen beállításokkal tolta... :) Legalább tudnám, hogy mekkora nyomi vagyok... :D -
#2840 Hát már kb az első féktávnál. Pedig énis mindenhol duplát váltok visszafele.