42876

banner
  • Alexease
    Uj kepek es friss infok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem, nem jelenik meg holnap :)
  • Alexease
    Ezt szerintem Kunostol kerdezd meg:) Nem tudok rola, hogy lenne is beta-teszter.
  • lac coo
  • Jackal
    Nem tudja valaki, hogy custom mod-okat bepakolni milyen formában lehet majd? Simán bemásolható lesz majd egy pálya vagy auto pack, mint pl. a race07-ben?
  • lac coo
    Jó esély van rá szerintem ...
  • Alexease

Es remelem lesz nem hivatalos Historic is:)
  • lac coo
    Alex örülhetsz lesz Historic Pack ! :DDD
  • Fehercsoki
    Ez nagyon optimista becslés:)
  • Jackal
    Hátakkó még legalább 2-3 hónap... :S
  • cstibikeee
    Marco interview
  • cstibikeee
    [URL=https://dl.dropboxusercontent.com/u/45439858/ac_wip_quiz.mp3]Luca Sodano #AssettoCorsa WIP:"sounds like... like a.. well, yes, it's a..." ok, easy, but which track is that?[/URL]
  • Jacek
    Nekem is ez problémám...:) de puding próbája az evés... ilyet csak akkor vennék ha kipróbálhatom.
  • balintk
    Szerintem majd fizess be egy szemműtétre is, ha esetleg veszel egy ilyet. Pár centiről nézni a monitort nem túl jó dolog, kivéve ha szeretnél egy kis retina pörkölést. ;)
  • Tomsteel
    Ülve azért csak más. :)
  • Jacek
    Nekem is az ugrott be hogy attól hánynék be hogy a kezem ott mádként mozog:DDD De majd betolunk egy dedalont:DD
  • Jacek
    Jól van ez kell:DDDDDDDDDDDDDDD
  • bardocz

Ennyire ver át :DDD
  • bardocz
    Váltót keresni? Égesd el a jogsid! :DD
    De a billt valóban érdekes lenne:)
  • Jackal
    Azt nemtom, talán nem is a szem a legnagyobb gond, mert belül fókuszált lenycsék vannak, és bizonyára a fényereje is jóval kevesebb mint az átlag monitoré.
    Viszont az érzékszerveidet igencsak összekuszája, hogy egy mesevilágban vagy és nem csak egy dobozt bámulsz. A sok forgolódás meg pl nagy sebességgel ságuldozát a szemed nagyon is valóságosnak érzi, viszont az egyéb érzékszerveiddel nem tapasztalod a hozzá várt pl a G erőt vagy elfordulást.
    Nincs viszonyítási pontod a körülötted levő világhoz(asztal,fal/szőnyeg) és nem látod a saját testrészeidet se.
    Ezért szoktak rosszul lenni tőle az érzékenyebbek.
  • lac coo
    Fura latvany lehet egy vakon tapogato emberke a billt , valtot keresve ...:)
  • Jacek
    Mennyire cseszteti ez a szemet?:)) Valszeg nagyon:( pedig jobb lenne a 3 moncsinál meg ahogy nézem barátibb áron lesz..
  • Alexease
    Nem veszek. Azert irtam: ha lenne penzem – de hat nincs:DDDD
  • Jackal
    Minek veszel +monitort?
    Olcsón elérhető lesz az Oculus Rift. (bár azt mondják kicsit hánytat :) )
  • Solt
    Neeeem... ez még az abszolút jövő... a mostani címekben ezekből semmi nem lesz az biztos. Ezek akkor válhatnak érdekessé, ha már elterjedtek a dobozok széles körben...

Kérdés az, hogy a fejlesztők a fizikai pluszokra rácsúsznak-e...
  • Jacek
    Olvasd el jól leírja miért is lesz ez jó konzolon(nekünk nem):D
    Azt is le írja PC-n mért is nincs így megoldva és nem is lesz kb...
    Nálam is így van most azért vegyek 1 cuccért? a többi meg 30-as iq-val rendelkező pistikéknek való cucc...
  • Alexease
    Igen, erdekes lehetne, de sajnos en semmi hirt nem halottam arrol, hogy barmi ertelmeset bejelentettek volna egyelore. Persze az uj autos csodak (FM, GT) biztos jok lesznek, de szimes szempontbol meg nem az igazi. Az altalunk preferalt cegek (ISI, Kunos, iR) meg otlet szintjen sem foglalkoznak vele. Bar valszeg tetszene nekik a dolog, mert 1 nullat hozzacsaphatnanak az eladasokhoz:)))

Talan majd a FM/GT kovetkezo-kovetkezo resze azokon a HW_ken mar vallalhato lesz, bar akkor is necces a HW-k ara csak 1-1 jatek arra miatt. Legalabbis nekem, mert engem mas jatek nem erdekel:D
    Ha most lenne 100E-em jatekra, akkor vennek meg egy monitort es egy friss videokartyat a jelenlegi es keszulgeto szimekhez.
  • Solt
    Igazából azért javaslom, mert alaposan kitér a cikk arra, hogy miben nyújthat többet az új konzol, ha a fejlesztők kihasználják alaposan a tudását... szimulátoros szemmel ez érdekes lehet, mert elég extrém dolgokat is megoldhatnának vele... már, ha akarnák! :)
  • Alexease
    Koszi, meg van a link, lementettem, ha lesz kedvem, azert vegignyalazom;P
    Ne haljak mar meg teljesen hulyen:D
  • Solt
    :D

Minket inkább az a rész érdekelhet belőle, hogy az új konzol már fizikai számítások terén is igencsak kitolja a határokat...

Szerintem akkor is érdemes elolvasni, ha csak kicsit érdekel! :))
  • Alexease
    Engem csak kicsit erdekel, igy csak atfutottam rajta;) De nem is tervezek sehol vitaba szallni a temaban, mert annyira mar nem erdekel, az ara es a felhasznalasi kore miatt szamomra meg mindig felesleges;P
    Majd ha ugyanazt meg tudom csinalni rajta mint a PC-n, akkor majd erdekel hogy arra acsereljek;) De ilyen nem lesz meg egy joideig.

Persze, akkor is erdekel majd MINDKETTO(), ha nyerek a Lotton:D
  • Solt
    Akit érdekel ez a téma, annak ez egy remek összefoglaló 7 oldalon keresztül... :) Szerintem érdemes elolvasni... sőt, utána lehet menni a fórumra flémelni! :D
  • Alexease
    Kicsit csaloka a ket abra, a PC-sen 2 magyarazo negyzet is van, igy hosszunak tunik:))))
    De egyertelmu, hogy gyorsabb a konzolos megoldas, mivel ott a fix hardware miatt egy API-ban be van epitve minden.
  • Solt
    Érdekesség.
  • Alexease
    Es szerintem, annyira azert nem gaz a megjelenes, valszeg rafert ez a plusz fel ev csuszas. A nyar ugy sem szamit, szeptemberig raer, utana meg csak 2–3 honap;)

Raadasul, azert van mit faragni rajta, foleg fps-ben, mert szep, de azert annyira nem, hogy lebutitva fps-sel kuzdjek, mikozben mas komolyabb tartalmu es szolgaltatasu programok vigan elszaladnak +60fps-sel.

Es lehet hogy csak megjelenitesi problema, de megiscsak a fizikahoz kotheto, hogy kivulrol nezve, neha furcsa a felfuggesztes mozgas es extra lassu tempoban nem forognak a kerekek;)
  • Alexease
    Eredetileg tavaly ev vege lett volna;) Aztan most tavasz, ami 2 napja mult el;P Most valszeg ev vege, de az mar biztosnak tunik, egyszeruen nem huzhatjak tovabb. Ezert is kell a DLC, mert addig nem lennenek kesz a dolgokkal.

Tavaly decemberre egyszeruen nem lettek kesz, ami varhato volt az elozetes anyagokbol. A tavasz mar realisabbnak tunt, de valszeg a TP visszajelzesei alapjan tobb volt a gond mint amire szamitottak.

De amit meghatarozobbnak erzek, az az eladast jobban ismero forrasokbol a visszajelzesek, amit emlitettek is. Tobben hianyoltak a program „jatek” jelleget. Valszeg a TP alapjan a tervezett vegleges, inkabb „csak” egy nKP turbo valtozatt lett volna: sok hivatalos auto es palya, napszak es AI, egyszeru gyakorlassal, hotlappal es versennyel.

Valszeg ajanlottak nekik, hogy az eladasok miatt, a jatekosabb embereknek kellene egy karrier es az ahhoz kotheto dolgok. Es valoban teny, hogy a nagyatlagnak keves csak kivalasztani egy autot es egy palyat, aztan tolni egy versenyt (foleg, ha a felenel kiesik, aztan kezdheti elorol:P). Foleg ugy, hogy nincs cel, nem kap erte semmit;)
  • Alexease
    Vannak, akiknek ez elsodleges:) Es konnyen elofordulhat, hogy lesz is benne;P
  • Alexease
    Az auto setup-pal nem volt gond, az biztos jo lesz, az mar a TP alapjan is latszik, hogy a script reszet hasznalja a programnak, modolhato, csak az jelenik meg es valszeg ugy, ahogy az kell.

FOV biztos lesz, mert most is van, de kicsit gaz, hogy csak a fomenuben (ki-be lepegetes). De mivel a Python parametere kozott lattam azt is, igy valszeg lesz a veglegesben a Tool palettaban.
    Es akkor valszeg pozicio allitas is.

Igazabol ez a realtime script piszkalasi lehetoseg jo otlet, meg ha kicsit fapados, akkor is. Ha eleg sok parameterhez engednek hozzaferni, akkor barmi osszehozhato.

A konfig/kontroler resszel nincs nagy bajom, csak annyi a para, ha mar valaki mas kitalalt valmi jot, hasznalhatot, kezreallo dolgot, akkor talan kovetni kellene bizonyos dolgokban.
    En azt hianyolom foleg (a TP alapjan;P), hogy az autoban/garazsaban ulve semmit sem lehet allitani (hang, grafika, nezetek, kontroller stb).

Ezekhez is lattam minimal parameter dolgot a TP-ben, talan ez is lesz kesobb.
  • endy papp
    Leginkább nálam is......
    Nos azért ez így már égő rájuk nézve ,ha azt veszem alapul hogy az idén megjelenik(régebben azt ígérték 2013 nyár elejeDDD),igaz ezt sem jelentették be hivatalosan,ennél fogva ez sem biztos.
    Ha meg az idén kijön akkor miért nincs egy időpont hogy ekkor vagy akkor ,nem kell napra pontosan de legalább a hónap.
    No de mind egy is én már abszolút nem várom ,ennyi tökölődés után meg főleg,majd egyszer megjelenik ......ebben az évtizedben
    A jó munkának idő kell lassúnak meg még több....
    Csak legyen értelme annak hogy ilyen sokáig készült és várunk rá.
    Nehogy egy grafikailag és egyéb téren egy picit felturbózott netKarProt
    kapjunk,nekem ez a vérszegény pálya kínálat erre enged következtetni,de ne legyen igazam.
    Az autóktól sem dobtam hátast ,mivel a legutóbbi képen még egyetlen egy nyitott formula kocsit sem láttam,ja azoknak még kell pár év XD mire kijönnek.....
    Nem kell velem egyetérteni nem azért írtam csupán saját vélemény....
  • lac coo
    I probably could have titled this better but nevermind, getting to the point. Forza has the rewind feature so when you screw up a corner you can intuitively rewind, try again and nail that apex. Codemaster games like Grid and the F1 series have flashbacks, essentially the same thing but a limited number and they kind of disjoint the flow of the gameplay.

Please implement an unlimited "oh god i just ran off the road" feature similar to Forza in Assetto Corsa.
  • Solt
    Nálam csak az a para, hogy mikooooo jön mááááááááááááá... :D