42876
-
#3039 Hat mondjuk AI vagy netan online moka nekem is neccesnek tunik AC-vel :)))) Rf elmegy, persze nem az uj palyan :) -
#3038 Ja, igen, gepfejlesztes az mindkettohoz kellene, de a tobbi progihoz is;) Egyelore azon izgulok, hogy melyik fog hosszabbtavon jobban menni 1 autoval az 5 eves cuccomon;) -
#3037 Nalam Silverstonnal nincs nagy gond. A tobbihez kepest fele annyi az fps (ISI megprobalta a regi engine-re a tutit, nem jott ossze:P), de kikapcsolva a palya tukrozodeseket (amibol amugy sem latni semmit:P), azonnal fix 60fps:D
En sem akarom hasonlitani, legalabbis nem valasztas sizntjen, Szrintem mindketto kotelezo darab (legalabbis egy szimesnek). Akinek az „autozas” fontosabb, annak termeszetesen az AC a latvany miatt jobban bejon.
De nincs meg AC vegleges, igy igazabol teljesen ertelmetlen irogatni rola:DDD -
#3036 Az rF2 (es osszessegeben az ISI) replay valoban szar, pedig az engien tud jobbat, csak nem nagyon foglalkoznak vele.
Egy AAA kategorias, de foleg konzolos cuccnal (Forza/GT) valszeg tucatnyi ember dolgozik azon, hogy millimeterre pontosan osszeloje a kamerakat, hogy minnel latvanyosabb es jobb lehessen.
Az ISI csak odateszi, aztan jol van:DD
Engem spec nem erdekel a visszajatszas, de ez hatrany az teny.
Az rF2 autok minosege olyan mint a tobbi tartalom: VAN BENNE az is:DDD De legalabb futtathato, mar az is valami;P
Kunos egyertelmuen a simcade-es latvanyt probalja otvozni a szimes jeleggel, azret ilyen. Az ISI meg sem probalt ezzel foglalkozni, maradtak a nyers szimnel, frissitett 10 eves graf engine-nel, felturbozott dinamikaval. -
#3035 Még annyit. fps , rF2 ..Az új Silverstone, ami már kinézni akar valahogy, totál játszhatatlan... egy autóval 20 fps...ha ehhez még hozzárakunk majd egy normális, nem baltával faragott autót, akkor szerintem 1 fps-t kihajt majd magából...... AC mb nélkül ugyanezen a gépen egy autóval ugye, 60 fps .....Ok, van realroad meg anyámkínja, de hát sokra megyek vele .....
De persze ez értelmetlen vita, tököm se akarja hasonlítgatni. :) nekem mind kettő kell, rF2 egyenlőre nulla, de csak beindul valamikor végre a moddolás....
ez meg alapon is tartalmas , jó bulinak tűnik, itt meg talán a pályák indulnak be majd valamikor .
Gép fejlesztés mindkettőhöz kellene, ez sajnos ilyen dolog .:) -
#3034 Ez teny, hogy a „kis” Kunos ceg ertelmesebb autoparkot tudott osszehozni, nulla eroforasbol:)
Bar az rF2-ben sem rossz, igazabol az egesz paletta megtalalhato, csak hat teljesen mas a szoras. -
#3033 rf2ben a Formula 2 igen jó.
F1 Marussia már nem. Képtelen vagyok menni vele. Kigyorsításra baromi érzékeny, már már fájdalmasan, s ha egyszer megindul képtelenség megfogni, mert átcsapódik az ellenkező irányba és fal. Megint a mákfaktor a jellemző rá mint az rf1ben. -
#3032 Ripléj. Rfactor 2be használhatatlan. Egyrészt ronda, másrészt még a kamera állásk is olyan valótlan és idétlen helyeken vannak ( madártávlatok ) , hogy nem lehet érdemben használni. Szeretem magamat visszanézni és látni az autó mozgását.
Rf2ben a modell minősége kategóriákkal gyengébb, mondhatni radna és még a bevilágítás is el van cseszve ahogy kell.
AC McLaren viszont gyönyörű. Szinte tökéletes kívül s belül. -
#3031 No de szebb is mint rF2 :) Ami ugye másodlagos, de szebb ez nem lehet kérdés ..
rF-el nekem továbbra is az idióta autótartalom ami nem tetszik, Clion meg talán Barberen kívül más nem érdekel . Tudom majd lesznek modok, de AC-ben ugyanazért az árért soroljam hány izgalmasabbnál izgalmasabb autót kapok majd ? :) -
#3030 OK, az rF2-ben valoban nincs ilyen szep auto tukrozodes, es a bevilagitasuk is eleg szedett-vedett. De szolgaltatasban nagysagrenddel e felett van, es ahhoz kepest eleg jo fps-t ad, foleg ennek a TP-jahoz kepest.
De most oszinten, hasznalat/verseny kozben mennyi latszik az auto tukrozodesbol? A kepernyo 5%-a, esetleg semmi?:)))
Persze a lenyeg az, hogy meg tudta csinalni jol, ez mar jelent valamit. Es persze a teljes jatekelmenyhez ez is szukseges. De az is teny, hogy mar a TP-ben, 1 autovan az apro gokart palyan minimumra kellett vegyem, hogy legalabb az 50fps-t kiizzadja magabol:)
Persze a vegleges meg messze van, boven javulhatott a dolog. -
#3029 Alex, ne bonyolítsd túl :)
Rosszabb nem lesz mint NKP.Márpedig az is elég etalon, bármihez is mérjük. Ha már picit javít rajta, és ha leprogramozza az ABS-t, EPS-t, stb, ne adj isten egy Ferrari gyári programjait, akkor az már nextgen :)
Hogy 1 km/h alatt nem forog a kerék, ki a fenét érdekel, ahogy Kunos mondta: nyomni kell a gázpedált! :)De az elég kiherélt demo volt, szerintem javul az még. gumiról meg szerintem igazat mondott, az valóban senki se tudja úgy összehozni ahogy megálmodta, még iRacing sem :)
De ha valami ,akkor a gumi az szerintem teljesen százas már a demoban is . -
#3028 A fizika valoban jo, de hogy mennyire nexgen, az mar erosen kerdeses;)
Egyreszt a lassan mozgo autonal az allo kerek lehet bug vagy anomalia is. Vagy hogy a gumirol eleg lemondoan nyilatkozott, hogy senkisem erti;)
De azzal is lehetnek gyanus dolgok, hogy foleg Aristotelis es az rF-modding meglovaglasa cimen ISI-szeruen probalja osszerakni es mukodtetni.
Persze az is kerdeses, hogy igazabol mi a nexgen fizika?:)
Ha van ilyen egyaltalan, akkor valszeg a lassan epulo iR, a nehany ev alatt eroteljeset elore lepo rF2, es talan a massziv barkacsolas alatt allo CARS.
Az SRW sose fog tudni elore lepni, a SimBin-nek meg ugy nez ki jo az rF1 cucc, felturbozva a kinezetet es hangokat, massziv gamepad optimalizacioval;) -
#3027 Fizikába belekóstóltunk ( úgy is javul még ), grafot láttuk ( végleges szebb lesz ), autó és pályalisáról tudunk infókat. Azt hogy lesz valami karrier, ai, napszak ( talán eső is ), lesz pilóta animáció:) stb... a képeken látszik hogy van benne meló, egyszerűen szép s 2013ban oda lehet tenni bármi mellé mert AAA kategória, legalább is én így látom.
Namost ehhez képest az rfactor 2 képek láttán egy lavorra van csak szükségem... -
#3026 tudom, úgy gondoltam később tuti belehegeszti . :) NKP-ban is van és szerintem teljesen jó lett ! -
#3025 Csak már lenne itt az az első nap :)
Hát gondoljunk már bele . F40 ezzel a fizikával, grafikával !!!!! :DD -
#3024 Elején nem lesz eső. -
#3023 Az elso nehany nap tuti warez aradat lesz, tele lesz a topic uj arcokkal;)
De valszeg hamar kihalnak innen, mert szolgaltatasra nem fog megfelelni a tobbsegnek. Foleg, ha meg a tores sem lesz benne a veglegesben, igy zuzni sem tudnak. Raadasul Kunos free online szerverek sem lesznek, igy online sem tudnak csapatni;D -
#3022 Eső tuti lesz benne , más nagyon nem érdekel. Legalább autó lesz benne dögivel. RF2 szép meg jó de számomra totál nem érte meg az árát.....Még ! :)
Fizika nekem nextgennek tűnik, többi már csak ráadás.... moddolható, és ahogy sokszor írtad, tűzközelben vannak, lehetnek nem gyenge csapatok .... -
#3021 Sajnos eppenhogy a kepeken nem latszik milyen lesz a program, az a legcsalokabb. (Persze ugy-ahogy tudjuk mire szamitsunk:P)
Ebbol nem tudjuk meg, hogyan sikerult az nKP utan az uj net-kod, sem azt, milyen lett elete elso AI-a. De azt sem, hogy van-e remeny, mikor es milyen a realroad-ra, napszakra es idojarasra. Be van igerve, de mennyi ido amig osszeall a „vegleges”: 1–3 ev?!
De pl. eredetileg karrier sem volt a most tavaszi megjelenesbe betervezve, de elvileg rabeszeltek. Beleeroltette, milyen lett ennyi ido alatt? Van ertelme vagy csak benne lesz az is?
Es igazabol darabokban jon, mert majd ketszer ennyi auto licenszuk van, mint amennyi a veglegesbe lesz, de mivel nincs eroforras hogy befejezzek, majd utana a fizetos DLC-kben;)
Ha 45EUR lesz a progi, akkor valszeg ~15EUR 1-1 DLC.
Nekem nincs gondom az arral, de vaszleg ezek miatt sem lesz valami nepszeru. -
#3020 Főleg hogy igényes játékot kapunk, ez a képeken is látszik, ami nem mellesleg több évre fog szólni. Nem darabokban jön, nem online kötelező, nem bétateszterkedni kell majd benne.
Nem ezen kell spórolni. Ezért vígan ki fogom fizetni. -
#3019 több hazai és rengeteg külföldi lehetőség van, ha találok majd jóárast és megbízhatót, linkelem ide :D -
cstibikeee #3018 Lehet,hogy ez az: http://cdkulcsok.info/steam.html -
#3017 És hol lehet ilyen kódokat venni? -
#3016 13 teljesen korrekt ár...
Akinek ez sok az 30-100 000 Ft-os kormány és a 200 000 Ft-os PXC mellé, az így járt ..... -
#3015 ami steam-re vagy origin-re felkerül, ahhoz lehet olcsóbb kódokat venni egyéb oldalakról... megjelenés napján a 12-14ezres játékokat 6-7ezerért meglehet venni.. teljesen legálisan, szabályosan, számlával stb.. :D -
#3014 Az a sajat „forrasa” volt: remenykedik:P
Elvileg osszejohet, kb. 5 ev mulva, amikor kiadja az AC2 techpreview-t, amit felaru AC1-gyel lehet „megvenni” :) -
#3013 En eredetileg 39.90EUR-ra tippeltem korabban, a 40EUR amjdnem es a 45EUR sem sokkal tobb;)
Erre lehetett szamitani, ebbol nem fognak 100E-es darabszamot ertekesiteni, kenytelenek magasabbra tenni az arat.
Reteg jatek, hiaba a sok szep kep – a sok szep kepes celkozonsegnek ez durvan ingerszegeny program lesz. -
Jackal #3012 Bocs, nem voltam elég egyértelmű, a 6-7e -es kulcs forrására voltam kíváncsi. -
#3011 #3007 :) Jol vissza olvastal:)))) -
#3010 A menuben elfer a zene, azzal nincs gondom, csak normalisabb legyen (ez persze szubjektiv:P). -
Jackal #3009 Majd írd be ide is légyszi a forrást, ha publikus
13e-et tuti nem ér meg az a játék (a késést és sumákolást is beleszámolva :) ) -
#3008 érdekes játékai vannak Kunos-nak.. :D
13ezer ft-os ár érdekesen hangzik, de remélhetőleg lesz 6-7ért is kulcs :) -
Debilon #3007 hmm.. érdekes:
AC pre-order info? -
endy papp #3006 Most mi lesz???????
Képeskönyvet adnak ki vagy mi???
Már valami értelmes vidit magából a játékból, versenyféléről igazán megnéznék......
De az is lehet hogy kifestős játék lesz és bónuszként aki teljesíti az mehet egy köt monzában a lotussal
De komolyan...... ez lesz az a játék amiről éveket beszélnek, évekig ("sokan várják")és soha nem jelenik meg???????????????????????
De jó..... lesz zene is benne,lehet nyitni az ajtót stb.... (de remélem hogy az anyós ülés felőlit is hogy az asszony is be tudjon ülni
Na az meg már maga a "gyönyör" hogy a lámpát is felkapcsolhatom....... -
GPx8 #3005 Apropó zene. Első dolgom, hogy kikapcsolom, de pl. a pCARS-ban a menü zenéje kifejezetten bátor. Nekem tetszik. -
#3004 Valahol mintha azt olvastam volna, hogy ajtót nyitogatni, lámpát kapcsolgatni lehet majd a showroomban ! :D
Amit kb letojok :)
De az autókínálat elég izgire sikerült nekik ahogy nézem ! Bast buy ! :DDD -
#3003 Ha Kunosnak is olyan bevetele lesz mint a Forzanak, es mogotte lesz 2-300 ember, akkor majd az AC2-ben is nezegetheted a technikat a burkolat alatt;) Addig szerintem mondj le rola:P
Egyelore annak is orulnenk, ha az AC mar ebben az evben mukodne... -
#3002 Ha megcsináltak egy igényes és résztletes modellt, akkor körbe akarom nyalogatni:D
Érdekel, főleg ami a motorháztető alatt van. Forzában van pl LMP1es Pözsó. Sokáig nézegettem a felfüggesztést és a technikát ami a burkolat alatt van. Jó dolgok ezek.
Zene? menübe legyen, máshova nem kell. Első dolog kikapcsolni minden autós játékba. -
#3001 Igen, valami hasonlot irtak, hogy lesz showroom, ahol lehet sasolni;) Meg lesz zene;)
Nem azt mondom, hogy ezek feleslegesek, mert ez is kell bele, de remelem emelett azert keszulnek az ertelmesebb dolgok is: onboard/realtime pilota pozicio-fov+dinamika allitas. Esetleg realroad;) Lehet hogy ezekkel is tortenik kozben valami, csak ezt nem raklamozza, mert megosztos hirnek fontosabb a szep kep, a showroom meg a zene;P
De ha a veglegesben marha szepen fog csillogni az auto a showroomba, de ki-be kell majd lepkedjek beallitani a dolgokat, k*rv* morcos leszek;DDD -
#3000 Nagyon szép! Végre vannak olyan képek amiken nem sárga és mesések a színek. Kimondottan tetszetős, aprólékos. Remélem a modelleket majd lehet vizsgálni ilyen garázs módban mint a képeken.
Mikorjönmárki? :)))