42876

banner
  • cstibikeee
    Mark72AC's Photostream
  • Jackal
    Azé ezt nem kénme eröltetni, jó lenne az publikus demóban is... (amíg ki nem próbálom nettel ai-val élesben, addig én egy fillért nem fizetek érte előre)
  • lac coo
    Nagyon azért nem akarják előre mutogatni az AI-t... mondjuk mást se nagyon, pedig azt gondolom, fizikát lehetne ....:)
  • Alexease
  • Alexease
    Ez jo otlet!!!
    Es meg hasznos is lenne, mert TP-szinten tudnak teszteltetni az AI-t es az online-t;)
    Irni kellene nekik.
  • Totti5
    Preorederben kifizetem nekik a 12k-t és adjanak egy McLaren demót valami ismert pályával és azzal el leszek amíg jön a full:D
  • Jackal
    Bárcsak így lenne.
    Szerintem kunosék még pár hétig elszöszmötölnek valamin szépen lapítva, aztán kezdik el a preordert. Rá egy hónapra meg a release.
  • lac coo
    A McLarenek is DLC-be készültek, úgy hogy igazam van ! :DDD
    Még a nyáron kifogják adni !
  • Alexease
    Dehogy nem. Az lesz a DLC-ben, amit abba terveztek bele:) Az mindegy mikor van kesz:DD
  • lac coo
    Vészmadárkodtok már...! :DD

Ki kell hogy adják, mert lassan már tényleg semmi nem marad a DLC-be, ilyen egyszerű ! :DDD
  • Alexease
    De vannak annyira konzeravitak, hogy megvarjak az unnepeket, mert azt hiszik, akkor majd tobb fogy:D
  • cstibikeee
    Neked legyen igazad! :)
  • lac coo
    De előbb végeznek és kiadják ! :)))
  • cstibikeee
    Azt írták, hogy szeptember/októberre tervezik kiadni.
  • lac coo
    Szerintem nyár végén, max ősszel kijön az ..... :)
  • GPx8
    Melyik? ;)
  • Alexease
    Majd Karacsonykor;)
  • Totti5
    Fészbukon:

Assetto Corsa
    The showroom visible in some of these pictures is a feature that will be included in the final version of the game. This is a 3D ambient that uses the game engine and allows you to inspect and admire your vehicle collection while listening to your favorite MP3 music playlist, choosing your favorite car color and/or livery, opening and closing doors, getting in and out of the car, turning on headinglights, etc. The showroom will be also considered as a good tool for modders, who will have the chance to check their work and share screenshots with the community. Modders will be also able to build their own showrooms and 3D garages, that will be compatible with same functions and features allowed in the default one. The McLaren MP4-12C GT3 will be included in the first release of Assetto Corsa as well as the regular McLaren MP4-12C.

Mikorjönmárki?
  • lac coo
  • Alexease
    Ez igy eleg jol nez ki:)

• Debilon
    fenét, egy csomó game van ami steam-es, nincs dobozos verziója, de van hozzá kulcs steam-en kívülről is teljesen legális forrásból

sokszor a fejlesztőtől közvetlenül 'akcióban' elvétve még kicsit olcsóbban is
  • Alexease
    Igy azert mar erthetobb a Steam kodvasarlas:) En ugy ertettem, hogy kizarolag Steam kodot lehet venni, az nem tunt teljesen tisztanak.

De ha egy program megjelent a Steam-en kivul mashogy is (pl. dobozos), akkor azzal be lehet aktivalni a Steam-es reszt is, ez telejesen korrekt.

De ha valamit nem adnak ki mashogy (es az AC-nal ez erosen kerdeses), akkor buktas a Steam aktivalas, csak azon keresztul lehet megvenni:)

Talan az AC kijon az Olaszoknal kispeldanyban dobozosban, mashol egyelore nem hiszem, nem tudom melyik kiado vallalna be.
  • Szabi #3057
    a steam-es árak nemzetköziek, a játékok bolti árát meg az adott ország adott boltja határozza meg hogy mennyi hasznot szeretne az általa "nagykerben" megvásárolt terméken, árulhatnák annyiért a játékokat a boltban is mint steam-en, de akkor még ennyien se vennének játékokat boltban.. :D

egyébként steam már évekkel ezelőtt eljutott oda hogy steam-en nemérdemes játékot venni, viszont kódot steam-re igen, ezek a kódok általában lengyel, orosz, területről származó "nagykeres" játékok
  • Alexease
    A Valve nem szent sem jotekonysagi intezmeny, ahogy a jatekok ertekesitesi aranyaban el kezdtek szarnyalni, lassan feltornaztak az araikat. Most mar valoban ugyanannyi vagy dragabb mint a dobozos (kifizettetik a szolgaltatasokat es amugy sincs konkurenciajuk:P).

Regen kulonleges es ritka volt az ilyen terjesztes, az olcsobb forgalmazas miatt kedvezmennyel adtak. De ma mar teljesen elfogadott es termeszetes, ugy vannak vele, miert legyenek olcsobbak?!:) Igy nagyobb a haszon, tobbet kap a fejleszto is. Es persze Newell is:P
  • Fox44
    Azt kéne.:) Feltéve, ha elég jó lesz az Assetto Corsa.
  • Danecay
    "De a Steam-nek eppen az az elonye, a kiados es/vagy dobozos valtozatokkal szemben, hogy toredekeert tudjak ertekesiteni, igy sokkal tobb marad a fejlesztoknek."

Na igen, ez volt a reklámszöveg és a púder a STEAM indulásának idején, és mégis érdekes módon a legtöbb játékot olcsóbban megveszed pl. a CDGALAXIS-ban kézzelfogható formában, ami tartalmazza a sokszorosítás díját, a csomagolás díját, a szállítás díját, stb. mint a STEAM-en. Akkor hogy van ez? Értem én, hogy több marad a fejlesztőnek, de akkor se legyen sok esetben drágább mint egy dobozos verzió!
  • Alexease
    Azokat a cd key oldalakat nem ismerem, nem tudom hogyan mukodnek, mennyire legalis vagy hogy tudjak egyaltalan fel aron adni a Steamües cuccokat?!

De a Steam-nek eppen az az elonye, a kiados es/vagy dobozos valtozatokkal szemben, hogy toredekeert tudjak ertekesiteni, igy sokkal tobb marad a fejlesztoknek.

Pontos szamokat nem ismerek (tuti van valahol net-en:P), de valszeg mig a szerzodott fejlesztok 5–20%-ot kaphatnak az eladasbol (ha nem fix penzert csinaljak), addig a „sajat” Steam-es kiadassal a forgalombol 80–95%.

De ez mar nagyon varia, igazabol mar az is jo, ha valaki megveszi es nem warezol.
  • Solt
    Szerintem több jut neki ha steam-n veszed, mintha valami cd key oldalról...

• Szabi #3051
    úgy írjátok mintha egy forinttal is többet kapnának a fejlesztők ha drágábban veszitek...

ennyi erővel kérjétek el Kunos számlaszámát és arra utaljatok :DD
  • lac coo
    égebben nem voltál elégedett az fps.el, mondtam lentebb, csak töröltem ,mert még megvadulsz és flém lesz belőle. Vagy én vadulok meg és azért :)

De értem ...
  • Totti5
    Akkor még 6670em volt, azzal valóban nem múkodott + x3 amd. Procit is fejlesztettem x8ra:D

Azóta updétek is jöttek ki hozza, ki tudja az mennyit számított.

• Totti5
    Ripléj kamerák a Forzába és a GTben is erősen pályafüggőek, valahogy nem tudnak leszokni az autó körül forgásról... de mondjuk a Codemasters is tehetégesen szarik rá és használhatatlan amit művelnek. Tán még a Dirt 2-3ban volt a legjobb, de F1be már nem néz ki jól, GRID 2be meg csak autó körül forgó kamera van, ami nevetséges, annél még az rf2é is fényévekkel jobb:D

Iracing és az AC pöpec, ráadásul lassítani is lehet, közelíteni stb...

Mindig rá lehet fogni hogy ez szim nem lényeges hogy néz ki. Ezt 10 évig lehet mondani valamire, lehet valaki ezzel meg is elégszik és megnyugtatja magát vele, hogy ez a világ rendje, de az Rf2 motorból is ki lehetne hozni sokkal szebbet és jobbat, mert abban csak egyetértünk hogy amilyen szinten most mozog az gyatra munka a motor képességeihez képest s.

AC nálam 7950en minden csúcszka maxon, fix 60 fps:))
  • Solt
    Ezt azért illene teli áron megvenni!
  • lac coo
    57 ből már csak kihozok 60.-at :) Rajt után szerintem felmegy neki is, 90-ig ...
  • Alexease
    Az 57 jo lenne, de a 60-as kepfrissitest eppen megtori, ami mar nem az igazi. vSync-kel meg 30fps, az meg foss:D
    Jo lenne tudni, mennyit megy neki 1 AI-val;)
  • Alexease
    Beirod a Google-ba, hogy „TE-KARTYAD vs. 570GTX” es valszeg kiadja;)
    De valszeg a procit is zabalja, az meg passz.
  • lac coo
    :D

nem mindegy :) az még elmegy :)

Már csak azt kellene tudom hol vagyok én egy NV 570,-es kártyától, mert lövésem sincs milyen az :)))
  • Alexease
    „really really happy about performances.. 57fps on the grid at monza with 16 cars in front, 1680x1050... nvidia 570.”

Ja es: Intel i7, no motion blur, 4x AA, tobbet nem irt.

Majdnem 60fps :)
  • lac coo
    De mi az,hogy nem 60 FPS-el ? 5-tel vagy mi ? :) Nem mindegy .

A motion blur, legalább is a TP alapján nem jött össze nekik, rohadt sokat eszik, és rendszeresen belaggol tőle az egész ....
  • Alexease
    Ahogy multkor irta Kunos, 16 AI-val, nem full HD-ben, motion blur nelkul, nem 60fps-sel, nala ment rendesen;) Remelem, akkor nalam 1280×720-ban, butitott tukrozodessel, 3-5 AI-val elviszi a fix 60fps-t;P
    Annal tobbet ugy sem lehet elozni egy szimbe, ha jo a fizika es az AI, vagyis nekem jo lesz:DDD