42876

banner
  • Totti5
    Csalódott leszek ha nem fog 900 fokban forogni a kormány és az animáció mint a Lotusban...
  • TeeBeee
    De jó ez a Le Mans onboard.
  • TeeBeee
    Viszont végre van egy kis tűzcsóva visszaváltásnál. A videó végén 1:57 körül látszik. Ha jól tudom a McLaren-es Silverstone videón nincs.

Lehet a kéz animáció miatt vették lentebb a kormányszöget? Így is kritizálja a sok marha, hát még ha összevissza kalimpált volna. Mindenesetre nálam is ki lesz kapcsolva a kormánnyal egyetemben.
  • Alexease
    A leiras alapjan nem volt segitseg.

Szerintem egyszeruen csak a szokasos szamitogepes-autos-szimes-kezelesnek koszonheto: ketpedal-pillango, padlozas (gaz-fek - hallani is folyamatosan a gumikon), es a fele akkora kormanyszog mint ami kellene. Az elso sikanban illnene legalabb felet fordulnia a kormanynak, es nem csak akkor, amikor tolja az elejet az auto, es ezert rakormanyoz masszivan:DD

Ilyenkor termeszetes, hogy real GT2 vs Monza onboard-ot nem talaltam:D
    De van helyette GT3 Monza es GT2 LeMans:D

• Alexease
    Nekem 3 monitor kellene a sebessegerzethez (meg hozza egy uj gep):)

A valtas nincs kesz, azt irtak is, de azt amugy sem lehet normalisan megoldani. Leprogramozni, scriptelni, tukkozni nmem eri meg nekik, felesleges, jo lesz az ami a Lotus-ban is van mutatoba (valtaspontoknal ki var egy kicsit).
  • lac coo
    Ne mond már...! A videóid előtt milyen gírdó lesz majd ha ezt bevágod néhány másodpercre ! :DDD
  • lac coo
    Én szeretem magasan, tudom nem real, de jobb a sebességérzet ....:)

Jah , és csak lefelé váltás anim van :) Mondjuk a kezek lesznek az elsők amit kikapcsolok ....

sieett, de néha furcsán derékszögben fordult be, de simán az a tippem, hogy valami segítség be volt kapcsolva ...
  • Alexease
    Nah ez ami semmire nem jo, de talan az eladasok miatt jo lesz:)
    Es megtalaltak a Fraps-t:DDDDDD Ugy nez ki ezt birja a gep:DD
  • Alexease
    Semmi gond nincs a Fraps-sal, teljesen felesleges digikartya.
    Foleg az iPad-es videokhoz kepest:DDD
  • Alexease
    Nekem egy kicsit tavol van es magasan, de ezt remelem lehet majd allitani;)
    Sietett a ficko, gyorsat akart menni, es valszeg pillangoval nyomta, a valto anim nem is tudta kovetni, visszafele csak fele annyit valtott (mondjuk ez meg a botvaltot sem kovetne:P).
  • lac coo
    Jópofa ez a showroom...Én meg vagyok nélküle, de valamivel madarat is kell fogni :)
    Az a fülke meg több mint tökéletes :)
  • TeeBeee
    Egyet értek, nekem a második sikánnál kicsit fura volt,hogy meg tudta menteni és még a kijáratot is eltalálta, rF2-nél ez tuti keresztbe fordulás, talán egy open wheeler-rel nem, ha jó a brake ballance.
    Vagy lehet hogy egy GT autó ilyen stabil tud maradni.
  • Szabi #3187
    fraps is 9k.. :DD
  • Totti5
    Fraps a szegény gémer programja. Ilyen szinten digitalizáló kártyákkal kellene dolgozni, ami filléres tétel még nekik is ( 20-30k ).
  • GPx8
    Szép.
    (Kár, hogy mindenki a kisfiattal' fogja csapatni online...)
  • Totti5
    Rendre el is baszta, mert olyan rövidet akart fékezni:)
  • cstibikeee
    Assetto Corsa Showroom - Dev06 Ma csak új jönnek a videók :)
  • lac coo
    De kib...szott jól eltalált ez a fülke nézet!!!! mindent látni a műszerfalból mégsem érzem azt, hogy távol ülök és ki is lehet látni anélkül hogy a fejem a mennyezetben lenne ...

Az autó viselkedése így ránézésre meg elég ütős .( Bár a féktáv kicsit rövidnek tűnik nekem ..)
  • Szabi #3181
    de csak monitorról telefonnal felvettek.. nincs olyan erős gépük amivel fraps-al fellehetne venni videót..
  • Alexease
    Ugy nez ki, oktoberig legalabb mar videok is lesznek nem csak kepek.
  • precise
  • lac coo
    Másolgatni, persze. Jah, hogy arra gondoltak, hogy a Steam-en megjelennek a modok, a modok frissítései, telepítői ...? Hát az nem lesz ...De nem baj .
  • Alexease
    Lehet modolni a Steam-es cuccokat, sose volt vele gond. A kerdezo Steam-es jatekra gondolt, Kunos meg a Workshopra ertette.
  • Alexease
    Nem teljesen:)

A problema igazabol a Steam Workshop-pal van. Az a Steam mod-manager rendszere (megoszthato, karbantarthato, frissitheto stb). Nagyon jo rendszer.
    De licenszelt tartalmat nem lehet vagy eleg nehezkes lenne megosztani (ertheto okokbol) magan embernek. Igy azon keresztul modolni ilyesmit nem nagyon lehet.

Ezert valszeg marad az egyszeru bemasolgatos lehetoseg (is).
  • lac coo
    Hát fogalmam sincs megkerülhető-e a Steam moddoláskor, de szerintem meg, simbin cuccok is vannak steamen és nincs vele gond, valamint CS-hez is ezer féle mod létezik ...
  • Fehercsoki
    Ha ilyen felmerül egyáltalán akkor szar lesz a modolás amúgy is=/
  • lac coo
    Jól értem amit twitteren beszélgetnek, hogy nehéz lesz Steam-es játékra licensszel nem rendelkező tartalmakat moddolni ?
  • cstibikeee
    OMG!!! Pagani
  • Alexease
    Az AC palya a jo, mivel az iR-ben meg csak a regebbi van, az atepites elotti;) Azt ujra kellene scannelniuk es csinalni az egeszet.
  • lac coo
    1:21 -nél melyik pálya a jó, kicsit más a kerékvető :)))
  • Screenracer #3169
    http://www.youtube.com/watch?v=tlX9SQ9jxNg
  • Szabi #3168
    ha simán átmásolható rf1-re, akkor hátha átkonvertálja valaki rf2-re is a tartalmakat... :D
  • oneal1
    köszi!

nagyon várom a cumót!
    várom, hogy elvegyék a pénzem:D
  • Alexease
    A friss SRW Assen az rF1-ben:)

Szerintem a palyaval nincs gond, a modellek mennyisege es minosege is megfelel (nem tokeletes, nem AC standart, de modingnak boven jo).
    Ha ezekre raallna valaki, es vegig shaderezne AC-re, lenne azert jonehany palya.

• Alexease
    A palyakat igen, max a speci felhoknel lehet gond, de az max gyari rF1-es lesz.

Az autokkal annyi szivas van, hogy erthetetlen modon az SRW-nel, a HDV file-okban, a file leiros soroknal, atirtak a parancsot. Pl. TireBrand= sort TireBrandFile= sorra, igy ezeket at kell irni;)
    Ja, es van 1-2 szelvedo shader ami nem stimmel, de max nem tukrozodik az rF-ben.

Es persze nem a felinstallalt SRW-bol kell atmasolni a dolgokat, mert az mar gepspecifikus kodolasu, hanem kozvetlenul a szerverrol:P
    De ezt mar max privatban:DDDD
  • Fehercsoki
    SRW-ből lazán át lehet másolni mindent rF1 alá?:D Amúgy igen külső programot használtak, de ez még nem jelenti azt, hogy az rossz.(persze ez régi videó volt, lehet hogy azóta már máshogy van)
  • Alexease
    Kivancsi leszek a modolhatosagara.

Sajnos az nKP botranyos, a sajat ablakban futo editora hasznalhatatlan es gepgyilkos. Sokminden csak abban es objectenkent (tobb szaz) editalhato. A MAX export csak 1 fake texturat tud.

Pedig az nKP alapbol nem lenne rossz, a gyari palyakon jol mukodnek az arnyekok, a shine es a bump is. Lehet hogy nincs online kozosseg es AI, nincs dinamikus napszak es idojaras, de a vezetesi elmeny miatt a gyari palyak minosege meg mindig boven jo.
    Es konvert palya van hozza boven (50–60db) , a sokszor a friss es jo minoseguek, pl. iRacing:P

Valszeg az AC sokkal jobb lesz modolasra, mivel az az egyik cel, de sajnos egyszer valamelyik vodeoban, mintha kulsos programot lattam volna?!:/
    Ami elegge gaz, ha valaki MAX-ben szerkeszt, sajat editorban osszerak, aztan tesztel, es ha valami nem jo, kezdi az egeszet elorol:/

Pedig ehhez szivesen csinalgatnek palyat, mivel „egyszeru” a kinezet, „keves” a lehetoseg es a csicsa (pl. az rF2-hoz kepest), de megis jol nez ki, es elvezetes hasznalni. De ha nKP szeru kulso editoros agymenes lesz, akkor buktas a dolog.

Pedig lehetne hozza boven jo dolgokat konvertalni.
    Az SRW-ben van 18 jo, valodi, scannel palya, minosegre, reszletessegre boven jok. Egyedul az arnyekok es a normalis shaderek hianyoznak rola.
    Autokbol tobb mint 100db van, azokat is scannelik, modellre es texturara azokkal sincs gond.
    Mivel az SRW 1:1-ben rF1 (egyszeruen bemasolva mukodik;P), akinek van egy kis tapasztalata, es ha jo lenne az AC modolas, gyorsan meg lehetne tolteni profi tartalommal;DDDDDD

OK, ezeknel a konverteknel nem lenne nyithato ajto es esetleg lemodellezett motorter, de egy ingyenes tartalomnal, nem hinnem hogy ez lenne a legnagyobb gond:D
  • Jackal
    Nagyon benéztem... Túl lassúnak tűnt hang alapján a váltás.
  • cstibikeee
    599XX Evo at Mugello
  • cstibikeee
    Haverom nyerte meg. Ki is tették, hogy ki az.