42989
![banner](https://shared.fastly.steamstatic.com/store_item_assets/steam/apps/3058630/extras/acevogif.gif?t=1727713181)
| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ja, es ha meglesz az auto, lesz onboard es/vagy kulso kameras korod palyarol, akkor szivesen kirakatom a Lexus FB oldara rovidebb hirrel/cikkel erdekessegnek (ha erdekel?):) -
Abban az autoban olyan sok az elektronikai kutyu, hogy full manuallal sem lenne aranyaban nagy kihivas. Ahhoz sokkal fapadosabb cucc kellene (de az nem jo utcara) vagy sokkal kozvetlenebb es erosebb. -
Szerintem semmi gond nincs vele. Az elvezetes palya auto hasznalhatatlan utcara, gondolom neked kozlekedni kell elsodlegesen, kettot meg nem akarsz fenttartani?:)
A legtobb ember meg versenypalya kozelebe sem jut el nezelodni, foleg nem Silverstone szintu palyara, nem hogy azon autozni. Vagyis, ha csak rollerrel tudsz vegigmenni rajta, mar az is nagy dolog;D
Az auto szerintem boven jo (amugy a Toyota/Lexus cegnek [is] dolgozom:P), ha sokat szeretnel menni es rendesen megnyomni, akkor inkabb a gumi/fekgarnitura utanpotlasnak nezz utana, es valami gyakoribb szervizatnezesnek (olaj es tarsai).
Lehet erdemes lenne beszerezni valami komolyabb felnit, ami jobban birja a gyurodest, es a palyara kulon vinni levedlett kopottabb gumikat (ne az utcai szabalyosat jard le).
Esetleg utana nezetni, hogy lehet-e kicsit lejebb venni/kemenyiteni a gatlokat, talan egy legszuro/kipufogo cserere (olcsobb, hasznalt cucc) az elmeny miatt, es egy kis vezerles/elektronika piszkalas belefer:)
Homemade IS-F tunning:DDDD -
Én azért azt mondom keress manuálisat. Csak élvezetesebb rugdosni a kuplungot. -
sztem nem gáz, gondolom tudod hogy miért veszed ezt, szal ebbe nem érdemes belemenni. miért merült fel hogy gáz lenne? :) -
precise #3347
Off
Akarok venni egy autót amit pálya napokon is használok. Lexus IS200-at néztem ki. Szerintetek ha automatát veszek az milyen? Abban is van ilyen manuális sequenciális mód és akkor nem kell kuplungolnom. Vagy gáz ha az ember pálya napra ilyennel állít be?
-
Jackal #3346 Ezt nem vágom mért nekem mondtad... Szimulátorokkal szoktam játszani ha van egy kis szabadidőm, PC-n, kormánnyal. -
precise #3345 Ezt Enzo Ferrari halálának évfordulójára tették ki -
Fox44 #3344 Ja:D
-
LOL:)
Azzal hogy odairta a video cimebe hogy DEMO, biztos sokan meg fogjak nezni (legalabbis elinditani)... feleslegesen:D -
Thrustmaster T500RS -
Fox44 #3341 -
antiqueA #3340 Ez mi ez a kormány? -
Komoly hírértéke van mi? :)
Nekem amikor alábbhagy az AC iránti lelkesedésem mindig megnézem ezt a videót. Utána rájövök, milyen sok pénzt kell még összegyűjtenem ahhoz, hogy legalább "hasonló" színvonalon élvezhessem mint Ő.
-
Augusztusi promo aradat (1 kep):)
-
-
GPx8 #3336 "Ami elony, hogy minnel tovabb huzodik a megjelenes, annal tobb tartalom lesz benne;)"
Hogy fogunk örülni a sok-sok tartalomnak 2015-ben! -
Próbáld ki a forzát, az sokkal inkább szimulátor mint ez, nem is gagyi kormányra van tervezve hanem gamepadra, és van benne 1000 autó és a pálya csillog replay módban szóval a forza az egyetlen igazi szimulátor! -
NKP vizen uszik ? Hmmmmm....Attol, hogy AC szepen nez ki, meg nem valo mindenkinek ! :) Megjelenes utan egy honapig tulora lesz, erre keszulj fel ,Alex ! :) -
Fox44 #3333 "Sajnos Kunosek sose arrol voltak hiresek hogy jol kommunikaltak es promoztak."
Szerintem ez nagy hiba! -
Jackal #3332 Ő, azért néztem bill-el, mert paycode-om nincs... (nem azé me annyira szeretem :) ) -
Jackal #3331 Nkp nem érdkel, néztem a demóját, nem tetsztt hogy szinte vizen úszik a kocsi 60-nál kanyarban. Assetto viszont annál inkább. -
Billel semmi ertelme, ez nem az a jatek. Ha billel akarod hasznalni, akkor ezt ne is vard, arra ott van barmelyik NFS vagy az uj GRID2, az bombasztik.
Sajnos Kunosek sose arrol voltak hiresek hogy jol kommunikaltak es promoztak. Ezen is latszik a garage-project jelleg;)
Az FB-n es Twitteren neha-neha kiszivarog nemi info, de az valoban edeskeves. A csuszas vs. plusz tartalomrol eppen a napokban volt hir, hogy mivel kozben kesz lettek az egyik BMW-vel (talan E30 M3), benne lesz a veglegesben, es nem a tervezett kesobbi DLC-ben.
Vagyis amit tudnak, valszeg bele akarnak rakni a veglegesbe is. -
nKp-hez kapod ajándékba, nem a techdemo 4 euro. Ha meg az nKp sem érdekel, akkor ez se, ennyi. -
Jackal #3328 Bill-el már kipróbáltam(a legelső TP még engedte), de engem nem fognak egy demóért lehúzni 4 dollárral...
A másik dolog ami zavar, hogy a ferrari-s GT-s videóban eléggé hihetetlen tempóban és ívben veszi a kanyarokat egy combosabb kocsi. (Ezért aggódok a fizika miatt is némileg)
@Alexease: Azok tuti nem lesznek benne az alap játékban, majd DLC-ben hozzák ki. A késés más miatt van, csak rohadtul semmi konkrétat nem mondanak róla mikor/miér/mi lesz a kezdő játékban. (gondolom náluk is nagy fejetlenség lehet, elég ad-hoc fejlesztésnek tűnik a dolog) -
Nem, eloszor tavaly decemberben jelent volna meg, aztan ezev tavasszal, es most majd ev vegen;)
Persze kellemetlen a csuszas, de ettol csak jobb lesz a dolog. Ha tavaly decemberben elkapkodja es kiadja, lett volna egy nagyon fapados, bugos, szepen csillogo nKP utod latvanyoso tartalommal.
Ha tavasszal jott volna ki, akkor mar mukodokepes verziot kapunk, de hasonloan kicsit pafados korotessel.
Nagyreszt azert csuszott az evvegere (amellett, hogy se az AI se az online nem volt rendesen kesz:P), mert sok visszajelzest kapott arrol, hogy probaljon komolyabb, osszeszedetebb jatekot faragni belole. peldaul karrier vagy valami jatekmenet szeruseg, az egyszeru karikazas helyett.
Ami elony, hogy minnel tovabb huzodik a megjelenes, annal tobb tartalom lesz benne;) Kozben jottek uj dolgok, befejeztek nehany autot, igy azok az elso megjelenesnel benne lehetnek, nem kell kulon varni rajuk es/vagy fizetni ertuk a DLC-ben;) -
He......Mintha a mufajban akkora kinalat lenne, hogy valogatni lehessen ! :) Olyan amilyen, akkor jon ki amikor kesz lesz, boldogsag van, hogy egyaltalan van valami.De rossz nem lesz, szerintem..... -
Ott a tech-preview próbáld ki... -
Jackal #3324 Pedig annyira meg akartam venni, hogy már-már az előrendelésen gondolkodtam. Viszont látva Kunos gázos hozzáállását(megjelenés tavasszal, azóta meg sunnyogás), azt hiszem meg lesznek várva az első tapasztalatok... -
De szerintem meg oktober-novemberben is mehet, addig ugy sem lesz semmi;)
Legjobb esetben meg 1-2 kameras video... -
-
Na majd szeptemberben is berakom akkor:DDD -
Ebben a honapban meg nem:) -
Nézd csak meg a feltöltés dátumát... -
vot má?:)
-
GPx8 #3317 -
Amugy ha setup-ok, a banner ala multkor betoltam nehanyat. Az egyik legegyszerubb segitseg az iR-tol van, egy osszessito tablazat. Kicsit atpofoztam, szerintem hasznalhato:
-
30$-ert kicsit draganak tunik:)
Raadasul, ha jol ertelmeztem a dolgot, ez csak valami altalanos akarmi.
Kivalaszt az ember egy auto, palya es kezeles stilust; beirja a kapott ertekeket (guminyomas es homerseklet, kerekdoles – komoly:P), ki kell valsztani milyen erzes volt az auto (alul- vagy tulkormanyzott); es ezek alapjan ad valami szoveges tanacsot;)
Ha meg hozzavennek legalabb az elso-hatso kerek osszetartast, sway/track/antoroll-bart, castert, vagy meg a spring/damper/diffi beallitasokat, mar jobb lenne.
Igazan tuti akkor lehetne, ha telemetria adatokbol dolgozna, es az alapjan valoban szamolna valamit.
De az, hogy „alulkormanyzott volt az auto” panaszra, ad egy guminyomas otletett (plusz vagy minusz), es ekozben elol karvastagsagu antiroll-bar van felcsavarozva vagy 20/80-as diffivel akar valaki menni, az a gumi otlet nem nem sokat segit;D
Persze, jobb mint a semmi:) -
Setupot kunyerálni a legolcsóbb ... :DDDD -
precise #3313 olcsóbb lenne nekem kéne...