42876
-
#3279 Nekem simán megy:) csak szól hogy steam így megy úgy, aztán elindul:) -
#3278 Inkább plusz 100 lóerő kellene :))) -
#3277 OK, nyugodtan, de mar csak Steam-en mukodik. -
#3276 Alex nézegetem kicsit a cars-t:) csak a graf miatt vettem új kártyát megnézem jobban megye:)))) -
#3275 Kunos szereti az iR-t, es mivel abban mozog minden kapcsolo es allitotarcsa, valszeg/talan ebben is fog;)
Bar annyira nem lenyeges, mar az is jo, ha a funkciok mukodnek es konfigolhatok. -
#3274 Ezta kapcsolót láttátok már a kis Lotusban? Vajon csak a modellezés része, vagy majd mozogni is fog?
És ha ABS és TC off, akkor az már egyenlő a verseny állással? -
#3273 Kimész beülsz a VTS-be:D ha nagyon akarod a feelinget akkor húzd le komplett légszűrőt, komoly egyszer amikor valami berheltem rajta mentem vele egy próbát akkora a szívóhang hogy beszartak hogy mi a fasz jön:D -
#3272 Mostanában a félig meddig utcai cuccokra vagyok rákattanva :) -
#3271 Van benne F1 '66 Brabham-Repco , k*rv* jo cucc:D -
#3270 Igen, és..?
Vitázni nem fogok ezen, nekem egyszerűen ütősebb AC vagy akár NKP fizikája, több mindent érezni..... RF2 is jó, persze, kötelező darab, de sajnos jelenleg leginkább dísznek van a gépemen, lassú, ronda, nincs autó ...:( -
GPx8 #3269 AC demoban egy gyenge széria autó van, az rF2-ben meg a legkisebb autó is pálya autó. -
#3268 Az iRacing-eseknek is bo este-ejszaka volt a teljes kanadai palya:) Pedig az profibb cucc, ki kell pakolgani az autobol, kihelyezni a ferencia cuccokat stb. -
#3267 Lol, eddig tartott Spa-t scannelni. -
#3266 Én meg leszarom a gumizódást is, meg a gumiballonozást is, meg az repkedő felhőket is,és bár a kis Lotus annyira nem tetszik, de szerintem azért veri rF2 fizikát. :) rF2 ben néha még mindig érdekesek a gumik, tényleg semmit nem lehet érezni néhány autónál, egyszer csak csúszik ahogy akar aztán ennyi . De legfőképp nulla tartalom van még mindig, és még hírben sincs semmi értelmes....Egyedül a Clio az ami tetszik benne ... -
Fox44 #3265 Ezzel én is egyetértek.:) -
#3264 Elvileg sikerült PÜ-t küldenem neked, abban minden gondom bajom benne van. -
#3263 Épp hogy a gumi a legfőbb előnye(meg a dinamikus pálya), szóval érdekes amit mondasz... -
GPx8 #3262 Azt gondolom, hogy minden szimulátor játékot(!) egy kicsit másként kell használni. Ha valaki megszokja az egyik kezelését (vezetését), akkor utána sokáig azt tartja jónak.
Nekem a DFGT-vel az rF2 abszolút bejön, de lehet, hogy egy profi cuccal már nem tetszene annyira... -
#3261 Igen, csak nem azt mondtam, hogy nem megy, hanem hogy nem tetszik. És szerintem a programnak rengeteg hibája van még. Nem fikázni akarom a programot, pl a Cliot nagyon szeretem. Itt most gumikról volt szó, ne keverj össze valami buta kisgyerekkel aki sír hogy kikapcsolt assisttal nem tud kijönni a kanyarból mert megpördül. -
#3260 Semmi baj az rF2-vel, csak nagyon kell figyelni, ha neked nem megy az nem a program hibája. -
#3259 Szerintem gumifizika lesz benne, legalább annyi mint nKPro-ban. És ez saját vélemény, de az szerintem messze jobb, mint az rF2-ben.
Utálom, hogy rF2-ben bizonyos autóknál azt érzem, mintha a kasztni és az út között, nem egy 300mm széles VERSENY gumi lenne, hanem egy teszkós bevásárlókocsi kereke. Ahogy felúszik az eleje kanyarközépen, egy hihetelen alulkormányzottságból képes túlkormányzottá válni, áhh nekem nem tetszik.
Vagy lehet profi a cucc, csak ennyire szűk tartományban dolgozik jól a gumi? Netkarnál is megvan minden gumi állapot, de valahogy jobban kontrollálható és jobban lekövethetőek a változók. -
#3258 Ha lenne benne, van annyira fontos, hogy reklamoznak. De mivel eleve gazos a promojuk, igy igazabol barmi lehet benne a vegeig;)
Ha megjelent, kiderul.
De en ugy keszulok, hogy semmi nem lesz benne, csak amit eddigis tudunk: licenszelt autok es palyak, uj es szep grafika, AI es javitot online.
Meg lathato toresre sem szamitok, se hasonlo „extrakra”;)
Ha ezeknel tobbet kapok, akkor csak jo lehet. -
GPx8 #3257 Gumizódás sem? -
#3256 Semmit;) Olyanok nem lesznek benne:)
Majd ha kitolta az 1.0-at, ami tudasra egy szep nKP lesz (persze szebb tukrozodessel es fantasztikus Showroom-mal, nyithato ajtokkal), az elso addon utan Karacsony pihi, es utana neki all leprogramozni azokat is. -
GPx8 #3255 Tök jó, hogy készülnek a pályák és az autók, de kiváncsi lennék, hogy környezeti fizikában (pálya-autó kapcsolat, időjárás, animációk stb.) mit fog tudni a v1.0 az rF2-höz képest? -
precise #3254 monzába is megcsináltak mindent
-
#3253 Elofordulhat;) Ha mar ott vannak es autoval scannelnek, akkor vegigmehetnek a regi uton is. Persze mar nem olyan mint regen, de az utvonal az megvan. -
#3252 Lesz régi Spa is ?
-
#3251 Maradok a virtuálisnál, egész pontosan erre várok. -
#3250 hajrá! :D -
#3249 Bízom benne, hogy az amúgy is minimális erőforrásaikat megosztják Spa készítése közben, és valaki a megjelenéssel is foglalkozik.
Szeptemberben már az E30-at akarom taposni a Nurburgringen. -
#3248 *honap :) -
#3247 *év -
Jackal #3246 ...és még mennyi izgalmas, várakozással teli hét múlik el addig :) -
#3245 ...és micsoda autókkal körözhetünk majd itt. -
#3244 Laserscanning the myth
-
#3243 Hát olyan remélem nem lesz. Kíváncsi vagyok lesz-e vmi fasza liga. -
#3242 -
#3241 Ez tényleg szánalmas.
Én nem indultam még online bajnokságban, de biztos nem sírnék, ha sorsolás alapján dőlne el, hogy milyen kocsit kapok. Amúgy lemerném fogadni, hogy nem hozná a papírformát egyik verseny sem. Sok múlik a pilótán, a kocsi beállításán és a pálya vonalvezetésén is.
Akkor valószínű, hogy az rfactor-hoz hasonlóan ez is a modderek kezébe jut.
Csak az sem megoldás, hogy 3 AC-s full licenszelt, hiteles GT autóhoz egy modder fogja odacsapni még egy vagy két gyártó autóját. -
#3240 Hát szerintem remekül csipeget innen-onnan ...:)Rengeteg izgalmasabbnál izgalmasabb autó van már most is .