42876

banner
  • Jackal
    Ez a megmagyarázom mé nem adok ki demót a preorder mellé, egy kicsit gyanus nekem...
  • lac coo
    Today, thanks to the staff of Assetto Corsa and Luca Casarotto, I had the opportunity to test their simulator.
    I'd like to state that I'm not paid by Kunos Simulazione, except for the coffee, and indeed I'd like to thank them for their commitment and dedication. I'm looking forward to buy a copy immediately.

The impression, never had with other simulators, is the feeling of the car, the feel of the tyres / adhesion and especially not having to do "forced" trajectories where the grip is higher. I started at Imola, professional bias, with the 458 gt2, the car with which I won the 6h Vallelunga in real life.
    In terms of graphics the combination of track/car give a staggering result, but I do not give that much importance to the beauty. I go out of the pits on cold tires and forcing immediately I can feel that the car is not ready .. taking it easy for 2-3 laps and apart than overshooting the braking point a couple of times, I never go in spin. It's not me that is good but the fact that I finally feel so gradually the loss of grip on the gas. Counter steering gives an obvious waste of laptime, but also big satisfaction for having controlled oversteer in third and fourth gear.
    I could never drive like this right out of the box with any simulator, 5-6 consecutive laps without crashing heavily somewhere. Sorry in advance for the long post, I will add details if anyone is interested.

Trying the 599xxEvo, that I've really driven, the admiration for Assetto Corsa increases. From the sound to the violence of the acceleration, to the active rear wing, stunning in the replays... and then a bit of vintage Lotus Senna (98T) where you are brainwashed... manual gearbox, locking the wheels, turbo lag... thank god for modern electronics! Beautiful and cursed at the same time.

Changing to the road car BMW M3 where Aris gave me a little lesson on drifting... you can appreciate the drive-ability and the sincerity of the steering wheel even more.. Watching the replay at Magione of car drifting, let you speechless, but not with me driving eh!!

I have one word to describe Assetto Corsa. SENSATIONAL CORSA! I'd like to thank all the guys at Assetto Corsa for the opportunity. Last thing, I wanted to write what I really think based on my real life experience, so it should be taken as a free personal thinking that you might agree or not! Ciao!
  • lac coo
    Jah, értem...Mondjuk egy TDU, szimulátor fizikával, az nem lenne szar :)
  • Alexease
    Esetleg arra, mint minden mas fejlesztocsapatnak, hogy az egyeb programfunkciokkal, el tudjak adni mas jellegu programokhoz/jatekokhoz is. Egy autosiskolanak peldaul.
    Vagy remenykednek, hogy ok lesznek a kovetkezo hivatalos ferrari fejleszto csapat, raadasul Test Drive, es lesz egy Test Drive Ferrari Racing Legends 2. :)))
  • lac coo
    És az mire jó ?
  • Alexease
    Ebbol a Magyar forditasbol eppen a lenyeg maradt ki:)

Eredeti Olasz:
    „...la possibilità di guidare auto stradali e non solo racing,...”

„Eredeti” Angol (de automata forditott, bar olaszbol eleg jol lehet):
    „...and also the opportunity to drive traffic and not just racing,...”

Mindkettobol a lenyeg, ami a magyarbol kimaradt (a testreszabhato versenyeken kivul), hogy (elvileg:P) normal/utcai/forgalmi helyzeteket is tudnak szimulalni (varosi palya autoforgalommal).
  • lac coo
    "...A különböző események, versenyek magas szinten skálázhatóak lesznek és noha erre is van példa a PC-s játékok között, a mi megoldásunk azoknál sokkal szokatlanabb és érdekesebb..."

Ez vajon mi lesz ?
  • Danecay
    Azt hiszem EZ ugyan ez, csak már honosítva!
  • lac coo
    Alex Balzan :

Just finished to test @AC_assettocorsa I never never had a feeling of tyres and car like that. Later I will write all impression!#shockreal!
  • cstibikeee
    Új Marco interjú
  • lac coo
    ..ami nekem külön öröm :)
    De elég széles így is a paletta, régi f-től kezdve kisfiat, F1 szintű luxuslotus, minden van ....
  • Alexease
    A tartalom a kulonbseg, ahogy irtam:P Persze az AC is mar eleg vegyes, de a promozott anyagokbol, elsore inkabb a csillogo utcaiauto vonal ugrik be.
  • lac coo
    Race vagy driving..mi a különbség ? :)
    AC , rF2 gondolom nem válogat, ami ingyen vagy olcsón jön, azt berakják :))
  • Alexease
    A tartalom azert nagyban tukrozi a ceg lehetosegeit, hozzaallasat es celjait. A tartalom alapjan az iR es rF2 foleg race simulator-nak, az AC inkabb driving simulatornak keszul;)

De ez igaz altalaban a palyavalasztekra es lehetosegekre is.

Sokminden ugyanugy nem lesz hivatalosan az iR-ben mint az AC-ban sem;) Persze az AC modolhato lesz, vagyis kicsit azert lazabb a dolog;P
  • lac coo
    Rosszul írtam :)
    Padlófékre megszűnik a forgás ... :)az autó súlypont helyeződése, és ahogy azt érezni is lehet az zseniális, az már önmagában eladja az egészet :) Persze rF2 is nagyon állat, mielőtt valaki megint beterjeszt valami díjra ...), csak azok a fránya tartalmak .... :(
  • Alexease
    Szerintem is jo lett. Nem tudom milyen a rendszer alatta (nKP+, KunosNextGen vagy Aristotelis miatt rF1Advanced:D), de jonak tunik. Persze ehhez kell majd a jo osszehasonlitasi alap: Lotus49/BMWM3/BMWGT/kis-formula/nagy-formula/luxus-sport/stb.
    Egy autora mindig be lehet allitani elvezetesre/korrektre a dolgokat.

A padlofek nagyreszt mindent iranyba fordit:D
  • lac coo
    Hát azért, leszámítva, hogy elég gagyi a kis Lotus, a TP elég ütős lett szerintem .....

rF2-ben még mindig megvan néha az az érzés, hogy mint elsőben, hogy az ember csak utas ...bár ilyenkor a padlófék még mindig irányba fordítja :)
  • Alexease
    A csuszas megfogasanal az a nagy kerdes, hogy milyen erzes tarsul hozza.
    Az SRW-ben is probaltak jora beallitani az autokat (sikerult is), de meg van benne az az erzes is, hogy megis elvezetes legyen. Vagyis foghato, csusztathato, driftelheto. De mivel ott az engine eleg regi, es eleve gyorsban vannak osszedobalva az autok, igy bizonyos szint felett kellemetlen, afolott mar nevetseges:D

Valoban szamoltatni a dolgot, millio valtozobol, brutal kihivas, meg statikus kornyzetben is. Igaz, Kunosek sem most kezdtek el, vagyis barmi lehet.

De tippem szerint, van azert benne egy kis egyszerusites:D
    Persze alapbol szar a promojuk, de ha olyan szinten dolgoznanak a gumikon mint az iR vagy az rF2 (es elvileg a CARS), akkor valszeg mutogatnanak belole valamit.
  • lac coo
    Jah LFS olyasmi, tényleg .

Autóválaszték nagyon jó, ez a legjobb benne, hogy nem soha nem látott proto vackokkal rakják tele :)

De amit mondtam , régi BMW videó , azon látszik, hogy azért nem csak utas az ember ha csúszik is ..
    Szóval még irányítani terelgetni is lehet szépen közben :

• Alexease
    A Paganiban vagy az uj Ferrarikban annyi elektronika van, hogy szinte magatol mennek:D

De szerencsere lesz olyan szeles autovalasztek, hogy boven lehet majd tesztelni a kulonbsegeket;) Foleg ha a kapcsolhato elektronikai segedletek is mukodni fognak.
  • GPx8
    Az Lfs is ilyen. Nem véletlenül használják sokan driftre.
  • lac coo
    De végre talán lesz egy szimulátor, ahol hiába megy ki a segge, még akár finoman gyorsítani is leht, mert hát azért az óriási gumik fognak valamit... Legtöbb játékban ilyenkor jó esetben a gáz tartása van, rosszabb esetben meg gáz elengedés, vitorlázás ... De persze majd ki kell próbálni mi sül ki belőle, de videók alapján nem rossz , sőt ! :)
  • Alexease
    Valszeg celjuk hogy foghato legyen, egyreszt a fizika/szimulacio, masreszt a nepszeruseg miatt:)
  • lac coo
    Csak ezt videók alapján írták, nem a cég promódumája ...elég megnézni a régi BMW-s driftelős videót, olyat más szimulátorban nem látni ,az tuti ...:DDD De a Huayra is jó .
  • Danecay
    Bla-bla-bala, már alig várom! :)
  • GPx8
    Ilyet olvastam annó az F1 2011 megjelenése előtt is...
  • lac coo
    this looks like it drives just incredible. The way the game allows you to balance the car on oversteer, to control skids, to dial out understeer, finally a game where we can drive with skill and drive just like Tiff Needell on TV. Just speechless, this video is mind blowing. Its a huge leap forward for simracing.
  • lac coo
    Beszélnek valami 16 csatornás aeroszámításról, szárnyak diffuzor anyámkínja, állítólag mindent külön külön számol is ...És FB-n írták, hogy dolgoznak hivatalos videón is, jó minőségben, hamarosan talán kész lesz .:)
  • Totti5
    Gyönyörű!

Zonda R-nek jobban örültem volna, ha azt mutogatják jobban, ez olyan semmire nem jó kategória. Túl erős, túl kevés a leszorító erő.
  • Alexease
  • Jacek
    Szép ez az IS nekem is bejön:)
  • GPx8
    Majd meglátjuk, ha több autó lesz a pályán. Reméljük, akkor is örülni fogunk!
  • Totti5
    Ez simán CARS szint és még fut is valahogy. Hihetetlen mit össze hoznak.
  • lac coo
    Tetszik, nem atomstabil, de nem is megy rögtön a palánkba mint RF2 ha egy hajszállal több gázt adok .....
    A mutató árnyéka különösen tetszik ! :D
  • GPx8
    Nekem nagyon szűknek tűnik a pálya belső nézetből.
  • Fox44
    Remek!:) Lehet meghallották, hogy kéne már valamit mutatni a nagyközösségnek.:)
  • precise
    bocs spilerbe akartam, de elfelejtettem törölni a /jelet az elsőből.
  • precise
    off
    [/spoiler]
    Hát automata lesz, de 6 sebességes + paddle shiftel tudok én is váltani. Meg interpelláltam az aszonyt, hogy jobban járunk egy IS250-el.
    Eddig ez a kiválasztott: IS250

[/spoiler]
  • Alexease
    Es nalam a Youtube-on ott figyel Kunos a jobboldalt:D

• Alexease
    Vegre valami:) Legalabb lathattuk Mugello-t is;P