42876

banner
  • TeeBeee
    Bevallom én nem igazán követem ezt a pCars dolgot. A modellezés tényleg lenyűgöző, de most akkor ez mennyire szimulátor?
    Volt régebben egy Kunos videó, amin előadást tartanak egy egyetemen (talán). Kivetítőn ment a prezentáció és az egyik képen táblázatban helyezte el a játékokat kategorizálva az arcade-tól a szimulációig. Na ott a pCars azt hiszem említésre sem volt méltó. :)
  • Alexease
    Talan lesz meg ma meg 1 kep:)
  • Alexease
    Ma mar ez alap, foleg olyan programban, aminel kicsit a latvany is fontos.
    Nezegess pl. CARS kepeket:) project-cars-community-gallery-65

• TeeBeee
    Hihetetlen ahogy az övet is lemodellezik. Figyelnek a részletekre.
  • lac coo
    Na, pörög ez rendesen :)))

• GPx8
    Az előrerendelések után már elég nagy lesz rajtuk a nyomás. Igaz, hogy mondjuk olaszországban nem negy pénz az a 40-50(?) EUR, de ha nem kapnak érte semmit, csak havonta 1-2 képet, akkor ott is mérgesek lesznek a népek... :)
  • Alexease
    Most mar elbenaztak;)
    Pedig nekik van Nurburgring, Silverstone, Spa, Monza, Lotus es Ferrari (ami masnak nem nagyon) licenszuk is. iR-nek nem nagyon lesz (vagy nem mostanaban) Nurb. vagy Monza, foleg nem Ferrari. Silverstone-t is scannelhetik ujra.
    A CARS-ban nincsenek licenszelt palyak (egyelore), ok ilyenkor kiesnek. A Codies nyomul, de az alap, de meg a szerencsetlen RaceRoom-mal is Monzat nyomatnak, mert nekik van:)
    De Kunosek, az igazi Olasz fejlesztocsapat, ilyen licenszekkel, kiizzadt magabol 2 Lotus es 1 Monza kepet a hetvegere:D

Most vagy ennyire biznak az eladasokban vagy meg ennyire nincs kesz?!
    Bar ha marcius kornyeken (a twitterekbol kiindulva) kezdte fejleszteni/befejezni/javitani/boviteni az AI/multiplayer/career reszt, akkor eleg nagy lehet a kapkodas.

Foleg akkor lesz kellemetlen, ha az elorendeles utan adnak ki vegleges beta-t a teszteloknek, ok talalnak valami orias bakit, aztan kezdodhet a vakarodzas:D
    Bar ha a szeptember vegi elorendeles utan december kozepere tervezik a veglegeset (azt hiszik, akkor jobban fogy, retro-promo:D), akkor meg belefer 1-2 baki.
  • GPx8
    Kunosok promóban nagyon erősek! xD
  • Timbu
    De az F1 2013 Classic Edition nélkül "csak" 40 EUR elővételben. (A CM egyébként is el szokott szállni a DLC-k árazásával.) A Grid 2 is 40 EUR 2-3 hónappal a megjelenés után.

De ha igaz az, hogy a Kunosnál 5 évre terveznek, akkor egy barátságos ár mellett a DLC-kből még megélhetnek. Meg egy CM-hez hasonló intenzív patchelési stratégiával (amire azért lehet számítani, ha folyamatosan akarják fejlesztgetni) a warezosok életét is megnehezíthetik. Mellesleg szerintem aki egy ilyen kis csapat játékát warezolja, az szégyellje magát.
  • lac coo
    Igen, egyetértek...képeket meg aztán lehetne szarni, nagy trükközés azért nem kell AC-hoz, hogy szép legyen .
  • Alexease
    De 1 videoval mit akarnak?!
    Ha szeptember vegen akarjak az elovetelt (hetedike van!), mar reg el kellett volna kezdeni az egeszet.

Foleg most.
    Olasz F1 nagydij. Teljesen alap lett volna, hogy Monzarol kitolnak 2 videot: egyet ma, valami nagy openwheel, cockpit, hotlap; es egyet holnap, TV-kamera, AI, versenykor.
    Es parhuzamosan 3 orankent megszorni bealitott Monza kepekkel az FB-t es a Twitter-t.

Ehelyett kiadtak 2 kepet;D De legalabb nem telefonos:DDD
  • lac coo
    elvileg azt mondták FB-n, hogy már készül egy látványos összevágott nem telefonos videó .....

De ezt régebben, meg most sem értem miért nem mutogatják.... hetente egy kép ...Pedig lenne mit , teljesen jó tartalmak vannak, rohadt szépek a modellek is, napi egy tucat jól sikerült kép simán lehetne ha replay közben csak vakon nyomogatják is a képmentést....
  • Alexease
    Maximum mi, a szimes vagy Kunos/nKP fanok megveszik vakon, de azon kivul nem sokan;)
    Az elorendelesig kellene valami intenzivebb promo, esetleg olyan tartalmakkal, amit eddig nem lattunk, latvanyos kepek, videok, napi szinten valami valoban ertekelheto dolog. Es kihangsulyozni, hogy az elorendeleshez jar az elso DLC, ami igy ingyenes lesz, es milyen extra-szuper-mega cuccok lesznek benne;)

Talan a promo fele az elso DLC-bol kellele alljon, minnel nagyob legyen a kisertes, az onmeggyozes hogy az elorendelessel csak nyerhet:) Mert ha nem „kockaztat”, akkor kesobb dragabban kapja a programot es meg a DLC is fizetos lesz;D

A lenyeg, en spec az elorendelesre alapoznam az egeszet, azzal aranyaban sokat nyerhetnek. Foleg hosszu tavon.

Mert ha valakit nem gyoznek meg, es kivaratjak vele a veglegest, aki bizonytalan, az ugy is lehuzza a warezt. Utana mar nehezebben veszi meg a dragabb programot, foleg utana a DLC-ket.

De ha mar valaki egyszer beruhazott az elorendelt progira, nem sokan hagynak ki az utana megjeleno DLC-ket.
  • Alexease
    40EUR-ert nem adhatjak a veglegest, az kevesnek tunik (a ceg lehetosegeihez kepest). Az 50EUR meg sok. Esetleg 39.90EUR elovetel es a 44.90EUR a veglegesnek jo lehet.
    Persze kerdesesek meg a DLC-k mennyisege es arazasa is. Ha van a puttonyukban 2-3 DLC-re valo, csalogato tartalommal, egyenkent 9.90EUR-ert, akkor hosszabb tavon kompenzalhatjak az kisebb eladas vs. „olcsobb” arat vagy a veglegesnel a warez dompinget.
  • lac coo
    Itt az a promó stratégia, hogy mindenkit kiéheztetnek, elviselhetetlenül kíváncsivá, vakon megveszi mindenki az első percben :)
  • cstibikeee
    Marco azt írta még júliusban, hogy 40-45 Euro lesz kb.
  • Alexease
    Tuti nehez helyzetben vannak a bearazasnal. Hiaba tunik nepszerunek a progi a nagyatlag autosok koreben is, nagyreszt a grafikanak koszonheti, raadasul egyelore nulla info van a valos es vegleges tartalomrol (foleg palyak). Akarmennyire is szeretnek, ebbol nem lesz millios eladas.
    Plusz sokan akik racuppantak, az egy dolog hogy varjak, de az nem jelenti azt, hogy meg fizetnenek is erte;) Ha igen, akor a lentebb olvashato vicces 6000Ft-ban remenykednek:D

A Codies F1-es, amit evente kiadnak es millios eladasokkal operalnak, 55EUR-ra araztak be, elovetelben is 50EUR.
    Persze abbol lesz dobozos, lokalizalt verzio is. Az AC-bol egyelore csak Steam lesz. Talan sokkal kesobb Olasz vagy egyeb helyi kis kiados dobozos olcsobb valtozat.

Nehez dontes lesz, mert van egy kis reteg, akik 30-50EUR-ert is megveszik.
    A nagyobb retegnek (akik inkabb autosjatekot varnak) nehezebb bearazni. Egyaltalan nem biztos, hogy ha olcsobban adjak jobban jarnak. Valszeg azonnal lesz belole warez...

Az elovasarlast kellene valahogy megnyomni, jo promoval, kepekkel, videokkal, jol bearazni. Mivel akkor meg tudjak warezolni, igy talan sokan beugranak a vasarlasba.
  • lac coo
    Eloszor 40-50 - et akartam irni, de aztan sokaltam :)
  • Alexease
    Vagy 49.90EUR :)
  • GPx8
    x2
  • lac coo
    30-40 euro tuti lesz....
  • zzeN
    Még nem próbáltam a demót, de valahogy késztetést érzek hogy beruházzak rá:D Remélem 6k körül meg fog állni az ára.

• lac coo
    Mostanában rengeteget mentem rF2-vel, nagyon régen vettem elő AC-t, de most átülve ebbe...hát azért érezhetően autósabb, természetesebb az egész .Ahogy ebben érezni mikor-merre helyeződik a súlypont az valami nagyon jó .....
  • Totti5
  • lac coo
    Gondolom majd Steam-en .... Elvileg még ebben a hónapban .
  • Norbi1990
    Még nem. Ha lehet majd akkor itt is biztos ki lesz rakva.
  • attila46
    Lehet ezt elővásárolni??ha igen akkor hol mert nem találom??

köszi
  • lac coo
  • bardocz
    Új a logo, itt valami készül!
  • lac coo
    Hát nem néz ki rosszul ....

• lac coo
    Zsivany ! Jo lesz ez.
  • cstibikeee
    4 cyl, 6-speed manual gearbox
  • NIBI
    Ú én ezt a freetrack témába akartam írni. :D És arról beszéltem. :)
  • lac coo
    Gyorsan veszek is egyet, nehogy elfoggyon ! :)
  • cstibikeee
    Stefano azt írta twitteren, hogy szeptemberben indul a preorder.
  • antiqueA
    Sztem ugyan olyan hasznos és használható lesz, mint egy TrackIR, azzal a különbséggel, hogy nem kell a szemedet a monitoron tartani fejforgatás közben.
  • NIBI
    Autós programban használja ezt valaki? Mert oda ezt nem érzem jó dolognak. Megcsúszás közben nem tudni hogy a fejmozgásom miatt "állt irányba" a verda vagy a kormányzásom miatt. Ugye nem mindegy. :D És úgy érzem ezt sose fogja különválasztani az ember agya, mivel ugyanaz a mozgás mindkettő.
    Vagy csak nekem nincs még elég tapasztalom vele? :)
    Írjon valaki aki autózásra használja és hasznosnak is érzi. :D Győzzön már meg. :)
  • lac coo
    A
  • bardocz
    De ugyan azt csinálod majd mint valóságban, oldalra nézel, meglátod, fordítod a tested, miközben a fejed a célom tartod, így tudni fogod merre mi van. Repülésnél is, folyamatosan az ellenfélre nézel, és ahogy a repülő fordul, úgy forgatod a fejed is, hidd el, működik a dolog! :D
  • NIBI
    Azért egy olyan kormánnyal mindezek nem nagy dolgok...
    Látszik hogy annyira folyamatos, merev, fix az a kormány (FFB), hogy totál természetes. Ehhez képest egy G25/27 egy lötyögő szar. :D Ezt az FFB lyukra értem. Ha az nem lenne, akkor az is természetes érzést adna. :)
    Sok G25-öt próbáltam már, és óriási különbségek voltak/vannak! Volt amelyiknél bazira érezni lehetett az FFB lyukat, volt amelyiknél szinte alig, és azzal sokkal jobbakat is tudtam driftelni. Mindezt más kormányával, szóval a megszokás kizárva.