42876

banner
  • lac coo
    Rossz vagy jó ? :)

Valami ultra kis kormányszöggel mehetett , ezt 900 fokon tuti nem lehet megcsinálni, és mivel ide-oda vágódik a kerék szerintem attól kicsit furán mozog az autó .
  • cstibikeee
    Ez annyira......

• lac coo
    Iracing tesztet már olvastam, ott is azt mondták, hogy használhatatlan a kis felbontás miatt, nem látta kanyarbejáratot időben ....
  • precise
    Az Oculus Rift üzletünkben kipróbálható, az 1 órás programban kérés szerint lehetőség van virtuális hullámvasutazásra, űrsétára, búvárkodásra, vadvízi evezésre, szimulátorázásra (motion cockpit-ben), vagy a szemüveg képességeit bemutató számtalan tech-demo megtekintésére, illetve akár kedvenc játékodat is újraélheted az Oculus Rift-en keresztül!Az 1 órás program ára 8000 Ft, melyre jelentkezni egyénileg, illetve 2-3 fős csoportokban is lehet.
    (az ár a résztevők számától független, a motion szimulátor az Oculus Rift-tel párhuzamosan is próbálható 3 monitoros rendszerben)Címünk: 1134 Budapest, Klapka utca 1. (Dózsa György úti metrómegállótól 5 percre, térkép)Időpont egyeztetés:
    Kovács Lajos: [email protected] - +36 20 289 09 29
  • precise
    Itt azt írják, hogy a Simhouse-nál (magyar) kilehet próbálni iRacingel, előzetes egyeztetés után.
  • Alexease
    Biztos hogy jo lesz, ha egyszer kesz lesz:) De amig ez a kis ceg piszkalgatja, raszall egy nagyobb es komolyabb, es kiadnak valami extrat ultra felbontassal:D Bar valszeg a nagyceges cucc, az eleve 4x ennyibe kerulne...
  • bardocz
    Pont a war thunderhez kéne nekem :D
  • precise
    Rift Pletyka
  • cstibikeee
    Sztem benne lesz az a Ferrari is, mivel az egyik Marco által postolt kép neve az volt,h Screenshot_ferrari_312t_monza_10-9-2013-14-14-48
  • lac coo
    Ferrari lesz annyi mint a szemét, szerintem konkrétan ezt is olvastam valahol, hogy benne lesz .
  • Ginger17
    "a vegleges megjelenese utan varhatok."

Lesz-e egyátalán ilyen? Elnézve a mai szimulátorok megjelenési módját: kiadnak egy "béta" verziót, mellékelve a szöveget: folyamatosan fejlesztjük - ezért pedig fizess nekünk. Az alagút vége pedig sosem látszik. Így könnyű ellenállni a kritikának is, mondván - ez még nem a végleges - és lehet, hogy sosem lesz az. :) Csinálhatná ugyan ezt az AC is... nem pedig húzni az agyunkat. A Laudás Ferrari kép sztem csak a filmbemutató miatt került ki - nem hinném, hogy benne lesz a progiban - bár ne legyen igazam. Szetm az olaszoknál is most volt a bemutató.
  • lac coo
    Hat mit varjon , ha mas nincs ?! CARS-t ? :))))))
  • GPx8
    "LOL- ezt ki állította, hogy az évtized szimulátora ? :D"
    Pedig mindenki ezt várja, mint a messiást... :)
  • lac coo
    Az teny, hogy esoert mindig is siras volt, aztan vegul alig hasznaljavalaki....Mondjuk aki fr2-ben esoben vezeti a camarot, annak le a kalappal :))))) lfs valoban jo, nem jegpalya, teljesen autos erzes....rf ben berantva. Akezifeket 60- nal a clion, rogton dob egy hatast, igazabol pedig kifejezetten nehez egy egy tonnas vasat ilyen sebessegnel keresztberakni, ez tapasztalat.de itt addig forog, hogy egy cigit elszivok mire megall valahogy :))))
  • lac coo
    Nem remenytelen, sot eleg jo is, nekem nem tetszik a mar sokszor kitargyalt megforgas kozbeni benazas, de ez van.....Jo autoval nem igen erezni, nekem tobb gyengebb auto kellene bele, en nem szeretem, hogy a camaroval lefulladasig fel kell kapcsolni, csak ugy gyorsul fel egyebken kiporog vele mindenki.....
  • bardocz
    Ott a formula bmw az igazán jó. Csak nincsen olyan szerver, ahol lehetne vele menni, max ilyen roncsderbi volt, amikor még legutoljára néztem.
  • TeeBeee
    Nem bánnám, ha lenne majd egy kis off-road is. A minap mentem pár kört az LFS féle rallycross-al és nagyon jó. Ahogy érezni a hátsókerék, összkerék közti különbséget...plusz a beállítások, tiszta Lada feeling volt. Csak nem találtam 2107 letöltő linket sehol.
  • Alexease
    Igen, az emberek jobban buknak az autokra, foleg ha latvanyos, divatos, nepszeru modellek.
    Es nem is gond, hogy az autokat toljak, mert az a fontosabb, azt nehezebb osszerakni, jobban elhisszuk hogy realisabb ha ok csinaljak, mint egy otthon ulo modder;)
    Nem mondom, hogy a palya mindegy, de azert ma mar elerhetok innen-onnan eleg jol osszerakott palyak.

Egyreszt az SRW-bol eleg egyszeru kibanyaszni (sima rF1), es ok is scannelik. De az nKP-hez van iR-bol barkacsolt palya is, vagyis nem lehetetlen a dolog;DDD

Es ahogy irtam, az AC egyelore nem tud semmi, igy import-export;D Egyedul az AI-val lehet megszivni, ha szarul talaltak ki.
  • Alexease
    Azert nem olyan rossz es remenytelen az rF2 helyzete:) Keszulnek hozza cuccok, de azok foleg majd valoban a vegleges megjelenese utan varhatok.

Olyan mintha az AC-t kellene megitelni a jelenleg elerheto vatozatabol: se tores, se gumikopas, se AI, se online, se semmi;) Jo erzes vezetni, de ennyi erovel vacak;DDD

Az idojaras es a realroad teljesen mas vilag, egy nagysagrenddel emeli a szimulatoros erzest.
  • bardocz
    Még egy interjúban írta, hogy szerinte az nem olyan fontos, az autók jobban kellenek a népnek, mert az nKp-nél látta, hogy nem akkor lett sok vevő, amikor belerakták az esőt, hanem amikor belerakták az Abarthot.
  • lac coo
    Eső biztos lesz, ha más nem, olyan mint NKP-ban, de nem volt az rossz .
  • Alexease
    Valszeg/remelhetoleg mar megalapozta a dolgokat, csak egyszeruen egyedul nincs ideje ra. Ha nem alapozta meg, akkor buktas a dolog, mert ezekhez komolyabb gumi es online resz is kell;)
  • lac coo
    LOL- ezt ki állította, hogy az évtized szimulátora ? :D

Nekem nem hiányzik se realroad se eső, ez ilyen, másban jó ....rF2 sokat tud, csak épp használni nem lehet mert nincs mivel, ahogy nézem nem is lesz, ha lesz akkor max fapados, mert senki nem fog éveket kínlódni egy moddal, hogy minden szart belerakjon ... Nem beszélve, hogy a fizika egy bizonyos dolgoban még mindig vacak ....

Remélem ebben jó fizika lesz, majd ha vackokat akarok bámulni akkor előveszem rF2 -őt :DDD
  • GPx8
    Ha már valaki az évtized(?) szimulátorát(?) akarja elkészíteni, akkor legalább egy egyszű esőt belerakhatott volna. De a realroad sem lehetetlen, ugyais pl. a PiBoSo nevű megszálott, egyedül is jól megcsinálta...
  • Alexease
    Lesz auto boven;) Mar csak palyakat kellene latni. Bar lehet majd modolni, es ha nem lesz durvan elbaltazva, akkor azokkal sem lesz gond. A TP alapjan eleg fapados a dolog, talan egyszeru lesz konvertalgatni;)

*Fapados: nincs idojaras+eso+tukrozodo aszfalt; realroad; animalt kozonseg vagy palya objectek; mozgo/forgo fak es egyebek; rombolhato/ellokheto targyak; stb.
  • lac coo
  • Totti5
    Látvány, sok részecske effekt. Nem a valóság a fő szempont, hanem hogy atomjaira szakadjon minden. Mivel a játék alapvetően árkéd roncsderby lesz ez oda tökéletes lesz. Persze a törés fizika az irányítás, a kontaktok baromi jók akár csak a Flatout előző részeiben is kiemelkedőek voltak.
  • Totti5
    + 1 tőlem is megkapták a pénz, már multkor.
  • Fehercsoki
    Szépen törik, de néhány helyen(főleg annál a rudas résznél) túlzásnak éreztem a törést.
  • precise
    én már előrendeltem. (nem ac-t hanem a bugbear cumót)
  • lac coo

Off, de ütős, ez kötelező vétel lesz ! :D
  • lac coo
    Meanwhile in Frankfurt, Marco is harassing people on the hunt for more licenses.
  • cstibikeee
    Köszi! :)
  • precise
    Cockpit Forum
  • cstibikeee
    Ma újra megerősítették

- What does this mean? That Assetto will be released in september?

- no, preorder will start in september

Am valaki ismer oldalt ahol cockpit építéshez vannak infók? Olyan kellene ahol a méretek meg vannak adva. Én kerestem, de nem találtam. Mert flex nincs itthon és méretre vágva hoznám a zártszelvényt.
  • lac coo
    Hát vérbeli szimes, szerintem jó lesz az ...
  • Alexease
    A fomenuvel nem volt nagy gondom, az jo. A garazsban vagy mar az autoban ulve van kis gond, mert ott semmi lehetoseg nincs:D Persze az a TP, vagyis varom a vegleges megoldasat;)

De ha pl. egy egyszeru FOV allitast nem lehet majd gombhoz rendelni vagy legalabb belso menubol elerni, es ki-be kell lepkedni a fomenube, Kunost hugycsovon szurom a gitarhurjaval:DDDDDD

Majd a veglegesnel sirok, egyelore felesleges:)
  • bardocz
    Nem lehet külön autókhoz beállítani.
  • lac coo
    Miért, mi bajod volt a menüvel ? Azon kívül, hogy sok minden nem volt még benne ( gondolom ...)
  • swadawa senpai
    Ó, r*hadtul vicces , még irjon pár ilyet, meg szurja ki a szemünk pár képpel, és a játék maga dönt úgy hogy kiadja magát.

Vagy úgy fog menni nem sokára hogy minden december végén kapung egy laser scann képet monzából( minden évben más szögből), és mellé egy boldog új év szöveget. :8