42876
-
#3719 Amíg nem jelent meg kár számolgatni, AI-val és online ellenfelekkel kellene tesztelni ...A TP-hez képest is biztos sokat változott mára a dolog. De jobb gép biztos több fps-t hoz :) -
#3718 Most mar teljesen mindegy mit mond, ugy sem hisszuk el:D
Az a biztos, amikor mar hasznaljuk. Persze, ha mar elo lehet rendelni, az is biztos lehet, de tippem szerint meg abba is kepesek lennenek belesulni, es honapokat csuszni a megjelenessel az elorendelesekkel a hatterben.
Es tuti addigra duborogne a gazdasagunk, es csak 100 forint lenne az Euro, milyen sokat vesztenenk rajta:DDDDDD Aztan kihuzom a kezem a bilibol...:) -
#3717 Nekem jó karácsonyra, de akkor mondják hogy akkor és kész... ez a tologatom és utolsó pillanatban bejelentem hogy nem a legrosszabb dolog amit velünk tenni tudnak. Ha meg nem akkor mondja azt hogy 2014 nyár. Ennyi. -
#3716 De meg mindig ebben az evben akarnak megjelenni:)
Ha igen, akkor tippem szerint Karacsony elott, mert azt hiszik, akkor majd jobban fogy:)
Elorendeles elobejelentes valszeg mar nem lesz, megegyszer nem szivatja meg magat:P Remeljuk november vegen vagy december elejen lesz elorendeles. Ha nem, akkor 2014:D -
#3715 Nem meglepő, de mégis szomorú hír.
Amúgy én is számításaim szerint (persze ez nem jelent semmit) Karácsonyig tervezek egy komoly gépfejlesztést, így most megvagyok AC nélkül. :)
Van valakinek tapasztalata 3 monitoros setup téren? Konkrétan egy GTX670 4Gb meghajtaná a 3 HD monitort az AC alatt? -
#3714 Kunos Simulazioni has delayed the pre-order start of their Assetto Corsa title.
Semmi meglepő... -
GPx8 #3713 Utolsó build-ben nagyon leesett az fps, ennél jobban futott. -
Solt #3712 Én sem ma kezdtem, és hidd el nekem, nem nemzetfüggő, hogy a vállalkozói réteg hogyan viselkedik. :) Kár ezt magyar specifikus kérdésként beállítani. ;) -
Solt #3711 :D :D -
#3710 Inkabb legyen egy kis felig-off;)
Ilyen vagy nagyon hasonlo megoldas volt az esos felulet az nKP-ben is. Egyszeru de nagyszeru. Persze itt a CARS-ban mar dinamikus, nem csak egy generalt kep, de ez mar lazan beleferne Kunoseknak is. Kesobb teljesen jo megoldas lenne.
Persze nem tokeletes, mert veletlenszeru, semmi koze a valodi palyahoz es egyeletlensegekhez, de azt ugyis extrem lenne megcsinalni.
-
#3709 Sajat fonokomet csak ismerem :) De amugy szinte mindegy csak ne magyar legyen, tetszik , nem tetszik 10-bol 8 gatlastalan szemetlada !!!! De ez nem tema itt, meg nem is kell a szentbeszed, nem ma kezdtem, tudom mit beszelek..... -
GPx8 #3708 Akik most nem fizetnek neked, azoknak sem biztos, hogy megvan a keresztlevelük... ;) -
#3707 Majd 30 millat kotlottek uj gepekre, mert jo tamogatas volt ra, a mi fizetesunkre mar nem jutott :) Azt mondtak kerjunk kolcson valahonnan, birjuk ki valahogy :) Eskuszom jobb lenne ha a zsidok belehuznanak es mindent megvennenek, mert a tokom tele van a magyar vallalkozokkal !!!! :) -
#3706 Akkor lehet, ott van a felreertes, mert szerinted 12 van egy evben, szerinte meg lehet csak 10:) Nalam volt olyan is, amikor ugy gondoltak csak 6:D -
#3705 Jah, de az a baj egy evben nem csak egy fizetes van, ugyhogy az megoldodott, most megint szopok :) -
#3704 Koszontelek a klubban:) Amugymeg wtf?! Multkor mintha mar megoldodott volna nalad a fizetes gond. -
#3703 Mondjuk en orulnek ha csuszna, mert ha addig osszejon a megfelelo csillagallas, talan vegre megkapom a fizetesem, es meg is tudom venni ! :) ( Csicska magyarorszag powwa... ! :) ) -
#3702 Na menjetek meditálni, belső béke meg minden, aztán majd megnyugszotok ! :DDD Majd ha kint lesz kint lesz..... az a pillanat csak egyszer van mikor először kipróbáljátok ,kár azt elsietni :DDD -
#3701 Nem torlom, mert igazabol k*rv* idegesito amit es ahogy csinalnak:)
Termeszetesen elhiszem es tudom, hogy vannak, lehetnek gondok, kulonfele szempontok, ez az egyetlen huzasuk igy fontos stb., de azert lehetne ezt normalisabban is csinalni.
Teny, amig nincs elorendelve, kifizetve, addig huzzak amig akarjak. -
GPx8 #3700 Ha már elkezdik begyűjteni a lóvét, akkor mondani kell konkrétumokat is. -
swadawa senpai #3699 Ó valahogy kurvára gondoltam hogy "we might miss that", azt is gondolom hogy "we might go LFS style". Én igy utálom meg őket, ne mondjanak semmit se, becslést se, de az persze megy, hogy nekik van monza+ferrari licenszük ,kiadnak 3 képet a monzai f1-en, kurvára grat! ti tudtok!
És akinek nem tetszik hogy trágárkodtam, megbántottam lelkét, ez van, ez a szép véleményem! Nem bánom ha végülis törlitek. -
#3698 Szinte biztos vagyok benne, hogy elhalasztjak:D -
cstibikeee #3697 Jesper Giørtz @jespergb 1 h
@KunosStefano Is september still scheduled for pre-order of Assetto Corsa?
Stefano Casillo @KunosStefano 1 h
@jespergb we might miss that. -
#3696 -
#3695 -
#3694 Nem hivatalos,saját, csak hogy jobb kedvetek legyen :) -
#3693 Uj Kunos promo?:)
Es ez mihez kepest? Mert egy progressbar tol-ig mer valamit, de ha nem tudjuk a ket idopontot, az a maradek 1% meg barmennyi lehet;)
Mig mas extra hangokkal es videokkal nyomul, addig Kunosek ASCII PB-t tolnak, ismeretlen funkcioval:P
Valszeg jovoheten mar lesz elorendeles, elotte kiteszik azt az 1 videot is. Sajnos elegge minimalizalodott az izgalom, mert kifizetem, aztan remenykedem, hogy meg ebben az evben kapunk valamit;) -
#3692 ██████████████] 99% -
GPx8 #3691 Szép képek -
GPx8 #3690 Irigyellek... :P -
#3689 -
#3688 :DDDD
Pedig ez már szinte igazinak tűnik :DD -
#3687 Nyertem valami dijat, de valszeg sose tudom meg hogy mit;D Legalabb Angolul spamelnenek;D
-
#3686 „Codemasters had videos, kunos have nothing more than pictures. If this was a contest codemasters would win by default. @Kunos, thanks for more amazing PICS, my photo album is almost full.” -
#3685 ...de tökjó, hogy nem lett igazam. :D -
Hogy van ebben a sebességek kiosztása? A letakart gondolom a hátramenet. -
#3683 A kis lotust is erezni rendesen, mikor elkezd csuszni, pontosan tudom mar akkor mikor neyeri vissza a tapadast, erezni lehet a ritmust :)))))) -
cstibikeee #3682 Nekem is teszik nagyon! :D
Én főleg ezért (is) várom, mert bízok benne, hogy tényleg érezni a kocsit, és akkor mehet a drift éjjel nappal.
Itt egy másik régi videó, ha jól látom Aris vezet, pörög a kormány rendesen.
http://www.youtube.com/watch?v=EgH5nwKNLAQ -
#3681 De nekem tetszik, nagyon is, en driftelni nem fogok, meg is tudok, de jo latni, hogy valami tortenik mikor csuszik az auto..... -
#3680 Most még csak fejlesztői változat van, ott szar a felbontás, de majd a végleges változatnál nagyobb felbontású kijelző lesz.(talán 1080p, nem nagyon emlékszek már)