42876

banner
  • lac coo
    De éjszaka lesz benne , nem ? Gondolom ha állítható az idő ,akkor nem csak reggel hét és este 6 között lehet majd :)
  • Szabi #3878
    plusz e92 m3 :D
  • Totti5
    Meghalt a telefonkamera, így nincs mivel:D
  • Alexease
    AC promo;)
    Ebben legalabb lenne valami erdekes is, ha valszeg nem kamu sotetites lenne, mert az azt jelentene, hogy megsinalta az ejszakas es a reflektort.

• lac coo
    :D
  • Alexease
    Es az 1db rF2 Silverstone, tobb mint a teljes AC Techpreview:) Ezzel aztan sokra megyunk:D Ket hete csinaltam egy fapados, 4 oldalas, A6-os szorolapot, 18Gb alapanyag, ma mar ez nem mennyiseg:D
  • lac coo
    Azt mondja Kunos, hogy az Imola és egy autó több adat mint a komplett NKP :)))) A teljes munkakönyvtára 12 GB :)
  • Alexease
  • lac coo
    Na jó, de ha kiadnak majd egy nap két videót, és tíz képet, a potenciális vásárlók fele meghal epilepsziában :)
  • precise
  • Alexease
    Lehet hogy az a taktika, hogy:
    - megvarjak amig tuti lesz a program es biztos az elorendelese
    - jol idozitve csinalnak egy vizualis orgazmus cunamit, sok keppel es azzal az 1 videoval;D
    - es mivel eddig eleg szegenyesen volt promotalva, es igy hirtelen eljut mindenkihez, megtamogatva az ingyen DLC igeretevel, gyorsan racuppan mindenki es elorendeli:P

Mert ha folyamatosan mutogatnak a dolgokat, azert gyorsan elfogyna, olyan sok azert nincs benne. Foleg, hogy ilyen sokaig csak mutogatni lehet:DD
    Es ha mar mindenki ismeri minden reszletet, de folyamatosan csusznak, a nagytobbseg csak nem fogja vakon megvenni, inkabb megvarja a vegleges, azzal egyutt a warezt, es onnan mar bukta van.
  • lac coo
    Ettől függetlenül én tényleg nem értem miért nem mutogatják, azért lenne mit !?
  • Alexease
    Ma mar lassan inkabb ugy mukodik, hogy: Meg nincs kesz, de fizesd ki, mert ha nem, akkor nem is lesz kesz soha!
  • Alexease
    Mi 2011 ota pislogunk;) De ismerjuk Kunost, igy nincs ezzel semmi gond.
  • lac coo
    Hát mert akkor mondják, hogy kész van !
    Bár manapság tényleg az a divat, hogy kiadják és felteszik a kezüket, hogy még nincs kész ! :)
  • Alexease
    Nem, akkor jon ki, amikor kiadjak:D
  • lac coo
    Majd kijön ha kész lesz ....
  • swadawa senpai
    Kész vicc, nincs pre order, most nyomatni kéne engesztelő dev videót, mert hát mi az már, már az felér egy trailer-el ők szerint, ahogy látom, meg pár
    skót képpel, mint a monzai esetnél, nem, most még skótabbak, kinyomtak egy gy*kér képet osz jóvan paraszt jól végeztük dolgunkat,
    kezd nagyon frusztráló lenni, emlékszem, februárban hallottam a játékról, akkor olvastam hogy jaj nem jelent meg decemberbe! De majd most tavasz! A nagy francokat, ugy állunk hogy akár jövő nyár is lehet,
    legalább mondják el az igazat, ez a gyökér olasz herce hurca nem tarthat eddig, komolyan mondom, igy vesztenek el sok embert, köztük engem is, nyáron még sietve vettem g25-öt, hogy mire kijön ,meglegyen egy normális kormány, ugy tünik, lehet mire kijön a g25 tönkre megy:)
  • lac coo
    Néztem én is sok F40 videót, érdekes, hogy 3-asban olyan padlót tolnak neki mint az állat, és ott már meg sem mozdul. Kíváncsi vagyok játékban hogy lesz :))
  • bardocz
    Ez szerintem a best motoring, nagyon jó videóik vannak, Tsukubán versenyeznek sokat, togue versenyek, nem szarakszanak semmivel.
  • Alexease
    Japok fun versenyeznek eleg jo cuccokkal (F40, F50, Diablo stb.).

• lac coo
    Na tessek....jonnek itt a kepek, nehogy sokkot kapjatok a sok infotol !
  • Szabi #3857
  • Alexease
    En is ugy vagyok vele, hogy jo lenne, de megertem ha huzzak es nem akarjak kiadni. Talan jobb lesz es tartalmasabb.

Van amugy egyeb mas cucc, a tobbiek zsinnyegnek rendesen, amit lehet tesztelni.

A iR-hez jovoheten update, Bathurst, aztan talan meg ebben az evben kitoljak a 3 Porsche-t (RUF).

A CARS folyamatosan tolja, jo lenne hozza valami normalisabb update, a menukhoz, hogy hasznalni is lehetssen:D

Az rF2-hoz is jonnek a cuccok, eleg jok, meg ha ebben az evben ismet nem „jelenik meg”, valszeg azert lesz hozza meg egy-ekt dolog.

Jon a SimBin uj lehuzasa: a DTM:E :P Bar az az engine eppen az autokezelesben gazos egy kicsit, de azert le tudnak majd arra is huzni:D Es mivel teljesre igerik (rendes offline versenyek), el lehet majd vele szorakozni (az kellene az R3E-be is!).

Most jottki az F12013 es a NTG2013 (hasonlo kategoriak) azokkal is el lehet szorakozni.
  • lac coo
    Idén én sem számítok rá idén , valami komoly gond lehet ott, hogy így elhallgattak ...
    De nem gond, lehetőség szerint legalább normális lesz .
  • Alexease

Pedig mostanaban az a divat, hogy: sose lesz kesz, de mar reg kiadtak:D
  • GPx8
    Majd ha készen lesz, kiadják...
    Innen lehet tudni, hogy szimulátor lesz!
  • bardocz
    Már én sem bízom benne, pedig olyan jó lett volna.
  • Alexease
    Majd kiderul, mi lesz:) En „atteszem magamban” a megjelenest jovore, annak is min a kozepere, igy ha elobb jon, csak kellemes meglepetes;)
  • bardocz
    Csak elvileg vmi törvények miatt nem kezdődhetett el a preorder. Namost majd egy hónap alatt csak el lehet intézni a papírmunkát, de erről sincsen semmi hír.
  • Alexease
    Nem ervagas ha nem jelenne meg, nem sok valasztasuk van. Eleve regen csinaljak, sok munka van benne, mar majd\' 1 evet csusztak, most mar nem eri meg csakazertis kitolni, mert a tobbseg azt szeretne.

Egy huzasuk van, nem akarnak buktat. Ez nem konzolos cucc, ezt nem fogjak vilagszam a szep borito miatt csak ugy lekapdosni vakon a polcrol.

A biztos vasarlok a szimesek, de az kisreteg, ennyi munka utan. A tobbiek, ha ilyen intenziv reklamhadjarattal probaljak eladni, eloszor lehuzzak warezban masnap, kiprobaljak, es egy reszuk, ha utos a cucc (a tobbseg igenyenek, ami eleg magas es sokszor kompromisszum hianyos), akkor egy kis reszuk (ami meg ugy is tobb lehet mint az osszes HC szimes, nKP/Kunos fan) megveszi.

De ha elsietik, es gyermekbeteg bugokkal lesz tele, hiaba patch-elgeti Kunos 5 evig, sose fogjak mar megvenni, meg ha csillogo DLC-ket mutogat, akkor sem.

De ilyen hozzaallassal, nem fog Kunos maganrepulovel erkezni a kovetkezo eloadsara (ahogy tavaly poenkodott vele)
  • bardocz
    Igen kb, idén ebből már nem lesz semmi :DD
  • Alexease
    Post-ot nem, de hozzaszolast az meg igen;) Gondolom letiltottak, mert tul sokan „aggodtak”:)))

Ha igy kommunikalnak, akkor nem sokara a posztolast is le fogjak tiltani, egy-egy komolyabb volumenu, 1db iPad-es keppel tuzdelt promocios anyag utan;DDDDDDDDDD
  • bardocz
    FB oldalukra jól látom, hogy már nem lehet írni? :DD
  • Alexease
    Azert irogatom, hatha ramcafolnak:)
  • GPx8
    Olyan kishitűek vagytok...
  • Alexease
    Az uj AI/Online TP-re irtam, hogy „olyan nem lesz”. Csuszas az nagyon valoszinu:D
  • bardocz
    Dehát elcsúszik addigra
  • Alexease
    Nem fog:)
    Annak akkor lenne ertelme, ha elcsuszna a megjelenes jovo tavaszra, nyarra vagy akarmikorra, es csak akkor ha lenne benne AI es/vagy online. De olyan nem lesz;P
  • bardocz
    Lassan kijöhetne egy frissített techdemo verzió pár újdonsággal, hogy legyen mit tesztelni.