42876
-
#3921 Igen... ez most azt is jelenti egybne, hogy +2 év a megjelenésig. -
#3920 CRC óta nem játszottam jó rallycrossal ....Legnagyobb dobás lenne tőlük, ha megcsinálnák normális fizikával !!!! -
#3919 Köszi!
@KunosStefano @Aristotelis @Si3v73 Rallying, bitches!
Ez jól hangzik. Bár lehet mire megjelenik, mindenki elfelejti, és a netKar sorsára jut majd :DD -
#3918 A hivatalos resz halott, de Kunos neha szokott csepektetni.
Kunos Twitter: https://twitter.com/KunosStefano
Aristotelis FB: https://www.facebook.com/aristotelis.vasilakos?fref=ts
Aristotelis Twitter: https://twitter.com/Aristotelis -
#3917 Ilyeneket hol találtok? -
#3916 "@gregerhuttu @KunosStefano @Si3v73: 70 left 4 and 30 right 5 don't cut and... into the ditch..." :) -
#3915 Nah, programozott bele szamarvezetot:) Vagy eddig is volt mar benne?
-
#3914 A masodik bekezdes az altalanos problemat hivatott megerositeni:D -
#3913 F1 ben , Nascar ban hol van rallycross ? :)))
Mondjuk nagy húzás lenne tőlük ha ilyenre is alkalmas lenne .... -
Solt #3912 Bármennyit fizetnék érte... :))) -
#3911 Kinalat van, csak nem jok;)
Elvileg van "jo" F1, NASCAR, WRC jatek, de mindegyiknek ugyanaz a baja. -
#3910 Csak sima rallycross is jó lenne, abból sincs nagy kínálat... -
#3909 Pár rally szakasz rendes négykerekes fizikával jól jönne. -
#3908 Good first feedbacks on gravel surface modeling from @Aristotelis and @Si3v73 .. looking like a viable future for AC.
-
GPx8 #3907 :) -
#3906 Szerintem abbol az uber videobol vagnak egy rovid bemutato videot, amit iPad-del vesznek fel:) -
#3905 Következő egy full fekete kép lesz, két kis sárga pöttyel.... ( BMW este a távolban ...) -
GPx8 #3904 Nem igaz, hogy nem bírsz karácsonyig várni, amikor kiadják (az "über" videot...) -
#3903 Bakker, azt hittem kiadtak meg egy kepet ezen a heten, azert van hozzaszolas a topic-ban:) -
#3902 pl az adott jatekban kikapcsolod a joy-t, vagy leszed a map-et a gazrol. (jatekon belul) -
#3901 -
cstibikeee #3900 ááááááááááá... rossz fórum :D -
#3899 Hat nekem igy kimaradt az elozo 341... :)))) -
cstibikeee #3898 Nemsokára Build 342 -
precise #3897 off:
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy más játékokban ne érzékelje a g25-öt? Van olyan játék amiben az emberem folymat megy felfelé, ha benyomom a gázt egy kicsit akkor meg áll. Az options-ben nincs disable controllers vagy ilyesmi.
Tehát hogy lehet kikapcsolni pl egy usb portot vagy mit csináljak ha nem akarom kihúzni a kormányt? -
#3896 Ha nincs nagyon nagy bug benne, hiba, mukodik minden, akkor szerintem ki fogja adni, mire varjon mar......Bar nekem raer.... -
#3895 Meg csak a Steam-et tesztelik, lehet/talan ez az elso probalkozasuk;) -
GPx8 #3894 Már miért adnák ki? Majd ha készen lesz... -
#3893 Mar ott tartunk az Assettonal hogy kiadjak ?En mar kezdem azt hinni hogy sose jon ki :D Vagy ugy jar mint a netKar (legjobb szim megse hasznalja senki) -
#3892 Nem, 10.-én fizetésnap van ....;) -
#3891 10-en van fizetes? Nalunk akkor, amikor odaadjak:D -
#3890 Nekem kellene, mert szert(t)em a 30-60x gyorsitasokkal a „24-oras” versenyeket, 30-50 perc alatt:)
De teny, szep ez az engine, de a TP alapjan nem fog hasitani:)
Foleg akkor, ha valahogy atallt valodi DX11-re, es el sem fog nalam indulni:DDDDDD -
#3889 Meg remélem 10.-éig most már kibírják és nem adják ki ! :) -
#3888 Nekem se kell éjszaka, az mindig ette a gépet, ez meg nem olyan profi motor, örülök ha nappal valahogy elmegy :)) -
#3887 Ma irta Twitteren, hogy sikerult feltoltenie, gondoltam hogy lesz valami eredmenye is:D -
cstibikeee #3886
Na sikerült... -
cstibikeee #3885 -
#3882 Az ejszakaval nem az a gond, hogy sotet, mert az megoldhato:D
A fo gond a bevilagitas. Meg kell csinalni a playat: lampak, reflektorok (ezeket dinamikusan, arnyekvetessel), fenyvisszavero cuccok, epuletek. Aztan az autokat, ami ugyanugy dinamukus, sot nagyon dinamikus (:D), arnyekvetessel, tukrozodessel stb.
Ez azert nem egyszeru, egyreszt bonyi, masreszt zabalja a gepet. Bar valszeg sokat fejlodott, de nalam mar a TP-t is butitani kellett hogy mukodjon:D Persze „szar” gepem van, de azert egy iR, rF2, F12013 mukodik, es azokban van anyag rendesen;D
En ezek miatt nem szamitok ra, mert huzos munka, gepzabalo, felo/valszeg nem volt ideje ra.
De lehet, hogy eppen most lett kesz, es ez a besotetittett kep volt a promoja:D Ez teljesen illene a AC promoba. Mig masok ilyenkor adnanak videot vagy screen-eket, addig AC-nal boven megszokott egy ilyen barkacs kep:P -
#3881 Mondjuk sötétben menni eleve szar, szerintem, sose használom sehol .
De napszak állítás lesz benne, akkor szinte biztos, hogy éjszaka is, akinek az kell . -
#3880 Nem tudom, hasonlo mennyisegu info van rola, mint minden masrol;D
A TP-ben nem volt se ejszaka se reflektor. De azota eltelt lassan 1 ev. Bar foleg az AI-t es az online-t csinalta, es a nyalokas embert a pit-be, talan belefert az ejszaka is. Valamelyik videoban villogtattak az auto fenyszorojat. Bar lehet, hogy az is csak bonusz volt, funkcio orgia, mint az ajtonyitogtas.
Ezzel is ugy vagyok, mint a tobbivel. Nem szamitok ra hog benne lesz, ha igen, akkor ajandek;P