42876
-
precise #3961 Csak AC-ra lesz DRM Revival 3.0? -
#3960 ez nem azt jelenti hogy az AC-vel játszanak.. csak azt hogy akármivel játszik 2 tag a csoportból :D -
#3959 Nincs 200hp de pont ugyan annyi a gyorsulása mint a C4 VTS-nek, ami 180 nyiha, azért mert rövid a váltó benne.. -
#3958 Az se. De lassú kanyarban tuti körbeautóznám :))))( Vagy nem....:)) -
#3957 Es gondolom, 200HP sincs?:))) -
#3956 No de mire megyek a sok változóval, ha vezetni meg sokszor idegesítő ? :))) -
#3955 Hát slick gumim az nincsen...:) -
#3954 En sem azt mondom, hogy az rF2 tokeletes, mert valoban megvan a szokasos erzes, hogy megindul aztan over;) Hasonloan az iR-ben is.
Inkabb csak azt, hogy az egy evvel ezelotti AC-TP-hez nem erdemes hasonlitgatni a mostani cuccokat, foleg hogy azok (rF2/iR) most, kismillio egyeb valtozoval szamolnak az akkori AC-TP-hez kepest.
-
#3953 De az rF2-es Clio-val valszeg ketszer annyival mesz:DDD
Es talan slick gumi van rajta, extra peres:) -
#3952 Az ok, hogy mikor kitaposod belét akkor már csúszik, eldobod, de nekem az a bajom, hogy valamit ebből ,előtte , közben érezni is kellene valamit, illetve reagáljon is valamire , nem is az, hogy mindent meg lehessen fogni, de legalább csináljon valamit ha forgatom a kormányt , nyomom a féket...akármi ...
Azért valljuk be : ISI enginben még mindig sokszor jönnek elő ezek a dolgok, sajnos ...:(
Nyilván nem fikázni akarom rf-et, mert jó az, ha lenne benne több értelmes autó használnám is naponta ( most már kicsit unom a Clio-t...), csak egyszerűen ez a dolog jobban sikerült AC-ban . -
#3951 De alapvetően nem is real autóhoz akarom hasonlítani, egyszerűen nekem sokkal élvezetesebb ha érzek valamit belőle, sőt ne adj isten bele is szólhatok a történésbe ... -
#3950 Ez OK, de ezzel azonnal ketto gond is van:)
Egyreszt ez egy uj Ferka, full tele elektronikaval, a Kunos Ferrari cuccban is sinauto volt eloszor (amig nem tapossa ki az ember a belet:P).
Masreszt, a szimekben egy ilyen autoval es ilyen palyan, elnezve 1-2 kanyarsebessegedet (amit neked engedtek, mert valszeg mentel volna gyorsaban is ha engedik:DDDD), ennel min. ketszer tobb az elvaras hogy befordujon ugyanigy:DDDD -
#3949 Nekem nincs GT autóm :)
De az rf2-es Cliot agyonveri a sima utcaim tapadásban .
De mindenki láthatja, érezheti, át kell ülni mondjuk NKP-ba és érezni lehet hogy ott azért tapad a gumi, nyílván rontani ott is lehet ... -
#3948 -
#3947 Azert a sebesseghez kanyar is kell, F1-ben is vannak 40-60km/h-s kanyarok:D
A megcsuszasoknal es megforgasoknal erdemes az autot is figyelembe venni. Foleg a slic gumit (ami alapbol jol tapad, de ha nagyon megindul, akkor valszeg over:P), a hatsokerek hajtast, a nagy loerot es nyomatekot (es emiatt a motorfeket), es a hajtaslanc "legvegen" a diffit.
Es persze a dinamikat. Az rF2/iR-nel a gumi melegedest es kopast, a kornyezeti dolgokat, az rF2-nel a palya allapotat (gumizodas).
Az AC TP-nel semmi sem volt;) Viszonylag egyszeru, gyenge, normal gumis, jol kezelheto utcai sport auto, statikus kornyezetben.
Es Aristotelis korabbi munkait ismerve, valszeg preferalni fogja a kicsit tapadosabb, kezelhetobb, megfoghatobb, driftelhetobb beallitast.
Ha lesz mindketooben vagy haromban ugyanolyan auto, hasonlo feltetelekkel, akkor mar ugy ahogy lehet hasonlitgatni.
-
precise #3946 Igaza van Laccoo-nak. Amikor a Ferkával csapattam pl Silverstone első kanyarja ami azért tempós is meg kanyarodik is 70-80 mérföldel simán abszolválható. Az 110 környéke én meg csak egy ilyen Sunday driver vagyok, az autó is utcai nem valami GT paripa és így is csak néha hallani, hogy nyikkan a gumi.
-
#3945 90-100 az lassú tempó egy verseny pályán. Csúsztam én már meg nem egyszer 90-es tempónál, hát ott még ( vagy inkább ott is ) becsülettel fognak a gumik, egyáltalán nem olyan síkos , sima és kontrollálhatatlan érzés mint rf-ben . De ugyanakkor rf-ben nem nehéz 60-nal is egy teljes kört leírni, úgy csúszik néha, érthetetlen ....Persze kinek mi, de sokan vagyunk így, hogy a mechanikai tapadás még mindig nem az igazi.
Ebből a szempontból csúnyán megveri AC engine.... -
#3944 Igen, a szimes/monitoros/kormanyos/FFBs kulonbsegek/beallitasok nagyon sokat szamitanak a megitelesnel (latvany, sebessegerzet, visszajelzesek a kormanyon). Mar "egyszerubb" mas kormany/ffb beallitasnal is atertekelodhet az engine es vagy 1-1 auto/palya.
Ez itt most off-video lesz, de hat ez van (vagyis AC nincs:DDDDD): erdemes kozben a sebesseget is figyelni a bal also sarokban, aztan meg a visszajatszast. belulrol sokszor pocsolesnek tunik az egesz:DDD
Egy db monitorhoz beallitott, elvileg "normalis/korrekt" pilota pozicio es FOV (en igy szeretem:P).
-
GPx8 #3943 Mi a lassú tempó? Az a baj, hogy nincs elég jó sebesség érzet. (Gyanítom, hogy 3 monitoros rendszer kellene). Szóval, amikor én pl. lassan megyek és ránézek a sebességmérőre, akkor az már 90-100 Km/h. -
#3942 Ketten toljak, jo nekik:P
-
#3941 Lehet hogy tized annyibol es egyszerubben megoldja mint a tobiek, de legalabb hatasos es nincs benne annyi anomalia lehetoseg;D -
precise #3940 Szerintem Kunos kamu esője eddig a legjobb eső amit láttam szimben. Úgy rémlik később lesz AC-ben is dinamikus móka valamelyik DLC-ben. Attól kezdve meg istenkirály lesz -
#3939 Rf2 ben van, csak tudnek mondani sok mas dolgot ami fontosabb lett volna :))))))pl a gumi....abban is van minden szar, de lassu temponal a tapadas kezelese agyrem.....Eso is van, igaz szerintem ember nincs aki hasznalna olyan szar........Szoval ez a hudejo mert van, nem feltetlen jelenti azt, hogy jo is...... :)))))) Kunos egyszeru kamu esoje is gagyi, de legalabb van ertelme...... -
GPx8 #3938 Dinamikus pályát természetesen a gumizódással értettem.
rF2-ben van, sőt az 1 emberes KRP-ban is, úgyhogy meg lehet csinálni egyedül is... -
#3937 Persze a legjobb egy CM F1 szintu lebonyolitas, kinezet, szabalyrendszer lenne tuti fizikaval ,de szimulatorban olyan nem igen lesz :))))) -
#3936 Na jo de az elvart dolgok, kamera allitas, ingame setup stb azert benne lesznek. TP alapjan a menu se volt olyan veszes.....Fizika meg karpotol, ahogy erzem hogyan horzsolja a betont a gumi, az nekem a netovabb... ! :) -
#3935 De az AC-rol a megjelenesig nem is nagyon erdemes ertekezni, mert olyan a nagy a titkolodzas, kodosites, hirzarlat:)
A TP alapjan az AC (leszamitva a fizikat es FFB-t), a mai elvarasokhoz kepest, eleg szegenyes. De hat TP, es azota eltelt majd 1 ev...
En meg mindig attol rinyalok, hogy a "mindenkinek" jatekmenet, kezeles-segitseg, kinezet, funkciok, latvany miatt, kicsit hatterbe szorul a HC szimulatoros korites. NEM az alap fizika, gumi, FFB - hanem a korites!
Persze, ez meg mindig csak a TP alapjan erzodik, de elnezve azt a rendszert, kivitelezhetetlennek tunik jonehany alap funcio.
Mert poen, hogy ingyenes, mindenkinek elerheto script platformokkal operal a feluleteken es az engine-ben (GoogleGo, Python), de ennek azert korlatai is vannak. -
#3934 Az AC-bol, ranezegetve a kodra es a rendszerre, sose lesz konzolos verzio;) -
#3933 A dinamikus palya nekem eddig se hianyzott, most se, foleg hogy gumizodas nelkul vicc az egesz. Amugy meg szimulator, ha jo nem kell a sok csicsa. :) ISI tiz eve bajban van a mechanikai tapadassal,egyreszt szarul mukodik, masreszt semmit nem erezni belole. AC ben azt erzem mi fog tortenni. Aki szimulatoros annak ezt nem is kell magyarazni.....A tobbi csicsa csak cukormaz, ha van jo, ha nincs nincs....Rf2 a dinamikus dolgok nelkul egy kozeposztalybeli cucc lenne csak.....AC a TP alapjan elit ......Persze varjuk meg a teljest..... -
GPx8 #3932 Nincs baj, de az Lfs +10 éves. Szóval egy 2013/14/15(?)-ben megjelenő szimulátorban azért lehetnének komolyabb dolgok. (Dinamikus pályák, változó időjárás stb...) -
#3931 Hogyne tudna tobbet.......Elvileg meg a gumi is kopik.De ha "csak" olyan lesz , mar fonyeremeny, lfs ota nem sok olyan gumifizika sikeredett.....De szerintem jobb, osszetettebb annal..... -
#3930 Akkor már nincs baj:)) -
GPx8 #3929 Úgy látom, hogy az AC egy grafikailag "felturbózott", licencelt tartalmakkal megtámogatott szim. lesz, de semmivel sem fog többet tudni (az előbbieken kívül), mint pl. az Lfs. -
#3928 Nem kell, hogy jobb legyen barminel.....Jo fizika, sok izgi auto, szep grafika ...ennyi.Nagy kinalat nincs, ugyhogy orulni kell ha tiz evente jon valami szimulator. Lehet flem lesz, de a fizika tenyleg extra lehet, TP alapjan en meg ilyen szinten autot nem ereztem mint ebben.........Szerintem jobb mint minden elojel nelkul megforgo rf.....Dinamika van, csak epp eso hasznalhatatlan, es nulla gumis betonon se hasznalja senki, mert erezni nem lehet hogy csuszik, csak pislogni a kavicsbol........esoben ugyanaz, tukorjeg. -
unrealnoise #3927 hát lehet lesznek rá cuccok, csak közben azért rF2-höz is készülnek, és az a motor azért már jóval többet tud nem?
szóval továbbra sem értem, mi extrát kínálhat az AC. Oké, hogy Kunos csinálja, extra fizika meg etc, de szvsz az rF2 is az egyik, ha nem legjobb, és még dinamikus is, szóval engem annyira nem is érdekelne PC-sként.
Egyedül azért kedvencelem még, mert Kunos figyeli a konzolokat is, és tisztában van vele, hogy az indie fejlesztőket eléggé támogatja pl a Sony (és most már talán a Microsoft is), egy konzolos AC-t, GT és pCARS ide vagy oda, két példányban is beszereznék rögtön.
Mondjuk ha a PC-s elkészül, akkor konzolra már nem nagy meló, a kérdés az, hogy Kunos szeretne-e tényleg ott is nyitni... -
#3926 Senki nem mondta, hogy rF2 kukába való .....
Ha kijön, ezzel jókat lehet majd meccselni, igaz nem lesz a sok dinamikus okosság, de legalább autó lesz dögivel. Ha a moddolás is korrekt lesz rá, és divatos lesz a játék akkor meg főleg lesznek cuccok ... -
unrealnoise #3925 Most nem azért, de az rF2-vel közvetlen a megjelenés után is baromi jókat meccseltem az AI ellen. És oké, hogy voltak grafikai hibák, de totál játszható és élvezhető volt. Ha nem konzoloznék, mai napig azt tolnám, és elnézve ezt az AC-t, hát bizony jómagam az rF2-őt többre tartom.
Semmi olyan extra dolgot nem nyújtana számomra az AC, amitől az rF2 menne kukába.
Mondjuk ha PC-n nyomnám, akkor hiányozna a leaderboards meg pár ilyen dolog, a közösségi hülyeségek, az, hogy élet legyen a pályákon, szóval valszeg a Simraceway lenne a nyerő, hiába van sima rF1-es alapon, teljesen élvezhető volt amikor próbáltam, az a pár pálya amit próbáltam, teljesen faszán meg lett csinálva.
Kár, hogy konzolokra nincsenek ilyen rendszerű autós cuccok, amiket nem kell dobozosan megvenni, csak frissítgetni és előfizetni vagy tartalmat vásárolni.
Bár ugye a pCARS mikrotranzakciós cuccként indult... -
#3924 Én nem értem mit rugóztok ezen a megjelenésen... Kunos, ő ilyen, a lehetőségeihez képest rettenetesen igényes dolgot akar, más neki se állna eleve ... Tavaly kiadta volna nulla tartalommal, akkor úgy döntöttek a játékosok is meg ő is, hogy kellene még sok dolog bele .....
Majd ha nagyjából megcsinálja amit akar kiadja , akinek kell úgy is megveszi, akinek nem az most se venné .....
Nem értem miért jobb pl az rf2 ami félkész, barkács, idióta tartalommal, tele hibákkal... De legalább két éve megvettük AAAA árban :))))) -
#3923 Mire megjelenik lehet uj vga-t venni. -
#3922 Dehogy ....Majd valamikor lesz benne . Bár ha van gumi, kavics föld homok, onnantól nem nagy szám .....Ha jó cucc van alatta nem kell fél éveket kísérletezni mindennel mint rF1-ben, hogy sikerüljön valami nyakatekert gumi ami használható .