42876
-
#4001 Én elsőnek a kis Fiatot próbálom ki ( ha csak le nem szívat valami karrierrel Kunos...) utána egy párszor rommá töröm az F40-et, aztán majd meglátom :)))) -
#4000 Regi szep idok:) Ilyenek meg az ETCC-ben es az ITC-ben voltak:P -
#3999 Ez is jó, ez a géposztály bejövős nekem .Nagy szörnyeket annyira nem csípem ....ű
De ugye be lehetne rakni még pár tucatot... :))) -
#3998 Vagy Ő? (persze nem a simbin féle fizikával)
...és mit nem adnék pár legendás japán autóért is. -
#3997 Nem, a szép színes betűket!! :D -
GPx8 #3996 A szénbányát? -
#3995 Ha már olasz, ezt igazán belerakhatná, nyami !!!
-
#3994 A négy fényszóró...??? Igen azon valóban van mit nézegetni ! :DDD -
#3993 Mar megint?! Ott a multheti, nezegesd azt:P Majd jovoheten. -
#3992 Valami új kép jöhetne már azért.... ! :DD -
#3991 Jah, igaz... De ez nem a top öt :))) Meg Raceroom kilóg a sorból :))))
De szerintem mindegyik van amiben rossz van amiben jó . -
#3990 Dehogy nem. Az rF1, GSC, GTL, GTR2, RACE-ALL, SRW, RaceRoom mindegyforma:D -
#3989 Kivéve játékokban, mert ott két egyforma nincs még a top ötben sem ! :DD -
Screenracer #3988 Az LFS, mint játék lehet, hogy idejétmúlt, de az autók fizikája még manapság is ugyanazon elvek szerint működik. :) -
#3987 Isi megoldja ezt meleg gumival is :))))
De nem is arról szól a dolog, hogy nem lehet eldobni, nyilván el lehet , arról beszélünk, hogy még ami lazán fogható azt sem lehet legtöbbször....Persze, nem arról van szó, hogy sose lehessen eldobni mert versenyótó... :)
-
GPx8 #3986 Pedig hideg(!) slickeken simán meg lehet forgatni akármilyen autót.
Emlékszem, annó, amikor a rally OB-n még 95%-ban ladákkal mentek, akkor mesélte az egyik versenyző, hogy a Mecsekben életében először ment slickkel és akkorát esett mint egy nagykabát, mert hidegen nem működtek egyáltalán a gumik... És a "felfúrt" 1300-as Zsiga sem volt egy erőgép. -
#3985 Értem, hogy instabil egy mondjuk GT autó alacsony tempónál ( vagy mondjuk úgy, hogy elfogadom, szerintem pont hogy atomstabil alacsony tempónál...) ,de azt kizártnak tartom, hogy akkora gumival, 1 tonnás tömeggel szinte egy helyben állva forog 20 percet :))))
Nekem kis bevásárló kocsim van, 1050 kilo, mikor megvettem szarrá kopott vacak kínai abroncsok voltak rajta, olyan szinten csúszott, hogy szabályosan féltem tőle, képes volt egy nagyobb fékezésnél megindulni a hátulja, de ekkorát és így csúszni szán szándékkal nem tudtam mint isi engine néha .....És csak 195 -ös a gumi .... Gyakorlatilag simára kopva, az azért elég ideges jószág volt :)))) Megyeri híd végén csúsztam a legnagyobbat, kb 70-el , olyan 45 fokig forgott meg az autó, nyílván utcai autó, sokat kell tekernem a kormányon, relatív sok időt töltött forgással, de utána olyan szinten talált tapadást, hogy majd összetörtem a fejem az oldalüvegen ....No most ha valaki 60-80 -nál megforgat úgy egy 1 tonnás autót, 280.-as gumikon akár slick akár nem, akármilyen elbarmolt feszes felfüggesztéssel, hogy tesz majdnem egy teljes kört annak fizetek egy csokit! :))
De mindegy, ezt már évekkel ezelőtt kitárgyaltuk....:)
-
#3984 LFS felett is elment az idő bőven, nem lett kellően fejlesztve, modrenizálva pl az FFB. -
#3983 Ezért írtam ha kiadnék egy modern graffal meg kis dinamizmussal plusz egy kis licencel rendelkező szimet mindenki lecopna:D -
Screenracer #3982 Ha így nézem, akkor mindenképpen az LFS eddig a legvalóságosabb vezetési élményt adó szimulátor. Nem vettem támadásnak csak kicsit furcsállottam. :) Amúgy meg erre valóban nincsenek írott szabályok, mert még nem hallottam olyat, hogy valakinek sikerült beállítani tökéletesen az autóját, nem utcai kocsikról beszélek. :) -
#3981 Szerintem is kár lenne összehasonlítani a kettőt. Amire én próbálok rávilágítani, hogy adott a tömeg a lendület a csúszási, súrlódási együttható stb stb és fizikailag egy szerintem nem hiteles folyamatot látok. De ezt a jelenséget szembe állítom az LFS-el vagy nKPro-val és ott számomra hitelesebb dolgok történnek.
Amúgy no offense részemről, csak megvitatjuk a dolgokat. Mindenhol próbálom a szerintem-et használni..csak egy vélemény, nem kőbevésett dolog. -
Screenracer #3980 :) -
#3979 Nem "belém" hanem "bele" akart lenni. :) mármint Laccoo-ba. -
Screenracer #3978 "de egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy egy pálya autó 285+ -os verseny gumival ilyen alacson sebességnél hogy képes erre..."
Erre írtam, hogy alacsony sebességen a verseny autók beállításai kicsit el vannak "rontva" és itt se véletlenül használtam az idézőjelet, tehát alacsony sebességen nem úgy működnek, mint egy sima utcai autó. :)
Nem hiszem, hogy kell ehhez rF2, hogy tudjam. Pont ezért írtam ha van az rF2-ben utcai kocsi és az ISI jól végzi a dolgát, akkor ennek a külömbségnek érződnie kell. Végül is hol itt a vita közöttünk és ki kötött beléd???? És az AC úgy jön ide, hogy az egy sima utca modell, tehát alacsony sebességen is kezes, csak szándékosan lehet megforgatni vagy idegessé tenni. Szóval tök fölösleges pályaautókkal összehasonlítani. -
#3977 Szerintem félreérted Laccoo-t.
1. Minden szimulátoros/autósport jarongó tudja, hogy van különbség utcai és versenyautó stabilitása között...bár az már kétséges hogy bármi is az utcai javára írható 0-100km/h alatt. Vezettem már versenyautót és ha 50-nel mész is hatalmas stabilitást érzel.
2. Konkrétan a rettentően szuper dinamikus gumifizikával volt baja...nem csak neki, sokunknak. Gyönyörűen számolja a sok változót, csak szerintem rossz tartományban. Egyik fura jelenség (szerintem): Kanyarközép előtt, kicsit korábban kicsit nagyobb gázadás -> az autó elkezd tulkormányzottá válni -> azonnal gázelvétellel reagálsz, de az autó egy olyan megcsúszásba került, amiből már nincs visszaút és az alacson sebesség miatt (kb 60)saját tengelye körül megforog te meg csak mozizol és várod hogy megálljon. Ez egy valós szituáció is lehetne, de egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy egy pálya autó 285+ -os verseny gumival ilyen alacson sebességnél hogy képes erre. Ha hamar észlelsz és elveszed a gázt akkor majd ki esel az ülésből úgy rántja vissza magát az autó az útra...ez tapasztalat. És itt jön elő az hogy nem sok mechanikai tapadás van a játékban, VAGY a hihetetlen dinamikus gumifizika nem éppen jó tartományban számol.
3. Azt írtad nincs rF2-d, így nem értem miért kötöttél belem,vagy vontad kétségbe a párhuzamba állítását AC-vel. -
Screenracer #3976 Megint több géposztályt keversz össze. Utcai autóval hatvannal. Oké ez igaz. De ne keverd össze egy pályaautóval. Azt értsd már meg, hogy minden osztályban ahhoz van az autó állítva, ahol éppen versenyez. Ha lenne egy széria Suzukid és mondjuk a hungaroringen versenyezni akarnál egy ugyanolyan Suzukival, de az a pályára van beállítva, akkor hol lennének az alsó és felső határok? -
#3975 Volt régen egy videó, hogy egy Opel Astra agyonvert egy Lambot a ringen :)))) -
#3974 Utcai vs slick(jó kemény a futómű is) a ringen egy kupás Suzuki olyan köridőre képes mint egy Subaru WRX:) -
#3973 Majd egyszer ülj be mellém, megmutatom hogy lehet egy utcai autóval a körforgalomban 60-nal határon menni ;) Valószínűleg az életedért könyörögnél :D Még hogy nem lehet lassan határon menni ...
Versenyen is vannak lassú autók, márkakupák, lassú kanyarok, mindenhol határon kell menni ....
Ennyi . -
Screenracer #3972 Attól átmentél személyeskedőbe, még nem lesz igazad. :)
Mellesleg ha ez nem olyan topik, akkor te miért irogatsz ide? -
#3971 OK, elég, ez nem az a topik ahol izgalmas a hülyeséget hallgatni .... -
Screenracer #3970 De lehet 70-nel határon menni. Egy Velorexszel. :DD -
#3969 Micsoda....hetvennel nem lehet hataron menni ??????? LOL ! Szerintem ezt itt hagyjuk is, lovesed nincs rola, a hulyesegeid jo helyen vannak cars topikban......... -
Screenracer #3968 Mi a butaság? Sose hallottál még erről mi? És te hogy érted, lassú tempónál határon? Alsó határon? :DDDD
Nem úgy "rontják el", hogy nem lehet vele menni, csak egy kicsit bizonytalanabbnak érzed alacsony sebességen. Ennyi. :) -
#3967 Butaság, butaság, butaság ....
Lassú tempónál is lehet határon autózni, ezt nem tudja rF2 , a mechanikai tapadás elég fura .....rF1 -hez képest mérföldekkel jobb, de azért előjön még a régi ISI betegség .... -
Screenracer #3966 Azért te összekeversz két dolgot. Az AC-ban egy sima utcai Lotus van, ami alacsony sebességen úgy viselkedik, ahogy az elvárható a mindennapi közlekedésben is. A versenyre használt autók beállítása egy kicsit más, mert azok nem elsősorban alacsony sebességhez vannnak állítva, hanem határon autózáshoz. Magyarul azt mondják, hogy 0-100 között egy kicsit "elrontják", hogy magas sebességen viszont stabil legyen. Legalábbis dióhéjban ez a legnagyobb külömbség a verseny és az utcai autók között. Márpedig ha az ISI jól csinálja a dolgát(nincs rF2-őm, nem tudom), akkor ez biztos visszaköszön az rF2-ben is. Ha van benne utcai autó azzal ki lehetne próbálni, hogy normális használaton hogy viselkedik. -
#3965 Nem tudom mi az a kettős mérce ...:))))
rF2 -vel én is megyek jókat, sőt rengeteget mentem vele, ettől még tisztában vagyok a hibáival .És sajnos a gumival néha még mindig idegesítően bejben van rF2 ....Ennyi, nem kell ezt túlragozni, hibátlan játék nincs...Ha -most már talán ki lehet mondani- szörnyen rossz rF1 -et szerettük, akkor ez is belefér, annál azért fényévekkel jobb .
És nyilván nem hasonlítottam rF2 -őt F1 20XX-hez ! :DDD
Az tény, hogy én nem értem mi akkora nagy szám ezekben a dinamikus dolgokban ......Dinamikusan jön az eső, de nincs az a pénz amiért én használnám is, főleg ugye aza gép ami CARS-ot 20 AI-val viszi highon, rF2 -ben általában elvérzik :DDDD -
#3964 Nem tudom mi az a kettős mérce ...:))))
rF2 -vel én is megyek jókat, sőt rengeteget mentem vele, ettől még tisztában vagyok a hibáival .És sajnos a gumival néha még mindig idegesítően bejben van rF2 ....Ennyi, nem kell ezt túlragozni, hibátlan játék nincs...Ha -most már talán ki lehet mondani- szörnyen rossz rF1 -et szerettük, akkor ez is belefér, annál azért fényévekkel jobb . -
unrealnoise #3963 Ez nem fog tetszeni, de olyan kettős mércét használsz, hogy az nemigaz. rF2 így szar úgy szar, szar a dinamika, szar a gumi, szar az eső. De az F1 2013 azért fasza, mert egyszerűen összességében élvezetes. Ahha. Értem én, hogy miért szereted az F1-et, csak azt nem értem, miért kell ennyire lehúzni valamit, ami szvsz jóformán egyedülállóan jó a szimes piacon. az rF2-nek a maga kategóriájában akár tetszik, akár nem, nincs ellenfele... és szvsz az FFB is baromi jó benne.
Érdekes, én már az elején tudtam rohadt jókat menni esőben, és meglehetősen jól éreztem magam a kocsiban. Ezt a szintet dinamikus esőben szvsz semmi nem hozta korábban. -
#3962 Ez egy nagyon jó mod, és itt talán a pistikék nem fogják átfaragni, mert szerintük nem úgy működik. Már persze ha ez alá megjelenik. Amihez előbb az kell, hogy maga a játék jelenjen meg.