42876
-
#4041 A showroom szerintem is rendben van, pláne mikor a saját készítésű skinemet akarom nézegetni a kedvenc verseny gépemen. -
#4040 Mi köze ennek a töltési időhöz?!
Ha már minőségi és aprólékos ótómodellekről van szó akkor nem az ördögtől való hogy ezt viszgálatra bocsájtják, "körbejárhatob, beleülhetsz, megnézheted virtuálisan. Nem tudom ez mennyire lesz aprólékos, de én szeretek körbenézni belül is pl egy Zonda motorháztetője alatt, mert érdekes amit ott lát az ember... Ez nagyon rendben van. -
#4039 Ott nem a pályán szokták fotózni? Nekem olyasmik rémlenek. Meg az, amikor a C4 wrc ugrat, és a felni belső oldala egy barna-szürke lap, és nem, nem azért, mert elmosódott :D -
precise #4038 Nem emlékszel, menyien verik a fotó módra a konzolos "szimekben"? Sokakanak kell ez a fajta körítés. Személy szerint engem zavar, mert növeli a töltési időt... -
#4037 Showroom? Hova? Minek? És főleg egy új belőle? :DD -
precise #4036
Az új Showroom-ok egyike:
-
#4035 Mingyá' lenyilazom magam... -
#4034 Legalább egy új háttérkép van :))))
-
#4033 Persze az iR is a soon-rol hires:)
-
#4032 Mondjuk Kunoseknal a SOON napokat is jelenthet;D -
#4031 "soontm" LOL! :))) Legfalabb onkritikusak:P Vagy feltortek az oldalt:D -
cstibikeee #4030 http://www.assettocorsa.net 00:47
Our site is temporarily down for maintenance.
We will be back... "soon™"
Hátha lesz valami már.
-
#4029 Többen vérlobbanást kaptunk volna az izgalomtól !!!! -
#4028 Azt hittem kiadtak egy videot, olyan sok hozzaszolas volt hirtelen;) De nem, az mar nagyon durva lett volna;D -
GPx8 #4027 Nem tudjuk feldolgozni a ránk ömleszett információt... :D -
#4026 Jaja, lassan kell ezt, mert különben sokkot kapunk ! :D -
cstibikeee #4025 Nem lehet egyből nagy felbontásban publikálni minden képet. Csak szép fokozatosan. :D
Na de nem bántom őket. Ha lehetséges lenne biztos kiadták volna már. Ők is pénzből élnek. Csak egyenlőre nem a miénkből. -
#4024 És ahogy olvasom a légkondi miatti teljesítményvesztéssel sem számolnak benne. Ez így 2013(2014?!) eléggé elfogadhatatlan. -
#4023 A tetrisemnek volt ekkora felbontása 15 éve -
cstibikeee #4022
Nem is rossz. :) -
#4021 Racedepartment AC fórumba találtam, mint új licenszelt tartalom
...de persze csak kamu. Kiváncsi vagyok Aristotelis mit reagál majd rá, ha meglátja. -
#4020 Off.:
Gondoltam kipróbálom majd a COD Ghost-ot... 32 GB ! :)))
Mia a f..sz ...? -
#4019 Ez gondolom kamu ?! :)))) -
#4018 Nekem se megy a kép beillesztés.
-
#4017 Imádom az F40-et, bár szerintem az túl nehéz lesz nekem a játékban :DDDD -
GPx8 #4016 Szerintem a Kunos-féle marketingbe simán belefér! :)
Sokkal izgalmasabb egy pár fényszórónál! :P -
#4015 -
#4014 Sry, 9 év alatt nem sikerült megtanulni
így legalább látszani fog valami: http://www.youtube.com/watch?v=-FvanLGow54
-
#4013 Nem vágod? alpokban hegyi felfutó pálya csak kurva sok hó esett:) -
#4012 Az új licenszelt tartalom:
:) -
#4011 Őőőőő..igen ez mindenképp belefér ! -
#4010 Off, de talán még belefér
-
#4009 Ez régi Monza ? -
#4008 Az nem de össze lehet attól még törni :))) Mint rF2 ben ...:) -
GPx8 #4007 Lesz benne törésmodell? -
Aristotelis Vasilakos The Abarth 500 esseesse might look tiny and cute, but it is great fun on a track.
Sure, you can't expect amazing acceleration from the 1.4 turbo engine, but the handling is great and the turn-in is surprisingly good. It is a tall and short car, so to make it handle like it does, it is equipped with a pretty stiff stock suspension and it reacts very well to the driver's input... but watch out of big kerbs. If you choose semislick tyres, it will go on two wheels faster than you might thought it's possible
Beindult a gépezet. -
Screenracer #4005 Masters of the PR. :) -
Valaki hiányolta a képeket. -
#4003 Igen, az a Lotus gumi és felfüggesztés alapján ,elég kezelhető ,de pajkos jószág lesz ! :) -
#4002 Valahogy én is úgy tervezem, hogy lóerő alapján fogok felfele menni. :)
De az E30 nagy kedvenc lesz.