42876

banner
  • GPx8
    Nekem úgy tűnik, hogy egy tuningolt techdemo-t kapunk, nem egy "játékot". Ahhoz képest viszont nem olcsó.
  • Totti5
    Az autó kidolgozása gyönyörű, a kép minősége az no comment...

Végre megkapjuk a játékot, csak betartották az idei ígéretüket
  • lac coo

Szamomra sem kerdes, ha az elejen egy autot egy palyat adott volna penzert azt is megvettem volna :)Ideveleazonnal ! :)))
  • b-type
    ahogy lehet megveszem, ezt már az első AC hír hallatán tudtam, számomra kihagyhatatlan. ...beletolok egy hétvége túlórát a melóba, pedig imádom a szabadidőm. :)
    Még csak azt se mondom, hogy frázist puffogtatok azzal hogy kihagyhatatlan, tök egyszerűen így van.
    Mindegy hogy 30-40, vagy 50 euro, vagy mennyire félkész..pár napig húznám csak ha halogatnám sztem :)
  • Fehercsoki
    35 euróba már benne van a kedvezmény.
  • Jackal
    De most akkor 35 euro lesz a full és abból jön le early acces-ként 22% kedvezmény?
  • bardocz
    Azt írják nem full pénzért árulják. Én elég régóta csak egyedül körözgetek, szóval nekem tökéletesen megéri. Majd esetleg nyílt szervereken versenyezgetek.
  • Jackal
    UI: csak azt nem értem mért nevezik bétának, amikor fele-kétharmada funkció hiányzik a programból...
  • Jackal
    The first build of Assetto Corsa includes the main structure of the game and 8 classes of cars for a total number of 11 vehicles, with the aim to guarantee just from the beginning the chance to enjoy the dynamic model of the game racing with different kind of vehicles.

Az a 3 kocsi csak bónusz dlc helyett kerül majd be az 1.0-ba.
    11 kocsival kezdenek. Én még kivárok az első tapasztalatokig és multiplayerig, mert anélkül üres pályán egyedeül AI nélkül kacskaringózni annyira nem menő full pénzért.
  • Ginger17
    Akkor most az lesz, hogy ez a "béta" el fog húzódni 2-3 évig... nem baj, csak tényleg jöjjön hozzá a tartalom.
  • Alexease
    Igen, ha vegre kikerul valami, akkor tele lesz a net AC-vel:) Meg ennyit sem kell faradozniuk a reklamozassal:D
  • bardocz
    A promo a felhasználók által készített videók lesznek majd :D
  • Alexease
    Remelhetoleg azert 3 palyat beletesznek. Mindet nem hiszem, az kell a tovabbi promohoz;)

Mert valami logika azert van abban, hogy ok is belevagnak a beta-s eladom/fejlesztem dologban (meg ha az elejen nem is akartak).
    Valszeg rajottek, hogy sose adnanak el belole annyit, ha egyszer kitolnak a veglegest, foleg igy, hogy nagyon nem akar elkeszulni (folyamatos csuszas-hangulat), es valszeg mindig van benne valami kissebb/nagyobb bug (a betanal az belefer:P).

De igy, 2-3 hetente (vagy 1-2 havonta:DDDD), ha mindig kitesznek valami promo cuccot keppel (videot nem irok:P), az eppen aktualis autorol es/vagy palyarol, talan mindig racuppan nehany ember.
    Mindenkinek van auto/palya gyengeje, foleg hogy kozben folyamatosan latja az user kepeket es videokat, lesz olyan pont, amikor mar nem birja tovabb, es beleugrik a dologba:D
  • bardocz
    Az nem lenne vicces. Valami gyorsabb kanyarokkal megáldott pálya lehetne benne még.
  • Alexease
    Lent csak a 3 Mercit emlitette, ami biztos. Igy marad 5. Az Abarth es az Elise nagyon valoszinu. Talan meg egy formula, aztan mit tudom en:)

En inkabb azon izgulok, hogy kezdesnek ne csak a jelenlegi TP palyat tegye be:DDD Legalabb legyen megegy.
  • hezi
    Ha jól értem, akkor első körben se AI, se multi? Egyedül lehet csak körözgetni offline, esetleg setupolni?
  • bardocz
    Nem lehet, hogy azok az autók lesznek ebben benne, amit nagyon rakosgat fb-on?
    M3 E92, X-Bow, Lotus Exige Scura, Elise SC, BMw Z4, Abarth 500, amikről írt is.
  • Alexease
    Azert annyira ne oruljunk, majd ha csak kifizettuk, sajat gepen van es meg megy is:) Meg akarmi is kozbe johet;) Bar ha jol lattam Arist, az utobbi 2 hetben +150 orat tolt bele (a Steam alapjan), valszeg jol leteszteltek.
  • Alexease
    Valszeg a palyak kesz vannak, legalabbis multkor Kunos azt irta, a palyakeszito ember "unatkozik" otthon:)
    Valszeg az autok nagyresze is megvan, max funkciok hianyoznak, ami nelkul nem adna ki.
    Csak 1 programozo van, Kunos, a masik ficko web-es (html, java), plusz o csinalja elvileg a Phyton-os cuccokat.
  • oneal1
    húha:D:D

nálam ha soon akkor már futok a wc-re:D
  • zzeN
    Very very soon-t mondtak, az lehet még ebben a hónapban:D
  • oneal1
    már csak az a kérdés: vajon mint jelent náluk a soon?:)
  • Screenracer #4060
    Ez mindenképpen jó hír. Nem gondoltam, hogy már idén kipróbálhatom. :))
  • bardocz
    Talán ezt ár kiszámolták, hogy ami nem fullos, annak két hét kell, vannak hárman, abból 1 az autóval, 1 a pályával, 1 meg a multi/ai-val küzd majd :DD
  • Alexease
    Osszesen az eleg jol hangzik. De kivancsi leszek mikorra eri el azt a szintet;) Mert majd mostanaban megjelenik a 8 autoval, aztan allitolag 2 hetente pakoljak bele az uj cuccokat.

Ugy keszulok ra, hogy ez egy TP2 lesz, de 8 autoval. Mar az is (majd) nagysagrenddel jobb, mint a mostani 1 eves TP:)
  • bardocz
    Akik nem szeretnének félkész dolgot, azok várnak tovább, és majd megveszik akkor, amikor elkészül.
    35 autó meg 11 rendes gyári pálya meg elég jó. És más pályákat meg már most is csinálnak hozzá, ha nem lesz nehéz átültetni a játékba, akkor azok is hamar megjelenhetnek, ha a moddolást már most engedélyezik.
  • lac coo
    Nem baj, egy stopper csak lesz benne.......:))
  • lac coo
    35 auto, 11 palya, az nem rossz ! :)
  • GPx8
    Jól értem? Az első kiadásban nem is lesz AI?
  • Alexease
    Valszeg belattak, hogy teljes programkent ez sose jelenne meg, foleg nem 2013-ban:)
    Teny, hogy igy erosen hianyos lesz, es akar 1 evig is elhuzhatjak amig 1.0 lesz es megkapja a teljes tartalmat es funkciokat, de legalabb addigis lehet hasznalni nehany autoval.

Hogy ez most uzletileg mennyibol lesz jo, azt nem tudom.
    Eddig az egy nagy kiadas fele mentek, hogy eg nagy bevetel legyen, "A nagy kaszalas".
    De igy azonnal bukjak a jatekosabb vasarlokat, mert ok nem nagyon szeretnek felkesz es erosen hianyos dolgot venni, betazni, tesztelni, es foleg nem honapokig varni es frissitgetni hogy mi lesz belole.

Nekunk szimeseknek jo, mert a tobbi is ilyen:DDDD

De ennyi erovel, akkor mar megkockaztathattak volna, hogy eloszor adnak 3-3 tartalmat es a progit, mukodo funkciokkal (meg ha bugos, akkor is), aztan 1-2 havonta nagyobb update, es ujabb 3-3 tartalomvasarlas;)

Kivancsi leszek a modolasi lehetosegre is, hogy azt azonnal engedik majd, vagy csak majd az 1.0 utan (1 ev?!):)))
  • cselt
    Végre valami, csak az a baj, hogy első körben multi nem is lesz benne, ha jól olvasom, ami azért elég sokat levesz az értékéből. Remélem az lesz az első aminek nekiállnak. De pozitív, hogy végre lesz valami amit kipróbálhatunk és folyamatosan fejlesztgetnek.
  • Szabi #4051
    hát nem egy Forza 5 :D
  • Tomo15
    Nem fogjátok elhinni
  • cstibikeee
    Dear followers, finally the AC release is very close.
    The Assetto Corsa's official site, www.assettocors
    a.net is under maintenance: when it will come back
    online, all the information about the game, its
    contents and features, the hardware requirements
    and much more, will be finally available.
    More importantly, the release of Assetto Corsa is
    imminent. Because of some issues (you can read
    about that here:
    https://www.facebook.com/Assetto.Corsa/posts/
    726358147390506 ), we have had to change some
    assets of our strategy, finding the solution that will
    make you happy and will let the development team
    complete its job as soon as possible, and at its
    best.
    Assetto Corsa will be available on Steam Early
    Access very, very soon. The game will cost 34,99
    Eur (allowing to save 22% of the retail price!) and
    will give you access to the beta version, including
    its updates, plus the final version.
    The latest news is that we have decided to include
    the Spa-Francorchamps track and three additional
    GT cars (Mercedes-Benz SLS AMG, Mercedes-Benz
    SLS GT3 and Lotus Evora GTC) in the main build of
    the game, to offer to you the best selection of cars
    and tracks that we are able to deliver, without any
    additional cost. We hope you appreciate it. Thanks
    to this addition, Assetto Corsa will include in total
    35 cars, 16 vehicle classes, 11 circuits and 3
    additional scenarios. Other extra contents will be
    added in 2014, in order to guarantee a long-life to
    this simulation.
    The first build of Assetto Corsa includes the main
    structure of the game and 8 classes of cars for a
    total number of 11 vehicles, with the aim to
    guarantee just from the beginning the chance to
    enjoy the dynamic model of the game racing with
    different kind of vehicles.
    As part of the early access program, an update
    with new cars, tracks and features will be available
    every two weeks, adding new contents and
    improving the existing ones. All the vehicles and
    tracks will be released in a level of completion
    close to the final one, with the aim to deliver,
    starting by the first version, an enjoyable and
    satisfying simulation, featuring cars and tracks
    reproduced at their best, with the exception of
    unknown minor bugs that will be fixed and polished
    in time for Assetto Corsa 1.0.
    During the whole process, the AI, Multiplayer and
    damage model features will be progressively added
    in the scheduled time, in order to close in short
    time the final release, that will include the career
    mode and other exclusive contents.
    Gentlemen, start your modems!
  • Danecay
    Vagy mostmár be sem fejezik!
  • Alexease
    Mit tudom en;) Talan a video. Vagy bejelentik hogy (ha mijden jol megy) lesz "valamikor" elorendeles.
    Vagy nyertek a Lotton, es letoltheted mar most az egeszet ingyen, mert ok elhuznak a retekbe a Karib-szigetekre;DDDD
  • Alexease
    Nekem nincs vele bajom, ha az amugy fontos funkciok belekerulnek es mukodnek: onboard auto allitasok (lehetosleg nem egeresos); pilota pozicio es FOV; tukrok pozicioja es FOV – ez persze mind autonkent automatan elmentve; lehetoleg autonkent custom controller; stb.

De ha latvanyos nyithato szarsagok lesznek, de alapveto funkciok nem, akkor kapja be:D
  • lac coo
    És utána mi lesz ? :)
    Videó ?! :)
  • Alexease
    Nehany nap, nem huzzak olyan sokaig:D
  • lac coo
    Mennyit tippeltek, hány hónapig lesz kint hogy soon ? :DDD