42876

banner
  • Jackal
    Ezek olaszok, a népfajtára finoman szólva is az a jellemző, hogy nem az a sietős, határidőt betartós fajta...
    Hiú ábránd sztem a mai vagy héten kiadott AC. Legjobb esetben hétfő.
  • Alexease
    Igen, ma nem fog dolgozni, hanem fekszik a kanapeban es internetezik

Remelhetoleg ma lesz a nagy nap. Pentekre nem erdemes eltolni, hetvege felejtos, a jovohet meg szivatas lenne meg Kunos very soon szempontbol is:)
  • Tomo15
    Kunos a Twitteren: "This is going to be a weird day... almost no coding and lots of forum browsing."

Remélem ez azt jelenti amire gondolok
  • Screenracer #4119
    Most, hogy ezt látom kezdem hiányolni a kezdőcsomagból az AI-t és/vagy a multiplayer lehetőséget.
  • Alexease
    Ha mar hianyoltuk a kezdo csomagbol a formulat:)
  • Jackal
    Kunos koránt kelt ma, megy nagyban a heggesztgetés :)
    32 minutes ago Changed changenumber – 324995 › 325046
    about 4 hours ago Changed changenumber – 324993 › 324995
    about 4 hours ago Changed changenumber – 324190 › 324993
  • Ginger17
    Akartam mondani, hogy remélem lesz valamilyen versenyautó is. Ezekért a "mezei" utcai csodákért nem vagyok oda... olyat bármikor ki tudok próbálni igaziból is.
  • lac coo
  • lac coo

Remélem ez is lesz, azért rakta ki ...:)
  • lac coo
    Aristotelis fb-ját berakhatnád bannerba :))
  • Alexease
    Next car...
  • lac coo
    Ha egy héten belül lesz én bajban leszek ...:)))
  • Tomo15
    Ha már a végére odaírták hogy kurblizhatjuk a modemet, akkor maximum egy héten belül csak lesz valami... :)) Mindenesetre jó lenne, ha valamit ki lehetne belőlük húzni.
  • Alexease
    Most mar csak arra a kerdesre kellene valaszt kicsikarni beloluk, hogy naluk a "Very Soon" hagy napot takar?:)
  • bardocz
    És később megkapod a teljes játékot. A techdemo meg rF2 demojának összehasonlításából meg számomra egyértelműen érződik, hogy melyik lesz a jobb, és hol nem lesz olyan mozdulat, hogy ez most mégis miért.
  • bardocz
    "Bardócz Dávid These are the cars, that will be in the first version? I mean the cars, that you're showing to us.
    3 perce · Tetszik
    Aristotelis Vasilakos Bardócz Dávid Yes"

HÁHÁ, megmondtam :DD
  • cstibikeee
    Kivancsi leszek a modolasi lehetosegre is, hogy azt azonnal engedik majd, vagy csak majd az 1.0 utan (1 ev?!):)))

Modding tools right after we see there are no big bugs that affect the build and/or future features still to be included
  • lac coo
    Akkor még valami forma autót belerakhatnának ! :)
  • lac coo
    Van egy kis domb a kerékvető előtt.... Legalább erre jó a leaserscan ...:)
  • Alexease
    Ha hetfotol szamoljuk, akkor ez mar a 7. ;) Belehuztak:P
  • lac coo
    Akkor az hány nap ..., :)
  • Alexease
    Napi 1 kep lesz a megjelenesig?
  • cstibikeee

Aris most írta, hogy azokról az autókról tesz ki képet amelyek az első kiadásban benne lesznek.
  • precise
    Nekem tetszik a modell, nagyon is. Ha nem lenne Early Acces akkor várhatnánk még 1 évet és megvehetnénk ugyanennyi pénzért. Így most kifezetem ugyanazt a pénzt, sőt kevesebbet a preorder miatt és már használhatom ami készen van.

(Van olyan játék is ami a béta fázis alatt drágább mint a megjelenéskör, azért fizetsz, hogy bétázhass, pl Planetary Anhillation)
  • cstibikeee
    Mindkét fizetési mód megfelelő steamen.
  • lac coo
    Gondolkodj el a lehetosegeikrol.... (ISI ,Kunos....akarki......)
  • GPx8
    Nyilván meg fogom venni, de ez a divatos üzleti modell nekem nem tetszik.
  • Alexease
    Eppen azert nevezik beta-nak, mert nincs kesz:D Annyi kulonbseggel, hogy nem kapod meg azokat a dolgokat, ami annyira nincs kesz, hogy durvan fagyna vagy bugzana:D Ha odaadnanak mindent beta cimszoval, de a fele sem mukodne, akkor azert is lazadas lenne.
  • lac coo
    Ne hidd.....TP - ben az istennek nem erem utol a sajat ghost-omat ! :)))))
    Amugy tippem szerint valami ujabb Ferrari is kotelezoen bent lesz az elso betaban....
  • Alexease
    35EUR-bol nehogy mar kedvezmenyt adjanak:D A Codies F1, amit evente kiadnak, millios peldanyban, az 45-55EUR:)
    Az AC-bol jo ha nehany 10E-et eladnak, 4-5 evig csinaltak. En 49.90EUR-ra szamitottam, es esetleg abbol egy 10-15%-os kedvezmenyre.
  • GPx8
    Te úgy is a Fiat 500-al fogsz körözgetni valami gokart pályán (egyelőre egyedül, úgyhogy az esélyeid is jók lesznek a győzelemre...)!
  • lac coo
    Rf2- hoz meg nem igertek normalis palyakat, es izgalmas autok tucatjait ! :))
  • lac coo
    Vettem en mar dragabban is jatekot, ez manapsag olcso.... :)
    Nem szidjuk ( ez amugy is ilyen ovis duma, hogy szidjuk....), ez van.Ha jol emlekszem az 15 ropiert vettem, es meg mindig beta :)))) Ez ilyen vilag, manapsag ugy latszik ez a meno, betat kiadni :)
  • TeeBeee
    Hihetetlen! Ezt is megéltük.
    Annyira nem érdekel, hogy mennyibe kerül,de hogy kell majd ezt kifizetnem? Paypal? Visa kártya?
  • hondash3
    Ha valaki mindenhol az rF2-t szidja unalmában, az menő?
  • precise
  • Totti5
    rF2 évi 10 ezerért a kurva drága, úgy hogy tartalom 0a igénytelenségben meg világelső.
  • Totti5
    Nem kell megvenni, vársz a kész verzióra és akkor veszed.
  • GPx8
    ~10500 Ft. Szerintem nem olcsó egy fél/negyed/??? kész cuccért!
    Ebbe ne menjünk bele, de rF2 -ben sok korszerű szimulátoros dolog van, amit az AC-hoz soha nem is ígértek... :)
  • lac coo
    De nem is kötelező.
    Szerintem meg olcsó, ennyit röhögve megér nekem :)És nem a betát kapod ezért hanem a teljest , majd, de addig használhatod a bétát....

Én örülök annak, és csodálom őket, hogy ideáig is eljutottak, és minden bizonnyal lesz 1.0-ás ....Nem úgy rF2 ...:))))