42876
-
#4282 Azt (is) az iR-bol koppintotta (buntetes kanyarlevagaskor), csak Kunosan oldotta meg:D
Eleve ez a Python felulet, ami fuggetlen a felbontastol, scrip alapu baszott nagy ablakokat es szovegeket pakol a kepernyore (OK, nem az en gepemre mereteztek, ez 1280x720-ban hasznalom:P).
Es sajnos az osszes ilyesmi abban van megoldva. -
#4281 Az jó ???? Mi ez, CM F1 ? :)))
Ok hogy lecsúszok ,törli az időt, de mi a f..nak veszi el a gázt, ez elvileg nem F1 kategória ...:!? :DD -
#4280 Nem, nálam egyértelműen valami bugja van, totál ilyen WRC stílus az egész :)))) Azért toltam nem keveset TP-vel, ne nézzetek már totál balf...nak, csak tudom ott milyen csillagos ötös volt, itt meg nulla.. .Nem mondanám ha nem így lenne .... -
#4279 jó az...sztem jól van megcsinálva...azokon a helyeken ahol értelemszerű a rázó használata, ott enged.
Egyébként meg szvsz jobb mint műsóderágy.
Nekem nincs baj az FFB-vel sem, nagyon jó...igaz vissza kellett vegyem 95%-ra mert jobb így megfogni.
de tényleg bátorság kérdése még a köridő, mert nagyok a különbségek, jelenleg itt vagyok:
-
#4278 FFB-s probléma másnál:
"Holy Fuc**ing moses what a game, great feeling of the driving, morning at the 8.00, looking gorgeus, one thing what i don't like is the Force Feedback on the kerbs. With my Logitech G27 there is no rattling at all with all cars on the kerbs. But Thank you Kunos, great sim." -
#4277 PL.... :)
Ez így kuka nálam ....
-
#4276 Próbáltad már levenni a grafikát + vsync off, hogy legyen stabil 100 fps-ed? hátha az input lag miatt billeg. -
endy papp #4275 Addig marad az f1 2013 -
#4274 Hát ja, el is vagyok keseredve :((((((
Nem tudok mit csinálni vele, totál szar az egész, ez így nekem még árkád vacaknak se lenne jó ..... -
GPx8 #4273 Tegnap még valahogy lelkesebb voltál... :) -
Fox44 #4272 Volt/van/lesz több élő bemutató és erről egy szó sem esett. -
#4271 Nyeh. 10478 ft van a webkártya számlámon. Nem sikerült megvennem, pedig kétszer is próbáltam. Utaltam még át lóvét erre a számlára, de az majd csak hétfőn reggel érkezik meg. Mindegy, végülis hétfőig nem jutok a játékos gépem közelébe, laptopon alig indulna el :) -
#4270 Jól van ne szédítsetek, semmi baj se a winnel, se a driverral :)))) Majd talán javít valamit rajta Kunos, szerintem leszünk többen is hasonló panaszokkal, minden esetre nekem ez így egy nagy nulla ..... -
#4269 Ezt a debilséget, hogy ha megcsípem a füvet elveszi a gázt öt másodpercre nem lehet valahogy kikacsolni ? :)))) -
Fox44 #4268 Vagy az egész winfost. Bár nem tudom mennyire ért hozzá. -
endy papp #4267 Akkor nem kapkodom el a vásárlást.....
Talán ha majd mindazok mellé amiket írtál hogy nincs benne(alap kellene hogy legyen)belekerül és tartalommal is megtölti a játékot, akkor beruházok rá.
Mellesleg az iRacing-ben ennyiért versenyezni is lehet....nem csak körözgetni 4 pályán.....
Na de majd csak alakul valamerre ha már sokan megvették és lesz bevételük belőle stb stb... -
attila46 #4266 köszi -
GPx8 #4265 Hát ügye fejlődött a program, fejlődött a gépigény is.
Amúgy lehet, hogy nem ártana újratelepítened a kormány driveredet... -
#4264 nincsenek 3d-s levelek.
nagyon jó az autó, nagyon jól mozog, műfű..vagy mi az kegyetlen, rámész szinte foghatatlan RWD-nél. mindenhol máshol nagyon hihető, ahogy elindul, ahogy átcsap, teljesen jó...még mindig nem próbáltam másik kocsit :DD
Replay-t valamiért nem mentette el, azt hittem hogy a leggyorsabb kört menti, de valszeg még a pályán kellett volna menteni. -
Fox44 #4263 Assetto Corsa , Pre Alpha Build 0.1 , LIVE STREAM (20:30) -
#4262 Nem hiszem, ugyan az mint demonál volt :)
70 fps stabil .... -
GPx8 #4261 Nem gyenge hozzá a géped? -
attila46 #4260 Lehet hülyeség de nekem sokat számit a garfika...valaki mondjon véleményt
kb milyen a game -
GPx8 #4259 Itt konkrétan benne ül a csávó a műszerfalban, úgyhogy csak lehet valahogy állítani(?) -
#4258 És egy jól látható input lagg is van ..... -
attila46 #4257 Konkrétabban légyszi
-
#4256 Hát nálam valamiért totál ócska az ffb... Nem isérezni semmit csak valami középrehúzást, kerékvető vagy ilyesmi nulla... Középen egy jó adag lyukkal, ...
Én vártam itt a legjobban de ez nekem a használhatatlan kategoria. Kalibráltam álltigattam dampert stb, de semmi.
Demoban tökéletesnél is jobb volt! Nem tudom mi lehet, majd ránézek más fórumra.... -
#4255 Nem, jobb egy fokkal. -
attila46 #4254 Most ez úgye nem olyan rfactor 2 -es graf..mert a vidik elég szarok. -
attila46 #4253 Köszi
-
#4252 Van. -
precise #4251 teljesen jó az ffb -
#4250 A beallitasoknal kormenyt valasztottal es nem piszkaltal el gamma vagy filter beallitast. Probald kalibralni, ha lehet, az meg meg sem neztem van-e egyaltalan:D -
#4249 Nekem totál szar az ffb :((((
Minden állítgattam már a demoban 100%-os, itt valami shift szerű vacak :((((( Nem is értem, de nekem ez így használhatatlan :((((( -
#4248 10500...
-
attila46 #4247 Ez most ma mennyire jön ki Ft...kb??
köszi
-
#4246 Nem tudom mit csinalt Kunos az utobbi egy evben, de azert kicsit bekaphatja:D Persze csak kicsit, mert legalabb ma kiadta(k);D
Szimes szempontbol semmit nem csinalt:
- Nincs options resz az garazsban/autoban (ki-be lepkedes)
- Kormanyzar allitas vagy ha mar nincs kormanyattetel a garazsban?
- A garazs-setup kepernyok setszorva tucat oldalra, atlatszo hatterrel nem valami praktikus.
- Pilota pozicio, dinamika, FOV allitas?! Nem hogy gombon, meg menuben sincs...
- Szepek ezek a Python-os overlay cuccok - baszott nagy felbontasra es monitorra;)
Amugy szep, meg jo, csak most piszkalnom kell:DDDD
-
Fox44 #4245 Csinálhatnál róla egy videót.:) -
#4244 Hát most te érzed vagy én :))) Középen alig van erő, utána meg egy pontnál löki vissza arugó :)))) Halál kellemetlen érzés egyenesen menni ... Demo nem ilyen volt, az teljesen tuti ,mit állítsak? :) -
Fox44 #4243 Assetto Corsa Fun! Live