42876

banner
  • Alexease
    Azt (is) az iR-bol koppintotta (buntetes kanyarlevagaskor), csak Kunosan oldotta meg:D

Eleve ez a Python felulet, ami fuggetlen a felbontastol, scrip alapu baszott nagy ablakokat es szovegeket pakol a kepernyore (OK, nem az en gepemre mereteztek, ez 1280x720-ban hasznalom:P).
    Es sajnos az osszes ilyesmi abban van megoldva.
  • lac coo
    Az jó ???? Mi ez, CM F1 ? :)))
    Ok hogy lecsúszok ,törli az időt, de mi a f..nak veszi el a gázt, ez elvileg nem F1 kategória ...:!? :DD
  • lac coo
    Nem, nálam egyértelműen valami bugja van, totál ilyen WRC stílus az egész :)))) Azért toltam nem keveset TP-vel, ne nézzetek már totál balf...nak, csak tudom ott milyen csillagos ötös volt, itt meg nulla.. .Nem mondanám ha nem így lenne ....
  • b-type
    jó az...sztem jól van megcsinálva...azokon a helyeken ahol értelemszerű a rázó használata, ott enged.
    Egyébként meg szvsz jobb mint műsóderágy.

Nekem nincs baj az FFB-vel sem, nagyon jó...igaz vissza kellett vegyem 95%-ra mert jobb így megfogni.
    de tényleg bátorság kérdése még a köridő, mert nagyok a különbségek, jelenleg itt vagyok:

• zzeN
    FFB-s probléma másnál:

"Holy Fuc**ing moses what a game, great feeling of the driving, morning at the 8.00, looking gorgeus, one thing what i don't like is the Force Feedback on the kerbs. With my Logitech G27 there is no rattling at all with all cars on the kerbs. But Thank you Kunos, great sim."
  • lac coo
    PL.... :)

Ez így kuka nálam ....

• hezi
    Próbáltad már levenni a grafikát + vsync off, hogy legyen stabil 100 fps-ed? hátha az input lag miatt billeg.
  • endy papp
    Addig marad az f1 2013
  • lac coo
    Hát ja, el is vagyok keseredve :((((((
    Nem tudok mit csinálni vele, totál szar az egész, ez így nekem még árkád vacaknak se lenne jó .....
  • GPx8
    Tegnap még valahogy lelkesebb voltál... :)
  • Fox44
    Volt/van/lesz több élő bemutató és erről egy szó sem esett.
  • hezi
    Nyeh. 10478 ft van a webkártya számlámon. Nem sikerült megvennem, pedig kétszer is próbáltam. Utaltam még át lóvét erre a számlára, de az majd csak hétfőn reggel érkezik meg. Mindegy, végülis hétfőig nem jutok a játékos gépem közelébe, laptopon alig indulna el :)
  • lac coo
    Jól van ne szédítsetek, semmi baj se a winnel, se a driverral :)))) Majd talán javít valamit rajta Kunos, szerintem leszünk többen is hasonló panaszokkal, minden esetre nekem ez így egy nagy nulla .....
  • lac coo
    Ezt a debilséget, hogy ha megcsípem a füvet elveszi a gázt öt másodpercre nem lehet valahogy kikacsolni ? :))))
  • Fox44
    Vagy az egész winfost. Bár nem tudom mennyire ért hozzá.
  • endy papp
    Akkor nem kapkodom el a vásárlást.....
    Talán ha majd mindazok mellé amiket írtál hogy nincs benne(alap kellene hogy legyen)belekerül és tartalommal is megtölti a játékot, akkor beruházok rá.
    Mellesleg az iRacing-ben ennyiért versenyezni is lehet....nem csak körözgetni 4 pályán.....
    Na de majd csak alakul valamerre ha már sokan megvették és lesz bevételük belőle stb stb...
  • attila46
    köszi
  • GPx8
    Hát ügye fejlődött a program, fejlődött a gépigény is.
    Amúgy lehet, hogy nem ártana újratelepítened a kormány driveredet...
  • b-type
    nincsenek 3d-s levelek.

nagyon jó az autó, nagyon jól mozog, műfű..vagy mi az kegyetlen, rámész szinte foghatatlan RWD-nél. mindenhol máshol nagyon hihető, ahogy elindul, ahogy átcsap, teljesen jó...még mindig nem próbáltam másik kocsit :DD

Replay-t valamiért nem mentette el, azt hittem hogy a leggyorsabb kört menti, de valszeg még a pályán kellett volna menteni.
  • Fox44
    Assetto Corsa , Pre Alpha Build 0.1 , LIVE STREAM (20:30)
  • lac coo
    Nem hiszem, ugyan az mint demonál volt :)
    70 fps stabil ....
  • GPx8
    Nem gyenge hozzá a géped?
  • attila46
    Lehet hülyeség de nekem sokat számit a garfika...valaki mondjon véleményt
    kb milyen a game
  • GPx8
    Itt konkrétan benne ül a csávó a műszerfalban, úgyhogy csak lehet valahogy állítani(?)
  • lac coo
    És egy jól látható input lagg is van .....
  • attila46
    Konkrétabban légyszi
  • lac coo
    Hát nálam valamiért totál ócska az ffb... Nem isérezni semmit csak valami középrehúzást, kerékvető vagy ilyesmi nulla... Középen egy jó adag lyukkal, ...
    Én vártam itt a legjobban de ez nekem a használhatatlan kategoria. Kalibráltam álltigattam dampert stb, de semmi.
    Demoban tökéletesnél is jobb volt! Nem tudom mi lehet, majd ránézek más fórumra....
  • Norbi1990
    Nem, jobb egy fokkal.
  • attila46
    Most ez úgye nem olyan rfactor 2 -es graf..mert a vidik elég szarok.
  • attila46
    Köszi
  • Norbi1990
    Van.
  • precise
    teljesen jó az ffb
  • Alexease
    A beallitasoknal kormenyt valasztottal es nem piszkaltal el gamma vagy filter beallitast. Probald kalibralni, ha lehet, az meg meg sem neztem van-e egyaltalan:D
  • lac coo
    Nekem totál szar az ffb :((((

Minden állítgattam már a demoban 100%-os, itt valami shift szerű vacak :((((( Nem is értem, de nekem ez így használhatatlan :(((((
  • lac coo
    10500...
  • attila46
    Ez most ma mennyire jön ki Ft...kb??

köszi
  • Alexease
    Nem tudom mit csinalt Kunos az utobbi egy evben, de azert kicsit bekaphatja:D Persze csak kicsit, mert legalabb ma kiadta(k);D

Szimes szempontbol semmit nem csinalt:
    - Nincs options resz az garazsban/autoban (ki-be lepkedes)
    - Kormanyzar allitas vagy ha mar nincs kormanyattetel a garazsban?
    - A garazs-setup kepernyok setszorva tucat oldalra, atlatszo hatterrel nem valami praktikus.
    - Pilota pozicio, dinamika, FOV allitas?! Nem hogy gombon, meg menuben sincs...
    - Szepek ezek a Python-os overlay cuccok - baszott nagy felbontasra es monitorra;)

Amugy szep, meg jo, csak most piszkalnom kell:DDDD
  • Fox44
    Csinálhatnál róla egy videót.:)
  • lac coo
    Hát most te érzed vagy én :))) Középen alig van erő, utána meg egy pontnál löki vissza arugó :)))) Halál kellemetlen érzés egyenesen menni ... Demo nem ilyen volt, az teljesen tuti ,mit állítsak? :)
  • Fox44
    Assetto Corsa Fun! Live