42876
-
Solt #4322 Telepítés előtt törölted a TP-t? -
#4321 Boxban az aktuális gumihőmérsékletet nem lehet nézni? Olyan hihetetlen, hogy minden kerék minden oldala 57°C :D -
#4320 Nekem mondod ?! :))) Persze, hogy szar valami ...:) -
#4319 Toltsd fel a c:UsersTE_NEVEDDocumentsAssetto Corsacfgcontrols.ini file-t, megnezem, hatha van benne valami anomalia:D
Ez az aktualisan hasznalt beallitas. -
#4318 Nálad valami 1000% hogy szar. Régi Lotussal mindent érezni. -
#4317 Ugyan azt a kocsit próbálod? -
Timbu #4316 Nálam mintha nem törődne a kormányszög beállítással, a legkisebb mozdulatra is pörgeti, mint a bolond. Csak a gamma növelése segített.
Valamelyik modern BMW-nál nálam is rossz volt a FFB, de a többinél nincs ilyen gond. Mondjuk a Lotus rángat középen.
De az E30/Imola páros a pCARS-os E30/Imolával összehasonlítva ég és föld. -
#4315 A kormanyszoget le se szarja, ments el egy konfigot, es abban a SCALE-t vedd lejebb ha nagyon erzekeny kozepen (bar nekem is 00 fok, es nincs nagyon gond vele, pedigen finnyas vagyok:P). -
#4314 :Dd -
#4313 na gurultam egyet végre én is!:)
nem semmi a cucc!!
FErrari imola és lotus 49 régi monza párosítást próbáltam:)
eszméletlen élmény! -
#4312 De ahogy nézem van baj a kormányokkal rendesen ,főleg a támogató Fanatec-el ! :DD -
#4311 Amugy a nyitokeprenyot kisit elirat: Kunos Simulazioni 2010-2015 :) Vagy 2015-ben fognak megszunni:) -
#4310 Hát ha még emlékszel a TP-re, ahhoz hasonlítsd . Teljesen más irányba ment el ... -
#4309 Vedd vissza 450-re, hatha.
Nekem nincs gondom az ellenkormanyzassal, a tobbi progihoz kepest foghatobb. -
#4308 Akkor én csúnyán torokra vettem, nekem használhatatlan az egész.
Majd holnap futok egy kört driverekkel , de sok reményt nem fűzök hozzá ...:( -
#4307 Elvileg marcius kornyeken kezdte el az AI-t es az online-t renberakni, valszeg azt csinalta folyamatosan. Meg esetleg ezt a fantasztikus showroom-ot, az autodudat s a radiot:D
De lenyegeben, a mi szempontunkbol, a TP-hez kepest ez ugyanaz, csak tobb tartalommal;)
Meg kell becsulni, mert lehet, 1 evig most ezzel kell kihuzni:D -
#4306 Addig elég rendesen, lendülettel lehetett ellenkormányozni, most olyan, hogy icipicit szabad csak fordítani, mert ha többet azonnal átvágódik, ha csak picit akkor tartani lehet egy darabig azután vágódik át :)TP-ben 900 fokon az volt a baj, hogy az ember sokszor nem tudott elég gyorsan elég sokat tekerni, most alig lehet megmozdítani ... Ég és föld a kettő. Az a baj, hogy szerintem a TP-t letiltotta, nem működik már ...
De gondolom úgy lesz mint netkarban : piszkálja majd havonta amíg jó lesz ...:)) -
#4305 Áh, feladtam, semmi nem segít... Némely autónál van valami számomra felfoghatatlan remegés, de az ffb mindegyiknél olyan, hogy mikor fordítom a kormányt akkor van ellenállás, ha visszafordítom semmit nem érezni és pontosan középen minden átmenet nélkül egyszer csak beakad, ellentart .... Mindig pont középen.
Talán javítja, addig kínlódok így vele, ....
De sokat nem dolgozott rajta egy év alatt, akár kiadhatta volna akkor is, sok minden nem változott ! :)) -
Én most itt tartok, persze bőven van még benne:)
Nekem eddig inkább pozitív a véleményem, nálam is megvannak az általatok említett hibák (ffb terén is), de így is jól játszható, főleg betahoz képest. -
#4303 Vagy vedd lejebb a grafikat. Lehet hogy fix jo FPS-t mutat, de a hatterben valamit elbarmol. Probald ki fapadosan. Meg persze vSync OFF, hatha segit (ha nem lenne kikapcsolva). -
#4302 Errol nem olvastam semmit, de majd utananezek. De ugy lenne logikus, hogy addig olcsobb, amig nincs kesz es a tervezett tartalomhoz es funkciokhoz kepest erosen hianyos. -
Jackal #4301 G27-hez azt állitsd 500-ra. -
Jackal #4300 Kérdésem lenne:
Meddig lehet early accessbe olcsóbban hozzájutni? Van valami határideje ennek?
Olvasom a fórumot és nagyon úgy tűnik hogy még az a kis rész is tele van hiányosságokkal hibákkal amit most kidobtak.
Az AI-s és a hálózatos rész kiadását azt hiszem meg fogom várni mielőtt megveszem. -
#4299 Azt meg nem neztem, a Lotus-t tolom:)
De ha nem jo az FFB-d/kormanyod akkor nem nagyyon lehet megallapitani igazabol milyen a dolog;P
Lehet nalad van valami kormany anomalia, mert nalam minden program jo, csak az F1-sorozat fake, nalad meg az, ami jo:)
Szamomra ez a jobbik lehetoseg:P -
precise #4298 A valóságban is van olyan, hogy kezelhetetlen módón vágódik át az autó. rf-hez képest itt viszont mikor már utas vagy, azért akkor is reagál valamit, de persze visszahozni már nem lehet. -
#4297 Az jo, az a frissitesi frekvencia. -
#4296 Ezt most nem TP-nek hivjak es 0.9.9-es verzio, hanem Beta-nak (Early Access) es 0.1-es verzio:)
Ez egyertelmuen patchelgetve (update) lesz folyamatosan. Ha most azt irta, hogy nem mertek megjelentetni minden reszet (online, ai, race, career stb.), mert valszeg sok lesz a hiba, es igy jobban tudjak kontrollarni, akkor hogy akarta tavalymegjelentetni?!:))))))))))
Hogy mennyire tartja be a ket hetet, nem tudom. Max kissebb javitasoknal. Kunost ismerve honapok is eltelhetnek majd ket javtitas kozott:) Lesz vagy 1 ev, amire ez teljesen kifutja magat.
Ami surgos lenne az az AI VAGY az online, hogy az emberek hasznalni is tudjak.
Persze, egyelore az uj autok es palyak boven megteszik;)
De ahogy korabban mar tobbszor irtam, Kunostol senki ne szamitson konzolos osszetettsegu jatekra vagy iR-szintu HC-szim megoldasokra (nem fizika, inkabb a profi korites, talalas, lehetosegek).
Ez egy felturbozott nKP, (majd) sok szep tartalommal:)
De ami extra pozitiv, hogy elindul a gepemen (nem DX11 a kartyam, es hiaba DX11-nek reklamozta:P). Persze tudom, visszafele kompatibilis, de egy natur DX11 nem indul el (pl. CARS korabbi DX11 verzioja). -
#4295 A gumikat tuti piszkálgatta, nem vagyok benne biztos, hogy előnyére :) nekem úgy tűnik TP-ben jobb volt a gumi a Lotuson ....Most hajlamos kezelhetetlen módon átvágódni .... -
#4294 Nincs semmi , mindent végignéztem már :((((
INI-ben az ffb 333 -on van, az jó ? -
#4293 A drivernel nincs valami elallitva vagy ki/bekapcsolva?
Bar ha mashol jo... -
#4292 Nem hogy kerékvető nincs végül is semmi apró dolgot nem csinál az FFB sima középre húzás azt jóvan :))) -
#4291 Kozben vegignyomogattam es a NUM+/NUM- a FOV allitas:D -
endy papp #4290 Ahogy írod abból kiindulva lesz itt még jó pár pach és jó pár év mire normálisan használhatóvá válik.
Persze körözgetni lehet vele de.....azt mással is lehet -
#4289 amúgy ha assettocorsa iniben engedélyezitek az ENABLE_DEV_APPS -t akkor lesz oldalt az appok között kamera állító cucc .....
A system cfg-ben van .... -
#4288 Most, hogy mondod, nekem g25-tel a TP-ben nem volt kerékvető ffb. -
#4287 Most kihúztam, bedugam egyéb ilyen végső praktikák, a középső holtjáték billegés megszűnt, de ahogy többen írják fórumon, kerékvető pl az nincsen :)))) A tp-hez képest nem az igazi nálam...
Kormányszög kezelés nekem fura, vagy ez is hozzátartozik hogy valami nem ok nálam, de minden autó túlérzékeny nálam, gyakorlatilag a középső 10 fokban kell vezetnem, a forma autót épp úgy mint a Fiatot...
No mindegy , várok, talán javít valamit rajta ..... -
#4286 Igy utolag eleg futurisztikus elvaras volt az onboard cockpit, fov es tukrok allitasa, az autonkenti automata config mentes/betoltes, az autonkent kontrollerhez rendelheto onboard funkciok stb. :)
Az egyszeru kamu pilota dinamika es razkodas is gazos, az is maradt nKP-s.
Persze en az iR-bol indultam ki, ugy voltam vele, ha szimet akar, akkor abbol kell lopni minden funkciot:DDD De hat az mas vilag, nagyon durvan osszetett engine lenne neki.
A Python is gazos, de hat nagy (tobb) monitoron kell hasznalni, es meg van az az elonye, hogy konnyen irnak majd hozza APP-okat (mar amit a script rendszer enged).
Hasonloan a manurendszer (HTML/JavaScript), azt sem kellett belegyurnie az engine-be, kicsit szivni fognak a modderek, de legalabb "konnyen" modosithato. -
#4285 Amugy jo, nalam a kormannyal es FFB-vel nincs gond, ugyanaz/hasonlo mint a TP. (Kozben a kormanyszog allitas is meglett, kicsit bugos volt elsore, betette a az elozo ala:P)
Allohelyzetben gumiellenalast, kormanymuvet nem szamol, de hat ez van, az nKP is ilyen volt. Menetkozben jo, az a lenyeg:)
A Lotus49-et es a E30-at teszteltem, jonak tunnek, bar kicsit megbocsato, "konnyen" foghato, bar nem tapostam ki egyiknek sem a szemet. (Az E30 amugy is foghato fajta, eleve 3 fele gumit adott hozza). -
#4284 A FOV-ot megoldottam, szerencsere meg mindig kint van INI-ben:) De azert ez nagyon messze van a jotol, mert 40-es FOV-on normalis, ami nem sok:) Teny, ez a normal latoszog az 1db monitoromhoz, es igy "csalni" (elore tolni nagyobb FOV-val) nem lehet:)
Sajnos szamitottam ra, hogy az osszes TP hianyossag 1 ev utan is benne marad, sot valszeg 1 ev mulva is ilyen vagy nagyon hasonlo lesz (bar FOV-ot lehet menubol allitani, atirtam, nem is ertem miert nem engedelyeztek?!?!).
De legalabb van showroom, ami nagyon fontos:DDD
De azon is latszik, mennyire linear a Kunos engine, kulso EXE-vel fut az is:D -
#4283 Nem kell lemenni a pályáról :))
Nem fogunk egyezni, mert nekem bejön :)
Van egy rázó, van egy sötét sáv, és még egy ami piszkosul csúszik.
azaz lecsúszhatok a rázóról, van még mozgásterem, de figyelni kell.
Én alapból nagyon ellene vagyok a pálya vágásának, szal nyugodtan azt csinál amit akar...ha meg kicsúsztam akkor meg megint mindegy.
Az autó a lényeg a pályán..és az brutál, kár hogy a replay-t nem kezeli még jól. :(
De ahogy beblokkol az egyik kerék, meg ahogy ellehetetlenül az nagyon-nagyon jó.
E30-t van az embernek lehetősége csapatni, egyben lévő M-t persze ritkábban, de azért van összehasonlítási alap, ez meg majdnem olyan, M-nek kicsit gyenge, de futóműben rendben van.