42876
-
#4362 Egy okkal több, amiért ki kell kapcsolni a gázelvételt :) -
#4361 Nem. Azok jok, azokkal csak rontanek rajta. Amit jatekoskent tudtam, azt mar kiprobaltam.Nagy eredmeny nincs eleg vacak....Talan majd javitjak. -
#4360 ...ja, meg a Steering Settings-ben mi ez a "gamma", meg "filter"? @laccoo nem ott van nálad valami eltekerve? -
#4359 Az grafikánál az AAS-t mindenkinál csak 4x-ig engedi állítani? A TP-ben 8-ig ment a csúszka (nálam). -
#4358 Persze, ott atomzsir. -
GPx8 #4357 Ha most visszalépsz az Nkp-ba, akkor ott jó az FFb? -
#4356 Hehe ... Driver 100 %, játékban 200 %, legerősebb damperral, olyan kis öregasszonyos így :)))) Lazán két újjal vezethető , de legalább nincs benne ( akkora ) lyuk, igaz effekt sincs semmi, csak egy kis ellenállás néha egy kis rángatózás ....
Occulus kellett ebbe, meg rádió, ajtónyitogatás ! Kapja be Kunos ! :DDD
Na jó, nem sírok tovább, ebben csak kunos fog tudni segíteni, rengetegen vagyunk ilyen szarban :))) Igazan maradhatott volna a régi pure NKP FFB, azzal legalább nem volt baj :))))
Igazából nem is értem minek piszkált meg mindent a lazább játékosok felé nyitás miatt,ez abban a rétegben simán nulla, a kutya nem fogja ezt megvenni szimeseken kívül .... -
#4355 A probléma az, hogy sima lecsúszásnál is csinálja. -
#4354 Eddig 5 elmentett replayből csak kettőt tud lejátszani. Lesz bőven javítanivaló.
A photo mode-ból hogyan lehet kilépni? Dev appok között van. -
#4353 köszi!:) -
#4352 Bar osszessegeben sok a panasz a progira, de azt mindig erdemes szerintem megbologatni, hogy az autolista, meg igy harmadara csokkentve is, eleg kellemes, foleg ilyen kidolgozottsagban es fizikaval!!
Az SRW kezeben van hasonlo stilusu, de brutal mennyisegu auto licensz, de hat... -
#4351 Persze mindent próbáltam ..Luca ajánlott beállítást G27- re : sriverben 100 % ,játékban 95 0,15 damperrel ,de így aztán igazán langyos meleg foss az egész, középen kb nulla effektel :)))
Egy az egyben ACR nálam az egész.
Szóval én feladom, amit én megtehettem már megtettem, újraraktam megnéztem néhány tucat beállítást, innentől már valamit kódolnom kellene a driverben vagy a játékban ,de azt most meghagyom másnak :))))
Várok, talán megcsinálja, ha nem akkor megy a szemétbe, árkád szar FFB-vel nem játszom ....
-
#4350 2 perce futottam, 2:13.684 :P Kéne setelgetni, csak sík hülye vagyok ahhoz, 12-be mindenképp be kéne menni -
#4349 Ahogy néztem az E30nál, egy két adat nem stimmel, nem 238hp hanem 235 és nem 7,4 a gyorsulása 100ra hanem 6,1, a végsebesség az rendben van. (hivatalos gyártó által megadott adatok) -
#4348 A kormany driverben hany %-on van az FFB ero? Amikor utoljara lattam, 130%-on hasznaltad:) Probaltad levenni 100%-ra vagy az ala? Az igazabol nem (csak) az erot noveli, hanem inkabb tulvezerel, abbol is lehetnek gondok. -
#4347 Az a vicc, hogy csak trükközést tudnak ők is mondani, dampert rátolni, meg driverben kis középrehúzás ..... De legalább tudnak róla, hogy akkora lyuk van sok embernél középen, mint a fene :))))
1 év alatt igazán letesztelhették volna :)))) -
#4346 A kanyarlevegas butetetes szukseges, nem lenne rossz, foleg ha hotlap-szeruseg is lesz a progiban. De ez a megoldas valoban kicsit fake:)
Egyreszt a kiiras a kepernyore eleg idetlen es idegesito (koszonheto a Python+kisfelbontas parosnak).
Masreszt a gazelvetel egyszeruen gagyi, kicsit arkados. Az egy dolog, hogy idegesito es egyeb technikai gondja is lehet, de ha kikapcsolhatatlan (hivatalosan), akkor online versenyben meg veszelyes is lehet (az eloted levo lassul egy brutalt, te meg megtolod:P).
Miert nem lehetett az iR rendszer atvenni?! Ha palya szele vagy levagas, akkor hotlapnal ervenytelen kor, levalgasnal meg figyelmeztettes, hogy MAJD lassuljon vissza. Ha X idon belul nem, akor mehet a bunti, boxkiallas, kor elvetel, kizaras stb.
Sajnos ez is kicsit Kunos lett, az egyszerubb kategoria felel kacsintgatva:/ -
#4345 A Lotus nálam jó középen is, a többi kicsit olyan rángatós :) -
#4344 Meg igazabol csak a Lotust neztem, de nalam jonak tunik a valtas bunti, legalabbis kuplung nelkul nem engedi betenni sebessegbe (recseg-ropog, ott marad stb). -
#4343 2:13:704 :) -
#4342 Újraraktam, sokat javult de még nem az igazi .... formula ráz középen mint a fene, kerékvető néhány autón ,néhány pályán néha már van :))))
Kormányzás, kormányszög, meg középen az egész nekem egyszerűen gagyi !
Fizika az ok, azzal soha nem volt baj. Néhány autó hangja kifejezetten bántja a fülemet, a szó szoros értelmében :))) FB lyuk középen az még mindig van, de sokan szívunk ezzel, elég barkács itt valami, valszeg azért ráz a formula is mert atom kemény és valami holtjáték félét számol a felfüggesztésnél, és emiatt van a lyuk is középen, rohadt szar érzés míg nem csinál valamit vele, szerintem én nem is igen használom :((( ..... -
#4341 itt van pár infó:
PH topik, saját, csak nem akarom újralinkelni a képeket. -
#4340 EDL-t hogy lehet kikapcsolni? -
#4339 asistokkal hogy álltok? -
#4338 hogy lehet a játékban futott időket megnézni?
vagy minden kör végén írja csak ki a legjobbat? -
#4337 20 alatti idő benne van igen.
Ja Street 90's gumik voltak a kocsin. Megnézem semi-slickel :)
Köszi. -
#4336 Gyanítom nem semi-slicket tettél fel. Habár szerintem utcaival is be lehet menni 20 alá. -
#4335 Na most már nekem is muszáj írnom.
Eszméletlen király!!!
Vannak benne nagy meglepetések, mint például a KTM, az hatalmas élmény. De igazából mindegyik durva...talán az E30 egy kicsit gyengének tűnik.
Amúgy a TP-hez olvastam valahol, hogy nézőpontot tudsz állítani.
set driverEye x, y, z és valami érték. Kipróbáltam annó és működött.
Aki műszerfalig nyomná a kamerát annak ajánlott utána nézni. -
#4334 Hogy mentek olyan időt? Én csak 2:21et tudtam menni -
#4333 na ma rámozdulok a lotus49re monzában, meg gt bmw re imolában.
kár, hogy nem lehet még együtt nyomni, mehetne a csapatás:) -
#4332 Meg nem olvastam, aludni is kell :))))) Ujraraktam az egeszet meglatom,remelem jo lesz......A levagas bunti engem is zavar, nem azert mert jobb idot akarok kicsikarni belole, hanem mert idegesito, hogy javaban a betonon vagyok mar, es nem lehet nyomni a gazt :)))))) -
Hegyipapa #4331 Ismerkedés a játékkal :) Még gyakorolnom kell rendesen.
-
#4330 Az nem gáz ha ki lehet kapcsolni, én értem ha valakit zavar.
akkor probléma ha felvezető végén esel ki a pályáról, és gyors kört kezdenél, mert az időbüntetés elveszi a lendületed.
..mikor nézem a replay-t az tök olyan mint amikor valaki aki tök szeretne gyors lenni, de közben csúnyán töri a kanyart.
Nekem nagyon bejön...érdekes módon nincs nagy különbség, nincs varázslat, tényleg a részleteken múlik.
Itt is eltaknyolok ha besokallok, és az rF2-ben is eltaknyolok..csak itt elhiszem.
Mindenki volt már 'baszki' helyzetben az autójában, has máskor nem akkor télen.
Amikor már csak nézed kb. hova fogsz érkezni...itt is megvan, lemegyek a műfűre (vagymiaz), és elindul a hátulja...elvileg itt lenne a lényeg, hogy mitől hihető, vagy nem. Átcsap és becsóvál?...lehet, elindul és koppig van tekerve a kormány, és tökmindegy?...lehet.
Mindkettő hihető.
Sajnos a váltást nem bünteti :( -
#4329 Ez a gázelvevős dolog hotlapozáskor jogos lehet, más programok se díjazzák ilyenkor, ha lemész, lehet új kört kezdeni. De verseny közben nehogymár egy ilyen büntetés legyen, mert egy vagy két kerékkel elérted a fűvet. Az még nem kanyarlevágás. Különben is, online figyelni kell másokat, hogy hogy veszik a kanyarokat, és azt kell követni, és akkor nincs sírás. De amíg nincs benne multi, és te még ki sem próbáltad, addig mit aggódsz, hogy más mit csinál. -
endy papp #4328 Na ez az ......Így születnek azok a bizonyos "remek" idők a játékokban,ez-azt ki-be kapcsolgatnak,a másik meg csak pislog most akkor hogy is ment a mókus 4-5 mp-el jobb időt.....no és hogy a rákba tud versenyen levágni kanyarokat bünti nélkül....
De nincs is ezzel semmi baj,akinek így jobban tetszik az használja,normális ellenőrizhető online versenyen úgy is kibukik előbb utóbb.
Addig meg pörgess csak a vekkert.... -
#4327 Volt 1-2 tipp G27-hez (ha meg nem olvastad).
Ha a driverben 100% felett van az FFB ero, mashogy viselkedik mint 100%-on vagy az alatt. Allitolag erdemes probalkozni (driverben es a programban is allitgatni).
A jatekban a Damper allitas allitolag csokkenti az FFB kozepso fityegeset. -
Jackal #4326 A kanyar levágós gázlevevős cucc kikapcsolása:
From a dev:
"Documents/AssettoCorsa/cfg/race.ini
open with notepad or similar
Find line
ALLOWED_TYRES_OUT=
se to whatever number you want or -1 to have no penalty when going off track" -
#4325 Úgy legyen ... ;)
Minden kipucoltam ami AC, letöltöm újból, holnap meglátom .... Ha nem jó, felgyújtom az egészet :)))
AC fórumon elég sokan kínlódnak, hogy nincs rázókő ffb .... -
Solt #4324 Szerintem az lesz a gond... -
#4323 Nem de azt holnap megcsinálom, látom, hogy ugyanoda rakta a dokumentumokba a cuccost, hátha valamit nem írt felül ...