42876

banner
  • Alexease
    A profilert azonnal torolni szoktam, ne kavarjon be semmibe;) Allitas csak driver fixen, aztan programban. A Ferka full luxus, valszeg valosagban is kisujjas, tonna elektronikaval. Bar a tobbihez kepest jo, hiheto.

A Formula eleg jo, ott mar allohelyzetben is erezni, hogy van ellenalasa a kormanyak. Menetkozben meg eleg kemeny.
  • lac coo
    A ket kis Lotus is jo lett most....eros, hatarozott es meg lyuk sincs benne ( csak egy icipici, de az inkabb a kormany ffb mechanikaja miatt van, az mar hasznalat mellett nem eszlelheto, csak ha nagyon millimeterre kozepen van....)
  • lac coo
    Dampert nem szeretem attol olyan billevos lesz. De most jo, igaz a ferka nem, de annyi baj legyen......A formula tetszik, ott most atom jo az ffb, ahogy pattog oldalra a kocsi az nagyon meno, de valami kormanyszog allitas nekem elferne hozza :)))))
  • bardocz
    Nekem a tp-hez képest elég erős az ffb az elise-ben. De hasonló kört tudtam futni vele, csak szerintem lehet, hogy nem ugyan az az alap beállítás, bár kitudja.
  • Tomsteel
    Én a Damping-et vettem fel maxra, 140%-os erővel a játékban és most nekem is kellemes lett, még a Ferka is, én azzal vizsgálok. :)
  • lac coo
    na, most javult sokat ! :))
    Nem néztem mindennel ,de kis Lotussal teljesen jó, formulaval is ( azzal főleg, az már ugrál négykerékkel az úton ...), de pl a Ferrari az továbbra is szar... Vagy az lehet, hogy gyárilag ilyen meleg divattervezőknek tervezett autó :)))))

A profillert túrtam szét ismét, már próbáltam, de eddig nem változott semmi .... Most valamibe belenyúltam :))
  • Ginger17
    Nézd meg a HDR-t a régi Monzán... sírva fakadtam. Olyan az égbolt, mint a Mario Bros-ban nintendón.
  • Tomsteel
    FFB tényleg nagyon fura, 20 fokot mozdul alattam az autó anélkül, hogy reagálna a kormány, szimplán tart egyenesen. Picit most nálam savanyú a szőlő, de erősebbre vett erővisszahatással egész élvezhető, csak lövésem nincs mit csinál az autó az esetek 75%-ban.
  • lac coo
    HDR expozició állítás van valahol , ingame ? Kasznis autóknál nálam kicsit túlexponálja ....
  • bardocz
    Ja, megtaláltam, tényleg van sokminden. Köszi!
  • lac coo
    Nálam 200 is harmatgyenge :)))) Ha fűben mész négykerékkel akkor ráz valamit az ffb ?

Az a vicc, hogy Kunosék is csak annyit mondanak, állítsunk a damperen, pedig pontosan tudják, hogy az szarra se jó .... :(
  • Alexease
    Van minden. Kamu razoko effekt nincs, de amelyik valoban darabos, az teljesen jo. Sot, Silverstone-ban, a pit-bol kifele kicsit "darabos" az aszfalt, azt is teljesenjol erezni. 100/100%-on NEM, de 110/120% felett teljesen jo, 140%-on tokeletes, 200-on kezbol kitepos:D Es ugy, hogy a kormanyzas is normalis marad.
  • lac coo
    Csak a photomodot ne piszkálja el ,legalább is én nem jöttem rá, hogy lehet defaultra visszarakni :)))
  • Alexease
    Ezzel kismillio ablakot lehet elocsalni, a telemetriatol a fizika nezegetesig mindent.

Es itt van lehetoseg autonkent pilotapoziciot is allitani, es elmenteni.

Hasonlo mint a TP, de itt mar nem kell gepelgetni, kitettek sokmindent APP-ba.
  • lac coo
    Különbségek nálam is vannak de egyik se jó :)))
    Rázókő effekt van nálad ??? Meg bökdösi a kormányt a középső laza részek mellett? Érzésre gondolom nálatok olyan egyszerű-de-nagyszerű mint NKP ...?

Régebben volt a TP-ben az appok között ffb mérő, az most nincs már, én nem találom ...
  • Alexease
    d:SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfgassetto_corsa.ini

[AC_APPS]
    ENABLE_DEV_APPS=1
  • Alexease
    Nalam "tokeletes" az FFB (G25), semmi gondom vele, nem tudom mi lehet nalad:/

Driverben az FFB ero 110%, a jatekban 140%. Semmi dampert es filtert nem hasznalok, minden linearis.
    A kormanyattetel trukkosebb, mert nem lehet az autoknal attetelt allitani a garazsban, igy nalam a driverben 900 fok, a jatekban, autotol fuggoen 450-650 fok.

Vegig teszteltem az autokat, es ugyanazon a beallitason, egymashoz kepest, teljesen jok es logikusak az erzesek (attetel, erok, kozeprehuzas, rangatasok stb.).

Egy luxus sport autoban, sose lesz kozepen olyan rangatos es kozepre tarto ero, mint pl. az Abarth Formulaban.

Ha csak a BMW-ket tesztelem egymas utan (regi, izom, sport, GT), teljesenjok a visszajelzesek es kulonbsegek.
  • bardocz
    Hm, lehet én néztem el, mert néha különbségeket kicsikarnom, de nagyon egyenletesen melegednek a gumik a gyári beállítással, és amiket változtatok egyelőre, azok ezt nem igazán befolyásolják.

#4384: És mégis hol kapcsolom be? Meg le ne írd rendesen,tényleg :DD
  • lac coo
    Ha bekapcsolja a fejlesztői appokat, akkor van egy elég jól használható ....
  • lac coo
    Igazából bármit állítok, csak az erők változnak ,maga az ffb nem, ugyanolyan lapos marad , semmi effekt nincs..... Még a nagy fekvőrendőrökön is úgy megy át, hogy semmit nem csinál az ffb ....
    Valami iit a erők vágásánál lehet bugos szerintem ....

TP valóban jó volt, minden vacak átjött, semmi csicsa, de minden volt ....
    Ott nem tudtam felrakni 60 5-nál feljebb az erőt, itt akár kétszázra is mehet ....
  • Alexease
    Az APP-ok kozott nincs valami guminezegeto resz?
  • maross
    Valoban, nem lattam. Gondolkodom még rajta, emberi aron meg tudom szerezni. Vegleges megjelenes mikorra varhato, mert csak ezt latom "Megjelenés dátuma: 8 Nov 2013"
  • Ginger17
    El nem tudom képzelni, hogy mi a franc lehet nálad. Nálam pl. tökéletes. A progiban és a driverben is 100-100% az ffb és minden rezdülése megvan az ennek az autónak... illetve majdnem minden. A Blokkoló kerekek valahogy nem jönnek át. Csak hallom, hogy beállt a kerék a hangból, de nem érzem. Mindenesetre elképesztő, hogy mondjuk a GTR2-ben, vagy itt mekkora különbség van a két autó között... pedig elvileg mindkettő ugyan az az autó, csak más a szim motor. Amikor feltetted a progit, nem tekertél rajta semmit? Csak feltoltad 200-ra az ffb-t? ...és ha a driverben 200 és a progiban 100? Csak tippelgetek - gondolom márt kipróbáltad.
  • Alexease
    iR nalam is tokeletes, rF2 elmegy, hasznalhato, CARS mar nalam is felejtos.
    Jelenleg nincs gondom az AC-vel, sokkal gyorsabb mint a TP volt. Ott ugyanilyen beallitasokon ~50fps korul ment, itt megvan a fix 60fps, es ugy, hogy felhuztam 1600x900px-re (dozsolok:P).
    AA es tarsait nem hasznalok, sem motionblurt, a tukrozodes meg minimumon.

Es persze egyedul, ha lesz AI az mar kerdeses:P
  • Alexease
    Ezert Early Access (beta), hogy most olcsobb, de kicsit bugos;) A vegleges ar 45EUR, ami szerintem korrekt (a tartalmat, a csapatot es egy 55EUR-os evente kiadott Codies F1-et tekintve).
  • lac coo
    A BMW M3 GT nálatok milyen ? Atomkemény rángatós ffb van nálam, rángat mindenfelé, kb más játékban ilyen mikor afalnak megyek ,,, Kerékvető vagy egyéb cucc ott sincs .
  • bardocz
    Erre valami? Ahogy nyomom, hogy back to pits, visszaáll minden kerék hőmérséklete az eredetire.
  • lac coo
    G27.
  • bardocz
    Régebben nem volt egy kép egy hillclimb kocsiról? Mert Trento az látom lesz benne, de azt nem találom. Az 1200 lovas lotust nagyon várom.
  • SirAlo
    Gepigenye mennyire eros szerintetek ? En mar csak ez miatt is felnek megvenni, IR tokeletesen fut, rf2 is , pCars mar felejtos nalam
  • bardocz
    Ott van az oldalukon, hogy 45euro lesz.
  • cselt
    Milyen kormányod van?
  • lac coo
    Hát érzésre ugyan az kb :))))

NKP jó, TP mindig is jó volt, úgyhogy valószínűleg ők piszkáltak valamit, mi most szopat, szóval bekaphatják :DDDD

Kollégámat rögtön le is beszéltem róla, mondtam neki várjon warezra, és próbálja ki mielőtt így jár mint én ....
  • maross
    arma3 early access-bol kiindulva ez is dragabb lesz amint megjelenik.
  • GPx8
    Nem a pCars-t vetted meg újra?
  • lac coo
    Fúúú, nálam nem hogy jobb középen, de kifejezetten lyukas, ha meg mozdítok rajta akkor jön a szokásos visszalökdösős vacak ....
  • Alexease
    Mindenkinek mas es mas gondja van;) En mar annak is orulok hogy elindult, es a lenyeges resze mukdik rendesen. Az AA, FXAA, blur es hasonlo "extrak" nalam mind OFF, a tobbi mind LOW, igy nincsenek ilyen gondjaim;P Az nKP-hez kepest meg igy is sokkal jobb, vagyis mar nyertem a dologgal.

Az iR-hez kepest mar kerdeses a grafika, leszamitva az auto csillogast, de azt meg ugy sem latom az autobol, jo az OFF-nak, ugy is rengeteget zabal;)
  • Alexease
    A kormany drivert probaltad ujratelepiteni, frissebbet nezni hozza (vagy regebbit)? Esetleg ha fut, a Logitech profilert kiirtani?

Most KV kozben megnyitottam vagy 40 topikot, ami kormany, kezeles, FFB, cockpit stb. Tobb kormany gond is van, de egyerteluen csak 1-1 tipusra es azzal mindenkinek hasonlo gond nincs.

Nekem lenyegeben ugyanaz mint a TP volt (bar kozvetlen a ez elott nem teszteltem TP-t, turelmetlen voltam:P), de talan kozepen meg erosebb, razosabb is egy kicsit.
  • lac coo
    Micsoda gondjaitok vannak ! :))))
  • cstibikeee
    Sziasztok! Van az a probléma, hogy AA + FXAA egyszerre nincs. Olvastam erről a RD fórumba csak nem igazán értem, hogy mit is kellene csinálni, hogy egyszerre működjön. Tud valaki segíteni? 7870-es VGA-m van.