42876

banner
  • Szabi #4442
    "dynamic simulation of the tyre rubber deposited on track"

• Ginger17
    "Always keep this game up to date" - mondjuk ez be van kapcsolva.
  • Ginger17
    Na ok, de ezt most felrakta a steam automatikusan? Nem is láttam, hogy töltene bármit is.
  • Norbi1990
    Setupoltál?
    Nekem 13.1 a legjobbam alap settel semislick gumival.
  • lac coo
    Hat ja, az eleg szivatas, ha egy napig megy mig mwgveszed aztan off......De remeljuk visszallitja, nem olyan hatalmas grafika ez......
  • Alexease
    Dehogy megy:) De szerencsere van mas is, akinek ilyesmi kartyaja van, azoknak sem megy:P Ha komolyan gondolta Kunos, hogy 1 nap utan all at fix DX11-re, akkor kellemes szivatas volt:DD

De remelem valami bug vagy gyorsban forditotta a progit, es kimaradt valami. Toroltem a 43-as compillert, a Steam gyorsban update-elt, es mar a 46-osat tette fel;) Valami aomalia biztos van.
  • swadawa senpai
    aha, igy van beállitva, de ha rázó kört érek imolába semmi, bármivel, ferrarival, stb, de maggioneba mar mas jobb, bar ott is van mikor nem érzek semmit :(
  • lac coo
    Na mi van ? Megy ???
  • lac coo
    CTRL+A az az abs, CTRL+ T az meg a kipörgésgátló... Csak ezzel lehet kikapcsolni , és csak mikor már a pályán vagy ...
  • bardocz
    Lévén, hogy más autóban más a kormány áttétel.
  • lac coo
    Még csak itt tartasz ??? Én már legalább körbeértem ! :DDD
  • b-type
    persze hogy ki, most itt tartok:

• lac coo
    Jah ,ez ilyen, némelyik nekem is túl érzékeny, alig kell picit mozgatni egész pályán ...
  • lac coo
    Ilyesmi volt nálam is :

• NIBI
    Alakulgat. :P ABS-t kinyomtad az autóban? Mert eléggé fogja a verdát.

#4410: Ha már videót csinál akkor miért nem állítja be jól a 3 monitort?! Annyira egyszerűen be lehet, direkt "hülyegyerek" egyszerűre csinálták, tök jól mutatja a kis kép hogy mi mit állít, erre bazz okádék videót csinál. :D

Az E30-al frankón megyek de az E92-essel meg tök érzékeny a kormányzásom, ha megindul nem is tudom fogni a driftet, míg az E30-al simán megvan, és az egész kormányzás érzékenyebb mint ha jóval nagyobb steering lock-al mennék az E92-esen. :) Nálatok is így van? Elég fura érzés hogy az egyik autóba tök jó a másikba meg kajak érzékeny.
  • Fehercsoki
    Nekem az a bajom vele, hogy olyan mintha valami kipörgésgátló folyamatosan be lenne kapcsolni, padlógázzal álló helyzetből még füvön sem csúszik meg az autó=/ (szinte mindet próbáltam mindegyiknél ilyen) Ja és elvileg minden segítség ki van kapcsolva...
  • lac coo
    Hát legalább FFB-met helyrerakta, most már az összes autó jó, győzöm lejjebb venni az erejét . Most már Ferka se és BMW-se az a vajpuha szar mint eddig volt ....

Imolaban nem sok rázó rázókő van ! :)
  • raczger
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/second-ac-update-live-32-8mb.1581/#post-12273
  • Ginger17
    MI jött hozzá? Hol látod te ezt? Nekem a Steam semmit nem ír...
  • Alexease
    Driver FFB ero 110%, a jatekban 140%, minden damper es filter OFF.
    Az Abarth formulat ilyenkor tartani kell rendesen:)
  • swadawa senpai
    Valaki tud megoldástarra hogy érzékelje ha rá megyek rázóköre, mert abarth-imola- semmi, van ellenálás,stb, de rázókö, ut egyenetlenség láma,
    g25-van, olvastam másnak is van, ő hogy állitja be? részletesen, ? neked minden fasza mint tp-be?
  • lac coo
    Na bakker ... :(((
  • raczger
    Na a hozzászólásod miatt megint rápróbáltam, eddig 2:13:116, ja és köszi a tippet, így sikerült jól elmenteni a replayt.
  • Alexease
    Bakker, most jott hozza egy 30 megas update, es mar nem indul el a kartyamon:DDD Remelem sirni fognak kint is, mert 1 nap hasznalatert azert draga volt:D
  • Debilon
    köszi
  • b-type
    így legyen ötösöm :DDD

• SirAlo
    H valtot kezeli mar a jatek? Bevalt kuplung nelkul ? Es meddig lessz 20%-al olcsobb? Szeretnem minnel tovabb kivarni hogy hova fejlodik de 45 euro helyett inkabb megvennem 35-ert :)
  • b-type
    egyébként a replay menüben....talán mindenki tudja, de én jót vigyorogtam, a két zöld izével, ami a replay elejét és végét jelőli, szépen közre lehet fogni a gyors kört, és csak azt elmenteni.
    Nekem elmentette, és így simán be is töltötte.
  • b-type
    szektorokból simán jönne a 13 eleje, és sztem is kijönne a 12-s idő:
  • Alexease
    Nem bugos nala kicsit az aszfalt?:)
  • lac coo
    Tp-ben melyik bill volt a hdr allitas, most vagy nem talalom, vagy nem mukodik mar :)))))
  • Alexease
    d:SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfgghost_car.ini

MAX_OPACITY=X.X
  • thedriver
  • Debilon
    ghost car-t hogy lehetne halványabbá tenni? :)
  • Alexease
    En is folyamatoan tesztelgetem, kissebb megszakitasokkal:) Remelem nem kell honapokat varni az AI-ra.
  • Alexease
    A kontroller allitasnal mukodik a kormanyszog cucc, legalabbis nalam most jo:) Ha tul erzekeny, akkor 900-rol vedd lejebb (450-650). Persze ilyenkor mar nem lesz szinkronban a ket kormany, de az masodlagos;) Es persze, ha szethuzod a kormanyzas szoget (erzekenyseget), akkor az FFB is "nyulni" fog. Utana kell allitani az erosseget.
  • b-type
    Én egész nap ezt nyúzom :D
    egyedül a MotoGp alatt nem, az most elég brutál lesz.

Szal minden ok. semmi probléma FFb-ben, semmi probléma sehol...qva nagy lassításokat csinálok, kár hogy nem mindig tölti be a mentett replay-t, annyira szép az autó ahogy mozog hogy beszarás, nem tudok betelni vele.
  • lac coo
    A formula az így nagyon bejön :))) Ott minden egyes odaverést érezni lehet, kegyetlen közvetlen ...Bár nekem kellene rá egy kis kormányszög állítás, de végül is nem nagy gond ! Bár azt hittem, ilyen dolgok azért már alapból benne lesznek most a programban :))
    A Ferka nem tetszik, pihepuha driftelős autó, de lehet valójában is ilyen, akkor viszont nem veszek soha ... :) Kíváncsi leszek az F40 -ra ...
  • Debilon
    nekem TP-hez képest sokkal jobban fut, nincsenek akadások sem

magione + M3 E92 nekem nincs gond a kormánnyal, középen is rendben van, és ellenkormányozni is normálisan lehet/tudok

Logi DFGT-m van
  • bardocz
    A boxban a telemtria mintha bugos lenne, azt írja nekem a T49Re, hogy hatosban megyek a célegyenesben. Pedig ebben nem sok hatodik van :D