42876
-
#4442 "dynamic simulation of the tyre rubber deposited on track"
-
#4441 "Always keep this game up to date" - mondjuk ez be van kapcsolva. -
#4440 Na ok, de ezt most felrakta a steam automatikusan? Nem is láttam, hogy töltene bármit is. -
#4439 Setupoltál?
Nekem 13.1 a legjobbam alap settel semislick gumival. -
#4438 Hat ja, az eleg szivatas, ha egy napig megy mig mwgveszed aztan off......De remeljuk visszallitja, nem olyan hatalmas grafika ez...... -
#4437 Dehogy megy:) De szerencsere van mas is, akinek ilyesmi kartyaja van, azoknak sem megy:P Ha komolyan gondolta Kunos, hogy 1 nap utan all at fix DX11-re, akkor kellemes szivatas volt:DD
De remelem valami bug vagy gyorsban forditotta a progit, es kimaradt valami. Toroltem a 43-as compillert, a Steam gyorsban update-elt, es mar a 46-osat tette fel;) Valami aomalia biztos van. -
swadawa senpai #4436 aha, igy van beállitva, de ha rázó kört érek imolába semmi, bármivel, ferrarival, stb, de maggioneba mar mas jobb, bar ott is van mikor nem érzek semmit :( -
#4435 Na mi van ? Megy ??? -
#4434 CTRL+A az az abs, CTRL+ T az meg a kipörgésgátló... Csak ezzel lehet kikapcsolni , és csak mikor már a pályán vagy ... -
#4433 Lévén, hogy más autóban más a kormány áttétel. -
#4432 Még csak itt tartasz ??? Én már legalább körbeértem ! :DDD -
#4431 persze hogy ki, most itt tartok:
-
#4430 Jah ,ez ilyen, némelyik nekem is túl érzékeny, alig kell picit mozgatni egész pályán ... -
#4429 Ilyesmi volt nálam is :
-
#4428 Alakulgat. :P ABS-t kinyomtad az autóban? Mert eléggé fogja a verdát.
#4410: Ha már videót csinál akkor miért nem állítja be jól a 3 monitort?! Annyira egyszerűen be lehet, direkt "hülyegyerek" egyszerűre csinálták, tök jól mutatja a kis kép hogy mi mit állít, erre bazz okádék videót csinál. :D
Az E30-al frankón megyek de az E92-essel meg tök érzékeny a kormányzásom, ha megindul nem is tudom fogni a driftet, míg az E30-al simán megvan, és az egész kormányzás érzékenyebb mint ha jóval nagyobb steering lock-al mennék az E92-esen. :) Nálatok is így van? Elég fura érzés hogy az egyik autóba tök jó a másikba meg kajak érzékeny. -
#4427 Nekem az a bajom vele, hogy olyan mintha valami kipörgésgátló folyamatosan be lenne kapcsolni, padlógázzal álló helyzetből még füvön sem csúszik meg az autó=/ (szinte mindet próbáltam mindegyiknél ilyen) Ja és elvileg minden segítség ki van kapcsolva... -
#4426 Hát legalább FFB-met helyrerakta, most már az összes autó jó, győzöm lejjebb venni az erejét . Most már Ferka se és BMW-se az a vajpuha szar mint eddig volt ....
Imolaban nem sok rázó rázókő van ! :) -
#4425 http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/second-ac-update-live-32-8mb.1581/#post-12273 -
#4424 MI jött hozzá? Hol látod te ezt? Nekem a Steam semmit nem ír... -
#4423 Driver FFB ero 110%, a jatekban 140%, minden damper es filter OFF.
Az Abarth formulat ilyenkor tartani kell rendesen:) -
swadawa senpai #4422 Valaki tud megoldástarra hogy érzékelje ha rá megyek rázóköre, mert abarth-imola- semmi, van ellenálás,stb, de rázókö, ut egyenetlenség láma,
g25-van, olvastam másnak is van, ő hogy állitja be? részletesen, ? neked minden fasza mint tp-be?
-
#4421 Na bakker ... :((( -
#4420 Na a hozzászólásod miatt megint rápróbáltam, eddig 2:13:116, ja és köszi a tippet, így sikerült jól elmenteni a replayt. -
#4419 Bakker, most jott hozza egy 30 megas update, es mar nem indul el a kartyamon:DDD Remelem sirni fognak kint is, mert 1 nap hasznalatert azert draga volt:D -
Debilon #4418 köszi -
#4417 így legyen ötösöm :DDD
-
#4416 H valtot kezeli mar a jatek? Bevalt kuplung nelkul ? Es meddig lessz 20%-al olcsobb? Szeretnem minnel tovabb kivarni hogy hova fejlodik de 45 euro helyett inkabb megvennem 35-ert :) -
#4415 egyébként a replay menüben....talán mindenki tudja, de én jót vigyorogtam, a két zöld izével, ami a replay elejét és végét jelőli, szépen közre lehet fogni a gyors kört, és csak azt elmenteni.
Nekem elmentette, és így simán be is töltötte. -
#4414 szektorokból simán jönne a 13 eleje, és sztem is kijönne a 12-s idő:
-
#4413 Nem bugos nala kicsit az aszfalt?:) -
#4412 Tp-ben melyik bill volt a hdr allitas, most vagy nem talalom, vagy nem mukodik mar :))))) -
#4411 d:SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfgghost_car.ini
MAX_OPACITY=X.X -
#4410 -
Debilon #4409 ghost car-t hogy lehetne halványabbá tenni? :) -
#4408 En is folyamatoan tesztelgetem, kissebb megszakitasokkal:) Remelem nem kell honapokat varni az AI-ra. -
#4407 A kontroller allitasnal mukodik a kormanyszog cucc, legalabbis nalam most jo:) Ha tul erzekeny, akkor 900-rol vedd lejebb (450-650). Persze ilyenkor mar nem lesz szinkronban a ket kormany, de az masodlagos;) Es persze, ha szethuzod a kormanyzas szoget (erzekenyseget), akkor az FFB is "nyulni" fog. Utana kell allitani az erosseget. -
#4406 Én egész nap ezt nyúzom :D
egyedül a MotoGp alatt nem, az most elég brutál lesz.
Szal minden ok. semmi probléma FFb-ben, semmi probléma sehol...qva nagy lassításokat csinálok, kár hogy nem mindig tölti be a mentett replay-t, annyira szép az autó ahogy mozog hogy beszarás, nem tudok betelni vele. -
#4405 A formula az így nagyon bejön :))) Ott minden egyes odaverést érezni lehet, kegyetlen közvetlen ...Bár nekem kellene rá egy kis kormányszög állítás, de végül is nem nagy gond ! Bár azt hittem, ilyen dolgok azért már alapból benne lesznek most a programban :))
A Ferka nem tetszik, pihepuha driftelős autó, de lehet valójában is ilyen, akkor viszont nem veszek soha ... :) Kíváncsi leszek az F40 -ra ... -
Debilon #4404 nekem TP-hez képest sokkal jobban fut, nincsenek akadások sem
magione + M3 E92 nekem nincs gond a kormánnyal, középen is rendben van, és ellenkormányozni is normálisan lehet/tudok
Logi DFGT-m van -
#4403 A boxban a telemtria mintha bugos lenne, azt írja nekem a T49Re, hogy hatosban megyek a célegyenesben. Pedig ebben nem sok hatodik van :D